Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 481
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Специалното за Данчето ми хареса и на мен. А тези, които са aqua doodle - маркерът с вода ли се пълни?

Да, ние имаме такова 4удо. Маркерът се пълни с вода и тогава пиШе синьо на постелката. Ако детето реШи да рисува другаде, яма проблем, Ще има най много следи от вода  Laughing  Ние имаме големия и имаШе и 3 пе4ата (квадрат, кръг4е и триъгълник).
Хубава игра4ка е.....само дето моето не го харесва  Crazy

# 271
Ние пак сме болни, сополи, температура, нямам сили вече ....

Татяна, а има ли някъде чичо доктор комплект и може ли линк за тази вашата магнитна дъска?

# 272
Ние пак сме болни, сополи, температура, нямам сили вече ....

Татяна, а има ли някъде чичо доктор комплект и може ли линк за тази вашата магнитна дъска?

Ние нямаме магнитна дъска  Thinking 
Доктор комплект има много, в сайтовете има търса4ка, там въвеждай "Doktor" или "Аrzt"  Peace

# 273
10x  bouquet

Видях, че не е магнитна дъска, но го намерих в линковете.

# 274
Tatjana , точно това е магнитна дъска .

# 275
Tatjana , точно това е магнитна дъска .

Мерси Тина   bouquet

# 276
  • София
Привет от нас!
Вчера скапах компютъра и затова не съм влизала! Най-после го оправи един приятел!

Ще разгледам новите сайтове, но по-късно. Притеснява ме, че компюгъра вече непрекъснато пищи!

# 277
Гале  Praynig Дано бързо се оправя Димата

Някой ще пуска ли нова тема или да го правя, че имам малко свободно временце  Crazy

# 278
  • София
Харесах разни неща: https://www.kidoh.de:443/bestellen.php, но дали ще ми ги съхрани като не съм логната?

# 279
Смин, пускай тема ако имаш време и се сещаш за заглавие  Wink

# 280
Вчера докато го гледах в нета, Диди се залепи да го сочи и да повтаря "кааа....кааа....кааа". После зацепих, че казва "car"  Shocked - трябва да го е научила от Бейби Айнщайн ("On the go" и беше любимото).
Иленка, дай го това Айнщайн, че само други имам - Бах, Моцарт, Бетовен, МакДоналд, Галилео, Да Винчи.
Братовчедката на Тони, с 2 месеца по-голяма, днес техните казват "Как е ябълка на английски " - Епъл!  Shocked Баа* маааму, направо ме запалиха, мойто не ще да говори, знае само "Where is the lamp" и сочи.... Thinking

А една приятелка ще се яви на Евровизията, челистка е, ще е съпровод на един пич. Я си кажете мнението за песента, че аз му намирам лусури на викала и се надявам да му предадат съвети, дайте още ако ви интересува.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile … riendid=261163426

# 281
Липсва ми On THE Go, nqkoj ima li go?

# 282
Ами кашля малко (както беше и в петък), нищо друго му няма. Весел си е, играе си, доста неспокойно спи обаче, имам чувството, че като легне и се задавя и затова кашля ... утре сутринта сме пак при педката да видим ...
Странното обаче ми е, че толкова много се лигави, че то направо е ужас, той никога толкова не се е лигавил, та се чудя на какво се дължи. Той вече има 16 пробили зъба, дали пък другите кътници не са решили и те сега да излязат ooooh! Ръцете му са постоянно в устата и точи лиги като за световно ...

# 283
  • Варна
Аги, виж  в датата. Аз имам само 4, ДаВинчи, Бах, Магдоналд и Ван Гог. Ама малкия много ги харесва.

# 284
 Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233919.0

докато алекс се приспива на цицата ще я доукрася темичката

Общи условия

Активация на акаунт