За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 192 336
  • 678
  •   1
Отговори
# 135
Имаме права щом е възможно вместо ваксинация да има глоби...
Това не е право, а наказане!
Изобщо не мога да разбера как нещо, което има като страничен ефект "смърт", може да бъде задължително... колкото и рядко да се случва въпросният страничен ефект #Cussing out

# 136
  Naughty Грипните щамове са около 30,  newsm78а тези  ваксини са за 1-2 щама,  #2gunfireпък и поначало не помагат !!!

# 137

Моето дете е с диабет от 01.2008г. Тогава беше на 1г. и 4месеца, а сега е вече на 2г. и 3мес. Смея да твърдя, че диабета му се отключи точно след ваксината против морбили. Тогава на вратлето му се надуха лимфните възли и все още си ги има. Точно за тази ваксина има доказани и други случаи в света, но често се проявявала при реимунизацията пак с тази ваксина към 6-7г. възраст. Това не означава, че всички деца с диабет са се разболяли от ваксината, но за мен това е причиниата. Аз лично се запознах с наборчета на сина ми които са заболяли по същото време - 3 момиченца.
Sad
spinki, как се справяте? От репортажа разбрах, че било много трудно да се регулира тази болест при толкоз малки деца.

Не съм сигурна, мисля, че от тази за морбили, рубеола и паротит, защото й откриха артрита месец след това, но мойе и да е от по- предишна ваксина.
Floral, най-вероятно е от полиомиелитната ваксина.

аз даже съм против майка ми,която вярва че като си слага всяка есен противогрипна ваксина и всичко ще е ок..естествено пак е карала грип и още как..
Според мен грипните ваксини са си напълно безсмислени, защото грипът "мутира". А и до колкото разбрах се слагат ваксини за вероятен грип, т.е. мислят си, че от еди кой си вид ще е тази зима и тази ваксина препоръчват.
Защо мислиш, че е от полиомиелитната?

# 138
Предполагам, че е от полио-та, защото тя най-вече засяга двигателния апарат и ставите, но може и да не съм права. Просто разговори с някои хора и заключения ме навеждат на това.

# 139
Предполагам, че е от полио-та, защото тя най-вече засяга двигателния апарат и ставите, но може и да не съм права. Просто разговори с някои хора и заключения ме навеждат на това.

Случва се и при другите ваксини - по принцип всичко може да се случи, защото всеки организъм е различен и е нормално да реагира различно... Във филмчето "Ваксината на страха" имаше случай с момиче, което останало инвалид след БЦЖ ваксина (до колкото си спомням)...

# 140
Floral, всъщност не съм била точна в предположението си. Миналия ден гледах филма "Vaccination - The Hidden Truth" и това е едно обобщение, коя ваксина какво може да предизвика. Копирам цитат от субтитрите на филма:
Цитат
...
Грег Бийти, родител и автор на книга по въпроса, обобщава многото ефекти от ваксините, скрити от общественото знание.
Те не ни казват дребни неща като например че ако  детето ти пропусне ваксината срещу коклюш, ще е по-малко вероятно да развие астма.
Също не ни казват, че деца, пропуснали ваксината срещу морбили с по-малка вероятност ще развият възпалителни чревни заболявания.
Не ни казват, че деца, пропускащи хепатит B или HIB ваксините, с по-малка вероятност ще развият диабет.
Или, че пропускащите ваксината срещу рубеола по-рядко развиват артрит.
Те дори не ни казват големите неща като това, че ваксините причиняват мозъчни увреждания,
причиняват перманентна парализа, сериозни кръвни разстройства, хронична дисфункция на нервната система, смърт.
...

# 141
А знаете ли дали убитите ваксини са по- малко опасни от живите? Ние слагахме само убити.

# 142
В много западни страни тези ваксини отдавна са забранени, например във Франция. Не знам защо в България вървим толкова назад във всяко едно отношение, особено що се касае до здравето на нашите деца!  #Cussing out

# 143
Мили майки, препоръчвам ви да прочетете "Световната конспирация срещу здравето" - д-р Атанас Гълъбов.

# 144
  • плевен
Не сме имали проблеми с ваксините. Синът ми е почти на 3г. и всички ваксини до сега е понасял добре. Да чукна на дърво и за следващите да е така.

# 145
Мили майки, препоръчвам ви да прочетете "Световната конспирация срещу здравето" - д-р Атанас Гълъбов.

newsm10  Подкрепям те с две ръце.
                  Ето на желаещите да я прочетат: http://www.bg.yosif.net/med/index4.htm

# 146

newsm10  Подкрепям те с две ръце.
                  Ето на желаещите да я прочетат: http://www.bg.yosif.net/med/index4.htm

Много ти благодаря за точния линк, тъй като книгата е доста широкообхватна, а ти си намерила и си успяла да визираш точно тази глава. Фактите там са потресаващи и според мен за всички майки би било полезно да я прочетат. Но за съжаление не знам докога ние в България ще продължим да следваме този ход и още повече, че ако детето ти например не е ваксинирано не би могло в един момент да тръгне нито на детска градина, нито на училище. Виждате ли как веригата се нарежда - здравна система - детска градина - училище и как ние, родителите не можем да вземем правилното и най-подходящо решение за децата си, нямаме избор! Принудени сме да осакатяваме децата си в буквалния смисъл! Тази мисъл ме вбесява!  #Cussing out #2gunfire

# 147
ами принудени сме..в никакъв случай Laughingаз ваксинирах до 1 година сина ми..сега е 2 годинки и половина и нямам намерение да го правя повече...как ще ме принудят???как???за детските градини е вярно...но,нямам намерение да го пускам ..а от училище просто няма кой да го спре..
ваксинацията и в бг трбява да стане препоръчителна,а не задължителна...за да няма проблеми..тези,който преценят че не искат да имат избора..все пак децата са наши..ние ще решим Peace

# 148
  • Реъкйавик
хъм интересна статия. това което ми направи впе4атление  4е информацият му е много стара обхваща период от 1929 до 1987 мисля 4е така беше. тук в исландия от на4алото на 2002 се използват много из4истени ваксини а ММР ваксината не съдържа тимерозал и въпреки вси4ко нараства броя на диагнотицираните с аутизъм.

# 149
тук в исландия от на4алото на 2002 се използват много из4истени ваксини ...

какво означава изчистени ваксини? никъде не съм срещала обяснение. какво им е изчистено?

Общи условия

Активация на акаунт