ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 476
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Здрасти и от мен! Аз тоя час на мама все го изпускам, но другата седмица,както го дават дъждовно, ще съм пред ТВ и ще зяпам.

Ъхъм. И аз така. Мисля, че днес ще ни е последния шляещ по улиците следобед.

# 106
йооооп и от мен в новата темичка.......
Радка вече не дриска, а само писка  Mr. Green

Ние(аз+Радост) утре заминаваме за Видин за две седмици, а Драго отпрашва за София на обучение. Аз ще му отида на "гости" другата събота и неделя, обещал ми е големи глезотии, пък ще видим........поне ще опитаме ваната в хотела  Heart Eyes

# 107
Добро утро на всички!
Вчера гледах "Часът на мама", но не можах да разбера коя е мама Цоцоланка - имаше две майки с по три деца - едната говореше за неонатолозите, а другата за професия "майка". Валенце, ти знаеш ли коя е?
Мама Цоцоланка е пълничка жена облечена в зелено,би трябвало да е говорила за професия"майка"Има две момчета и едно момиче.Не съм гледала предаването още.

# 108
Аз ще му отида на "гости" другата събота и неделя, обещал ми е големи глезотии, пък ще видим........поне ще опитаме ваната в хотела  Heart Eyes
Ах, вие....ще мърсувате, а  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 109
  • Плевен
Мама Цоцоланка е пълничка жена облечена в зелено,би трябвало да е говорила за професия"майка"Има две момчета и едно момиче.Не съм гледала предаването още.
Значи е тя. Другата имаше близнаци на 10 месеца момче и момиче и още едно дете на 2.5 години.

# 110
Аз ще му отида на "гости" другата събота и неделя, обещал ми е големи глезотии, пък ще видим........поне ще опитаме ваната в хотела  Heart Eyes
Ах, вие....ще мърсувате, а  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

В тази връзка, ние утре имаме годишнина от сватбата и ще ходим в Стара Загора. Емо ще участва в едно състезание на Рено. Ще спим в хотел, може пък и вана да има  Whistling

# 111
В тази връзка, ние утре имаме годишнина от сватбата и ще ходим в Стара Загора. Емо ще участва в едно състезание на Рено. Ще спим в хотел, може пък и вана да има  Whistling
И после-Митаче - батко  Mr. Green

# 112
И после-Митаче - батко  Mr. Green

Хохо  Crazy В такъв случай освен Гинкото трябва да съм си забравила и противозачатъчните  Mr. Green

# 113
  • Плевен
... В такъв случай освен Гинкото ....
какво е Гинкото?  newsm78

# 114
... В такъв случай освен Гинкото ....
какво е Гинкото?  newsm78
GinkoPriм
Шегувам се, не го пия. А трябва   Laughing

# 115
 Благодаря ви за посрещането момичета .Днес май ще сме си у дома с това лошо време.И ние сме със сополи но май аз съм с повече от Анито  Cry и се разхождам с маска из нас като Шрьодер.  CrazyЗа сега толкоз че малката напира да пише и тя

# 116
По новините казаха, че днес бил ден на лекаря. Честит празник на Дикси и di_p /до колкото си спомням са лекари  Simple Smile/. Пожелавам ви много здраве, професионални успехи и гоооооолеми заплати.

# 117
  • Плевен
По новините казаха, че днес бил ден на лекаря. Честит празник на Дикси и di_p /до колкото си спомням са лекари  Simple Smile/. Пожелавам ви много здраве, професионални успехи и гоооооолеми заплати.
Честито на всички и на vesi@
 newsm51

# 118
Shocked
7 април е нашият празник. За днес не съм чувала.
Но щом е за празнуване - няма проблеми.  Wink
Благодаря  ви   Hug

Дааа, сега се разрових   google
19.10. е Денят на българския лекар. Преди 106 години е създаден Българския лекарски съюз.
07.04. си е Световния ден на здравето и професионален празник на лекарите.

Хайде наздраве тогава  Drunk

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 12:21 от дикси

# 119
Щом празнувате-да ви е честито   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт