Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 500
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
      Щом е митинг-подгответе речите!

# 46
      Щом е митинг-подгответе речите!

То хубаво, ама като нямаме микрофон Tired ...дали не можем да издействаме от някъде  newsm78
А за шествието...ами те да ни бяха казали в 15 часа бе....ако знаехме, че няма да разрешат, поне щяхме да се съберем пред Общината Peace
...а за Лечков...то предизобния му щаб е наблизо, ако има желание - ще дойде Peace

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 12:36 от ДИД о ЛИНКА та

# 47
 обадете се и на приятелки.аз цяла сутрин звъня. две познати обещаха да дойдат  Grinning
 От предизботния щаб на Р.Андонов казаха,че ако се бяхме обадили по-рано, са щели да ни осигурят техника... Sad

# 48
...жалко, точно там има 2 предизборни щаба - единия не си го спомням на кого е, а другия е претендент на АТАКА...дали няма те да се съгласят да ни съдействат newsm78

Жалко, че нямаме мама, живееща близо до центъра да попита Tired

Wink......... Wink

# 49
Момичета, постарайте се на дойдете навреме. Доколкото разбрах М.Славов има друг ангажимент в 17 ч.
  А кой наистина ще излезе отпред да говори? Има ли смели мами?Аз съм от тези дето започват да заекват щом видят пред себе си повече от 10 души. Confused
 Лони, и аз съм така,че и с 2 малки, но мисля да ги взема,пък да видим.Не се притеснявай да вземеш малкия със себе си на срещата с Р.Андонов

# 50
....да припомня исканията ни...дано някой се навие да говори Mr. Green

ИСКАНИЯ НА СЛИВЕНСКИТЕ МАЙКИ

1.Изграждане на детски площадки за малките деца.
2.Изграждане на спортни площадки за по-големите деца.
3.Създаване на квартални градинки с пейки и зеленина.
4.Да се обособят места за разхождане на домашни любимци и да се забрани достъпа им до детските площадки и училищните градинки.
5.При даване на разрешително за строеж на жилищни сгради винаги да се взема предвид дали има достатъчно междублоково пространство за изграждането на детски площадки и градинки, а строителните фирми да се задължат да изграждат такива, както и да озеленяват в района.
6.Да се увеличи присъствието на общинска охрана в кварталите, където:
   -да следят за нарушаване на обществения ред, рушене или замърсяване на
детски площадки и т.н.
   -да следят за коли, паркирани по тротоарите и да санкционират техните собственици.
   -желаем по-добро взаимодействие между гражданите и общинска охрана: за тази цел предлагаме на видими места (до детски площадки и др.), чрез медиите или по друг начин да бъде посочен телефонен номер, на който гражданите могат да сигнализират за нередности.
7.По автобусна линия 116 да се пуснат по-големи автобуси, където да има място за бебешки колички, дори и на такива с близнаци.
8.Повече безопастност на пътя. Булевардите стават все по-опасно място за преминаване.Искаме:
   -изграждане на нови светофарни уредби
    -прилагане на други средства за ограничаване на скоростта там, където не могат да бъдат изградени светофари.
   -поставяне на камери за видеонаблюдение по булевардите, където шофьорите най-често са изкушени да карат с превишена скорост, и там, където най-често стават произшествия.
     -по закон пешеходецът е с предимство. Желаем по-сериозен контрол от КАТ на големите кръстовища дали това се спазва. Каним сливенските полицаи от КАТ да ни помогнат да научим шофьорите, че първо трябва да преминат майките с деца и след това те.
   -съдействие от сливенска община и КАТ за осигуряването на по-добра видимост за пешеходците по булевардите и други важни артерии: подрязване на увисналите клони, на  храстите, пречещи на видимостта, санкции за шофьорите, паркиращи колите си в близост до пешеходни пътеки и пречещи на видимостта на пешеходците при пресичане и т.н.
   7.Подмяна на тротоарните плочки поне на по-главните улици.

Краен срок общината да изпълни първите две искания: 1 юни 2008 г.. В противен случай ще последват нови  (по-решителни) протестни действия.

...за микрофон...една дама от форума ми е писала да се свържем с Ротари клуб, но на мен всичко ми излиза с ироглифи Tired
Някой може ли да разгледа Peace

# 51
Дуцка има телефони само на членуващите...
А и повечето са мобифони...доколкото знам такива вече няма newsm78

Някоя от телевизиите няма ли да осигури,все пак за тях това е новина...

# 52
...не знам ИВе ooooh!

Вижте Peace
Благодаря за съдействието на Гергана Султанова  bouquet

Благодарим Ви радио ФОКУС  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
Дуцка, радио Фокус са объркали датата, днес е 16.10...

# 54
Дуцка, радио Фокус са объркали датата, днес е 16.10...

Ох, да... ooooh!
Пуснато е на 16 за 15-ти Laughing

Ама сега нямам време да ги информирам...търся микрофон и нищо... Tired
Разучавахме с мама Соня за Ротари клуба в Сливен, а той вече не съществувал... Tired

Чудим се от къде да вземем озвучение за след 2 часа Sad

# 55
В крайна сметка и един мегафон ще свърши работа Laughing

# 56
Момичета, някой ми е редактирал новината..и е сгрешил датата.. информирах колегите. Съжалявам за грешката.

# 57
Ще се включим към 5 часа  с Велизар и таткото.

# 58
В крайна сметка и един мегафон ще свърши работа Laughing

...сега ме вкара в размисъл от къде можем да вземем newsm78
Само Волен Сидеров съм виждала да размахва Mr. Green

# 59
Браво Гери за бързата реакция, новината вече е актуална Peace

Дидка в почти всички училища има, проблема е, че стачкуват....някой учител по физическо може би ще помогне...,но кой...
Радио Фокус нямат ли един мегафон Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт