Шут отляво,после пък юмруче - баба съзерцава с любов НOEМВРИйското си внуче

• 12 814
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
ДОБРО УТРО! newsm44
Ууууу, една съм свежарка,бреййй-брей.Взела съм си съня както се казва и сега ще ходя да ровя хладилника, 4е..... smile3514 умираме от глад двамата Hug
МИМИ, аз не разбрах това за обръщането и о4ите, явно не съм 4ела както трябва и какво то4но искаш да ти кажат мамите, ама и на мен ми е интересно и ще 4акам за отг. на по-компетентните...
сладур4е, как ще ревеш бе моми4е, 4ак до подуване, шамари? smile3506Вземи се в ръце и остави вси4ко настрани....знам ,4е си имаш при4ини сигурно, ама......Не се оправят така!  bouquet
Хайде спорна и безаварийна.... newsm62

# 211
Добро утро и от мен!
Хубав ден. Аз днес отивам сутринта на последните изследванията, които се правели преди раждането. Дано да ме види докторката  и на ехограф да ми каже нещо за бебо. Чао. До скоро! На всички мами, които ще се срещат с доки - успех Hug

# 212
Теди, тази тарифа ми звучи безумно! Това  нали е държавна болница? А отзивите на бургазлийки-чела съм ги, някой от тях са ужасни, ти си решаваш, но ако ще си по-спокойна в Сливен, купи си го това спокойствие, явно така и така пари ще се дават. Тук при нас става въпрос за "колкото дадеш"-в общи линии между 100 и 200 лв.

# 213
Теди мерси за кафенцео-и аз съм на мнение,че вместо да даваш 400 лв #Crazy,по-добре да си отидеш в частна клинка,където ще ти обърнат внимание,а и Сливен не е далече-в крайна сметка всички сме чували за Бургаското АГ...мъж ми,ако беше и той по-навит и да с еме разбира щях и аз да раждам другаде,а ти имаш все пак неговата подкрепа Peace
Вчера тъкмо една приятелка ми беше на гости,която е раждла преди 5 г,но нещата хич не са се променили,тя е била също при моя лекар и разказа и отново ме отказа да искам да раждам въобще Tired,така или иначе пък ако не си при него било още по-лошо.... Shockedа и тука при нас наистиа се държат с теб като разплодна крава..и всички са много груби при туширане,тя ми каа,че даже на моменти родилните болки са били по-слаби от това туширане Shockedооооххх....не ми се мисли..как ще се справя?
Айде и аз закусвам и пия кафенце и е излизам,днеска милото уж ще идва с мен да говорим с моя лекар да му се обаждам ли като дойде момента...какво да правим...макар,че от това,което чух...

# 214
Ами да за Бургаската болница - в общи линии нищо добро!
само за корупция и мизерия става въпрос.
А в Бургас само на едно място може да се роди и това е Окръжна
болница  именно за нея са лошите отзиви, а и аз от опит знам де...
Язък че е голям и уж от бързо-развиващите се градове  Confused

# 215
...доста се замислям за клиника Ева в Сливен.
Нищо че никой не познаваме там.
Клиниката работи със ЗК, не плащаш и стотинка, а отношението било повече от чудесно...
Ще го мислим днес и може би утре ще отскочим да видим за какво става въпрос...
Теди, с теб сме, напълно те подкрепям за решението ти, затова и аз избрах да отида в Пловдив-Селена, защото там 4овек наистина си купува внимание, но знае какво и колко,а не под масата да се циганим.В крайна сметка 800 лв за секцио не са кой знае колко мнооооого пари,аз не раждам всеки ден и здравето, на мен и детето са НАЙ-ВАЖНИ ! Ако искаш координати и инфо за Селена свиркай:) Успех.

# 216
Язък че е голям и уж от бързо-развиващите се градове  Confused
като си представиш и при нас е така,К-ли може да е далече и да е забутан,но все пак е областен град,е сме чак толкова далече от цивилизацията Crossing Arms,хубаво градче,немалка болница,ама.... ooooh!

# 217
  • София
Добро утро и от мен,
Е най-накрая се наспах аз  Simple Smile, не съм ставала даже и до тоалетна.
Теди аз бях чула за моя лекар, че и той искал 200 евро, обаче пък на мен не ми поиска  newsm78 Незнам какви са условията в Бургаската болница, но ако наистина не държиш на лекаря по-добре в тази в Сливен да отидете. И мерси за кафенцето.
Между другото вие мислили ли сте с колко да се "отблагодарите" на израждащия ви лекар, ако естествено той сам не си е поискал? Аз си мисля някъде там - 300 - 400 лв  newsm78, но мисля да не му ги дам направо в плик ами в торбичка с почерпка някаква.
Мими какво става, ще ви изписват ли днес? Това за обръщането на режима трябва като се приберете вкъщи - ще го държиш буден между храненията през деня - повечко игра и т.н., за да може вечер да му се спинка повече. Аз не съм имала такъв проблем с каката - тя спеше много и сутрин се будеше не по-рано от 9 часа. Сега ще го видим бебока как ще е  Simple Smile
totonto и аз имам такъв натсик - просто бебо се намества, даже понякога имам чуството, че ще изпадне между краката  Laughing и мъжо само ми се смее.
sladurka бебето само се буди, за да му даваш да цока. Хубаво е да има поне 5-6 часа без да му даваш кърма, за да може да му почине коремчето. Отначало докато потече хубаво кърмата даваш и от двете гърди и доизцеждаш ако ги чустваш напрегнати, после на хранене гърда - знаеш ли как като наближи време за ядене и гърдата само почва да си пуска млякото /тази, която е наред/  Simple Smile Таня като спря да ми се буди посреднощ да цока се налагаше отначало да се цедя, че то направо си болеше и дори и подплънките за кърма не спасяваха положението - будех си се мокра цялата отпред все едно съм се заляла с нещо.
Сега ще пийна и аз едно кафенеце за събуждане.

# 218
Добро утро и от мен!

Аз сутрин май само се включвам,че моита Гърла спи до обяд  Laughing
Данче браво миличка - щом сте готови,можеш само да се успокиш! Аз ако мога колкото поввече да отложа  Tired ,че да расте беборана. А ти - 3см... то да ти кажа можеш съвесм основателно да се надяваш на леко раждане,а и щом се е обърнало вече както трябва ... направо сте 6-ца!

Сладурче,М-Фейс - няма да плачкате! Не,че аз редовно не го правя,но наистина не бива и няма смисъл! Трябва да сме силни за самите себе си и заради бебчовците ни! А и съм убедена,че щом те дойдат и започнат да ни даряват с усмивки - всичко ще е ОК!   bouquet

Тиха Вода
- даоста време е минало,затова всичко ти се струва далечно,но предполагам,като се появи бебче ще си припомниш набързо всичко  Party

Мими - дано днес вече да сте си вкъщи  Hug

Galaxy_25
,как си миличка? Като ти видя постовете и всичко ми светва - ти си една от най-повзитивните личности тук сред нас заради,което моментално получаваш две  Hug и един   bouquet

Що се отнася до обръщението "Мама и Татко" към свекъра и свекървата.... тръдна работа! Никогя не бих могла да кажа на някой друг "Майко" Sad Имам си една единчка на света - по-ценна от слънцето и не мога да даря дръг с тази "титла"  

# 219
Jutoo се е наспала, а аз се наядох най-накрая:) хихихихихи,сега мал4о се успокои, незнам вие как сте, но аз определено си имам звер4е, дявол4е,повтарям го,ама ве4е си и вярвам!!! Да ви кажа, 4е и аз от доста време си се оплаквам от тези болки ниско долу и по4ти о4аквам вс момент да се изтрещи нещо от мене:)
ProstoAz newsm51  love001 Добре съм, добре, ама ми липсваш:) Ще има ли сватба? Мъл4иш , а?
Ама моми4ета Lili33 къде ли е?Те са се прибрали сигурно, айде дано имаме скоро вести от нея.
А Ме4тание, изгуби се от хоризонта от неделя??????

# 220
И аз не можах да си обърна езика и да кажа на свекито " мамо", пък и честно казано , за мен не е нормално, човек има само една майка. Наричам свекито по име, а и с разни други шеговити имена, тя има чувство за хумор... предполагам обаче, че в началото силно се е надявала да  чуе точно "майко".

# 221
А Ме4тание, изгуби се от хоризонта от неделя??????
нали май щеше да влиза в болница newsm78

# 222
Добро утро. smile3534
Мммм,кафенце.
Нещо ме е гепило старческото недоспиване-не стига,че не спя по цяла нощ,ми и сутрин се будя преди 9.
Снощи пак драйфах от киселини-абе няма ли да свършват тия пущини,писна ми! smile3514
Чета ви планираните раждания и оставам с впечатлението,че само аз май ще раждам като циганките-където стигнем с колата-там.Нищо де,то и такива трябва да има.
Искам да ви споделя мнението си за омекотителя на Само-божествено нещо.Вчера изпрах на бебата чаршафи,одеалца и други такива.Снощи изсъхнали,недоизсъхнали,свекито ги прибра в нашата стая,че нощем не се оставяли дрехи по просторите-дяволите се били разхождали и не знам си какво правели / smile3511/.Та тая сутрин се събудих и тук се носят такива прекрасни аромати,пък и прането е мекичко и много приятно.Препоръчвам!

За Галакси макаронки за закусчица /свекито ме сюрпризира тая сутрин-това сигурно заради дяволите,че малко се нервирах/.

Това там в чашката ако е винце,ако искаш я остави на Цецето,че нещо и се допило,чувам.

Сетих се да ви питам-болят ли ви краката,или по-точно бедрата?Аз вече спя само и единствено настрани и понякога умирам вече от неприятно чувство на схванатост в бедрата и таза.

# 223
  • БУРГАС
Добро утро и от нас! И ние поспахме добре тази вечер, ама сега се притесняам, че много малко ме ритка малкия юнак! Sad
Теди, не знам кой е твоя лекар, но наистина ако не държиш на него отиди в Сливен. Аз бях се запътила към Варна, мислех за София, но в крайна сметка си казах, че държа именно мойта лекарка да присъства, което наложи оставането ми в Бургас. Знам много добре какви са условията тук и изпадам в ужас и тих бяс като се сетя, но няма начин. Предполагам, че ще се скараме с персонала в болницата около сто и петдесет пъти, но....ще видим!
Мими, айде дано да се приберете днес у дома! Радвам се, че се нормализират нещата!
И аз пия кафенце и ще се опитам да си запазя час при козметичката, че Гайтан Веждю Войвода пасти да яде!!! hahaha

# 224
За Галакси макаронки за закусчица /свекито ме сюрпризира тая сутрин-това сигурно заради дяволите,че малко се нервирах/.
Това там в чашката ако е винце,ако искаш я остави на Цецето,че нещо и се допило,чувам.
xiixixiiiii  това в 4ашката си е винце, Цеци- 4ерпя те от моето,4е не пия.Simple Smile А макаронките си оставям за обед,4е сега заситихме стомах4ето.Мен краката и бедрата не ме болят.И дано де, а настрани по4ти не мога да спя, защото нашето бебе мн рита така, не му е мн удобно явно.А на мен така ми е най-удобно:(

Общи условия

Активация на акаунт