АГ клиника "ЕВА"-Сливен-изкажете мнения !

• 150 469
  • 528
  •   1
Отговори
# 75
Доколкото разбрах вече за раждане по мед. причини не искат пари, това с 200-та лева е отпаднало.
Да -така е.От 01.05.2009г е премахната сумата от 200 лв при секцио по мед.причини.Незнам обаче дали важи при секцио по желание.

# 76
Много ми е странно като чета. Аз не платих нищо за секциото-раждах февруари 2008, само за тез по-специалните конци.
А за тези от вас, които се оплакват,че имало крясъци-ами навсякъде ги има, в което и родилно да идете. Няма как, не отивате на хотел все пак.
Аз лично от персонала и от др Йорданов съм много доволна. Идете да раждате в Бургас тогава, да се нагледате на наглост, рекет и мизерия... #Crazy

# 77
За плащането дори секцио по мед. причини е мисля, че от началото на годината, така ,че няма какво да ти е странно, ти си родила доста месеци преди това.

# 78
И аз ще раждам съвсем скоро в Ева - Сливен.Преди няколко седмици ходих да се запозная с обстановката и д-р Йорданов - останах приятно изненадана, прегледа ме на ехограф, обясни ми всички варианти, даде ми координатите си и ми каза, че е 24часа на разположение ако имам някакъв проблем..изобщо..всичко..
А за Бургас не ми се коментира...

# 79
Zdraveite,na men sashto mi predstoi rajdane i mislq da izpolzvam uslugite na tazi klinika(EVA).BIhte li mi dali nqkakav telefon na d-r Marcheva ili na d-r JORDANOV.Mnogo vi blagodarq predvaritel newsm03

# 80
  • Бургас
Zdraveite,na men sashto mi predstoi rajdane i mislq da izpolzvam uslugite na tazi klinika(EVA).BIhte li mi dali nqkakav telefon na d-r Marcheva ili na d-r JORDANOV.Mnogo vi blagodarq predvaritel newsm03
Телефоните на д-р Йорданов: 0888/799754, 044/667074. Успех и леко раждане!!! Peace

# 81
Mnogo vi bkagodarq za telefonite momicheta.Skoro shte hodq do bolnicata i shte si spodelq mnenieto

# 82
Molq ,mamite koito imat informaciq za tazi bolnica da pishat. Praynig

# 83
Здравейте, момичета!
Преди седмица лежах 4 дена в ЕВА. Имам пресни впечатления от болницата.
Чудя се откъде да започна!
В началото на 6-ти месец съм. Досега ми водеха женските консултации в Бургас. Като цяло не бях доволна, всеки път ме претупваха набързо, стигаше се дотам сама да си искам да ми назначат рутинните задължителни изследвания.
Разбрах, че в Ева има триизмерен ехограф и чух много добри отзиви за д-р Йорданов и реших да отида на преглед.От прегледа като цяло останах много доволна.Д-р Йорданов беще много изчерпателен и подробен.Само че ми каза нещо, което ми дойде като гръм- че имам ниско разположена плацента, че е много опасно,трябва да се пазя и т.н.И че ако не се вдигне плацентата до 34 седмица- задължително секцио. Докторът ми препоръча да ме приемат в болницата за няколко дни на системи. Каза ми да си взема направление от личния лекар за пререгистрация за гинеколог и да заповядам другата седмица!
Много се шашнах, повярвах на сляпо и си затвърдих отрицателното мнение за бургаските гинеколози.
След няколко дена пътувах за Сливен, но по пътя получих контракции. Уплаших се и директно в ЕВА.Беше 19.30 часа.Доктори нямаше. Приеха ме в болницата и ми казаха, че д-р Йорданов ще дойде да ме прегледа. Да , ама не. Настаниха ме в предродилна зала и аз още повече се уплаших.Минават 40 мин., а доктора не идва и никой нищо...А аз с болки...Тъкмо смятах да ставам да ходя в друга болница и се появи акушерката, би ми папаверин, сложи ми някаква система и ми каза ,че доктора няма да дойде. Да не се безпокоя, че ей сега ще ми мине. Както и да е, наистина веднага ме отпуснаха болките. Явно не бях спешен случай, за да дойде доктора. Но това не ми направи добро впечатление. Вечер в болницата няма дежурен лекар. Ако има раждане са на повикване. Но ако е спешен случая и идват толкова "бързо", направо не ми се мисли Shocked
На другия ден докторът ме прегледа на видеозон пак (по мое желание) и потвърди, че плацентата ми е ниска. Каза ми да не се безпокоя, ще полежа няколко дена на системи, а после ще пия Магнерот вкъщи и ще си почивам.Изписаха ме след 3-тата вечер. Дотук добре, ама ме обзеха някакви съмнения. В Бургас никой не ми е казал, че съм с ниска плацента, в София си правих амниоцентеза- и там не са споменали такова нещо.А освен това и не съм прокървила(което е обичайно за ниска плацента). Та от Сливен директно в Стара Загора на четириизмерен ехограф при именита специалистка. Въпросната гинеколожка ме увери , че плацентата ми е нормална,в горната част на матката, а и аз го видях с очите си- намираше се в срещуположната страна на шийката на матката. За щастие бебо беше добре и лекарката ме увери,че всичко е наред за сега. Също така, за да нямам някакви съмнения, ме увери, че амниоцентеза не се прави при ниска плацента.
Извинявам се за дългия разказ, но в момента съм с много смесени чувства към болница Ева и д-р Йорданов. Забравих да спомена,че когато пътувах за Сливен и получих болки, му звънях на GSM-а и той не ми вдигаше.

# 84
Дано не съм Ви отегчила с дългата история. Не искам да кажа нищо лошо за болницата като цяло.
Другата информация, която Ви интересува:
Болницата е малка- на два етажа.На първия етаж е регистратурата, 2 кабинета за преглед, лаборатория и стаи за родилките и бременните. На втория етаж е предродилна зала, родилна зала, стаята на бебчетата, три или четири стаи със самостоятелен санитарен възел- това са стаите за родилите със СЕКЦИО.Мамчетата, които раждат нормално, стоят на втория етаж час, час и половина, след което ги настаняват в стаите на първия етаж. Долу стаите са с общ санитарен възел, което наистина е неудобно за мамчетата да минават по нощници през коридора, в който чакат бременни момичета и мъжете им за преглед, изписват бебета и т.н.
Стаите са чисти и приятни, но не очаквайте лукс. Във всяка стая има телевизор(без кабелна), хладилник и климатик. Персоналът (голяма част от турски произход) като цяло е отзивчив и мил, но и тук има някои изключения.
В болницата не се готви. Всяка сутрин минава едно момиче и събира поръчки за покупки от магазина. Предлагат и дневно меню от някакво заведение.Например: закуска(1 лев)- милинка, обяд(2 лева)-рибена супа, вечеря(два лева)- картофи яхния. Можеш да си поръчаш само едно от трите. Заплаща се при изписване от болницата заедно с таксата за леглоден - 4.80 лв.
След раждането бебетата се дават на 6-ия час за кърмене.Бебетата не стоят и не нощуват в стаите с майките.Детските сестри ги носят за кърмене.
Ами това е - другите лекари не ги познавам и не мога да кажа нищо за тях(Марчева,Дичева и т.н/)
Голям плюс на болницата е уютната (малка) градинка отвън с пейки, където можеш да излезеш по всяко време на въздух.

# 85
Още нещо - в болницата дават ужасни нощници(с цепки отстрани и цепки на бюста-за по-удобно кърмене). С тези нощници е доста неудобно да се разхождаш по коридорите пред хората и да излизаш навън. Така че си носете Ваши нощници или пижами- за след раждането.
В стаите, от вътрешна страна на вратите ,е написано нещо подобно:Ще перифразирам:" Ако сте доволни от обслужването, Моля не носете на персонала храни и напитки, особено алкохол (забранен е за употреба в болницата). Ако желаете да се отблагодарите, Моля направете го по банковата сметка на болницата! Вашето дарение ще бъде разпределено - за финансов стимул на персонала и за подобряване на материалната база на болницата"
Исках да кажа още нещо, ама го забравих. Направо се увлякох Stop

# 86
 #Crazy
Това за отблагодаряването направо ме разби!
Изненадвам се, че местят долу, родилите "по естествен път"!Явно всяка година си правят реформи - за по-интересно.
А иначе за този Йорданов продължавам да затвърждавам отрицателното си мнение...Явно се държи нормално само с тези, които са му симпатични newsm78

# 87
az rodih vyv EVATA i sym mnogo dovolna:)  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant newsm03 newsm10 newsm10 newsm03

# 88
  • Бургас
Момичета, искам да ви питам, имаше един НАГЪЛ  #2gunfire фотограф е "Ева"-та, някой да му има координатите /име, телефон, адрес на ателие, каквото и да е/, понеже станаха вече 2 месеца от както си чакам снимките от изписването на малкия Close и не само аз, но и доста майки родили април/че може и май/ месец, а нагляра взе парите и се ската. До колкото разбрах били го изгонили вече от болницата /ако разбира се от рецепцията не с излъгали/ и ми дадоха един GSM, но той го е изключил явно  #Cussing out #2gunfire и търся др. начин да се свържа с него, ако не ми даде снимките, поне да ми върне парите Crossing Arms!!! Ще съм много благодарна на каквато и да е информация!!!  bouquet

# 89
 loopy, на нас не ни беше дал никакви координати. Беше се разбрал с мъжа ми да вземем снимките направо от болницата. Иначе нашите снимки бяха с отвратително качество, и все ощи съжалявам, че мъжа ми не го е отрязал този нагляр изобщо да не ни прави снимки.

Общи условия

Активация на акаунт