Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 537
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
вайлет, няма за какво да ми благодариш..като всеки един съвестен човек желая да помогна тази твоя инициатива да се разпространи. Искрено благодаря на теб за интервюто..получи се страхотно. ПО-късно ще пиша кога ще бъде излъчено.

Уфф,дано да се получи добре,че още ми е свито гърлото  Laughing  Grinning
Дано има повече като теб!

# 226
Вайлет от все сърце желая успех на това начинание............с каквото мога ще ви помагам.....насреща съм.Дано и други се включат

# 227
...Ренка, ще дойдем с Мишата Peace Миро обеща да гледа Вики Wink
Аз за сега съм купила по няколко бройки бельо за момичета и момчета, мисля да взема прах и друго....ще видим как ще се организирам ooooh!

# 228
Момичета нямам думи да кажа колко съм благодарна на всички,които имат желание и помагат както могат!
БЛАГОДАРЯ
Дано да има повече като вас!

# 229
Момичета нямам думи да кажа колко съм благодарна на всички,които имат желание и помагат както могат!
БЛАГОДАРЯ
Дано да има повече като вас!

.....дай БОже Praynig Praynig Praynig
Нали го правим за една благородна кауза Peace ...за съжаление никой не е засрахован и на всеки може да се случи Sad

# 230
Дидка,браво и на теб!Ей това е-с две малки деца и пак намираш време-то желание като има човек-всичко е възможно са казали хората  Hug
Пиши по-подробно какво бельо по-точно взе и по колко,че ей сега и аз ще ходя..ако кажеш-заедно ще идем  Peace

.....дай БОже Praynig Praynig Praynig
Нали го правим за една благородна кауза Peace ...за съжаление никой не е засрахован и на всеки може да се случи Sad

О да...абсолютно никой....била съм в подобно положение с моето дете-не знаеш откъде ти е дошло,какво ще бъде бъдещето му... и все още не знам де,пълното отчаяние и чувство за безизходица,ама това е друга тема  Confused

# 231
# 232
  • Сливен

OK, но защо са посочили Могилино. Нали става въпрос за Медвен?

# 233
Лелее....   Crazy
Ужасно ме е срам..не знам що така    Rolling Eyes  Crazy
Само се моля да има ефект  baby_neutral

# 234
аз доколкото разбрах репортажа на ББС е бил за Могилино. Ако има нещо казвайте да поправя.

# 235
  • Сливен
аз доколкото разбрах репортажа на ББС е бил за Могилино. Ако има нещо казвайте да поправя.

Ааа аз съм попрескочила първото изречение ..
Сори Embarassed Embarassed

# 236
# 237
Дидка вярвам,че ще има полза от всичко това  Peace
Ян Бибиян,разсмя ме  Joy Joy Joy
Гери,всичко е точно   bouquet

# 238
Момичета, репортажа ще се излъчи утре в сутрешния блок след 9ч..може би около 9.15ч.

# 239
....аз съм тук вече Wink
Купих прах, превръзки и гащи Laughing

Гери, браво Peace

Бибиянке, ти да не си ми съседка Hug

Ренка, хайде давай отчет Wink ... да не изкупи изчислителния Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт