Гоблени-11

• 58 312
  • 472
  •   1
Отговори
# 210
eliss,видях картичките и много ми харесаха,защо да не се е получило-хубави са Simple Smile

# 211
  • In the jungle out there..

Здрасти, би ли ми казала как скриваш гърба на гобленчето, за да не се виждат конците, като отвориш картичката?

# 212
nadiaeuro  какъв фон правиш на кафеджийката? Аз я шия на кремава неразграфена панама. Почти е готова, скоро ще покажа.

Ами , реших, че повече ще ми хареса с фон и затова сега се мъча. Но пък е за много скъп човек и си струва труда. Ще ми е интересно да видя как стои без фон. Ето я моята , докъдето съм стигнала:
[/i]

# 213
  • в зоната на здрача
Когато избираше модел за подаръка ти показахме кафеджийка без фон,но нищо ето пак:

,

на мен с фон също ми харсва,е малко повече труд ,ама айде.. Hug

eliss хубави картички.. Hug

# 214
Да не ми се смеете, ама даже не съм разбрала, че този модел дето ми показахте, още тогава, е без фон. Embarassed

# 215
здравейте,
страхотни неща сте ушили.За Коледа си направих един снежен 4овек и пингвин-много сладки .Ще ви ги покажа-още не съм се ориентирала как се ка4ват снимки.Имам една молба - преди време видях някъде в нета един слон и мисля и жираф-ушити в два цвята-ако някой се сеща за тях ,моля кажете ми откъде да си взема схемите.

# 216
в какви цветове са?

# 217
Здравейте!Чета ви редовно от много време,но не се осмелявам да пиша.Искам да ви поздравя за прекрасните неща който правите и да ви кажа,че ми деиствате като стимулант.Зареждате ме с много, много творческа енергия!Аз шия от 3г.Имам ушити 3 сравнително големи гоблена,но все още не знам как да кача снимките.Искам да ви попитам някой дали е шил Ангел-пазител на Солария,но с конци Вентус?

# 218
  • Бургас
eliss,видях картичките и много ми харесаха,защо да не се е получило-хубави са Simple Smile
Снимките ги правих почти веднага след като изсъхна лепилото / стояха няколко часа затиснати/ , след това докато дойде време да ги пратя се подвиха .

kalaza,  правя стандартна картичка. Отпред залепвам миниатюрата и отгоре като паспарту изрязан картон от същия цвят. По-големите моделчета направих за стена. Само подлепих отзад малко шнурче за закачане.

nadiaeuro,  по-хубаво става така. Аз обаче нямам време за толкова труд. Готова съм, но сега не мога да снимам.

Всъщност утре ще нащтракам и коледните гобленчета.  bowuu

# 219

[/quote]
Ами , реших, че повече ще ми хареса с фон и затова сега се мъча. Но пък е за много скъп човек и си струва труда. Ще ми е интересно да видя как стои без фон. Ето я моята , докъдето съм стигнала:
[/i]
[/quote]
moje li nqkoi da spodeli s men shemata na kafedjiikata.iskam da ka4a i moite proizvedeniq no ne mi e mn qsno kak stava nomera

# 220
nai nakraq si napravih album http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187107&photo=4  tova sa proizvedenita mu imam o6te edin no ne namiram kade sam go ostavila.sega zavar6vam ispankat.poneje sam u4ini4ka si q kupih vtorata sedmica ot sta4kata za da ne sku4aq i dosta naprednah sega dano mi ostane vreme da q zavar6a i za drugi gobleni .ako nqkoi iska moga da dam shemi na ispankata i bogorodicata

# 221
Добре дошли ,на всички новички!  bouquet
Alexandra, пратих ти "тоалетните патета"....ако,случайно,някой ме е изпреварил-извинявай за "спама"! Peace
alex99 ,снимката,която си си избрала да направиш на гоблен, е много хубава! Моят съвет е: да е 1:1,мисля,че ще е по-фино и по-нежно....А големината на готовия гоблен зависи и от това на каква основа ще го шиеш....В тази програмка,с която работиш (РМ),можеш да си провериш големината(на завършения гоблен)- при различен каунт на панамата....
Специално за sissak! Laughing Можеш да изрежеш ,от картон, правоъгълник(примерно 12/18см),който прегъваш по средата,така,че да се получи картичка от два листа(12/9см). На първия лист залепваш миниатюрката и като поизсъхне ,залепваш "паспартуто" (което предварително си изрязала ,така,че да скрива краищата на гобленчето) . Можеш да ползваш макетно ножче и обикновена,пластмасова линийка,която да притискаш силно с едната си ръка,докато с другата режеш с ножчето....Аз,лично, си разчертавам от обратната страна на цветното паспарту ,леко (с моливче тънкописец )линиите по които да наложа линийката ....трябва да внимаваш,да не прекъсваш рязането,за да стене по-гладко,както и да режеш върху нещо много твърдо(например сръкло),за да не си "окепазиш" масата или друга мебел Laughing....Аз използвам бял картон за основната картичка и цветен -за паспартуто....Такива катони се продават в книжарниците,даже на места ги има и в А4 формат;водят се акварелни. А ,специално за  Unknown_lady  , ще кажа,че има едни гланцови блокчета (пак по книжарниците),в които има сребърни и златни листи....за съжаление са много тънки и аз не съм открила начин да ги залепя,така,че да не се набръчкат Cry....но за малки фигурки ,сигурно няма да има проблем.... Peace....е,има и фолиа,самозалепващи,ама са доста по-големи размери и по-скъпи....
А сега,да попитам нещо и аз...  Joy tchara , колко струва тази червена панама и на метър ли се продава?
АААА....щях да забравя! ooooh! БРАВО ,момичета! Много красиви неща сте сътворили! И за кол.базар ,и въобще!  bouquet....Аз,разбира се ,си пооткраднах някой идеи от вас Blush....

# 222
машинка,хареса ми испанката ако може ми прати схемата на лс

# 223
  • Варна
Alexandra, пратих ти "тоалетните патета"....ако,случайно,някой ме е изпреварил-извинявай за "спама"! Peace
Геш, благодаря ти, и Кетри ми ги изпрати  Grinning

# 224
  • в зоната на здрача
mi6inka,на предните страници те помолих да се регистрираш или поне имейл да ни дадеш ,
зада можем да ти изпращаме нещата който искаш от нас.
Сега кафеджийката къде да изпратим... Thinking
Поздравления за творбите ти и ти желая много и големи красоти да създадеш  . Hug

Общи условия

Активация на акаунт