Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 789
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
Меко казано съм разочарована.

Дори на срещите (поне на който съм присъствала) сме били повече.

Незнам може би всички имаме причини но когато е за обща кауза би трябвало да сме единни.

Надявам се да не прозвучи грубо но аз сам човек на точността и отговорността и това ме подразни.

Peace
...повече няма какво да коментирам...

Наистина ли толкова зле беше ...   Thinking
Всъщност не се учудвам. Това е Сливен.
Съжалявам, че не можах да съм с вас  Confused
/но както казах още в предната тема - службата ми не позволява/
Радвам се, че поне кандидат кметовете са си удържали на думата да дойдат
 Peace

# 76
  • Сливен
Дано малкото които бяхме да успеем нещо да направим нещо.А за утре имали други майки които са свободни,за срещата.Една птичка пролет не прави,а при са 2-3.

# 77
Здравейте и от мен!
Ян Бибиян, не беше чак толкоз зле...накрая имаше доста обнадеждаваща среща, ама ще видим...
Наистина малко разочароващо беше неприсъствието на много майки, но поне се видя докъде сме в момента. Сигурно е имало много които мислено са били там, но ако искаме да постигнем нещо ще трябва ПРИСЪСТВИЕ. Единственият отзовал се кандидат кмет беше Мартин Славов. Добре говори човекът ама какво да каже преди изборите...Повече надежда сякаш дойде от един представител на организацията "Есоес хелт", който обеща да ни съдейства. И като стане време отново да се действа да идвате, че наистина нито една, нито 5-6 птички пролет не правят...Трябва ВСИЧКИ да заявим своя    newsm80
Хайде лека нощ и приятни сънища, все пак не беше толкова зле като за начало. Кис с и за главните организаторки. Няма да се отчайваме сега я  Hug
Хайде лека, отивам да нанкам
 smile3524

P.S. За утре по-вероятно е ДА НЕ дойда в 10,30 , че пак ще ходим уж на яслата и към 11 трябва да го вземам. Надявам се Зоисияна да успее да отсрами квартала.

# 78
Момичета и аз много съжалявам че неуспях да дойда.......бяхме на лекар
Но пред всички ви обещавам че след изборите който стане кмет при срещата ни с него ще съм там на 100%............нали няма да се отказваме........ Peace

# 79
Добро утро  bouquet....нов ден, нов късмет Heart Eyes

Еве, аз за сега ще дойда, дано не ми мине котка път Peace

mama-didiHug

Усмихнат Слънчев ден  bouquet

# 80
  • Сливен
Добро утро,мамчета.Наспахте ли се?Диде,само трите ли ще сме?

# 81
  • София/Сливен
Добро утро, момичета.
Поздравления на всички за свършената работа... Не се притеснявайте, следващия път ще е по-добре. Може би лоша шега изигра и късното разрешение за самия митинг, много мами не са могли да се организират толкова бързо - тези, които не са във форума и са разбрали от плакатите за мероприятието. Времето беше хубаво... но следващия път повече.

Хайде и днес мислено съм с вас...

# 82
   Момичета, оставям ви номера си - на който му е трудно да намери щаба на Р.Андонов да ми звънне: 0894 760104. Моля ви да бъдем точни и повече от нас да се постараят да дойдат, щото иначе пак ще се излагаме.
 Той Левски правилно е разгадал мисленето на българина: 'Българина иска свободата, но само ако му я поднесат на тепсия.' Май сме в същата ситуация и сега.
  Cry   

# 83
Добро утро,мамчета.Наспахте ли се?Диде,само трите ли ще сме?

...за сега да Peace
Дано Лони успее да дойде Peace

Сонка, не се отчайвай Hug

# 84
  • Сливен
Аз предлагам да се чакаме примерно на Битовия комбинат,защото аз лично незнам къде е щаба.

# 85
Добро утро!

Малко ми е мъчно не не се е получило , но всеки си има причини . Велизар спа до 17.30, мъжът ми го оставиха на работа до 19.00 така че нито да събуждам Велизар (заспа в 15.00часа) нито мога да го оставя сам. Звучи като оправдание и си е оправдание.
И днес не мога , защото трябва да го взема от яслата в 11.30 .

Едно голямо sorry!   

# 86
Аз предлагам да се чакаме примерно на Битовия комбинат,защото аз лично незнам къде е щаба.

Еве, сега тръгвам...ще те чакам пред Битовия  Peace сигурно към 10.15-20 ще съм там Hug

# 87
Добро утро момичета,

прочетох коментарите,изводи няма да правя...всеки ги е направил за себе си,
поздравления за точните и отговорните Peace Hug

Все пак положихте началото,нищо не става от първия път...следващия ще има по-голяма агитация и по навременна подготовка и мисля, че резултатите ще са по-добри Peace
По-важно е да не се отчайвате, а да продължите, за да видят, че наистина сте сериозни и отстоявате исканията си  bouquet

Не се притеснявайте ако не се съберете много и сега, все пак това не е "митинг" и не предполага присъствието на голям брой хора, дори мисля, че с по-малко ще бъде по-добре,за да имате възможност за спокоен и ползотворен разговор....нали знаете какво става, когато се съберат много жени на едно място, още повече пък и с деца Mr. Green

Целувам Ви всички и успех Hug

# 88
 dobre, на битовия
за всеки случай адреса
ул.ген.Драгомиров,9А  тел 62 34 81 или 088 7257 242

# 89
Здравейте !

Няма да дойда на срещата защото мисля че двамата ми сина ще дигнат щаба на главата си . Иво трябва да спи по това време и ще е кисел а баткото го видяхте не се спира.
А така няма да съм и полезна.Въпреки честе на една крачка и дори ще ви видя от терасата.

Да се похвалим преместиха ни в групата за напреднали в айкидото много сме щастливи. newsm44

Общи условия

Активация на акаунт