"ДЕКЕМВРИйското жабе вече сяда на гърне!"

• 13 449
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден, Алекс!  bouquet

# 241
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА alex_shu!!!   bouquet  bouquet  bouquet
за прохождането - хич не давам зор на ния. тя е от бавно развиващите се във физическо отношение, като гледам какви рекорди се поставят. но не я насилвам да прави нищо. сама почна да се седи, да се изправя. няма да й се размине ходенето. днес съм й връчила уолкъра да се запознава с него отблизо.
shemet_neveroiaten, за играчка се дава всичко, с което няма да се задави, убоде и т.н. ама абсолютно всичко. включително и едно мое червило, което вчера успяла да отвори и си навряла пръста вътре и се ракрасявала сама smile3560

# 242
  Честит рожден ден, Саше!

# 243
  • Бургас
Китти :
1. това, че сте по-пълнички на тази възраст вече няма никакво значение - освен най-много да проходите по-късно.
2. Не виждам, чак такава голяма зависимост между калция и никненето на зъби,1 че едното да спре развинието на другото  Shocked, да калция е необходим на бебетата ни, ама чак пък без зъби да останете. Ами какво да кажем за майките, които не дават изобщо млечни продукти или ги въвеждат чак след годинката? Техните деца трябва да се озъбят едва на две сигурно, а за такива случаи не съм чувала.....
3. Нищо не означава - някаква закачка или игра. Пеш има много такива номера, за които аз в началото си мислех, че са "тикове", но тези "тикове" са различни всяка седмица Grinning /номера бе/, просто мисля, че имитират по този начин, накои наши движения.....
4. Възможно е, но и аз мисля, че е строго индивидуално......
За цикъла се посъветвай с специалист, друго няма какво да добавя......

# 244
Честит Рожден Ден на мама alex_shu!
Бъди здрава, жива и щастлива!!!   bouquet

# 245
alex_shu! Повечето мами вече са ти пожелали всички хубави неща та аз няма да се повтарям. Все пак сърдечно  nbirthday!

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ALЕX_SHU ! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО!

Кардам да е жив и здрав!  birthday
На Норето и Бояна - Честито прохождане! Леко и безаварийно! Wink
Дани на Клеми дано оздравее бързо!
Ина_нк и на мен освен Лори, много ми хареса рибата, казвай къде я уловихте първоначално.   Animal Tropical Fish
Black_kitty, за зъбите - аз никакви млечни (освен кърма) не давам, а госпожицата вече е с 6 зъба.  bite
За анкетата - казах ли, че искам 2 деца. А мъжът ми иска 3. Преди се шегувахме, че третото той ще го ражда, ама сега раждането не ми се вижда страшно. Само по-голямо жилище от него и гледането, от мен - раждането. Wink

# 247
Virginity То май омазването и купищата пране няма да ни се разминат. Ама какво да се направи.
Ние с таткото преди няколко месеца в пристъп на идиотски ентусиазъм купихме на Зори от Mother care нещо като...абе ние сме го кръстили "шлифера"  Laughing Laughing Нещо като найлонова предтилка с ръкави, която на шушумигата й е доста голяма. Има си лепки за да се стегте отзад и връзки за вратлето. Като цяло изгледа доста опакована в това и се надявам като започнеме със самостоятелните опити за хранене да помогне. Сигурна съм, че ще има много петна, те хлапетата винаги намират начин да се омажат ама...надеждата умира последна  Laughing
Имам и един пластмасов лигавник, който доста добре се справя с предотвратяването на петната, но то май ще е само за сега. Като започне сама да се мъчи да докара някакво количество супа или манджа до устата си...не знам... newsm78

# 248
Здравейте и от нас,вече с един зъб Laughing

много щастие и сбъднати мечти за АЛЕКС !!!!

честито на проходилите бебчета и ние на там сме тръгнали но кога ще стане си е божа работа,
Бързо оздравяване на Дани  Praynig

Ина би ли споделила и на мен от къде купихте тази рибка страхотна е? Heart Eyes

# 249
Благодаря ви момичета за успокоението задължена съм а за гинеколог ще ходя в петък и ще види ме какво ще каже

# 250
                                                             ЧЕСТИТ     РОЖДЕН    ДЕН                 

ALEX SHU !

# 251
  • Варна
Пешеходец ща черпавам!  bouquet Hug Мерсаж голем!

за приспособени играчки допускам само неща които не бодат, не се чупят лесно, не се късат, и са трудни за поглъщане. Лора не търпи вече нито хартия, нито найлонови изделия! всичко се накъсва и се изяжда #Crazy играем си предимно с дистанционните. имаме една гумена подложка за чаши(картонени не давам,както вече споменах) зарядното на телефона ми, hands-free-то ми, елката,тонколоните от 5+1,едни стари слушалки..както се бъзикаме с баща й - ще я пращаме в електрото  Joy абе общо взето гумени и пластмасови неща дето не се разглобяват.
най-новата ни изцепка - смучем ментови Лукчета Rolling Eyes
НО рибата на адашката ме утрепа!!! ще потърся още днес нещо такова.  Thinking

# 252
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ALEX SHU!!!  Бъди жива и здрава, и много щастлива!!!   

# 253
Рибата на Лори е страхотна, но и топка (пластмасова или гумена обаче, не платнена) върши подобна работа  Simple Smile Ели обикаля с нея наоколо, опитвайки се да я хване...

vmitkova, ти ли беше в Гевгелийски - ами хайде да се видим тогава...ще ти пиша на ЛС

# 254
... дистанционните...зарядното на телефона ми, hands-free-то ми, елката,тонколоните от 5+1,едни стари слушалки..
Нали знаеш, че лигата разяжда супер силно. Направо се простете с въпросните предмети.   Naughty  Wink

Общи условия

Активация на акаунт