за малкото ангелче. Ти бъди силна за сестра ти! 

, ще правите ли прощапулник.
Може би проходи е много силно казано, прави по 5-6 крачки съвсем самостоятелно. Казаха ми, че веднага се провел прощапулник. Аз мисля да поизчакам поне седмица да го затвърдим. 
дано загубата я направи по-силна и скоро да се радвате на едно здраво братовчедче

Кураж
Смъжът мчи се смеем, че трябва банкет да си устроим 

нашта ния се оформя много ранобудна - ако се събуди към 8 - направо е рай 

много вали - къде ще ходиш 

И двамата с мъжо сме поспаланковци, ама на! Нъцки!!!

и едно ароматно!
Направих му чай от шипки и оризова вода вместо обикновена и за 2 дена му мина всичко! Сега всичко пак си е както преди!
и не може да се мръдне на никъде! И вчера и днес в нашето малко жилище е ад, обикаляме и разхвърляме наред. Поне да спре вятъра и ще го изкарам тук пред блока, ще го облека добре и не му пречи ама пустия му вятър 

аз да ви питам какво давате на закуска на бебчетата вече, защото моето момиче вече е така капризна, че не знам какво да я правя! И не само на закуска. Пробвах един път Ози кухня, но още й е рано за менюто им, пък и не беше хубаво. Сутрин яде най-често попарата - независимо с хляб, оризовка или царевичен сухар, но всяка сутрин да яде сирене/извара .... знаете ли какъв запек имаше онзи ден, наложи се пак да я изаквам с термометър и рева, въобще акото й е много твърдо напоследък. Не пие вода, не пие чай, пробутвам й ги с една чашка, защото с шишето само си играе с биберона, но тя не поглъща много повече от няколко глътки 

Друго не мога да измисля
Със сигурност пръст в тая работа има някой батко
.
): две пилешки бонфилета, 1 чушка, 1 картоф, 1/2 глава червен лук, 1/2 малка тиквичка, 1 морков. Всичко го нарязах на много ситно (съветът ми е първо да свариш цели зеленчуците почти цели, защото по- лесно се режат после).Като увря, добавих масло и сол. Така го хареса, че даже мляскаше накрая..

Препоръчани теми