Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 525
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Grinning

Не, Смини, не съм!!!  Naughty И не искам, да бъда! Crossing Arms

Деси, дано не е сериозно! Praynig

И Пепи е със запушен нос, но нищо повече.

Година и половина и на мен много тържествено ми звучи!  Crazy
"На колко е детето?" - "На година и половина!" bowuu

Рязането на нокти - почти не е проблем, откак минах на нокторезачка. Явно с ножичката много съм стискала и извивала пръстчетата. Rolling Eyes

Доки намери хемоглобина ми за нисък, но предвид червените ми букзи препоръча по-пълноценна храна, без лекарства. Blush

Топъл ден!
Hug

# 151
  • Варна
Добро утро!
Нокти режрм без проблем, ползвам нокторезачка от мнооого време.
Оф, и моя на година и половина, ама...виждам че харда зарежда все повече, но сме много далеч от девойките априлки. Като гледам май единственото общо е непоносимостта към обувки и чорапи Mr. Green
Вчера сам отиде при майсторите и им досажда един куп време. Вече няма страх от нови лица, което е добре донякъде. Готов е да тръгне с всеки, даже ръка ще му подаде #Cussing out
смини, твоичкият наистина беладжия и половина Mr. Green
Моят пък се е влюбил в компа, май ще трябва и ние да се ограничим и да ползваме само като спи. Направо се е пристрастил #Crazy
Ще пиша пак, може би..
Аууу, какъв гардероб си имам..да се похваля, много хубав и голям. Сега вече нямам "дупка" в коридора Sunglasses

# 152
Джинджър, моят младеж като ме види с нокторезачка в ръка и веднага се строява и подава пръст  hahaha 

Ренка, когато ми се налага да пръскам носа на Иво, го слагам да легне на спалнята, а аз заставам на колене отгоре, така че главата му да е между коленете, да не може да се върти настрани. След това действам много бързо и безмислостно.

На мен година и половина пък не ми се струва много. Вярно е, че разбира много добре и прави каквото го помоля, даже за някои неща сам се сеща и държи да стават, както смята, че е правилно, опитва се да си нагъва мозъчето и да измисля нови решения, но си е още много, много малък и зависим от другите.

# 153
Добро утро  Hug
Покрай бебето на кумата немога да вляза да ви изчета  Blush
Много е хубаво да държиш пак такова малко бебенце Heart Eyes
С ноктите вече нямам проблем, режем си ги без рев Peace
За поръчката от чужбина и аз съм навита, само дайте сайта да разглеждам

# 154

Момичета, черпя ви за моето дипломиране  bowuu Имам 5 на държавния изпит  newsm44
Честно да си призная като видях 5 и малко ми стана криво, защото за първи път бях толкова сигурна в това, което пиша, а и очаквах 6  Embarassed
Ноктите ги режем с ножичка и без проблем, обяснявам през това време колко буби има отдолу и как трябва да ги махнем  Peace

# 155
  • София
Браво, Наденце!  newsm10

# 156
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен.
Докато Маги яде втората си купичка с макарони, гледам да си открадна малко време и да драсна.

Нокторязането при нас на моменти става супер лесно и доброволно, на моменти е голямо гонене и реване - независимо дали с ножичка или с нокторезачка.

За капките в носа - идея нямам за трикове, допреди време Маги не даваше да й слагам, а сега сама си пъха в носа Стеримара, а после се навежда назад за капките. Станала е послушна. Отдавам го на факта, че малкия й мозък е схванал, че дишането й става по-леко от капките, ама може и да си въобразявам. Whistling

Красе, честит гардероб, да има с какво да си го пълниш(не че в една къща мястото и шкафовете стигат някога за всичко) Wink

Наде, честито дипломиране! newsm51

Ще си направя кафенце и ще ходим после навън, слънцето се опитва да пробие, дано и днес поне времето е топло.

# 157
Наденце, честито!

Ние обмисляме идеята за духалка и Младен преди малко ми прати едни модели да избера. Аз обаче реших да се посъветвам с него - коя печка ще е най-малко интересна за чупене и яхане. Отговорът му беше - тази, която се монтира на тавана. Ще си останем без духалка и тази година.

# 158
  • Варна
Честито Наде, Бравоооооо

# 159
  • Варна
Ох, да се оплача...Вуйчо ми, когато баба ми съди за домашно насилие и щял да ме убива мен, майка ми и т.н. е започнал работа на 200метра от нас. Мисля, че ограничителната заповед беше за 50м. Вчера се разминах с него, направо изтръпнах...Направихме се на непознати, но сега ще ми е притеснено. Той поне е мързелив и тая надежда, че го изгонят скоро. Скъпият ми дядо не можа да понесе в какъв човек се е превърнал сина му (живееше при тях на техен гръб и ги тормозеше, а е на 54г.) и почина от мъка. Извинявайте, че ви занимавам, ама гледам да се правя на непукист пре майка ми, защото тя ще се побърка от притеснение.

# 160
Краси, дано да няма неприятни ситуации  Praynig Наистина споделянето тук помага, така че не притеснявай, нали сме тук за това.
Пускате ли неща да отоплявате стаите, ако да само вечер ли  newsm78 А водата или сокчето на детето, ако не са в отопляваната стая така ли им ги давате, аз не ги топля преди това, направо така го давам, но на моменти като пия аз вода ми се струва студена. В същото време не искам да го изнежвам  newsm78

# 161
Постоянното присъствие отговаря:
Нищо не пускам за отопление, щото нямаме. Младен  се притеснява, че вечер може да простудим Иво, докато го разсъбличаме, ама аз мисля, че за 2-3 минути гол нищо му няма. Нощем се увиваме хубаво във всички налични одеала. Иво спи с пухен спален чувал и пухенка отгоре. Засега не ни е много студено. Вода не топля, аз я пия, значи не е студена. Щом ми стане студена, ще я топля и за Иво. Сокове не давам (щот не ще).

Краси, дано нищо лошо не се случва.

# 162
  • Варна
Сокове и вода не топля, притоплям само кисело мляко защото е от хладилника.
Включваме климатика на 20 градуса, а вечер ако е студено и радиатора на 1-2. Малкият тарикат откакто стана студено се увива в завивката Wink Направо паднах, явно вече прави някаква разлика. Преди спеше с голо дупе Simple Smile
Мен не ме е страх от онзи ми роднина, просто само като го видя и почвам да треперя от бяс, толкова ми е противен. Да се мъчи да умори майка си и баща си, заради един апартамент. Е, баба ми вече е един инсулт, а дядо ми вече го няма. Аз на заплахи не вярвам, поне от страхливи хора. Само се чудя как пък от цял град баш до мойта врата се пръкна!!! Много добре знае къде живея.
Малкият бяс пак потроши новите играчки!!! Ей на това мус е вика талант! Сега си играе само с части играчки. Добре, че имаме запас от мишки (компютърни), че да ги влачи из къщи Simple Smile Даже и приятелите ни събират развалени, че не се задържат кабел и мишка на едно Simple Smile

# 163
Наде, честито!    bouquet Сега - успешна професионална реализация! Peace

Красе, ограничителната заповед е по отношение на конкретни лица - и в твоя полза ли е, освен баба ти? Не че може, да спре човека, но все пак. Rolling Eyes

Бабъл, а Маги кога спи следобеден сън?

Отопление - пускаме сутрин и вечер, както и при къпане.
И на мен самата е студено, а какво остава за децата.
Вода не топля. Сокове не давам.

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 12:19 от envia

# 164
  • Русе
Наде, честито дипломиране!!!
Остави оценката, сега заслужаваш да си отдъхнеш и да се почерпиш подобаващо! smile3525
Дете и следване си е подвиг! Peace

Вода и аз не топля засега. Отопление пускам само нощем, че и двамата спят отвити.

Оле, Смини, аз Али не го броях за беладжия... Shocked Wink. Като каза за лайненцето на килима  Laughing, аз ще слагам вкъщи табелка "семейство Сралеви"  Twisted Evil. И двете маймуни сякаш се наговарят по едно и също време да я вършат таз работа, и това е от самото начало - да се чудя памперс ли да махам, гърне ли да разнасям, в тоалетната ли да светвам - седалка да слагам, кого да бърша и мия по-напред...и накрая да ми бягат из къщи 2 голи оакани дупета...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт