"ДЕКЕМВРИйското жабе вече сяда на гърне!"

• 13 434
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Хахаха!
 Ние на дистанционното вече му видяхме сметката - сега е с доста по малко бутони от преди...Лъжици, купи пластмасови, тенджерки, чашки - пак пластмасови... давам. Най обича като мрънка и да я кача на плота с надеждата да си свърша работата, ама там са ми нависени едни купи и тя започва от тях да ги люлее, после боклученото пособие, тостера.... докат схвана, че работа няма да мога да свърша...
Инче, да кажи за рибата и моля за скрина - решила съм да земем такъв за хола - кво ше кажеш, читав ли е?

# 256
А вие как обличате вече децата в студеното време - чорапогащник, панталон, чорапи, един куп одеала...  ooooh!
Някой виждал ли е някъде такова нещо в София и колко ли ще струва  newsm78

store.babycenter.com/p2p/detail/zoom.do?productID=111619&int … ductPg_ViewLarger

# 257
Помагайте момичета - Влади пак е с разтрийство ама едно миризливо и рядко, от няколко дена е така ту се оправи и пак се почва, днес беше върха 5 пъти до сега, като последното зеленикаво, не съм му давала никакви тежки храни, какво да правя?
За сега давам чай от шипка и оризова вода, предложете още нещо бабешко с/у разтройство!

# 258
Дано Клеми се оправят бързо  Praynig
ШамЕнет, елдата я варя малко, после я пасирам с мляко и плод.
Веролина, май сложих малко елда в блендера затова не успях да я направя на брашно. Ще трябва да пробвам с повече. Обаче знаете ли какво прочетох - кафявата елда е бланширана и особено ако е постояла повече в магазина, няма нужните хранителни свойства. Трябвало да се взима от жълтата елда. В магазина ми казаха, че даже рускините не я ядяли и нямало в Пловдив в складовете.
Относно нашата алергия - алерголожката в Пловдив каза, че такива пъпки излизат или от пълзящи насекоми или от житните растения. Понеже се обрнахме много преди глутена, кръга се стеснява до паяци, дървеници и темподобни гадости, които забележете не било необходимо да го полазят, а само да минат покрай него  #Crazy. Обрива стои месец..... Sick

# 259
ka_tq    Морковите запичат, както и ябълката (заради пектина). Можеш да даваш оризова вода (1 с. л. ориз се вари с 500 мл студена вода - 15 минути след завирането. Оризът се изсипва и съдържанието до 500 мл се допълва с преварена вода. Дава се по малко и начесто вместо нормалната вода.) или супа моро (2 моркова и 500 мл вода се сваряват и пасарат, като до 500 мл се долива преварена вода. От това чудо се дават по 20 мл преди всяко ядене.) Ябълката можеш да я запечеш увита във фолио на фурна и да дадеш само вътрешността. Оризът от оризовата вода (разбъркан с настъгана или печена ябълка), пюрета с моркови и ориз и оризова каша също може би ще помогнат.
Но най-добре е да се види какво причинява това разстройство за да елиминираш причината. И наблягай на течностите за да не се обезводни детето, ако разстройството е сериозно или упорито. Може би педиатърът ще ти каже нещо по-изпитано.

# 260
шамЕнет Такова джиджаво чувалче не знам дали ще се намери. Аз купих едно на ТСМ още преди Зори да се роди. Пухено е и за голумите студове мисля, че ще става. Все пак може да се провери какво има в Пигис Хаус, Хиполенд или някой друг по-голям магазин, както и в тези на ТСМ. Може още да се намират от въпросните чувалчета.
Една приятелка миналата зима си изкара с такова без проблеми с малкия (с 2 седмици ни е батко), но аз не посмях да я напъхам мойта толкова малка в пухено нещо защото сме фамилно обременени към алергии и реших да не дърпам дявола за опашката. Не че ни се разминаха обривите... Sad

# 261
  • Варна
Шаменет , една приятелка си купи такова чувалче , но от Германия ! Много е удобно ! Прилича на спален чувал , пъхаш бебето вътре и после го слагаш в количката !

ka_tq , Хип има едни диетични сокчета , които също действат много добре ! Казват се : HIPP ORS 200
Моят съвет е да дадеш също и Ентерол прахче ! Много вода - 1л. задължително ! И... обади се на педиатъра си !

# 262
Шаменет, ние сме с такова чувалче, наистина е много удобно. Долната част с ластик се закрепя за количката, горната се слага и маха по желание с цип. Обаче го имаме от количката на племенника, която е купувана в Испания и там си вървят 2 броя към количката.  Peace

# 263
  • sofia
Шаменет, предлагаха ми подобни чувалчета в магазин Малечко, когато искахме да купуваме по-отворена количка за Стефи през пролетта и аз се притеснявах как ще я приспособя за зимата. Бяха много хубави на реномирани марки и струваха около 80-90 лв. Накрая обаче ние купихме количка на Peg Perego която си има чувалче - е, не е чак толкова затворено, но децата вече са големи и на нас ни върши работа.

# 264
  • София
ka_tq, наистина по добре да заведеш детето на лекар да го видят все пак. и му давай течности, но не чиста вода, а чай с малко лимон и захар.
ния като беше втечнила ситуациона, й давах прахчета бебешки против дрискане - хидрасек.

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ALEX SHU!!!  Бъди жива и здрава, и много щастлива!!!       bouquet  bouquet  bouquet
Катя, чай от шипка давай+консултация с лекар.Хем съдържа много вит. це, хем запича :peace
ШамЕнет, ето ти няколко варианта, но такъв затворен чувал вече не ти трябва, защото никога не може да ги накараш да легнат, така, че тези вършат страхотна работа, аотгоре с дебело яке Peace
Ние така ще зимуваме, но нашето си е към количката Wink

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 7/products_id/852
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 1/products_id/966
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2147
Също така има и в ТСМ магазините на много добра цена и са доста добри Peace
Дано си харесаш някое Simple Smile

# 266
... дистанционните...зарядното на телефона ми, hands-free-то ми, елката,тонколоните от 5+1,едни стари слушалки..
Нали знаеш, че лигата разяжда супер силно. Направо се простете с въпросните предмети.   Naughty  Wink
На татито телефона вече беше на поправка. hahaha И на едното дистанционно 3 копчета не работят....за сега само 3... Mr. Green
А колкото до рибката, ние имаме същата и е голяма зарибявка. Wink Взехме я от обикновен детски магазин за 7 или 8 лева...а може и 10 да беше... newsm78, ама не повече.
ka_tq, да се оправя малкия Влади.  bouquet

# 267
Честит рожден ден, alex shu!!! nbirthday. Да си жива и здрава, и много щастлива!!!  bouquet  bouquet  bouquet
ka_tq, когато Митко беше с разстройство лекарката ми каза, че е нормално акото да му е зелено, имал колики.В повечето случаи разстройството е свързано и с болки в коремчето.Не давай витамин Ц, защото разхлабва и бързо оздравяване Peace

# 268
  • Vaudreuil Canada
ШамЕнет и аз ги заглеждах тия дни чувалчетата ама на тукашните пише че са до 12 месеца а на нас зимата ще ни почне точно като ги навършим та не виждам особен смисъл. Иначе от БГ си накупих грейки и космонавтчета за дребния само че още не съм го пробвала как ще е с тях.
И аз ще ходя на риболов или по-скоро на пазар за риба стига да намеря нещо подобно Simple Smile много ми хареса клипчето на Лора.

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 18:20 от shemet_neveroiaten

# 269
  • Варна
тини-мини аз съм ги прежалила отдавна - само мир да има noear  Crazy

шаменет чувалчета и аз знам в TCM продават, и са доста по-евтини от 120лв  #Crazy
или в някой фирмен магазин за колички и аксесоари  Peace чудя се и аз дали да купувам или ще успеем да изкараме с порт-одеалото,щото още се събираме в него  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт