"ДЕКЕМВРИйското жабе вече сяда на гърне!"

• 13 459
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Еси, надявам се вашият проблем да не е от упоритите Praynig. За хомеопатия мислила ли си?  Hug
[А вашите деца кога и по колко спят през деня newsm78

По принцип да, но за сега мисля да пазим диета около шест месеца и после ще видим какво ще правим ThinkingМоже би тогава Rolling Eyes
Ние спим преди обед 1ч. и след обяд по 2-2,5ч. и заспиваме към 21,30ч. Peace
Дива ирландска пешеходка, дано някой добър човек ви върне поне документите, че каква мъка и колко време, но живи и здрави другото ще си дойде на мястото Hug

# 151
Влизам с тъжна новина. Сестра ми загуби бебенцето си. Оставаха и 20 дни до термина.. до така желания миг да прегърне бебчето. На 19 и предизвикаха раждането, след като са установили че бебенцето няма сърдечна дейност.За малко и нея да изпуснат скапаните лекари, добре че тя е настояла за видеозон, след като докторката не видяла нищо обезпокоително в това , че не чува тоновете на бебето. Милата ми сестричка! Дано Бог и даде сили да преодолее болката. Сега щеше да е най-щастливата мама на света, но уви..

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 01:38 от Шехерезина

# 152
  • Vaudreuil Canada
Шехерезина съжалявам за случилото се с бебчето на сестра ти. Много е тъжно, но това са необратими неща. Дано по-бързо се съвземе пък скоро след това да е и мама на сладко бебче.
Момичета да ви питам вашите бебоци понаучиха ли се да не си дрънкат главичките като падат - моя змей постоянно си удря главичката докато се набира да се изправя насам натам. Пък след това колко обидено реве щото представяте ли си земята го ударила ...

# 153
Шехерезина, съжалявам! Hug
Пешеходке, много неприятно! И...страхотен мъж си имаш! Ай дай да го видим това чудо на природата Дивнето! Ей, само го криеш това моме!
Ние спим различно всеки ден. По принцип сутрин около 2 часа, следобяд 1. Но вчера, примерно, сутринта спа от 11 до 14 часа, то не може да се каже точно сутрин. И повече не пожела да спи. Вечерта заспа чак в 11. Но аз нали съм се заинатила да не я приспивам на ръце и снощи 1 час се въртя по креватите и си пя. Бяхме загасили лампите, но пак не стана лесно. Е, поне заспа наистина сама.  А за сутрешния сън - оставих я да пореве и като се укроти - влизам, а то милото спи седнало с широко отворени крачета, а главичката наведена напред до леглото чак. Sad Но наистина имам напредък - вече много по-бързо заспива и не реве чак толкова.
Понтес, много съм зле. Чак сега забелязах, че на снимката е и Алексис. Embarassed Ма то щото сама си форумствам, ако бях с Венета - тя веднага щеше да го забележи! Жалко, че няма да дойдете. То и аз не съм сигурна още, пък и много зависи от МОЛа.
Честит първи сняг на софиянки и от мен!

# 154
  • СОФИЯ
  Добро утро!
  Шехерезина   направо занемях...много неприятна новина.Скоро си мислех за теб и Катрин,и че Кати ще става кака.Наистина много съжалявам  Hug,бъди до сестра си и й давай сили за да преодолее случилото се.

# 155
Шехерезинка,бог да го прости това малко ангелче.100 х прегръдки за теб и сестричка ти.Дано в най-близко време да ви огрее ново щастие с две дечица. Praynig

# 156
Nadni4am da vidia kak ste(sori,4e pi6a na latinica,ama nali sam v London) Wink
Шехерезина  ,sajelqvam mnogo za stanaloto. Hug

# 157
Шехерезина, нямам думи! Кураж!
Ние ОЩЕ сме болни Cry. Тая хрема няма край и аз като пижулинка се предадох с тия капки и започнах само със Стеримар.
Мустанка,честито ви прохождане! А за зъбите- ние пък нито имаме зъби, нито ходим Laughing..
За дрехите-има един магазин в базар на пазарчето Иван Вазов, в който продават плетени (машинно) жилетки с полар- подплата на фирма Minoti (някой ако знае, да каже тая фирма къде на друго място я продават), както и страшно много други дрехи на добри цени, а на хубави фирми. Който питаше, ако се интересува, да пише на ЛС, ще дообяснявам.
Моля зя съвет- какви обувки да взема на Роси за зимата?Вие какво взехте?В момента сме само с тия на Колев, 15-16 номер.Тя още не ходи и много се чудя, защото й е малко крачето, а ме се иска да е нещо кожено, с подплата.. Капчица в София продават ли?
Добавих и малко снимки  в декемврийчета на 10 месеца ,да видите какви хубави сме станали( и двете Laughing)-пазете се ,юнаци!
http://images21.snimka.bg/004304770.jpg
http://images21.snimka.bg/004304772.jpg
http://images21.snimka.bg/004304777.jpg
http://images21.snimka.bg/004304781.jpg

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 13:09 от zizzu

# 158
Шехерезина, съжалявам много за това, което се е случило със сестричката ти  Cry  Hug
Ние спим около 40 минути до 1 час сутринта и час до час и половина следобяд, ноооо днес общо един час  Close Вечер заспива към 20 часа и след милиони събуждания, става към 7, 7:30  Peace
mutsanka, честити ви ходещи краченца  Hug

# 159
Шехерезина, много съжалявам за случилото се! Кураж на сестра ти и близките ви.  Praynig

Чести рожден ден на Gery_bery!
Бъди здрава, много щастлива и винаги обичана майка и любима!   bouquet
Аз почнах да готвя на куклата ми     food002 - много се харесва всичко досега, буквално си облизва пръстите, ама тя и по принцип си изяжда всичко (пу-пу).  feeding
Друго ново е, че тайно се срещнахме с Алексис на pontesLaughing Очевидно двамата се харесаха много.  dancing Другите му обожателки да се стягат, че конкуренцията е жестока, а младежът е страшно чаровен.    Yum
zizzu, и ние сме със същите обувки с пухесто вътре. Мисля с тях да си караме зимата. Имаме и по-големи подобни за по-нанатък. Засега други не мисля да купувам.
Пешеходке, да сте живи и здрави и все така да се обичате, другото ще се оправи.  Peace

# 160
Честито на Гери!

Благодаря за съчувствието...

Шехерезина, много тъжна вест!  Flowers Rose Бог прибира свидните нему!

# 161
  • Русе
 Flowers Rose Шехеризина ,съжалявам!
Определено не съм в настроение.Бойко е болен,времето е скапано и натова отгоре сме сами!
За дневното спане.Рядко спи по два пъти ,но ако е така,спи по 1 час преди обяд и по 2часа следобяд,ако преди обяд не е спал откарва и по 3 часа.
Пешеходке,този номер е много гаден.Много пъти аз лично правя така,а съм се пекла на този огън!Дано наистина поне документите ви върнат отнякъде!

# 162
Шехерезина - много тъжно Sad
Betty L.- аз тоя номер за заспиването сам -отдавна го отучих, можеби до към 7мия месец го дундурках ама той натежа и почнаха да ме болят ръцете и си казах така не може и също като тебе дойде ли време за лягане слагам го в леглото давам биба /защото без нея е немислимо да заспи/ и се махам поревава малко и заспива както му дойде! Вярно сърцераздирателно е да слушаш, че реве и като знаеш какво иска, но няма как! сега със заспиването всичко си е ок! Peace
А как спим през деня - ставаме в 8:30-9:00 и до 13:30 играем- лягаме и спим до към 15:30:16:00 и после чак в 20:30-21:00, този режим малко аз му го наложих, но е много удобен! Не да ми ляга преди обед за 30мин и аз да се чудя кое да хвана и кое да оставя или слетобед пак същата.Така знам, че е изморен от играта предиобед и поне 2 часа не му мърдат.Вечер ми се буди по 2-3 пъти или за вода или за малко мляко!
shemet_neveroiaten- и ние постоянно падаме!

# 163
  • София
здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ПЪРВОТО ДЕКЕМВРИЙЧЕ - КАЛИНА!!!  bouquet
много съжалявам за случилото се на сестрата на шехерезина Sad дано е силна и скоро има повод да се похвали Praynig
ние днес бяхме на сватба с малкото кюфте Party толкова се заседяхме, че чак не повярвах Shocked то бяха танци, манци, смях, веселба. забрави за ядене, пиене, спане. е, после заспа в ръцете ми в колата за около 2 минути, ама то големи емоциони и атрацкциони за нея Mr. Green

# 164
Шехеризина, много тъжно и съжалявам за загубата ви.Кураж! Hug
Днес Митака-юнака се събуди с едно зъбче в повече, изби му 7-то, доста време му трябваше, ама все пак изби.Сега чакаме, осмото, те винаги му избиват два по два. newsm47
За спането през деня имаме няколко режима, в зависимост в колко сме станали сутринта. Ако е до 9, спи 1 час около 11.30 и после от 15.00-17.30 пак спи. Ако обаче сме се отлюпили към 11ч спи само веднъж 2-3 часа и заспива около 14ч.

ние днес бяхме на сватба с малкото кюфте Party толкова се заседяхме, че чак не повярвах Shocked то бяха танци, манци, смях, веселба. забрави за ядене, пиене, спане. е, после заспа в ръцете ми в колата за около 2 минути, ама то големи емоциони и атрацкциони за нея Mr. Green
Супер, щом малката е издържала и щуряла!  superuu
И ние скоро сме на сватба и аз мисля да сме с Митко, ще видя на него как ще му понесе, дано се държи мъжката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт