Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 572
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Иве  Peace

Нели, ами голям спортист ви е баткото Wink

...на срещата бяхме Вайлет, Ева83, Соня и аз - премина чудесно...поговорихме,  обещания нямаше като при вчерашния разговор с М.Славов и това точно ме убеди, че Андонов е разумен човек и става за кмет Peace 9лично мнение)..
Като цяло съм доволна Wink

Вчера някои от вас ако са гледали новите по КТВ, може би са ни видели, днес в промеждутъка 14-16ч. по Дарик радио ще се чуят  нашите искания..

бягаммммм

# 91
  • Сливен
И аз поддържам мнението на Дидка.Много съм доволна от срещата. Simple Smile

# 92
  • Сливен
Иве  Peace

Нели, ами голям спортист ви е баткото Wink

...на срещата бяхме Вайлет, Ева83, Соня и аз - премина чудесно...поговорихме,  обещания нямаше като при вчерашния разговор с М.Славов и това точно ме убеди, че Андонов е разумен човек и става за кмет Peace 9лично мнение)..Като цяло съм доволна Wink

Вчера някои от вас ако са гледали новите по КТВ, може би са ни видели, днес в промеждутъка 14-16ч. по Дарик радио ще се чуят  нашите искания..

бягаммммм

И мен ме спечели на 90% ...
Браво момичета  smile3501

# 93
Ян Бибиян защо не дойде на срещата - много искам да се запозная с теб Wink

Еве, на скайп съм Hug

...ако ми остане време ще кача снимките ни, ако някой няма търпение да ни види да ми прати майл Mr. Green

# 94
Вижте това:
http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=189260

Не знам, защо решиха, че е от името на ДБМ,дано Роси не се обиди....

# 95
Браво, момичета!
Радвам се, че сте останали доволни от срещата днес. Аз съжалявам, че не успях да дойда, но Гогито се "излюпи" чак в 10.00 часа. Беше невъзможно за 1/2 час да успеем да се организираме и да дойдем. Чакаме някой да разкаже по-подробно за срещата.
Като цяло не съм решила още за кого да гласувам, но Р. Андонов ми е един от фаворитите. Познавам го още като зам. кмет на Лечков и имам само добри впечатления от него - много разумен, улегнал и умерен мъж.

Аз снощи гледах новините по КТВ, но жалко, че не ни бяха включили в новинарския блок, а след това, в предизборните новини. Не ни беше точно там мястото, но нищо.

Иначе за снощи - няма да критикувам никого, но ще кажа само, че хората в нашия град са такива - доволни са и от малкото, което имат или по-точно нищото, не са много дейни и не "вдигат" глави. Аз като цяло съм доволна като за първи път, все пак някой дойде и говори с нас. Пък ние май ще сме тези, които да "навием" и да изкараме и другите майки навън следващия път. Няма да е лесно, чака ни доста работа и организация, но знам, че щом сме започнали - ще успеем.

Хубав ден на всички!

# 96
 Hug Hug Hug

А лично ли с Р.Андонов ли разговаряхте?Този път значи нищо не ни обещаха??

Аз съм оптимист въпреки че ми е ясно че това са предизборни обещания.Но знае ли човек от къде ще изскочи зайчето.

Вайлет - къде ще събираме дрешките?

# 97
# 98
Луне честито  bouquet
Да ви е жив и здрав Пламенчо

Нареждам се на опашката ...........да ми стане зетче.........ще го гледам като писано яйце.

# 99
Цонка - Бонбонка, честит ти малък син Hug

Да расте здраво и щастливо дете му пожелавам, а на теб бързо възстановяване и скоро да се видим Heart Eyes

За теб приятелче

# 100
 Здравейте, момичета! Hug
Луне, честито ти момче! Да е много здрав и много послушен!
 А ти бързо да се възстановяваш! Много щастие на цялото семейство!

Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
А за митинга: искрено съжалявам, че не можах да дойда. Пиша само толкова, за да не прозвучи многословието ми като  оправдание.
 Иначе Лони подробно ми разказа за полезните контакти, които сте осъществили.
 И за днешната среща също се радвам, че е минала добре.
 Началото е положено, трябва да сме упорити и съм сигурна, че ще успеем!
 Спокойна нощ на всички!

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 08:19 от Жен-шен

# 101
И тук да честитя....

Лункааа честита ти радост,живи и здрави бъдете Hug
И добре дошла в отбора на "злите свекърви"... Wink

На теб Луничке

# 102
Добро утро момичета
Слънчева настроение ви пожелавам днес.  bouquet
Хайде преди да е стегнал студа да си направим една среща и да я съчетаем със събирането на  играчки за ясла №9

# 103
Добро утро Wink ...ех, че хубав и топъл ще бъде денят babydust7 Пих кафе навън....прекрасно слънчице пече  Nature Sun With Face

...някой да желае разходка до центъра (или някъде другаде) 1stroller трябва да пазаря на Вики по-дебели дрешки Peace....а и от утре времето го дават да се  cold и най-вече да   umbrella и да използваме хубавото време   grinning039
... ще вземем вайлет и да пием кафе по центрО Coffee а и да  blahblah blahblah blahblah

# 104
  • София/Сливен
Добро утро и от мен...
Най-напред Честито малко съкровище на Лунка! Много радост да им носи и да няма много тревоги с него!

Аз днес бързам, защото ще ни спират тока за профилактика в 9 часа - до 16,30. нямам време да украсявам. Хайде лек ден на всички, утре пак ще съм на линия.

Общи условия

Активация на акаунт