Шут отляво,после пък юмруче - баба съзерцава с любов НOEМВРИйското си внуче

• 12 814
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Az sega 4etoh nazad-ta da kaza dobre doshla na Pumpal4eto!!!radvam se za vas.Maj gore dolu sme izkarali ednakyv koshmar.hubavo e 4e imash kyrma, mojata taka namalja-mnoooogo se nadjavam u nas da se opravim.
Ajde pozelavam leka na vsi4ki I stiskajte palci tova da mi e poslednata ve4er tyk I tja da e spokojna kakto I prednite dve.

# 196
Мими,лека и спокойна нощ на вас с Боянчо и утре вече да пишеш от вкъщи.

Аз досега рових и смятах колко парички трябва да ми преведат от НОИ,то не се знае кога ще стане де,ама аз да си знам.

А вие къде сте?Спинкате ли вече?

# 197
mergi аз не спинкам още, ама няма по каква тема да се включа.Мятам по 1 око над писнаките ви,ама да пиша само еййй така.Нахранихме се с буболинко и той кротна, ина4е преди това шутове - тупаници, шутове - тупаници в ребрата, зоррррр! smile3511Голям звяр си имам в корема, иска да яде.....Simple Smile
mimi това е супер, 4е ве4ерите сте спокойни и слушкате, а в къщи да се надяваме да се уравновесят нещата.
Лека ве4ер на вси4ки ви мами-тумбалани.

# 198
  • София
Мими, тоя лаф с БНД-то е култов просто! Joy Тука истински фолклор се ражда, след "патронажната сестра" това направо ме разби  Laughing  Ами то, готови-неготови, си се прибирайте утре, и на двамата ще ви е най-добре в къщи. А БНД-то ако трябва да не спи тая нощ и утре всичко да е монтирано и готово за посрещането  Joy Пък аз съм насреща /и отсреща Grinning/, знаеш, че можеш да разчиташ!  Hug

Сладурке, нали обичам да съм нагледна, пускам ти снимката на клизмата, че да не изпадам в обяснения. В описанието пише, че е с лубрикант Laughing, за максимално удоволствие Ето я тук!  Действала за 10-15 минути. 

Аз преди малко се върнах от китайския, е нема такова плюскане! Ще каже човек, че 3 дни са ме държали гладна и вързана...Ама туй ще е, вече ще се ограничавам с хапването, особено вечерното, че ако нещо извънредно се случи, и клизма няма да помогне.
Ох, извинявайте за простотиите, ама явно съм в такова настроение тази вечер. От два часа имам някакви контракции, май нерегулярни  newsm78, понаболва ме от време на време....хм, да видим....

# 199
Цеци,мерси мила за нагледното обяснение,аз ще разчитам пък на тия свещички,че ако тъгна и за това да питам по аптеките съвсем за луда ще ме вземат Joy,но количеството малко ми се вижда-дали ще свърши работа? То и аз вечер си хапвам доста и аз като тебе се чуд,ако не намаля яденето в края на деня..да не ме изненада нещо Mr. Green и едни болки ся имам ту в кръста,ту не знам и аз къде,ама за да спя поне 2 ч.тая вечер съм си взела разтворим Панадол-дано не е особено противопоказен

# 200
Бе чета редовно октомврийките и пак не можах да разбера-будят ли се бебетат на 3ч за ядене,от едната цица ли само се дава,след това цеди ли се,и как да избегнем това разраняване-нито с помпа,нито без... ooooh!

# 201
Абе защо ще будиш тва бебе,да не мислиш че то няма само да си се буди Mr. Green.Те са такива гладници в началото,че и на 2 часа ще ти се буди.За това не се притеснявай, сладурче.В началото докато тръгне хубаво кърмата,може да ги слагаме на двете гърди,но после кат тръгне свястно,от едната е достатъчно на хранене.Следващото - другата и така.Поне аз така правех Peace

Цеци,добра вечеря значи е било.Споко нищо няма да се случи непредвидено Wink

Мими,хайде утре в къщи Praynig

# 202
Я, да ви попитам, мамите, неспящи като мен - случва ли се при вас да усетите в слабините, ама точно там от където излиза бебо, натиск? И чувството, че нещо просто ще се подаде или най-малкото, че бебо така ще спука мехура и ще текнат тия ми ти води #Crazy? Ама няколко нощи подред ми се случва - даже леко има малка болка.  newsm78
Толкова ниско долу го усещам......... и се шашкам естествено. Praynig

# 203

totonto,знам за какво говориш и не се шашкай няма непосредствена опасност Peace
Някой питаше за падането на така наречената тапа-Ами при мен беше като кафеникаво течение и няколко капчици кръв, обаче доста преди раждане, мисля поне 1 1/2 седмици
 Mr. Greenпривет на нощната смяна

# 204
аз се опитвам да спя,но са ме нападнали сега освен всички други екстри и хормоните Sad,от 1ча насам рева...няма да казвам за какво има си известна причина,но не е чак пък за толко рев,не мога де се спра,така съм се надула вече Cry

# 205
  • Варна
Хайде и аз да се запиша - поне в нощната смяна - че и без това от дни не съм  се вясвала. Ама то не бяха изследвания и висене по болници - поне резултата си заслужаваше - да кажат че всичко ми е в норма - та даже хемоглобина ми се е качил с 20 и сега е 113  Grinning

От друга страна отказах и кафето но минах на капучино - а то май същата работа. Сега кукувам  Tired

Леле от както излязох в болнични толкова зле се чувствам липсва ми режима с ходенето на работа, постоянно ми се спи щото спя до късно и в тоя кучи студ не върви и д амиткосвам трудно дишам запъхтявам се от 10 мин вървеж... Просто не знам как я карате вие дето си седите от порано по къщята.

Айде отивам да бродя като призрк из къщата. Поне прясно мляко да имаше .... Rolling Eyes ама ламя всичко съм изяла и изпила .

А с Jutoo ко стана - май утре ще чета назад да видя има ли новини.

Отивам да катеря етажите да барим докато кача двата да се уморя та да заспя

# 206
4eta 4e se vylnuvate za klizmata-jaaa da ne vi puka.tva vi e poslednata griza.men mi napraviha edna kato me prieha-nito e bolezneno,toaletnata e nablizo. No poneze jadoh ve4erta,trjabvashe oste edna-i tja beshe po vreme na razdaneto-vsi4ki extri-klizma s podloga stoto ve4e bjah sys silni kontrakcii-taka 4eeee vyobste ne mi poukashe ot kade kvo izliza.
Ufff dnes imashe kupon ot 3 do 4-javno tova mu e aktivnata 04ast ot denja, no pone ne reve ami prosto..gedka si,primrynkva -trjabva da go obyrna tova da e prez denja-az ne mu vizdam o4ite prez denja.Tova kak se pravi-njakoj ima li opit?

# 207
Добро утро!
 Срам ме е, но каквото и да попита Мими, аз все не знам, а уж съм с опит. Май ще минавам в лагера на мамите, дето им е за първи път-дано най-после науча нещо.../пак ще ме хокате, ама на мен ще ми липсва свекито първите дни, преди ми беше под ръка, сега ще идва просто от време на време,е, пред нея така и не съм си го признала Mr. Green/.
 Бррр, тука е много студено, чак след обед времето отпуска, ама така ще е -зима иде все пак...

# 208
Добро утро!
И аз да се разпиша че после се захващам със задачи и не се знае кога ще седна на компютъра хаиде приятна сутрин на всички.
Мими дано вече днес ви пуснат че във тези болници е ужас ако всичко е наред със теб и бебчо по добре от вкъщи си няма.

# 209
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!!
черпя Ви по едно кафенце...

и да ви разкажа за моите вълнения...
Вчера ви споделих, че ми откриха кистички по плацентата и ще следим бебо изкъсо, но
надявам се всичко да е наред...въпреки голямото ми шашкане...като че вече се поуспокоих...
Обаче си говорим с мъж ми...мойта лекарка си каза тарифата - 400 лв за да присъства на раждането.
А такава била и по принцип вътрешната тарифа на болницата  #Crazy
Ама както и да го мисла това е безумие за Бс-ката болница...нямате идея за какво става
въпрос...само може да четете отзиви в темата на бургазлиики...
та с мъж ми и аз след дълго ровене в нета...доста се замислям за клиника Ева в Сливен.
Нищо че никой не познаваме там.
Клиниката работи със ЗК, не плащаш и стотинка, а отношението било повече от чудесно...
Ще го мислим днес и може би утре ще отскочим да видим за какво става въпрос...

Лек ден от мен на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 08:39 от tedi@az

Общи условия

Активация на акаунт