Нова тема:))Чешки мамчета и дреборанчета-5

• 33 737
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Здрасти,

тва с четенето на чешки..мииии кво да ви кажа зависи, понякога ме кефи, понякога не....в общи линии в момeнта чета на Маята приказки и тям подобни къде на чешки, къде на български къде на английски--в интересна истината най-голямо удоволствие ми доставя да и четана различни eзици /съвсем побърках детето с това, но това е друга тема Mr. Green/. В зависимост от това в какво настроение подбирам и книгите--за съжаление много време за четене лично аз нямам в момента се ограничавам до приказките пък там ми е доста забавно. Много отдавна не съм чела нещо за мен си Sad--ама съм решила да си купя фентъзи на чешки нещо на Прачет или пък някой друг автор--да видя дали ще ми допадне, щото то и на бг Пратчета е малкостранен Laughing.
Иначе какво да ви кажа от нас--пак сме болни..Мая отпочна та сега и Влади направо се побърквам с тез дребните и техните болежки-температури, хрема, кашлици всички екстри на едно като за празниците--но стоически ще издържим..това е положението.
Айде момичета ако не ми остане време да пиша..Весели празници, Нека 2008 да е по-хубаво поне малко от 2007и дребните да са по-здрави, всичко останало ще е на 6.., че катоса болни е много гадно.

Поздрави

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 18:35 от vihronrav

# 226
Здравейте момичета  Hug ,да ви пожелая и аз весело изкарване на празниците (и на теб Ели в БГ Simple Smile )   bouquet , дано наистина новата 2008 година да е по щастлива и нека децата ни се разболяват много по-рядко.  Wink
Руми,дано Мая се оправи по скоро   Hug
А относно четенето на чешки,ме кефи само списанията да чета,а за книги едвали ще ми остане време  Laughing

# 227
Здравейте момичета,

Аз малко се поизгубих, но до сега просто не ми оставаше време да стигна до компютъра. Нас много ги ни мъчат колики и имаше няколко дена с по два часа сън през ноща, та гледах да си наваксам малко през деня. От два-три дена София отказва да заспи и сутрин. Няма колики, но ококорва едни очи  Shocked и няма заспиване. То поне да си лежеше мирно в креватчето, ама не  Naughty Най-много 5 мин да полежи и после е рев. Та се носим на ръце. Слава богу сега тати си е в къщи за празниците, та ме отменя. Чудя се дали да не и купим фитнес и да я пробваме дали ще се забавлява сама. Малко малка ми се струва за фитнес, ама ако не сега, след месец ще влезе в употреба. Миленче, ти Ванеска кога я сложи на фитнеса за първи път? Беше писала, че си много доволна.

Искам да пожелая на всички ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА Нека 2008 е по-добра, по-късметлийска, по-спокойна, по-доходна, по-усмихната и по-весела.

# 228
здравейте момичета

влизам и аз да ви пожелая Весели празници и много усмивки, голямо папане на Рая, бели и здрави зъбчета на Вяра, на Мая и Влади много здраве и да слушкат мама, няма да продължавам да изброявам всички бебета в нашата тема, защото може да пропусна някой и да има  #Cussing out, но бъдете здрави, щастливи и обичани, растете весели деца с незабравимо детство!!!

Ние сме добре, лъжем се да ядем, въпреки препълването на гърдите ми се оказва, че нямам достатъчно кърма, а Неса иска да яде предимно вечер и аз не смогвам да произведа. За сега пее весело, което ми подсказва, че проблема си иде от скока на растежа - 12седм., дано мине бързичко

За книгите - ами аз не съм годна още да чета литература на чешки, само списания и познайте какви - майчински  Hug

За фитнеса - ми средата на 1вия месец, но бебетата сами си подсказват кога е време, като започне да те разкарва из стаите да разглежда, значи вече й се занимава с други неща освен папане Mr. Green

Бързам, че се разциври  bouquet

# 229
Здравейте и от мен.Нямям време затова набързо:ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИ4КИ.МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ НА МАЛ4УГАНИТЕ А И НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ.НЕКА НОВАТА ГОДИНА БЪДЕ ПЪЛНА С РАДОСТ,КЪСМЕТ И НИКАКВИ БОЛЕСТИ. santa2ВСИ4КО НАЙ НАЙ И ЦЕЛУВКИ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ОТ НАС newsm06

# 230
  • Чехия
Мили чешки мамчета приемете скромния ми поздрав.
Една незабравима празнична вечер, много оптимизъм, сбъднати мечти,  домове преизпълнени от любов, разбирателство, и усмивки.
А за дечицата нека са здрави, весели, палави и с грейнали личица ...нека Йежишек  или Дядо Коледа им донесе пълен кош изненади.

Миленче , за пожеланието ти  Hug Hug ...Верунката от вчера и се пукна венеца и днес вече се напипваше острото зъбе от долу Mr. Green . ..Та май вярно това ще ние подаръка за Коледа. Crazy

# 231
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА, ДРЕБОРАНЧЕТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ, БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ И НЕКА С УСМИВКА ПРИЕМАМЕ ТРУДНОСТИТЕ, КАТО ЕДНО НОВО СТЪПАЛО КЪМ ПО-ДОБРО!!!
МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!!!

очакваме да се похвалите какви подаръци сте намерили под елхата Hug

# 232
  • In a surreal moment!
Честита Коледа !
Здраве , щастие и късмет за всички , които обичате !

Мили момичета , от чешката тема , приемете най-топли поздрави за Рождество от момичетата от арабската тема - весели празници

# 233
Честита коледа!     
Пожелавам ви от все сърце :
Много здраве и късмет и вълшебни мигове безчет !
Любов и радост във сърцата ,
Берекет и сладост на софрата ,
За да има усмивки по лицата!

# 234
  • Czech Republic
ЗДравейте момичета!
Първо Честита КОледа на всички! Желая ви много уют и топлина в семействата и радостни мигове край елхата!

И още искам да поздравя Ели, за ражденния ден на Емката!
Много радост, усмивки и прекрасни мигове да ви носи!

# 235
  • Чехия
Честит Рожден Ден малка госпожице Емка, пожелаваме ти много здраве и безгрижни игри.
Бъди първа помощничка на мама и гордост за тате.

# 236
ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е ЕМКАТА НА МАМА ЕЛИ, ЩАСТЛИВО ДЕТСВО И ДА НОСИ РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!

# 237
Честит рожден ден на Еми!    bouquet
Нека расте слънчево, здраво и палаво хлапе, животът й да е весел, късметлийски и изпълнен с много любов!

# 238
Мерси, мерси момичета  Hug
Страхотни сте, много ме зарадвахте  Hug
Утре ще се вихри купона във Софийски детски клуб   bigdance2
Емката цял ден ни говори, как утре имала роДен ден, и ще бъде много голяма, на 3.год., и ще ходи с чанта на училище    Mr. Green
Около 100.тина пъти пита къде са гостите и подаръците  Whistling Mr. Green

# 239
Около 100.тина пъти пита къде са гостите и подаръците  Whistling Mr. Green

Хаха, Ели при вас е голям купон Joy

Момичета, в ТЕСКО са пуснали 50% намаление на избрани детски играчки, а мъжа ми вчера е видял тестета етикети с 50%слева, което ми говори, че съвсем скоро всичко ще е отново на 50% и ще има харчове. Ние взехме за Ванеса една проходилка, кубчета и китара на Барби, музикална да свири на баща си.Все неща за голямо дете, ама нали са ни на половин цена и не се сдържахме

Приятно и полезно пазаруване ви пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт