Шут отляво,после пък юмруче - баба съзерцава с любов НOEМВРИйското си внуче

• 12 801
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
Ви успех на изпита!

Тели и моята кожа се промени -беше много мазна,а сега се лючи,както обясняваш.Взех си крем на Виши и съм доволна  Peace

# 241
  • София
Здравейте мамчета!

Виждам всички се оплаквате от какви ли не болежки и при мен е така, то не е кръст, гръб, изтръпване, схващане, просто някой път си мисля нощем как ще се добера до тоалетната и набирам сили да стана. Ако пък реша да стискам става по-лошо втвърдява ми се корема и се започват едни болки, не мога да се обърна.
Докторът ми каза че имам не много хубаво втвърдяване на корема/контракции де/ и си ме държи дълго преди да ме отпусне, та пак ми предписа да пия тези магнезиеви хапчета Диаспорал и да си почивам. Най-голямата ми грижа сега е да устискам до датата за секциото.
Не искам да е по-рано, а вчера свикито като намина да ме види изтърси, че до 2 седмици съм щяла да родя  #2gunfire Тя от 6тия ми месец разправя че съм щяла да родя по-рано, щях в седмия, сега ще раждам в осмия, направо.... Twisted Evil

Канела мерси за инфото за датата и ние си харесваме 17.11 само да удържа фронта дотогава.

Данче стискаме палци и чакаме да се похвалиш.

# 242
Привет и от мен! Да се разпиша, че не съм се обаждала от няколко дни, ама не мога да се организирам нещо напоследък с времето...
Ние бяхме на лекър в понеделник, или по-точно на ЖК, че то е различно, а не би трябвало, ама... Та ми даде разни бележки  и направления и т.н и вика с това се отива в боницата, аз се съгласявам, щото не знам разбира се какво ми дава. ПОсле като прочетох какви неща пише вътре, айде че килата икръвното н отговарят на истаната както и да е, ама има и прилежание на плода - и как по-точно е решила какво е прилежанието като не ме е гледала на ехографа от поне 2 месеца?!  #Cussing out ядосах се, ма какво да правя. Та sladurche, не само при вас са луди лекарите - ей я на мойта. Сгеа си мисля да отеда някъда на частно, че поне да знам как е бебето. За изследвания или пък микробиология изобщо няма да говоря, тя  сигурно и не знае какво е това  #2gunfire Ох, наоплаквах ви се
За свекитата и обръщението към тях - и аз съм на мнение, че майката е само една и само на мойта си мама бих казвала мамо  Heart Eyes
имаше и още нещичко да пиша, ама диването ме гони от компа, та ставам сега
ще ви нагледам по-късничко   bouquet

# 243
Здравейте и от мен момичета!
За болките в бедрата и между краката ще се запиша и аз. От 2 дни е така и само като лежа и спя, затова гледам и да вървя повече де.
На свекито и на свекъра аз викам майко и татко, незнам как стана, не съм го очаквала от себе си, ама тя доста ме предразположи. Ама те са готини хора, а и са далеч, основно по телефона се чуваме. Ама на майка си и викам мамо.
Vi и аз ще ходя утре на лекцията.

# 244
  • София
Ха здравейте Hug
Докато ви изчета и направо умрях от глад Naughty
   Аз тъкмо се връщам от Тина Киркова - мисията изпълнена!!!
Платих си като поп раждането, взеха ми всякакви телесни течности за изследване - нали искат да са при тях направени, попълниха ми всички документи, чуха ми тоновете и най-накрая се прибрах с  леки контракции...ама иначе съм добре. Бях и ампулката Дипрофос да си взема и в петък, живот и здраве, ще ми я бият, че мъжете били "сложни" както се изрази доки hahaha
   Виждам сте подхванали темата за "мама и тате" та и аз да се изкажа. Е няма такъв зор - не мога да си обърна езика и това е. А и една майка и татко си имам...ама какво да се прави. На свекъра някак си лесно се излъгах и казах "татко Андрей" - само татко не мога и няма да кажа. На свекървата още не мога да и кажа така - не мога да си обясня защо ми е такъв зор, но просто не мога и това е  #Crazy

# 245
Mishunka а при кой лекар ще раждаш в ТК? А секцио ли беше извинявай да не се връщам назад да чета.
Аз ще раждам там ама засега мисля без избор на лекар ако всичко е наред. Иначе на прегледи ходя в частна болница и съм страшно доволна от моята лекарка. Но ми е доста скъпо там раждането. Знам, че затова не бива да се пести, но... Cry Пък и уж съм съгласна с мнението, че трябва да се раждав болница, където се раждат много деца ежедневно.
Дано всичко да е наред и да не съжалявам после.

# 246
  • София
Здравейте и от нас!

Ама само как бързо пишете, от сутринта съм се зачела - не мога да ви изчета Simple Smile

Ам аз вчера си купих гащи за родилното - 4 броя, памучни, ама не са хич бабешки. Просто са гащи... Ще си взема и от еднократните - пък ако нещо не стигне - ще му мисля.

Иначе противно на това което ми  каза Доки /че ще усещам бебето все по-малко да мърда, защото вече е голям/, аз си го усещам почти перманентно и ми е много хубавичко.. Ама от както го видях миналия петък на каква топка е свит, направо ми стана жал за него и сега като ме ритне, го галя и той пак рита и е много забавно Simple Smile А вечер като почна да си мажа корема с крема против стрии започва такова мърдане и ритане, че даже татко му идва да гледа предсавлението Simple Smile

хайде хубав ден на всички Simple Smile

# 247
vi и аз смятам да ходя на лекция утре. Радвам се, че ще се видим. Grinning

# 248
  • София
Lilcho - и аз си ходя на частно през цялата бременност, но ще раждам в ТК точно поради тази причина - че там се раждат много бебета и си е държавна,напълно оборудвана болница - дай Боже всичко да си е наред Praynig Ще раждам секцио, да. А лекарката ми не е от постоянно работещите там, а от така наречените "приходящи лекари", които имат договор с болницата и ходят за раждания там. Тя разражда и в една частна клиника, но самата тя ми препоръча да си раждам в ТК

# 249
Здравейте и от мен! Не съм писала няколко дена и да свзема и аз да се отчета!
Jutoo май така по-добре, само дето те шашкат!
Гледам всички, всичко ви боли и да не остана назад и аз съм така Blush Вчера бях на ЖК и бебо още е малък и естествено пазя леглото, а едва ме свърта. Идва ми да стана и да се развихря с метлата newsm75 newsm79 wash Постоянно имам чувство, че е мръсно. Незнам как е с вас, но аз откачам. Откакто не ходя на работа, а това е от май (аууу, че отдавна) постоянно с това се занимавам и от цялата работа има нещо хубаво: Понаучих се да готвя Hug, но така и не успявам да се удовлетворя от чистенето. Ай стига глупости!

# 250
За "мама и татко", слава богу нямам проблем.Самият факт,че племенника ми им вика по име, а все пак им е внук, направо ме улесни, но за сметка на това моят приятел,т.е. таткото, се обръща към баща ми с побутване по рамото newsm62

# 251
Мими виждам те! Да не сте се прибрали вече

# 252
Emi ytre Sad
Sprjaha antibiotika -dnes pone njama da go bockat, no iskat da go nabljudavat edin den bez antibiotik.ne se opyvah-pravi sa,za negovo dobro e.ste uizdyrza njakak edin den-pyk I organizacijat u nas ste e po-strojna.naj-mi e trydno sys sykvartirantkata-ad eeee nemam dumi-kak moze da si bremenna 9meseca I gram da ne znaesh nisto-takiva vyprosi polu4avam 4e se 4uvstvam majka na 3 deca!!!naprimer sto mu e meko I pulsira otpred na glavata???
Abeeeee
Tsetse -ti?za malko da se zase4em a?

# 253
Мими, супер, стискам палци да е добре мишчицата и утре да сте си у дома!
Цеце, а вие сте сглобили вече легълцето май? В отделна стая ли е или при вас?
За "мама и татко", слава богу нямам проблем.Самият факт,че племенника ми им вика по име, а все пак им е внук, направо ме улесни, но за сметка на това моят приятел,т.е. таткото, се обръща към баща ми с побутване по рамото newsm62
,
Това ме развесели истински  Joy

# 254
  • БУРГАС
Мими, наистина са прави докитата. Нека го наблюдават един ден, а от утре живот и здраве ще си у дома, на спокойствие и няма да те занимават с тъпи въпроси.
Аз се разминах с козметичката днес, но за сметка на това ще имаме гости довечера и сега се чудя какво ще приготвя. Намирам си работа общо взето. Laughing
А колкото до болките - ужас съм! Мислех, че съм единствена, но като ви чета се успокоявам. Абе още малко, не остана, момичета! Ей сега се сетих, че вече съм в деветия месец и някак си се учудих!!! Откачам вече!

Общи условия

Активация на акаунт