Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 516
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мъжът ми е същия като Енвия - не иска помощ от никого. И на мен все ми промива мозъка да се оправяме сами. То много хубаво, но лошото е , че го отнасям аз и всичко се струпва на мен.
Така като родих, майка ми имаше желание да ни носи храна известно време, за да не се занимавам с готвене. Но той каза :"не, сами ще се оправяме" . Колко сандвичи и пържени картофи е изял през първите месеци...само той си знае. Mr. Green Но никога не е протестирал като ядем сухоежбина.

# 91
Tusana, кефиш максимално  Mr. Green Влизаш в темата като репортер и изпраскваш някое въпросче директно, ами прочети малко, точно имуностимулиращите средства ги обсъждаме от известно време  Peace

Рени  hahaha Joy, и при нас така, моят мъж предното лято е карал основно на домати, сирене и хляб  hahaha Joy пържените картофи бяха деликатес. Ама много си ги обичкам - все ми казваше - ще дойде време, когато ще готвиш редовно, така че сега си почивай  Heart Eyes

# 92
А пък мъжът ми се нау4и да готви когато се роди Милена  hahaha

# 93
Татянка, браво бе  Peace да бяхме пратили и нашите мъже на курс при твоя да се учат да готвят  Mr. Green Моят мъж сега в Англия се научи да готви и ми е обещал като си дойде да ни готви той  Whistling да видим колко ще го спази.
Иначе мнението на Танчето за лекарствата и борбата на организма с болестите я споделям с две ръце  Peace
Иначе, след като вкъщи ги почерпихме за изписването и апартамента бързо ги изгонихме няй-голямото ми удоволствие беше да се изкъпя в нашата си баня и да си легна на моето легло  Crazy А мъжа ми на следващия ден беше нощна смяна и си бях сама с детето, никой не ми трябваше  Naughty
Данче, сваля се половин градус, когато се мери в дупето, аз меря само подмишницата.

# 94
  • Русе
Уф, не знам откъде да започна, че пак съм се изтровила... Close

Данче, с моя електронен термометър съм се отказала да меря - много е неточен  Stop. Засичала съм да мери с цял градус по-ниско.

Бубке, кажи как си с главобола и ухото, че те мислим вече. Hug На настинка ми приличаше това, ама аз само за себе си съм хипохондричка, нямам с кво да те наплаша. Wink

rody, ужас с тез ясли... ooooh! А Теди добре ли е сега?

Моите пак са болни и двамата... Tired. Преслав ми се влачеше със сополи отдавна, от събота беше и с Т, и кашлица, и коремни болки - оказа се с някаква обща инфекция на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт, тъй че не ни се размина АБ (в допълнение на другите гадости и строгата диета). Предупредиха ме, че има голяма вероятност  да "удари" и Диди. Sick Еми, снощи и тя ми вдигна над 38Т и днес е с много червено гърло и храчки... ooooh! Засега ще е на Суметролим и отхрачващи, че допреди 10 дена беше на АБ. Уффффффффффффф, аман... ooooh!

И аз не съм фен на имуностимулаторите и подобни..., ама ако продължава тъй, не знам. Tired Ще си имам сериозни проблеми и с колегите и с клиентите. Rolling Eyes И ще се побъркам, няма кога да си върша работата, дори и от къщи с тез двамата на главата. Преслав го натирихме днес при свеки, да не сее бацили, че на Диди само това и липсва - тъкмо започна да свиква с яслата, и хайде пак вкъщи... Close

# 95
  • Русе
Хм, за първия ден с бебоците като сме се разговорили... Thinking
С Преслав ни изписаха точно на 30-тия ми РД Laughing - страхотен подарък беше! Нашите бяха купили торта, но естествено на никого не му беше до мен  Wink. Аз пък се чувствах в небрано лозе, и направо ми идеше да се върна в АГ-то. Crazy През деня идваха на помощ и майка ми, и свеки - на смени, че и една приятелка по едно време  Embarassed - ама бях много зле с шевовете и със зверски болки в коленете, едвам ставах от леглото...  ooooh!

С Диди бях много по-спокойна и уверена, знаех какво ме чака, а тя пък се и оказа бебе-мечта. Пак са ми помагали бабите когато могат, защото се наложи и Преслав да спра от ясла...просто беше немислимо да оставам сама с "онуй лудото" и бебе, пък било то и "мечта"  Stop Виж, с Диди, както е сега, и друго бебе, бих останала... Wink, ама нямам намерение, де.  Naughty  Wink Мисълта ми беше, че много зависи от децата... и много ме дразнят сравнения как видиш ли, някои "майки-героини" сами гледат по 2 малки деца, пък някои "лигли" с едно дете, че и с помощ, не могат да се оправят(не че няма такива), ама и от децата много зависи... Peace Сега мога да направя разликата...

# 96
Напълно съм съгласна, много zависи от детето  Peace

# 97
  • Варна
О, да..и аз съм съгласна. Много зависи от детето. Моят какъвто диструктивен луд бандит се извъди, маниии... Второто щяло да бъде кратко, ами ако не е? Здравей психиатрия Simple Smile

# 98
Краси, може след второто да си мислиШ 4е Ники е кротко дете  Joy   

Гаранция Франция, вси4ки сме раzли4ни, децата и те....  Wink

# 99
  • Русе
Красе, ама напълно те разбирам... Hug, не бих могла да си представя двама Преславовци на едно място  Crazy - тогава не психиатрия, ами направо гроб бих си изкопала. hahaha

# 100
И аз се надявам на кротка мадама Blush

# 101
Плашите ме. Психиатрии, гробове... Почнах да се замислям дали искам второ.
Дали да не взема да го върна на щъркела?

# 102
Почнах да се замислям дали искам второ.

Сети си бе юле  Laughing

# 103
  • Варна
Плашите ме. Психиатрии, гробове... Почнах да се замислям дали искам второ.
Дали да не взема да го върна на щъркела?
Късно е чадо Mr. Green

# 104
Тук съм бе! Два дни ме няма само и ме отписахте, рано ми е още. То де тоз късмет де, ама още 2 седмици да избутам няма да е лошо, пък после вече ще съм на стартовата линия. Виж като се роди малкия, вероятно ще ви удостоявам с присъствие веднъж седмично само  bowuu

Роди, много  Hug за Тедко, дано се оправи скоро детенце и да му запазят мястото в градината.

За к'во щях да пиша вече не знам, много сте изписали за два дни.

Аги, кажи има ли ограничения и изисквания за това каквото си подхванала с дечицата или за такова занимание не се изисква някакво специално разрешение?

Фил, не всички мадамки са кротки  Mr. Green. Аз сега се надявам на кротко момченце, ама да не се окаже в крайна сметка, че бесотията Лекса е била кротката. В интерес на истина не е толкова дива, като преди, пак си е бесотия, но има прогрес.

Общи условия

Активация на акаунт