Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 511
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Гери....може ли да попиташ и ако евентулано имат да вземем Wink

# 61
мога да попитам..някой няма ли диктофон в телефона..?? пак ще стане и с кабел да се свали на комп..?

всъщност диктофон или мегафон..? какво е мегафон?

# 62
# 63
а не в радиото нямаме..Sadпоискайте от Волен Сидеров:)шега в добрия смисъл Simple Smile

# 64
...нищо...здраве да е Peace
Аз взимам свирките, плаката и тръгвам Party...ще се видим там Laughing

# 65
Момичета, пуснах още една новина..с всичките искания..Simple Smileдобавих едно изречение за завършек ..Simple SmileДано сте доволни. Виктория е болна и нямаше как да дойда пред НТС. Желая успех.

..... Сливен

Майки от Сливен искат безопасност за децата си и повече площадки за игра

16 октомври 2007 | 17:30 | радио ”Фокус”- Сливен

Сливен. Майки от Сливен простестираха днес пред сградата на НТС в града. Исканията им са изграждане на детски площадки за малките деца. Те ще предяват и своите желания за изграждане на спортни площадки за по-големите деца, създаване на квартални градинки с пейки и зеленина, да се обособят места за разхождане на домашни любимци и да се забрани достъпа им до детските площадки и училищните градинки. Родителите настояват при издаване на разрешително за строеж на жилищни сгради винаги да се взема предвид, дали има достатъчно междублоково пространство за изграждането на детски площадки и градинки, а строителните фирми да се задължат да изграждат такива, както и да озеленяват в района, да се увеличи присъствието на общинска охрана в кварталите. Според протестиращите охранителите трябва да следят за нарушаване на обществения ред, рушене или замърсяване на
детски площадки и т.н.-да следят за коли, паркирани по тротоарите и да санкционират техните собственици. Майките се обявиха за по-добро взаимодействие между гражданите и общинска охрана. За тази цел те предлагат на на видими места (до детски площадки и др.), чрез медиите или по друг начин да бъде посочен телефонен номер, на който гражданите могат да сигнализират за нередности. Майките настояват за автобусна линия 116 да се пуснат по-големи автобуси, където да има място за бебешки колички, дори и на такива с близнаци; повече безопастност на пътя. "Булевардите стават все по-опасно място за преминаване", твърдят сливналийки. Те казват: "Искам изграждане на нови светофарни уредби;
прилагане на други средства за ограничаване на скоростта там, където не могат да бъдат изградени светофари; поставяне на камери за видеонаблюдение по булевардите, където шофьорите най-често са изкушени да карат с превишена скорост, и там, където най-често стават произшествия. Сливенските майки желаят по-сериозен контрол от КАТ на големите кръстовища дали това се спазва; съдействие от сливенска община и КАТ за осигуряването на по-добра видимост за пешеходците по булевардите и други важни артерии: подрязване на увисналите клони, на храстите, пречещи на видимостта, санкции за шофьорите, паркиращи колите си в близост до пешеходни пътеки и пречещи на видимостта на пешеходците при пресичане и т.н..Подмяна на тротоарните плочки поне на по-главните улици. Митингът започна в 16.30. Поканени са всички кандидат-кметове в община Сливен. "Надяваме се този път да бъдем чути", коментираха протестиращите.
Информацията е на радио "Фокус"- Сливен
Гергана СУЛТАНОВА

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 17:39 от Гергана Султанова

# 66
   Кой е желаещ утре да дойде с нас на среща с Р.Андонов? Срещата е в 10,30  в щаба им - това е до битовия комбинат в улицата с еднопосочно движение дето едно време минаваше 116-ката -новите кооперации - вляво се пада,ако одвате откъм битовия.
 Който му се идва да пише,да се уговорим - може да се срещнем някъде и  заедно да идем.
 Чакат ни и ще ми е кофти,ако само 2-3 мами идем - олекваме с нашите искания.

# 67
Здравейте!Не знам за вас, но аз съм горе долу удовлетворена от срещата, макар, че имаше какво да се желае повече.Може би първо че бяхме малко хора, но все пак се надявам,
 че ще има някакъв резултат.Може би оттук нататък трябва да бъдем по-единни за да има по-добър резултат.Да си пожелаем успех защото ми се струва, че оттук нататък ни предстои дълъг път и много работа ако искаме да успеем! Hug
За срещата утре, аз лично ще направя всичко възможно да дойда, може ли някой който ще ходи със сигурност да ми остави номера на мобилния си за да му се обадя утре да се разберем.НЕ съм сигурна дали ще го намеря щаба.Въпреки, че ми се струва че е съвсем близо до офиса в който ще съм.Аз съм до Виола АЕ.

# 68
Благодаря на всички, които бяха там  bouquet  bouquet  bouquet....имате по една биг кисс от мен Hug Hug Hug

# 69
  • Сливен
Хайде разказвайте.
Не ме дръжте в напрежение де ...

# 70
И мен така...какво стана,разочаровани ли сте...не се хвалите?!?

Оххх нищо не казвате, лягам си.... newsm46

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 21:13 от Iva M.

# 71
Меко казано съм разочарована.

Дори на срещите (поне на който съм присъствала) сме били повече.

Незнам може би всички имаме причини но когато е за обща кауза би трябвало да сме единни.

Надявам се да не прозвучи грубо но аз сам човек на точността и отговорността и това ме подразни.

Няма повече да коментирам.
"Митингът" мина добре всички (полиция, репортери, журналисти и не на последно място кандидат кметове ) бяха там с изключение на протестиращите.

Твърдо вярвам че обещанията им да не останат само на думи.

Лека нощ от мен.

# 72
съжалявам, че така се е получило Sad(
Виктория е болна момичета..нямаше как да дойда..бях мислено с вас. Зная,че малко сме се поизложили като не отидохме..Cry наистина уж искаме..а ни нямало там:(

# 73
  • Munich
Момичета, нахълтвам при вас с молба да ми помогнете да открием търсен от семейството ми под дърво и камък човек. Искаме да му съобщим за смъртта на майка ми. Не очаквам да ми давате координати, просто ако познавате човека, пишете ми, моля ви, на лични и аз ще ви дам моите координати да се свърже с мен. Казва се Димитър, набор 71, женен, с дете, доколкото знам работи в Енергото в Сливен, завършил е висше в града ви, с много светло руса коса и сини очи, има сестра, омъжена в Лозенец. Дано изскочи нещо и се сетите. Много ще съм задължена. Лека вечер на всички!

# 74
Меко казано съм разочарована.

Дори на срещите (поне на който съм присъствала) сме били повече.

Незнам може би всички имаме причини но когато е за обща кауза би трябвало да сме единни.

Надявам се да не прозвучи грубо но аз сам човек на точността и отговорността и това ме подразни.

Peace
...повече няма какво да коментирам...

дилипили...съболезнования за скръбтта ти Sad
Можеш ли да кажеш още поне как е фамилията или къде е учил...

По описанието ти не се сещам, но можем да попитам в Енергото Peace

Общи условия

Активация на акаунт