Гоблени-11

• 58 349
  • 472
  •   1
Отговори
# 120
  • варненка от София
Хайде и аз на опашката за патките. maruli4@abv.bg ми е пощата. Нали нещо за тоалетната искам да спретна и това не е лоша идея. Вдъхновението ми гори все още.

# 121
моето угасна  Sad след един неуспешен опит за калъфче за базара. сега нещо хич не ми се шие  Cry

# 122
  • варненка от София
моето угасна  Sad след един неуспешен опит за калъфче за базара. сега нещо хич не ми се шие  Cry

Не се къхъри, то все още гори, а аз не шия, но го подклаждам като ви гледам красотите и тайничко завиждам за производителността ви!

# 123
silvi@, marulka_s  Hug

# 124
  • в зоната на здрача
ако си разменяте тези патета и аз ще помоля за тях  Mr. Green  silvia_mitreva@abv.bg
А точно тези не се разменят тези са мойте... Laughing

# 125
  • гр.Добрич
Silvi@, добре дошла. Много са хубави гоблените и наистина са все големички.

Мацки заминавам на почивка, ако случайно липсвам на някого. Laughing Взела съм торба със коледни схеми и ще продължавам там. Надявам се да прескоча и до София, до онова магазинче, за което ви питах.

# 126
ако си разменяте тези патета и аз ще помоля за тях  Mr. Green  silvia_mitreva@abv.bg
А точно тези не се разменят тези са мойте... Laughing

знам бе мацка,нема ти ги бараме Mr. Green

# 127
newsm09 Брей,брей....spinki отива на ски,ако питате мен....тц-тц! Или на риболов -зимен ribolov .... Joyаз,май, съм преродила се мечка(ама не бяла,за съжаление),щото помириша ли студ и се свирам в бърлогата....па и по-близичко до  newsm55 ....
silvi@ ,има с какво да се похвалиш! Браво! smile3501....похвали и майка си от наше име! Hug.....Аз особено много харесах едни лодки(в странни цветове) и бялата китайска роза(или поне си мисля,че  цветето е такова)....дали си пазиш схемичките им ?! newsm03 .... Flowers Bouquet....
doh ....Ей,без малко да забравя да попитам....преди време някой подхвърли идеята да се направи каталог (списъче,де) на магазините за гоблени в различните градове....та какво стана с тази идея?!  Peace

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 02:51 от gesh44

# 128
идеята умря  Tired

# 129
  • Хасково
Моля, пратете патетата и на мен! ntoncheva@mail.bg
И имам въпрос ще станат ли на кремава панама? И какви са тези рамчици?

# 130
  • в зоната на здрача
Имаш поща...
Е що пък да не станат на кремава панама,пробвай.
А Рамките са от магазина на ДМЦ,на паркинга на "Пиротска"...към 3,50 лв май бяха.

# 131
  • София
Чета ви непрестанно.Пак нови страхотии сте сътворили newsm51
gesh44,звездите ги купих готови.Бяха мн. евтини,но за съжаление свършили.Смятах да накупя повече и да направя за коледния базар smile3518
Бонбо-Нелла,аз също обожавам нещата на Rico.Точно моя стил са.Мерси за снежните човеци.Ще ушия някой задължително smile3525
На новите добре дошли smile3521
А тия патета пощуриха комрпанията.Мн. са сладки newsm47
ДМЦ,мн. харесах коледните ти неща.Я кажи моля как точно правиш самите калъфи за GSM?

# 132
  • варненка от София
Тъкмо приключих поръчката на конци и панама за патките, чакам доставката и започвам! Дръжте се, дано и аз скоро да показвам нещо ново.

# 133
silvi@, завидна колекция. Поздравления  bouquet
spinki, приятна и ползотворна почивка Hug
marulka_s, дръж се, с теб сме Grinning Hug
gesh, и аз съм така стане ли студено, пуловерите са ми любима дреха и ми се иска по цял ден да лежа и да се увивам блаженно Crazy

# 134
spinki приятна почивка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт