От два дена съм болна и добре, че съм на работа да не заразявам Тони. Мразя зимата и студеното време....................
За първия ден след изписването имам само два спомена: първото нещо бе да си направя едно хубаво кафе и да си дръпна малко от една цигара и второто като тръгнах да обличам Тони, установих, че всичко купено му е много голямо (нали очаквах ме много голямо бебе, пък той се роди нормален) и веднага се оплаках на майка и тя накупи нови дрешки. Все пак бях много щастлива, че вече съм си вкъщи с дългоочакваното бебе.
Тони го извеждам с една шапка от миналата година, нова не сме купували. Купихме два чифта обувки GEOX едните са по-високи и много топлят.
От свекърва си не се оплаквам, но не се и хваля - понасяме се и горе-долу се обичаме, не си създаваме взаимно неприятни емоции.

Аz гледах с Дан4ето zа игра4ки, 14? е доставката и това не се промени и zа 10 игра4ки. С Филипа гледахме в съЩия сайт zа детска коли4ка и там доставката беШе 22?. 
как се справяш с трима навън? 

Много ми харесват, но си мислех, че са като боти 
Да оздравяват бонбоните бързо, а за беладжията у вас...снощи Алекс толкова бели направи, че се сетих за вас, за капак - след като беше облечен за сън, изкъпан, един такъв чистичък, си изля чаша с кока-кола отгоре
Е и върху килима разбира се и чаршафите
то стана от 20-30 букви

Но днес в яслата сутринта е било много студено. Сутринта като го заведох сестрата ме върна да го облека още (

Подозирам, че майка ми ми ги е насадила тея погрешни мисли; нали на нас с брат ми разликата е 1,6г и като ме е сравнявала с новороденото бебче, сигурно съм й изглеждала много гениална