Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 527
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Ами аз се надявам пак да си имам нет в болницата, така че както и предния път самолично ще  я свърша тази работа  bowuu. Само дето лап-топа май нещо не го бива на последък, та може и да трябва да изчакате 2 дни да се вясна на хоризонта.

# 121
Да се разпиша и аз преди да легна!

За първия ни ден вкъщи - и аз като Иленка - чукнах трийсетака, така че как да го забравя  Grinning.

Кате, мечта ми е къса прическа, но  ми е много чуплива косата и не ми стои нищо . Дай една снимка да видим как е.

За свекървите , не знам точно какви са вашите, но аз винаги се поставям и от другата страна. Ема е първо внуче и ми е кофти да не им я давам , карам ги да се чувстват полезни и те са много щастливи. Вярно е , че са готини и двамата . Пак си има неща , които ме дразнят , но не се вживявам много /например да им се катери по главите докато яде или да се разказват приказки, за да хапне повечко и от тоя род/. Един ден ми се иска и аз да бъда част от живота на моите внуци, а и само хубави спомени имам от  баба ми и дядо ми. Вярно е , че има и нетърпими екземпляри и наистина с такива е по-лесно да не общуваш много много, а и когато се налага да се дели един покрив нещата са по-сложни. Тя свекърва ми сама си казва колко се радва , че сме отделно.  Mr. Green

Много искам да купя хубава шапка с ръкавички на Ема , но не мога да харесам. То не че много съм гледала . Днес търсих и ботушки, но като че  ли няма още много избор. Тя уж има есенни обувки, но те нямат никаква подплата и ми се струва , че трябва нещо по-дебеличко.

Раче, много е хубаво това , че Емо е започнал сам да заспива, така ми се иска и на мен, но не виждам кога ще стане  Whistling
При нас най-новото е - събужда се Ема с писък , скача от леглото и почва да ни дърпа за ръцете и да крещи "Там" , което значи в хола да си види играчките. Обикаля ги и се връща да ляга. Снощи решихме да я оставим да поплаче , но след като не спря 30 минути , ми се наложи да я заведа  ooooh!

Ох, май много дълго стана, даже имах още неща да казвам , но забравям кой какво писал.

# 122
  • София
Има ботушки на Капчица вече - 45 лева! Леко бях изненадана от цената!

Ние отиваме до вилата за един ден и днес няма да съм налице!

# 123
Добро утро! Grinning

Татянка  Hug, Филипка  Hug, Иленка  Hug !

Тина, на Вили й подариха много сладка шапка на Сали - завързва се под брадичката и има и в/у ушите, но не е в комплект с ръкавици. Flutter

Как ви се струва за възрастен хемоглобин 112!? Не трябваше ли да е над 120!? Thinking

Днес го дават последен слънчев ден за седмицата.
Ще се разхождаме, че и проходих по-нормално.

# 124
Добро утро, мили момичета   food010
Аз също търся дебела шапка на Стенли, но не мога да си харесам и май клоня към плетени с висящи за ушите и отгоре топче, как го обясних само  Crazy
Ботушки ще купувам, ама по-натам, че да излезнат повече модели. На мен също ми се струва, че есенните обувки, които взех са му тънки вече  Thinking
Енви, не разбирам от хемоглобин  Rolling Eyes
Мамчета, знаете ли за промоцията на ХИТ? Като си купиш нещо на Памперс и получаваш играчка.........не знам много подробности, днес ще хода до там и после ще ви кажа.
Щом е последния слънчев ден ще се шматкаме възможно повече навън.
Топъл и приятен ден на всички  Hug

# 125
Аз мисля да смс-на на Данчето като предния път (за късмет). Интернет няма да имам след това, защото ще съм у свекърва ми вече, там няма компютър. Младен обмисля идеята да занесем нашия там, ама щом още го мисли, значи няма да стане скоро. Иначе преди раждането ще съм у мама, там ще ползвам компа на брат ми и ще рапортувам редовно.

Иво има ръкавици от миналата година и разни шапки, ама на мен са ми по-удобни качулките - не му вее вятър на вратлето с качулка. Иначе има една много удобна - като ушанка, от полар, не се връзва, а се закопчава под брадичката с тик-такче.

Хваля се  - от снощи вече пак пие мляко, макар и със зор, защото по неведоми причини пищи от шишето. Снощи му го дадох докатро спеше, тази сутрин излочи 100мл с лъжичка от купичка (Ренката знае за какво става въпрос). Направо махам вече шишето и минаваме на вариант чаша със сламка. Диетата му върви към приключване.

Енви, 112 е мааалко под нормалното за възрастен. Но това е условно, защото може по принцип човек да има по-нисък хемоглобин и всичко да е нормално. Едно изследване не е показателно, трябва да се проследи във времето. Иначе - набляга се на месо, яйца, чай от коприва.

# 126
Юлче, благодаря!  bouquet
Браво на Иво! Peace

Филипка, какво е това "рукушика"!? newsm78

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 10:16 от envia

# 127
Енви, юлчето ти е отговорила, но и аз да кажа, че 112 наистина е под нормата, но обезпокоително е ако е под 100. Тъй че не е чак толкова лошо. Сега си спомних, че като бях бременна ми беше 97 и пих Малтофер.
Снощи пробвах да къпя Пламен като сложих гумени играчки в един леген и само за тях му говорех, че ще ги къпем заедно. Обаче той още като разбра, че отиваме да се къпем и ревна. Единствения резултат беше, че ревът като че ли беше малко по-тих. Та се надявам така лека полека да намали силата и постепенно да спре да реве Simple Smile

# 128
  • Варна
Добро утро!
Още сме в чуденка как да прекараме последния слънчев ден.
Ей, сега ме сюрпризираха от Транскард, набухали ми такси, лихви и пак дължим сума ти пари . При положение, че не им ползвам тъпата карта от юни и беше погасена. Какво ли ще стане ако не им платя, освен спирането де?
Ники много си харесва новите обувки, все тропка и се върти в кръг  Mr. Green
Енви, моя хемоглобин е все под 120, имам ниско кръвно. Е, като бях бременна бях пушка, гонех 130  Sunglasses.
Катя, моя взе по-малко да реве. Истеричен е в началото, не може сам човек да го сложи във ваната. После взе да успокоява, аз пък му правя много пяна и се кефи.

# 129
Добро утро!

Днес аз ходих по доктори, че съм болна ConfusedИмам възпален фарингс и ми се стича гной по носоглътката Tired
И Пресил пак се разкашля, май си обменяме бацили сериозно Sad

енви, рукушика е моето име на японски Crazy
Ето темата в Клюкарника Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232678.0

# 130
  • Русе
Привет!
енви, не е страшен тоз Хб - може и с витамини да се повлияе (А+Е примерно).

Зимна шапка
- Диди има една много сладка от миналата година, която сега ще е добре - кожена, с вълна отдолу и пух по шевовете, с периферия , обърната отпред и закачена с цвете от същата материя. Цялата таз хубост - в цвят пепел от рози  Flutter - остава да намеря и кожухче/яке в подходящ десен и да я науча да търпи шапки на главата си.  Crazy

Ох, Фил, като се завърти тоз порочен кръг с бацилите... ooooh! ooooh! ooooh! Hug

# 131
  • 2 етажа над тавана
Момичета, много ви се радвам, че толкова много смогвате да пишете, макар че не мога да ви изчитам, но ми пълните душата, защота моя дзвер хич не ми дава да припаря до компютъра Confused

С Маги доста стоим навън, на повечето от вас им се струва студено, но засега мен ме устройва времето - стига да не вали, съм доволна.
Когато свекърва ми или зълва ми  вземат Маги да я гледат, аз се захващам с подреждането и чистенето, все още не мога да си сложа в ред къщата след дългото ми отсъствие Rolling Eyes

За първия ден след раждането знам само, че бях доволна, че се прибирам вкъщи и ще си бъда в мойто легло, с бебка наблизо. Останалото не ме интересуваше. Не съм имала проблем с  бабини деветини да не се купува нищо предварително, но не всичко беше така както си го бях представяла. Но това са дребни неща, бях щастлива, че детето ми е здраво и живо, че съм до любимите ми хора и това беше най-важното!

Всички болни бързо да се оправят!!! Много целувки и прегръдки!

И слънчев и топъл ден Grinning

# 132
Привет и от нас  Hug

Таzи сутрин ходих на гинеколог и съм много доволна от лекарката, супер мила е. Прегледаха ме, вси4ко било 6, направиха ми и цитонамаска и тест zа ХПВ вируса, който при4инявал рак на Шийката на матката. Вzеха ми и кръв zа кръвна картина и сестрата беШе голяма калпаzанка. Не можа да улу4и вената ....слу4ва се, но вместо да вади канюлата и да опитва пак, не, остави я вътре и боцка, търсейки вената  ooooh!  Не можа да я намери, иzвика си колежката, а бе ужас. ОЩЕ ме боли, а това беШе преди 4ас и полувина. Не ми се мисли на какво Ще прили4а ръката ми утре  Twisted Evil

Уф Филипка, вие нараво сте као в омагьосан кръг  Cry  Хайде бърzи4ко да се оправяте  Hug  Heart Eyes

Лек ден, моми4ета  Hug

# 133
Танче, една в родилното ми разгони фамилията по подобен начин, само където така и не намери вената, та ме бицка на 3 места... Crazy

Бяхме на разходка в парка - прекрасно време! Жалко, че и тези дни ще минат и ще започне студ и дъжд. Дано поне гадната зима има сняг, че иначе е още по-отвратителна... Децата са капнали от умора, сега чакаме мезето и да си лягат. Гледат филмче и отмарят милите.

Търся си пързалка за тях, но нещо не ми харесват цените. Иначе някой знае ли как става доставката до БГ от тези сайтове?
Нали харесах шейничката, та се чудя. Саш казва, че сигурно цената до БГ зависи и от обема на нещото, не само от тежестта му.

# 134
  • 2 етажа над тавана
Я кажете нормално ли е това, че Маги прави някакви опити да се върне към 2 пъти спане на ден? newsm78 От известно време сутрин към 11 й се доспива и ето - днес заспа, не можах да я излъжа да устиска още малко, че да излезем.  После към 16 пак ще й се спи, не знам какво да я правя.
Ако сме навън сутринта няма проблем, но ако се задържим в нас, както стана днес( че нали все пак трябва й нещо да сготвя, да има какво да яде детето), направо става непоносима, ако не поспи.

Общи условия

Активация на акаунт