Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 482
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Шапка или качулка слагам. Ние излизаме вечер по тъмно и студено.
Иво си е загубил запаса от мазнини и ръцете са му непрекъснато студени, освен това ноктите му посиняват и трепери след сън. Голишарче малко. Имам седмица и половина да го охраня пак.

# 31
  • 2 етажа над тавана
Ей, нова темичка, страхотно!
Смин  bouquet

Нещо още не мога да се климатизирам и да се организирам, дано скоро вляза в релси, че нещо хич не ми харесва това положение Rolling EyesЧак сега успях да си направя кафе, но така е, като висяхме близо 1 час с Маги в банята Whistling

Шапките и Маги не ги понася, но аз й слагам качулката, когато духа много, но и нея сваля понякога.

Сега ще се оправям да ходим навън като яде, а следобяд до лекарката ще я водя, да й види течащия нос и да се взимат вече по-яки мерки за спирането му.

Желая ви топъл и слънчев ден.

# 32
Здравейте!
От сутринта съм си пуснала компа, но чак сега, когато пресил заспа, мога да седна да пиша.
Аз вече купих зимна шапка, че през уикенда дават голям студ.

Искам само да вметна-завиждам на тези, които имат свекърви и зълви надалеч.
Ако пък съвсем нямат-умирам от завист Simple Smile

# 33

Peace Peace Peace Peace Peace
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 34
Здавейте!

Смини bouquet

Мда Фил аз съвети давах, ама май ще ходя да пускам молба за отпуск в яслата.
Пак на преглед бяхме и ни пращат на санаториум в Трявна Rolling Eyes
Някой дали е ходил да каже нещо? Дано има ефект Praynig
Чакам една приятелка да каже дали ще дойдат с нас иначе сами ще трябва да се понасяме.

Фобии няма, ами се радва и диви на всичко което мърда и диша Mr. Green

Бесен е за 10-има. Още дистанционното не е давил/Фил Wink/, но помита всичко по пътя си-като торнадо Joy Няма такива подредени истории-вси4ко е разпиляно и разхвърляно. Ако слу4айно подредя и прибера веднага минава след мен и всява анархия.За 4упене не ми се говори просто-кап4ицата винаги ми е под ръка.Списанията са прибрани, а останалите накъсани.

Енви аз се моля да не се повтаря и мойта сага с пръста, че от месната упойка щях да хвърля топа. Дано да е било нещо по-леко при теб.

Бабъл4е добре завърнала се! Hug

Аги, браво за начинанието!

Шапка зимна в4ера му нахлузих. И климатика и радиатора би4ат на 100% мнооого ми е студено.

Peace Peace Peace Peace Peace
 Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И АЗ ТАКА - БЛАЗЕ ИМ НА КЪСМЕТЛИЙКИТЕ! Mr. Green

# 35
И аз смогнах да отида чак сега за Пентаксима последен прием на Анжела, много съм завеяна ама .....
Бих си противогрипна и почвам имуностимулатори за малката и мене + витамини, дано поограничим зимните боледувания.

# 36
  • София
Здравейте!

Соня вече не вдига Т., но трябва да пие АБ пълни 10 дни, защото резултатите от кръвната й картина не са добри. Лекарката каза тази и още 2 седмици никаква ясла.  Rolling Eyes Почти сугурно решихме, че свекърва ми ще я гледа зимата, въпреки, че ще ми е мъчно за яслата. Тя вече научи там някаква песен и сега само пляска вкъщи, кълчи се и накрая си казва "браво" .А ходи само 6-7 дена.
Някой знае ли какво трябва да се направи, за да ни пазят мястото до пролетта или зависи от директорката?

Соня също много обича трамваи и днес ще се накефи, защото като се събуди ще ходим до наште с транспорта.
Също мания са й телефоните - и мобилни и обикновени.

Шапка, засега слагам тънка, но купихме и зимна.

По повод на свекървите да вметна, че на мен тепърва ми предстои сагата" свекърва". Откакто сме се оженили /2,5 г./ се виждаме сравнително рядко - по празници и на 10 дни веднъж. Но сега като почне да гледа Соня.....ще бъде много интересно. Wink

Вени, сандвич и за нас. И мерси. Hug

# 37
Здравейте и от мен,в новата темичка за пръв път!

На едното ми момченце пак му растат зъби предполагам,от 2 дни плаче по цели нощи,сополки като река по скоро силна чешма,хич не му е добре на детанцето,ама какво да се прави дано излизат по бързо тези "кучета"-долните вече. newsm45

Моите момчета по принцип като че ли фобии нямат,само свекървата постоянно ги плаши с кучето,аз и правя забележка да престане защото понякога виждам ужасно опулените им очи и неискам да се страхуват особено пък от животните и да им се насява изкуствено страх. Naughty Crossing Arms

Аз от 2-3 дни им слагам вече зимните шапки,ами то един студен вятър като духа,пък не мога цял ден в къщи откачам с двамата,свекървата и тя откачи вече. smile3511 smile3514

И в къщи е студено,за сега пускам духалката на радиатора като ги обличам след баня,но поставих ултиматум на мъжа ми да слага камината довечера,че голям студ. Confused

# 38
роди, много съжалявам Sad
Що чак на санаториум, горкото детенце Rolling Eyes

Накарахте ме с рени да се замисля, аз още не съм ходила в яслата да кажа, че ще го пускам чак на пролет пак, не знаех че трябва молба за отпуска Rolling Eyes

рени, и Пресил още е на АБ ConfusedМай днес му е 10-ден, но има и за довечера прием.
Абе за 1 месец се запаси с 3 АБ, направо е отрвен според мен, страничните сиропи и др. глупости не ги броя.

Май долните "кучета"го мъчат, спи неспокойно сега и плака веднъж неутешимо Confused

# 39
С уточнението, че много не обичам приказки от типа на "една позната ми каза, че..", но в този случай ще си го позволя. Та една приятлека ми каза, че ако детето отсъства (без обяснение и предупреждение) повече от 30 дни, то един вид го изключват. Няма да се очудя ако във Варна е така, то такава борба за тия ясли и градини, че..нямам думи.

Преди малко срещнахме Краси с Ники, голям сладур, протегна ръце да го гушна  Hug

# 40
Уф, ще ме отчаяте с тези ясли, преди да е тръгнала още!
 Confused

# 41
Да, ама пък в нашата ясла пише, че ако отсъства повече от 6 месеца/колкото няма да го има Пресил/ трябва да се правят пълните изследвания като при постъпване.
Значи мястото все пак се пази Rolling Eyes

# 42
Уф, ще ме отчаяте с тези ясли, преди да е тръгнала още!
 Confused

Hug Недей така, енви, докато не пробваме и опитаме няма как да разберем  Hug Аз съм настроена оптимистично, има дечица, които нямат проблеми. Много се радвам за тях   bouquet Heart Eyes Казала съм си - ако много почне да се разболява - на пролет пак  Hug

# 43
Смини, аз съм оптимистична до малоумие, в някои отношения! Crazy

Филипка, при нас, за да ти се пази мястото се плаща месечна такса от 10 лв.  Money Но във всички случаи трябва да имаш уговорка, че на пролет пак ще тръгва.

# 44
смин, точно така е! Peace
Има деца и деца, всяко се адаптира различно.
Истината е, че аз на пролет ще го пусна с огромен страх Confused
Сега бях много курназ и през ум не ми беше минало, че няма да се получи.

енви, ще видя как е при нас тоз въпрос Money Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт