А иначе и нашето спане е като вашето и то в същите часове. Аз се опитах да я приспивам само 1 път на ден по повече и успях няколко дни. Спеше по 1 път и то 3 часа, обаче сега като вали и е тъмно и мрачно и на детето много му се приспива още към 11 и аз кво да направя....приспивам. В столчето за хранене - то е на колелца, люшкам 5 минути и готово. Вече и вечер почнахме с него да се приспиваме и после я местя в кошарата. А през деня не я местя - там си спи.
А не се тревожи, че малката не лази и не ходи, сигурно ти е по-спокойничка и за това. На моя приятелка детето на годинка проходи и след това пролази.
Пък и нали е по-тежичка и сигурно й е по-трудно. 

, голяма е скица.
Ще видим като позастудее още малко как ще я мисля.
по-добре щеше да бъде да не е падала въобще, че не искам да ви казвам колко плака и аз как го преживявам.
на Кардам,да ти е жив и здрав.
Честит Рожден Ден на Кардам!!!

Колкото до спането същата работа къде спи къде не 45мин-1ч-1,5ч в най добрия случай. Виж с гърнето е голяма мъка има характер човека и и ска само памперс и то да е чист.Ами такива бешорски работи правим. Чета редовно въпреки че рядко пиша ама да си призная вие сте моя "часовник". Доста работи съм позабравила от баткото.
, макар и преди това пак беше същото/ - като взе де се изправя слагах зад нея възглавниците от дивана или сгънато одеало, но сега вече е стабилна / сравнително/, пък и взе да се придвижва та не смогвам. Слава Богу, инциденти не е имало...
ам вкъщи една кафява?!?
Честито и на moon и Neli M ходещи крачета 
и после 2 часа го подканяхме да прави крачки, заредени с камера и фотоапарат 

Препоръчани теми