Седи-седи и като й писне дава зор да я вдигна или се опитва сама да стане. Но все се надявам, че като посвикне с него ще вземе и работа да свърши.
Поне Инес де 

Целия петък милия беше много нервен, а вечерта беше кошмарна. Будеше се през час, пищеше от болки. Сутринта беше хремав и аз реших, че се е заразил от майка ми. Вчера сутринта ми подари най-сладката усмивка на света, а аз си ударих задника в тавана от щастие. 
Идеше ми да го убия, ама милия не бил сигурен какво е направил сина му. 

Аз см очаквах да са повече, изглеждаше ми много удължено детено, но явно не е
Леко ме ядоса лелята на мъжа ми, непрекъснато дава съвети, компетентна е по всички въпроси, но гледах да пускам покрай ушите, тя беше за малко на гости, а и мъжът ми я строява успешно
но сме решили да поизчакаме, че нали секцио, а и дисертация имам да пиша...
Понякога яде овесени ядки, правя ги с настърган плод, много ги харесва и когато е в настроение омита всичко, но това не е много често. Иначе ни попара ни дявол, сиренцето изкиснато го давам отделно, жълтъка и него, че не го ще в супата. За обяд, местни пюрета на Гербер купувам пък постното го готвя, днес обаче не го хареса нещо. Обича с домати разни манджички, днес беше карфиол, картоф, морков, магданоз и доматен сок-домашен е, с малко захар и мъъъъъъничко брашно за сгъстяване, по принцип така й харесва много, днес обаче е нещо кисела.
. Не че аз се напъвам нещо, хич даже
нещо не ми се отдаде
. относно запичането, ние имахме такъв проблем, даже се стигна до лактолоза два пъти, но от овесените ядки се пооправихме. Мислила ли си за това като пасираш яденето да го правиш с вода от овесени ядки?
. Ние се радваме, че Крисчо взе да спи до по-късно тоест до 6:50, малий то тъмно тъмно ..... 

Малкото ангелче сега е на едно прекрасно място. 

Пеш спи по един път на ден. Но часовата му граница е толкова различна - има дни, в които спи по три часа и такива като съботния ден, когато спа само 30 минути....., независимо от това колко е спал, втори път не заспива...., а сутрин.....ще ме линчувате, ама днес дори се успахме за кухнята, стана в 11. И във връзка с това/ то се и подразбира де/ Пеш не закусва, ама то нема и кога...., ставаме направо за обяд. Не, че нощем не си хапва......
ам вкъщи една кафява?!?
. Препоръчани теми