Така като родих, майка ми имаше желание да ни носи храна известно време, за да не се занимавам с готвене. Но той каза :"не, сами ще се оправяме" . Колко сандвичи и пържени картофи е изял през първите месеци...само той си знае.

, и при нас така, моят мъж предното лято е карал основно на домати, сирене и хляб
пържените картофи бяха деликатес. Ама много си ги обичкам - все ми казваше - ще дойде време, когато ще готвиш редовно, така че сега си почивай
да бяхме пратили и нашите мъже на курс при твоя да се учат да готвят
да видим колко ще го спази.
А мъжа ми на следващия ден беше нощна смяна и си бях сама с детето, никой не ми трябваше 

. Засичала съм да мери с цял градус по-ниско.
На настинка ми приличаше това, ама аз само за себе си съм хипохондричка, нямам с кво да те наплаша. 
А Теди добре ли е сега?
. Преслав ми се влачеше със сополи отдавна, от събота беше и с Т, и кашлица, и коремни болки - оказа се с някаква обща инфекция на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт, тъй че не ни се размина АБ (в допълнение на другите гадости и строгата диета). Предупредиха ме, че има голяма вероятност да "удари" и Диди.
Еми, снощи и тя ми вдигна над 38Т и днес е с много червено гърло и храчки...
Засега ще е на Суметролим и отхрачващи, че допреди 10 дена беше на АБ. Уффффффффффффф, аман... 
Ще си имам сериозни проблеми и с колегите и с клиентите.

. Аз пък се чувствах в небрано лозе, и направо ми идеше да се върна в АГ-то.
През деня идваха на помощ и майка ми, и свеки - на смени, че и една приятелка по едно време 
Виж, с Диди, както е сега, и друго бебе, бих останала...
, ама нямам намерение, де.
Мисълта ми беше, че много зависи от децата... и много ме дразнят сравнения как видиш ли, някои "майки-героини" сами гледат по 2 малки деца, пък някои "лигли" с едно дете, че и с помощ, не могат да се оправят(не че няма такива), ама и от децата много зависи...
Сега мога да направя разликата... 
за Тедко, дано се оправи скоро детенце и да му запазят мястото в градината.Препоръчани теми