Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 528
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Бабъл и Тони спи така и аз бях учудена, но явно им доскучава вътре и заспиват.

От два дена съм болна и добре, че съм на работа да не заразявам Тони. Мразя зимата и студеното време....................

За първия ден след изписването имам само два спомена: първото нещо бе да си направя едно хубаво кафе и да си дръпна малко от една цигара и второто като тръгнах да обличам Тони, установих, че всичко купено му е много голямо (нали очаквах ме много голямо бебе, пък той се роди нормален) и веднага се оплаках на майка и тя накупи нови дрешки. Все пак бях много щастлива, че вече съм си вкъщи с дългоочакваното бебе.
Тони го извеждам с една шапка от миналата година, нова не сме купували. Купихме два чифта обувки GEOX едните са по-високи и много топлят.
От свекърва си не се оплаквам, но не се и хваля - понасяме се и горе-долу се обичаме, не си създаваме взаимно неприятни емоции.

# 136
Геокса на каква цена взехте, Сакрлет? Да няма намаление или колко принципно струват?
Оздравявай, и дано не лепне Тони някой вирус.
 Hug

# 137
Бабъл,
и Вили е сънла. Сутрин става в 7 часа. Към 10,30-11 ч. й се приспива и трябва, да я дебна. Вчера заспа в 11,50 ч., без да е обядвала, а вечерта още в 20,30 ч. Но няма за кога да спи по два пъти - след две седмици е на ясла.
Mr. Green

Аги,
на каква възраст са децата? Тони как ги възприема?
Thinking

# 138
Фил, съчувствам ти Hug, незнам вече как издаянваш, то вашето няма край.

Бабъл, спри се малко бе жена, има време все ще изчистиш до Коледа Mr. Green
Де и у нас тоз късмет дребната да спи по два пъти на ден. Преди няколко месеца ми се струваше че спи прекалено много, сега, не достатъчно Confused

Чаена, писах ти два реда в отговор на последното ЛС, ама кутията ти е пълна та не отиде, да не си помислиш че съм нелюбезна Mr. Green

# 139
Търся си пързалка за тях, но нещо не ми харесват цените. Иначе някой знае ли как става доставката до БГ от тези сайтове?
Нали харесах шейничката, та се чудя. Саш казва, че сигурно цената до БГ зависи и от обема на нещото, не само от тежестта му.

Аги, имат доставка до БГ със сигурност. В подфорум на паzар постоянно поръ4ват от там  Wink  Аz гледах с Дан4ето zа игра4ки, 14? е доставката и това не се промени и zа 10 игра4ки. С Филипа гледахме в съЩия сайт zа детска коли4ка и там доставката беШе 22?.

Бях го каzала ве4е на Дан4ето и не исках да го кажа публи4но zа да остане между нас априлки, но Ще го наравя пък. Ако искате, иzбирайте си неЩа zа една обЩа поръ4ка, zа да си делите таксата zа доставката. Аz Ще ви помогна с превода и дори мога да я пусна поръ4ката, не ми пре4и. Освен това Ще говоря с баЩа ми и ако е съгласен, можем да ви улесним и превода на парите. Вие като ги събирате, ги праЩате на баЩа ми (поЩенски zапис) и в момента, в който ги е полу4ил, аz пускам парите на банковата сметка на магаzина. Така не само Ще спестите сума ти такси zа банковия превод, но и време (магаzина е в Австрия но имат сметка в немска банка и Ще стигне zа ден, два и то беzплатно). Не ме раzбирайте греШно, нито се натискам, нито искам да ви убеждавам в неЩо. Просто ме е яд 4е съЩите стоки струват мн пове4е в БГ а и таксите zа банковия превод не са малки  Confused  Просто искам да ви помогна  Hug

# 140
Скарлет, понякога е добре да си на работа в такива случаи, но дано бързо се оправиш и ти и всички болнички, Фил   bouquet
Скарлет, кажи наистина колко струват обувките на Геокс и ако може и снимчици  Mr. Green
Аги, ти извеждаш ли децата сама  newsm78 как се справяш с трима навън?  Crazy
Резултатите от държавния са излезнали, а аз нямам възможност да отида да ги вида и ще се изям от яд  #Cussing out
Малеее, моето японско име излезе към километър и половина, ама и да искам не мога да го прочета  ooooh!

# 141
  • София
Aги, Наде - ниските са тези
http://content.nordstrom.com/ImageGallery/store/product/MediumLa … ge/1/_5482841.jpgа високите са като тезиhttp://www.zappos.com/images/735/7355983/8246-495745-d.jpg Цените не знам точно, защото обличането на Тони е изцало поверено на майка ми, но са около 100лв

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 15:16 от skarlet#

# 142
  • София
Татянка, супер предложение.   bouquet Ако се съберем повече априлки и аз ще участвам.

Ох, събуди се. Изчезвам, после пак.

# 143
Скарлет, супер са  Peace Много ми харесват, но си мислех, че са като боти  ThinkingМай ще трябва да изчакаме още малко да напускат по магазините, че още никъде няма  Crossing Arms

# 144
Привет!   bouquet Много спокойно тук тази вечер нещо  newsm78

Иленка  spoko Да оздравяват бонбоните бързо, а за беладжията у вас...снощи Алекс толкова бели направи, че се сетих за вас, за капак - след като беше облечен за сън, изкъпан, един такъв чистичък, си изля чаша с кока-кола отгоре  Close Е и върху килима разбира се и чаршафите  ooooh! Когато го съблякох, се изака на килима и изпика на дюшамето  Rolling Eyes Това беше за лека нощ  ooooh! Вече го наричам Емил от Льоняберя  Close

Обаче да се надявам, че второто ще е спокойно...хайде ще си изчакам още някоя годинка  Crazy

Енви, за мен си точно майка-героиня, в най-добрия смисъл на думата  Hug Справяш се сама с 2 деца (колкото и да е до децата винаги си има трудности и задължения  Peace ), домакинството и тези прекрасни цветя  Peace И си ми пример за спокойствие и позитивност   bouquet

Фил, дай снимчица де, Юлето я видяхме, Мисчето ..знаем я колко е бърза със снимките Wink  Laughing

А с тия японски имена много весело - опитах се да видя Александър как ще е... Joy hahaha то стана от 20-30 букви  Joy hahaha

Скарлет, бързо да се оправяш   bouquet

# 145
  • София
Привет! Идкарахме страхотно на вилата! Времето беше разкош - на такова време викам сладко време! Направо е невероятно, че ще се развали! Таначе, при вас вече скофти ли се!

Идеята за поръчката на Танчето е страхотна! И аз мога да се включа, ако има желаещи!

# 146
Привет!

Активност-нулева почти Simple Smile
И утре май ще е хубаво времето и после... ooooh!
Отивам да хапна Blush

# 147
Здравейте,от мен.
И моето име на японски е дълго но ми звучи добре даже мога да го запомня. hahaha
За моят първи ден в къщи с близнаците ами аз не бях психически готова за изписване,но като казаха че няма места и трябва.Нашите не можаха да се организират и дойдат за няколко часа,за това само мъжа ми и свекървата ни взеха от болницата.Аз като преглътнах мисълта че няма да има голямо посрещане,и като си помислих за домашното обстановка събрах набързо багажа и както се бях превила от операцията-изправих се,грабнах децата и дим да ме няма.
Ние предварително бяхме накупили някои неща от първа необходимост,макар и доста на края пазарувахме,заради свекървата,дори леглата бяхме поръчали и стояха в магазина за след като родя,свекървата си беше внушила че когато тя раждала след като родила мажат ми и се установило че има още едно бебе,тя си помислила че е подготвила пелени само един чифт и после поради лекарска грешка според мен второто бебе е починало.
Честно казано много ме беше страх до последно да не се случи същото и на мен,но да са ни живи и здрави.
Много бяха спокойни и спинкаха първите дни.Направо имах време да чета книга дори.Свекървата ми помагаше но всичко си беше моя грижа или повечето неща.

В момента момчетата ги мъчат кучешките зъби единия горните другия долните-знаете какав кошмар е сополи като река лиги сълзи абе кошмар общо взето.
Да ви питам вашите деца плачат ли като им режете ноктите,че моите освен това и неистово се съпротивляват? smile3514 tantrum

# 148
Привет банда Hug
Джиндър, аз на Калоян като режа ноктите му пускам нещо да гледа, обикновено ползвам сайта на Baby TV, там има 2-3 минутни филмчета и така всичко е мирно и тихо и ноктите изрязани Wink

Аз да се оплача - Калоян днес следобяд в яслата е кашлял и сега като спинка пак от време на време кашля, та утре сутринта сме при педката да видим защо така  Cry Но днес в яслата сутринта е било много студено. Сутринта като го заведох сестрата  ме върна да го облека още (беше облечен с тениска с дълъг ръкав и отгоре дебела блуза), че било супер студено. Дано да не е нещо сериозно Praynig

# 149
  • София
Вальо днес става на година и половина! Ха назраве!  beer2
Не знам на какво се дължи тая моя заблуда, но тази възраст винаги съм я свързвала с една пораснало дете и куп умения, които Валката въобще не притежава, и не само той ... Представях си, че дете на 1,6г вече може да се храни само, да ходи без издънки на гърне и да говори всичко.  doh Подозирам, че майка ми ми ги е насадила тея погрешни мисли; нали на нас с брат ми разликата е 1,6г и като ме е сравнявала с новороденото бебче, сигурно съм й изглеждала много гениална  Laughing

При нас нокторязането става само в заспало състояние.
Вальо е с цифки и сополяците му се стичат някак в гърлото и се дави.  ooooh! Кажете хитринки за капване на капки в носа, че ни е много невъзможно начинанието.  Praynig Hug

Наденце
, кога ще ходиш за резултатите, че да стискаме палци?  Praynig
Енви, дойде времето на мръвките и на винцето, та ще се оправи хемоглобина!  Wink

Пералнята изцентруфугира! Хайде, отивам да простирам и ще се тупвам тоя път малко по-раншко в леглото, че ако подвизите на малкия както днес започнат преди 6ч, на мама ще й прелита пак сънчо цял ден пред очите.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт