Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 555
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Фактура не съм взела защото нямам фирма и немогат да ми издадат фактура....казаха ми че щом ще ги давам за дарение трябва фактурата да е издадена на Дома на който ще ги дарявам,но аз нямам техните данни пък и според мен нетрябва да е така защото така пък ще излезе че Дома си ги е закупил някак не се връзва....ако има някой от вас счетоводител /май Мама Диди се занимава с това/ може би тя може да ни разясни как стоят нещата с даренията.......дадох касовата бележка на Вайлет да докаже от къде е произхода на стоките.

# 196
....аз исках да попитам...бельо за мъже, жени или и за двете newsm78
Дали на изчислителния има някъде по евтино, където можем да вземем повече бройки newsm78

# 197
Браво Кате Peace

Дидка и аз това си мислех,утре ако имате възможност да проверите на складовете,все ми се струва,че там ще е по-евтино.
А за фактурите може би ще е по-добре да питаме lavender, тя ще ни каже как да се носи- с фактура или без....може би само за бързо развалящите се неща се иска сертификат от производител... Thinking

# 198
Дам....на изчислителния ще се ходи..
Значи документ май ще се иска само за бързоразвалящите се неща,както е писала Ивето  Thinking
Ще питам Роси  Peace
А бельо и за момчета и за момичета  Peace аз мисля на първо време докато се ориентитаме -5-6 комплекта гащи/слипове +потници ще свършат работа

# 199
Браво Кате Peace

Дидка и аз това си мислех,утре ако имате възможност да проверите на складовете,все ми се струва,че там ще е по-евтино.
А за фактурите може би ще е по-добре да питаме lavender, тя ще ни каже как да се носи- с фактура или без....може би само за бързо развалящите се неща се иска сертификат от производител... Thinking

И според мен Роси ще отговори най-точно на тези специфични въпроси. Peace

Нели, честито прохождане. От кога сте на ясла?

Ева, аз давам на Ники витаминния препарат на д-р Тайс.

Дидке, ще се възползвам още ей сега от скайпа , ако може да ми изпратиш снимките и на мен.

# 200
Дам....на изчислителния ще се ходи..
Значи документ май ще се иска само за бързоразвалящите се неща,както е писала Ивето  Thinking
Ще питам Роси  Peace
А бельо и за момчета и за момичета  Peace аз мисля на първо време докато се ориентитаме -5-6 комплекта гащи/слипове +потници ще свършат работа

Ренка аз писах в другата тема вече...дано не се сърдиш Tired

# 201
  • Сливен
Момичета, дарението става с договор за дарение.
Не е необходима фактура. Може би само трябва да има срок на годност храната,
а за дрехите и памперсите не трябват такива.
В дома трябва да имат подобни договори като бланка,
трябва да издадат сертификат на приносителя.

Аз ще се включа на по-късен етап /заплатено време не е дошло  Money/

# 202
здравейте, момичета.Вече съм на работа:) Ако искате някоя ваша инициатива да се разчуе можете да разчитате на мен за репортаж и гласност:) цалуфки и хубав ден.

# 203
Добро утро...

Ренка, може утре да не мога да дойда в Медвен - на Вики градинката започна да стачкува ефективно и не зна това до кога Tired а с двамата абсурд да дойда...не знам Миро утре дали обаче ще може да гледа Вико за да дойдем...

Денят е прекрасен  bouquet

# 204
Иве,ти ме уби бе-за какво да се сърдя  Crazy а и Роси вече подробно е отговорила....
Ян Бибиян,от дома ти дават удостоверение за дарение  Peace
Гергана Султанова...това не е въобще лопа идея...може да се разгласи,ако е възможно за нас-че събираме дрехи,храна и пр. и който иска да помогне-да се свърже с някой от нас -ама не знам дали това е възможно да се направи по радиото  newsm78
Дидка,каквото-такова -когато можеш...  Rolling Eyes

Момичета,след малко отивам да пазаря  Wink
Някой друг освен Катето ще се включи ли с нещо(изключвам тези с които съм се разбрала на лични-те си знаят кои са  Wink ) ?

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 09:28 от вайлет

# 205
  • Сливен
Simple Smile
Тъкмо качих една бланка тук за всеки случай

Дидка къде сте на дом?

# 206
Simple Smile
Тъкмо качих една бланка тук за всеки случай

Да,точно такова е  Peace
Миналата седмица,като ходихме в бебешкия дом за 2 кутии вафли ни дадоха такова удостоверение  Wink

# 207

В Сини Камъни в "Елица" Peace

Ренка, кога мислиш да се тръгва утре...

# 208
В 10.30 тръгваме  Peace

# 209
Ще купя и аз нещо,да речем превръзки и захар.Следобед ще ги донеса.

Общи условия

Активация на акаунт