Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 526
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Boston, MA
Нова тема! Смин   bouquet!

Ухото ми мина (благодаря), вчера изтече нещо от него, главата продължава да ме боли, пия си мигренните хапчета. Сериозно се замислям да ходя на хомеопат, в България на майка ми хомеопатичката беше в отпуска, а тук са доста скъпи и не ги покрива застраховката. Но няма как, кръвното и главата ми са в същото положение, трябва да се оправям.

Дани реве при гледачката още като спрем пред тях, крещи сърцераздирателно и се гуши в мен. И като излезна, спира, и ходи да прегръща децата. Това ако не е манипулаторство, здраве му кажи.

# 106
  • Русе
Юлче, той Иво ти е кротък, бе... кво се шашкаш! Wink Поне едното със сигурност ще слуша. Peace

А Диляна, не е точно кротка, и тя бесува, и на бой налита, и хапе... И никога не си я стояла кротко в количката, пък аз да пия кафе примерно...  Tired
Батко й най-често от нея реве  Crazy - и вече го плашим, че ако не слуша, ще оставим Диди да го набие.  hahaha Просто тя не изисква непрекъснат надзор - мога да я оставя сама да се занимава в другата стая без да се притеснявам, че ще се пребие и ще омаже нещо.
Ето, вчера за 5 мин. прескочих до магазина (щото Преслав поиска нещо, дето допреди половин час го имаше, ама тогаз не му се ядеше  Twisted Evil) и като се връщам, беше освинил в 2 стаи - в детската докопал и разлял цяло шише Виброцил и една чаша с вода, а в хола - цяла туба от 7л. Изворна вода в/у килима (не ме питайте как го сушихме  Crazy)... а нашият си събул домашните обувки и джвака в локвата, пък е болен и с Т! Close Обяснението: жаден бил! И цял потоп направи! #Cussing out Отделно дето му треперя на потрошения череп... ooooh!

Бубе, ша са опраЙш ти! Hug То наш'то вече на дЪртрит отива, ама карай... Crazy hahaha

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 19:46 от Иленка

# 107
Бубс, аз като веща в историите с уши вече ooooh! да кажа, не е хубаво туй дето ти е изтекло нещо Confused
Вземай мерки! Hug

мис, що само веднъж седмично? SadНали ще имаш помагачи?

# 108
Защото само веднъж в седмицата мисля да идвам до работа  Mr. Green. От къщи незнам дали ще ми остава време, като знам предния път какво беше. Майка ми нали е тук, аз като почивам сме на шматкане по цял ден, пък сега и празници се задават, предстои ми пазарене. Чакам с нетърпение почивката, че ще се мятаме извънградско. Ще гледам обаче да влизам и от къщи при възможност.

# 109
Не се изживявам, като майка-героиня.
Просто споделих, каквото ме вълнуваше.
Както правят повечето от нас.
Чувствам ви близки.
 Hug

Бързо оздравяване на болните! Praynig
Спокойна нощ! Heart Eyes

# 110
Не се изживявам, като майка-героиня.

Никой не е останал с такова впе4атление  Hug

# 111
енви, що реши, че ти си визираната?

# 112
  • Русе
енвиShocked Shocked Shocked?!??
Изобщо пък не съм се замисляла за някой от нас  Naughty. Тук никой не се е тупал в гърдите и  не се е правил на мъченик. Визирах коментари на досадни баби-клюкарки в квартала, абе - махленски истории... Crazy
Точно пък ти си майка за пример  Peace   bouquet, а и твоите са с "поносима" разлика. Hug

# 113

Ето, вчера за 5 мин. прескочих до магазина (щото Преслав поиска нещо, дето допреди половин час го имаше, ама тогаз не му се ядеше  Twisted Evil) и като се връщам, беше освинил в 2 стаи - в детската докопал и разлял цяло шише Виброцил и една чаша с вода, а в хола - цяла туба от 7л. Изворна вода в/у килима (не ме питайте как го сушихме  Crazy)... а нашият си събул домашните обувки и джвака в локвата, пък е болен и с Т! Close Обяснението: жаден бил! И цял потоп направи! #Cussing out

Joy Ей, ще ме уморите от смях бе  rotfImbo

Юлче, да си мислила на време мила  Mr. Green
Мисче, айде поне за едно "Здрасти, банда. Ние сме добре!" да намираш време, за да трупаме впечатления ние дето това ни чака  Mr. Green
Лека и спокойна нощ на всички  newsm46

# 114
Ееее, как бе, Наде, такъв отчет поне мога да дам. Пък ако и времето се случи да захледнее доста може и да се наложи да си стоим у нас, ама като знам тук как е едва ли. Все още сме по къс ръкав, доволна съм. Пък и аз не съм от тез дето помнят, така че сигурно ще влизам с много питанки за припомняне на туй-онуй в ранните етапи.

# 115
мис, кой ще ни уведоми за Голямото събитие своевременно? Grinning

# 116
  • София
Фил, много готин ти е аватара!

# 117
Вени, готин или не, вече така изглеждам Rolling Eyes
Мерси Grinning

# 118
Мисче, кажи наистина от кой да чакаме голямата новина  newsm78 Фил, Юлче, за вас се отнася същото  Naughty Някой да е чувал Черито  newsm78

# 119
Аз ще оторизирам снаха ми Simple Smile
Тя още обаче не знае.
Ама има тренинг от първият път.

Общи условия

Активация на акаунт