АГ клиника "ЕВА"-Сливен-изкажете мнения !

• 150 447
  • 528
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета, имате ли някаква представа какво изискват да се носи при раждане в АГ Ева за теб и бебо? И аз съм се ориентирала за раждане там но всичко още ми е много мътно.
СПИСЪК за АГ ЕВА:
1.чехли
2.нощница-1 брой
3.дамски превръзки/лигнин/
4.лъжица-1 брой
5.вилица-1 брой
6.чаша
7.тоалетни принадлежности
8.тоал.хартия
9.памперси/за новородено/-10 броя
10.памперси/за майката/-3 броя
11.карта за бременна
12.направление за хоспитализация
13.изследвания/които са ти правени по време на бременноста/
14.личен амб.картон
15.лична карта

Това е списък който ми е даден от болницата и е желателно да се носи ,но ти можеш да си вземеш и нещо друго ако се сетиш! Simple Smile

# 61
Моля, мамите скоро раждали там , споделете как е минал престоя ви, и ако може да кажете при кой лекар сте раждали и как / секцио или нормално/  Praynig .

# 62
Samanta 81 много ти благодаря за отговорът много подробна информация.

# 63
D-R Йорданов няма грешка,при него родих мн. е добър и има още една там със М беше но я забравих как се казва тя също е добра .Но ще се убедиш сама и от другите майки.Желая ти успех,и лесно раждане.Най вече живо и здраво Praynig

# 64
  • Бургас
И в др. теми са писали за болницата и е вярно, че е чисто, обръщат ти внимание, отговарят на всичките ти въпроси и за кърмене /дори при нужда ти помагат за изцеждането в първите дни/, и за пъпчето, памперсите, къпането  и каквото се сетиш относно бебето, педиатърката минаваше всеки ден за да каже с колко са наддали бебетата и как са и така, но...както ни обясни една от акушерките, първоначално болницата е била предвидена само за гинекологични интервенции, а не за раждане и в последствие поради големия интерес явно е станала и за това, така че легловия фонд е доста ограничен и в един момент ако има голям наплив /пр. 12-13 родилки/ те пращат на първия етаж, в стая без санитарен възел, което нямаше да е чак толкова страшно, ако не ти се налагаше да преминаваш през цялото фоайе, в което почти нон-стоп има външни хора, за да се измиеш или смениш превръзката. #Cussing out. Така, че мога само да ти пожелая ако решиш там да раждаш, да имаш късмет по същото време да няма много родилки и да си останеш през целия престой на втория етаж, където условията да доста добри! Peace Колкото до лекаря, лично аз си избрах д-р Йорданов и честно казано останах доста разочарована от него Crossing Arms. Не ме прегледа нито в 8-мия месец ,когато ходих да говоря с него, нито когато ме приеха за операцията, което е най-малкото странно  newsm78 след като едно секцио не е шега работа /иначе при изписването ми взеха 12 лв за преглед, който дори не се е състоял Crossing Arms/, закъсня за операцията с час и половина /ядеше ябълки и си разказваше вицове със сестрите, а долу мъжа ми се печеше на бавен огън, понеже не знаеше за закъснението Sick/, след изписването имах проблем със задържане на кръв в матката и му се обадих, а той най-безцереминно ми заяви: "Вие бургазлийките все такива ги правите! Не може да имаш проблем, аз на бургаските лекари не вярвам, ако искаш ела на преглед." А аз бях ходила тук на ехограф и нямаше съмнение какъв е проблема и накрая - половината ми шев се отвори още на 10-тия ден и трябваше сама да си го обработвам в къщи за да се затвори. #Cussing out Другите майки по принцип са доволни от него, но аз явно не улучих момент ooooh!.

# 65
Днес звънях до клиниката и ми казаха, че нищо не се заплаща само престоя като цената за ден май ми казаха 4лв. и нещо, като ме питаха дали съм здравно осигурена.
    заплаща се престоя и упойката. ще проверя точно и ще ти кажа всичко по конкретно.  http://evahospital.com/  ето сайта.

# 66
Днес звънях до клиниката и ми казаха, че нищо не се заплаща само престоя като цената за ден май ми казаха 4лв. и нещо, като ме питаха дали съм здравно осигурена.
    заплаща се престоя и упойката. ще проверя точно и ще ти кажа всичко по конкретно.  http://evahospital.com/  ето сайта.
Ако си за нормално раждане се заплаща само престоя и упойката,но ако си за секцио си заплащаш 200 лв за екипа+престоя+упойката+ако искаш по-специални конци.Отделно още преди да те приемат ти правят разни изследвания - 10 лв за кръв от вената за определяне на кръвната ти група (това го правят дори вече да имаш синьото картонче с кръвната ти група),васерман и още 1-2 изследвания естествено тях може да си ги направиш предварително(гинеколога при който си ще ти ги пусне).Ако греша ме поправете моля,но тази информация ми я дадоха от самата болница ЕВА.  Аз лично избрах всички изследвания да ми ги направят преди да ме приемат за операция,за да не стават после двойни работи Simple SmileДа не забравя -който е за секцио трябва  да  отиде на празен стомах в болницата ,Д-р Дичева забрави да ми спомене ,но аз вече имам опит от първото раждане Peace

# 67
Другият месец ще отидем и ще ми кажат всичко или поне за, което се сетя да питам.Но друго е инфо от мами които са минали от там. Благодаря, че пишете   bouquet .

# 68
Здравейте отново и от мен, обръщам се към мамите които вече са минали от там. Вярно ли е че в болницата няма техника ако не дай боже стане нещо с бебето и го пращат в окръжна болница. Аз разглеждах сайта и видях че си има куриози много благодаря на тези които ще  се отзоват на питането ми.

# 69
 През 2007 имаха само един кувьоз (поне аз толкова видях)  и той беше старичък. От миналата година имат 3 нови - това го знам не само от сайта на болницата, но и от д-р Спанова (тя е АГ в "Ева"-та.
 Но така или иначе ако някое от децата има нужда от по-специални грижи, детето се мести в Окръжна болница. Просто така стоят нещата, не само с "Ева", но и с другите частни болници.
Според мен така е по-добре, защото в Окръжна постоянно има неонатолози, докато в частните са само за няколко часа на ден. Което съвсем не означава, че препоръчвам раждане в Окръжна вместо в "Ева" . Отношението на персонала е коренно различно и съм на мнение, че това е най-важното, когато става дума за престой в болница .

# 70
Благодаря ти много за отговора, аз твърдо съм решила да раждам в Ева надявам се да не се налага бебето да се мести.

# 71
 Искрено се надявам всичко да е нормално!  Wink

# 72
здравейте!и аз да си изкажа мнението за самата болница.вече след като родих преди 1 седмица.самата болница като сграда е хубава.ако забременея втори път няма да раждам там.понеже самия персонал не е много учтив,всички се правят на важни.родих чрез секцио по медецински причини и бях настанена на 2ет.,там където е родилното и 6 дена аз имах чуството че родих 10 бебета и нормалнои секцио.то не бяха викове,то не бяха крясъци.ей тва е гадно че като почне някоя родилка да ражда и чуваш как милата се мъчи.ние бяхме 3 момичета в стаята и се изтормозихме много.и трите раждахме секцио.пресонала не е мноог загрижен за теб,макар че на нас със секциото трябва да ни се обръща повече внимание.те ни оставиха да се гледаме сами.пропускаха да ни преглеждат сутрин и вечер,когато си сменяха смените.от коридора се чуваше:"тея са старите със секцио" и никой не влизаше да ни види как сме.а аз имах високо кръвно .другото момиче имаше адски болки и вдигаше температура.най-голяма работа вършеха санитарките.те така те гледаха ,все едно сме им дъщери.искаш нещо от мед.сестра,а тя ти казва:"аз не съм акушерка,оправяй се".а акушерките като ги питаш нещо ти казват:"аз не съм сестра,ся ще ти я викна"и като я викне сестрата идва и те гледа на кръв,понеже акушерката я е извикала и и се скарала че не обръща внимание на бебенцата.но не мога да си изкривя душата че имаше и страхотни сестри и акушерки.
като цяло не съм особено доволна,не съм капризна спрямо обстановката,а спрямо персонала.
аз за 5 нощувки платих 280лв.200лв.-секцио;някви пари за конци и изследвания и за храна която не бях консумирала.такива пари са взели на мъжа ми и не са му дали бележка.
от д-р Дичева съм много доволна,така жена -гинеколожка не съ срещала.само заради нея се насочих в "евата"
мамчета вие си решавайте къде да раждате.успех на всички и красиви и здрави бебенца.

# 73
Аз също съм съгласна с weli4kova  по отношение на персонала,повечето са от турски произход и това за
1 етаж е вярно.Много е неприятно да се ражхождащ
 по нощница през цивилни хора във фоето.
Не в ЕВА.

# 74
Доколкото разбрах вече за раждане по мед. причини не искат пари, това с 200-та лева е отпаднало.

Общи условия

Активация на акаунт