Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 505
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Данче, и аз това съм харесала, но още ще поразпитам, дали си струва, че съм харесала  скъпа. Но в "Нашите деца" имаше доста изказвания за кухните и как момченцата много обичали да готвят.
Татянка, а на Прайстурц има ли оскъпяване от килограмите?

Ние днес бяхме в Ментов носорог на рожден ден. Симона много се измори и сега спи. Утре мислим да я пробваме на куклен театър. Ако и хареса, това ще й е едно от зимните забавления.

Шоколад яде, под формата на шоколадови яйца. Не и се отразява на съня.

Вени, приятна работа в понеделник.
Гале, нямам мнение по нито един твой въпрос:(

# 226
ГАЛЕ,и аз ползвам банка физиологичен,имам забита игла и като малко мъркуче след нея и после следва спринцовката,много лесно се изтегля,но и аз ако сега си купех нямаше да знам,на мен направо така ми я донесе на Жоро сестра му от болницата.
Иначе и ние сме ужасно сополиви.
И на мен ми е много тъпо,побърквам се от миналата събота като бях на изпит не съм се откъсвала от ежедневието с децата,така имам нужда да се поразсея и да попазарувам успокояващо. smile3511

# 227
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от мен.

Хора, това хлебарките са отвратителни гадове, ще знаете #Cussing out След като сутринта Маги беше за 2-3 часа при свекитата, аз, както обикновено, използвах да чистя и реших да подхвана големия кош с играчки. Почнах да ги вадя и ми стана лошо- мръсните хлебариуси и там са влизали, всичко са одрискали Sick(ще ме прощавате за израза), а хем се затваря плътно, направо не разбирам как са се вмъкнали, та сега това, което подлежи на пране отива в пералнята, а другото - в мивката и после ще дезинфекцирам със спирт. Не знам дали има друго пълзящо, от което толкова да ме е гнус Sick В понеделник ще звъня на фирма да идват да напръскат навсякъде, да им видят сметката, пък ако щат и у комшиите да ходят. Не стига, че в мойте дрехи се разхождат, ами и на детето в играчките #2gunfire #Cussing out #2gunfire Twisted Evil

Маги тия дни все отказва да яде и го караме на кърма. Обикновено само закуската си изяжда и после - на обяд и вечеря хапва някой и друг залък и това е, даже и следобяд не яде. Дано скоро си върне апетита. Сигурно е пак от зъбите, де, щото като каже, че иска "Меме"(това да се разбира като кърма Wink ) и нищо друго не помага.

Гале, неспането може да се дължи на секретите и според мен - нощем при Маги е много зле и много лошо спи, поради факта, че и се стичат към носоглътката Tired

Мерси за отговорите за прясното мляко. В преработен вариант и Маги е пробвала, ноаз имах предвид за директна консумация, просто не съм си написала правилно питането, но разбрах. Може да пробвам дали ще й хареса, че се чудя с какво да й разнообразя закуската сутрин.

А с тия играчки и мен зарибихте, така че ме бройте за поръчка, ако се организира. Даже си направих папака във Фейвърити-те за коледни подаръци Whistling

Сега ще ходя да папкам нещо, че коремчето ми стърже на празно.

# 228
  • софия
привет и от нас с кака ви Рая Laughing

рая е консумирала Joy прясно мляко, но само като крем или десерт...обаче много и разстройва корема и затова сега сме на вариант сухо...ползвам го за всичко...дори и попара с бисквити правя с него
студени работи от хладилника избягвам да давам...аз като ям ми се отразяват зле та поради тази причина май не и давам...
шоколад и какао не давам още...

иначе и тя изкара някакъв вирус/настинка...дори завърши с антибиотик Sad, но вече е добре...беше ужас от мърсоли и храчки

# 229
Бабъл, аz имам цяла папка "Шопинг", не си сама  Laughing  Blush

Ян4е, в ПрайсЩурц не пиШе много ясно. Трябва просто да се симулира една поръ4ка. Но в сайта пиШе, 4е в слу4ай на голяма поръ4ка да ги контактуваме предварително, zа да иz4ислят евентуална отстъпка  Wink  Аz това мога да го направя, но zа целта трябва първо всеки да си иzбира  Wink

Но както ве4е споменах бях симулира поръ4ка на 10 игра4ки и доставката си оставаШе 14?. А zа детска коли4ка е 22?.  Само дето там май не са от най бърzите, поне с такова впе4атление останах от моми4етата от На паzар, които дълги4ко си 4акат поръ4ките....

За кухните и аz съм 4увала, 4е и мом4енца много си играят с такива. И ние сме се спряли на това zа Милена zа Коледа, но оЩе не сме иzбрали модел, или по то4но съм иzбрала един, но понеже е най скъпия и отzивите са мн раzли4ни, искам да го видя първо на живо в магаzина  Thinking

Ян4е, току Що пробах при прайсЩурц, zа една кухня доставката до БГ е 20?, но zа 5 кухни пак е 20? (обЩо). Явно е според zависи  Laughing

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 15:13 от Tatjana

# 230
А пък ние вече имаме кола  Mr. Green

Черпя:

# 231
  • София
Пак да кажа за NaCl - забила съм една игла в банката и със спринцовка само дръпвам нужното количество, удобно, чисто и практично е така.

Днес ходихме за обувки на Стаско, хора, лошо ми става от тези цени, то не е само при обувките и дрехите са така и храната  ooooh! ooooh! ooooh!... Струва ми се, че положението върви много на зле и ми е едно свито и мръчкаво цял ден. Вчера се похвалих, че Станимирев спи по 3 часа и днес се отчете с ... 1 час следобеден сън.

Юле, Честито!   bouquet Каква е?

# 232
Юле,
честито!
Приятни и безаварийни пътешествия до по-близки и по-далечни места!
На каква се спряхте, наистина!?

bouquet  bouquet  bouquet

# 233
Рено Scenic, но още не съм я видяла - в Пловдив е. Видя им се края на пътешествията с влакове  Laughing

# 234
  • Варна
Честито, Юлче!
Голяма и удобна. Ей, ние няма скоро да се обзаведем. Добре, че едно време си купих, че да има какво да търкаляме...Ама остаряяя...

# 235
  • Boston, MA
Юлче, честита кола! Със здраве!

Манджата не ми се залоява... аз готвя само със зехтин, де, но я давам на стайна температура.

Не знам дали американските деца по-малко боледуват, но определено по-малко им се шашкат. Вируси със сополи и гърло има по цяла зима, но никой не спира да ходи на градина. Стоят си вкъщи само при сериозни заболявания. Температура под 39 градуса не се сваля, т.е. не дават лекарства. Определено по-голи ходят, в Пловдив се шашнах през септември, хората бяха с якета, имаше деца с пухени такива. Ние с Дани бяхме по блузи, а тук на такава температура хората и децата са по къс ръкав (ние сме по средата де).  Laughing

За Коледа най-вероятно подаръци няма да има, решили сме да ходим на пътешествие вместо да пълним къща с боклуци... аман от гадни китайски играчки, които ги изтеглят от пазара. Пътуването щеше да е до Париж през Исландия, но отпадна, че там ще е полярна нощ и няма да видим нищо  Laughing, но ще измислим нещо де - на Дани ще му вземем играчка-сувенир от където ходим.

# 236
Nature Snowman Честит първи сняяяяяяяяяг Nature Snowman

# 237
Утре мислим да я пробваме на куклен театър. Ако и хареса, това ще й е едно от зимните забавления.
Янче, къде ще я водите на куклен театър?

# 238
 Shockedсняг?Къде, в София?

юлче, честито, със здраве да си я ползвате  bouquet

# 239

newsm44Честит първи сняг  newsm44

Юлче, със здраве да си я ползвате и леко и безаварийно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт