ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 577
  • 273
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Ммммммм да, беше ми студено  Laughing
и си купихме климатик Carrier 12-ка

Валенце МОЛЯ те искам и аз инфото  Hug

Грета, чудесно бебче и колко е мъничък  Hug

# 166
Хайде най-накрая малко снимки
Ейй,изкефих се  Grinning Страшен е мъника  Heart Eyes

# 167
  • Плевен
Грета, голямо сладурче. И Димана как го държи и помага в къпането. Имаш на кого да разчиташ Wink

# 168
Гретхен, страхотни са ти дечицата  Heart Eyes. А гледам, че и каката много ти помага  Wink

# 169
Здравейте пак от мен. )))

Абе мами какво правите в това скапано време? Аз направо откачам в къщи, а ще е дъждовно още 2-3дни. ) Дайте някаква идея за интересно занимание. )

# 170
  • София
Грета,много сте хубави! Hug

# 171
Мами здравейте пак, аз съм със една молба. )))
Една моя приятелка ще прави кръщене на дъщеря си и иска да изпрати покани. Само че не знае какво да напише в тях\.
Ако се сещате за нещо интересно ще съм ви много благодарна.
Иначе вече с гугъл проверих - но тя не ги хареса текстовете, които излязоха там. ))

# 172
Как сте?
Днес сутринта в София Яна пипа снега и прави снежни топки. След това снега се стопи.
Климатикът ни е Мидеа, едната стая топли със сигурност, другите две по-малко. Но апартаментът ни е северен и винаги е голям студ тук, най-вече в детската стая.

Във вторник ме викат да почвам в Посредник. Първоначално на ниска заплата, след изпитателния срок от един месец - на каквото си докарам още като хонорари. Ако ми е интересно и видя, че се справям с работното време и взимането на Яна от градина ще е супер. Пожелайте ми творческо вдъхновение и продуктивност, защото колкото повече пиша толкова повече пари явно.

# 173
  • Плевен
ДеЩоВиди успех и плодотворна работа!  bouquet

Валенце много благодаря за чудесната информация!  bouquet

# 174
  • София
Валенце много благодаря за чудесната информация!  bouquet
HugДано съм ти била полезна! Peace
Деси,успех на новата работа.
Мирама,ето какво открих за теб:
[ "Аз съм ..., родих се на..., на .... ми излече първото зъбче, а на .... направих първата си крачка. Сега ми предстои да духна първата си свещичка и да изям първата си торта, на което важно събитие ви моля да станете свидетели като дойдете на ..... в ...." - беше написано с някакъв разкривен, тип "детски" шрифт и звучеше страхотно,.../b]
Това го откраднах от Нашите деца.Има една тема на първа страница точно за такива покани,но все още няма много отговори.

# 175
Мира, аз бях в процес на издирване на годна покана, даже много се бях вживяла. Не намерих, но си ги направихме сами, измислихме интересничък текст. Не го помня точно, ще се разровя и после ще пиша пак.
Намерих,ето:
Аз, .........името...
Ви каня на моето кръщене
на дата...., от...месец
на лето Господне 200....!
Светото тайнство ще се извърши
в Храм...църквата е тук
от..часа
Следва почерпка за мое здраве
в ресторант.........
Заповядайте!

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 09:08 от Atrakcia

# 176
  • Плевен
Добрютро!
Все още съм под въздействието на филма "Ало, ало". Joy
Студено е, спор няма. У дома климатикът не работи, търси се майстор да го поправи. Но пък не е чак толкова студено, изолацията  си казва думата. Но ако и климатикът работеше щеше още по-добре да е.
За климатиците - купувайте си инверторни, марката също има значение, но всичко е според възможностите.
Грета, чудесни деца имаш!

# 177
привет, да се включа за темата с климатиците - аз съм с два хитачи. ама не ги знам 9 и 12 ли са или нещо друго. така купих жилището. много съм доволна. миналата зима не съм изключвала цял месец този в спалнята, и провече от 60 лв. ток не съм плащала / това включва и непрекъснато включен бойлер/. ще видя тази зима как ще е, като пускам постоянно и този в хола, че дребосъкът е вече голям-голям, на 8 месеца, и си играе там в кошарката. а за ремонта - много съм доволна от този човек, който подготви моите за зимата - преди това ходих да питам в здравкомерс и меркурий, но ми отказаха, а и посочиха страхотни цени - до 150 на климатик, ако изобщо дойдат... намерих един едноличен търговец, който се оказа човекът, сложил климатиците преди 4-5 години в жилището ми. за 70 лв. оправи и двата, че даже се погрижи и за естетичния им вид. много приветлив човек. офисът му е на колелото на шел, зад сградата на енергото, от ляво се минава. дано съм обяснила добре. работи бързо, чисто и качествено. та, валя, ако проявиш интерес мога в четвъртък и телефон да намеря. май имах някъде визитка.

# 178
  • Плевен
Любомира, пиши ми, ако намериш телефон. Аз докато оправя климатика, зимата ще мине. Crazy

# 179
  • Плевен
Много инфо изчетохме докато се спряхме на тази марка климатик. Консултирахме се и с един познат, който работи в тази сфера и се надявам да работи добре и да ни служи както трябва машината. Ще го монтират в края на седмицата, защото мъжлето заминава командировка днес.
Хитачи имаме в магазините, но са от преди 5-6г. даже май и от по-рано  newsm78 , когато бяха едни от най-качествените за онзи период. И досега работят мн. добре, даже и в най-големите студове и не са замръзвали. Сегашните климатици с марка Хитачи обаче се оказаха произведени в Китай и били с качеството на Мидея и от този род, което обезмисля купуването на Хитачи . По-добре Мидея поне е на супер цена.

Общи условия

Активация на акаунт