Гоблени-11

• 58 344
  • 472
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
http://danidim.mylivepage.com/image
Тук няма схеми към гоблените или аз не мога да ги намеря?

tarzanka , честно казано с тази муха ме разби просто Joy, не бях виждала до сега някой да шие такава гадинка.
С коя програма си прави схемите по снимките?
Тези лебеди и на мен ми харесват, може би някой ден..... Outta Joint Party

На мен понеже ми стана съвестно за Коледния базар  Blush и тези дни говорих с колежките дали искат помогнат, а днес им занесох панама ,конци и схеми, от утре започват.  bowuu и аз с тях .

Кафеджийката ми е наполовина ушита, феята и мадоната така си седят....

# 166
  • в зоната на здрача
elissПише че няма файлове... Thinking
miangelova57   благодаря за покривките,ще им дойде реда някой ден.. Laughing
tarzanka,браво ,интересни неща си сътворила. Hug

# 167
ей, аз успях #Silly
ето го за майка ми:

ето го за мъжа ми:

ето го за братовчеда:

ето го за младоженците:

ето ги и животинките от стената:
 newsm62
i az brodiram naposledak dosta usileno a kak moga da si izbrodiram svoq snimka ne6to mi e neponqtno moje li malko razsqsnenie i pomosht

# 168
tarzanka, супер си Simple Smile браво на теб и на вси4ки гобленарки тук...а аз да питам не6то сега..някои да знае дали има гоблен за Благовещение..искам да го ушия за подарък....

# 169
  • Все на втория етаж
Момичета, ама много сте бързи, докато минат няколко дни и хоп нова темичка. Само така  Hug , аз през деня шия и утре ще снимам да ви се похваля докъде я докарах. Тези дни пак се ентусиазирах и шия по- упорито доколкото ми е възможно в присъствието на Алекс и племенницата  Crazy

reniuga , сама ли си комплектова момичето и момчето? Колко ти излезе? И аз им хвърлих оче, ама кога ли ще стигна до тях. Tired

Ей го на, от шиене пиша в темата по нощите  Mr. Green

# 170
mu6inka, аз ползвам PCStitch, но ми е доста трудно. схемите се получават с доста голям брой цветове. младоженците успях да ги направя на 50 цвята. но снимката с братовчеда и малката е на 200 - тя ми беше първа. тука другите бродировачки пишат за една програма PM, която още не съм пробвала, но със сигурност ще опитам следващия път. казват, че е по-лесна за обработка на снимки. първо трябва да си избереш програма, с която да работиш и после да прочетеш малко - те всички си имат някакви самоучители. не е кой знае колко трудно.

# 171
  • София /Абсурдистан
опитай от тук http://photofile.ru/users/grunja/3216391/
да я изтеглиш, ако не успееш да отвориш линка ще ти я пратя по e-mail
Справих се, мерси много  bouquet

# 172
моми4ета, помагайте, някои да знае дали има гоблен за Благовещение..искам да го ушия за подарък....

# 173
  • в зоната на здрача
моми4ета, помагайте, някои да знае дали има гоблен за Благовещение..искам да го ушия за подарък....
Ама ти вече ни попита   Thinking

# 174
Ама ти вече ни попита   Thinking
Знам, ketri, но много ми трябва, затова така нахалствам, извинявам се....

# 175
  • в зоната на здрача
Не не е нахално,
но ако някой от нас знаеше за такъв досега три пъти да ти е отговорил...
Виждам че и в дригия форум си питала ,дано някой да ти помогне  Peace

http://www.solaria-gallery.com/gobleni/gob/i44.htm
Туко-що го открих,сега остава някой да те уреди със схема или си купи готовия комплект....
Да почерпиш.. Hug

# 176
tarzanka, браво   bouquet Все интересни гоблени си подхванала за шиене и определено ще бъдат оригинални подаръци Hug А идеята със животните е страхотна, поздравления  bouquet
Иренка, сама си комплектовах момичето и момчето. С конци Ариадна ми излезна окло 10лв.,ако не и по- малко, като панамата си я имах. Скоро го преполовявам и определено се шие бързо Grinning

# 177
 ketri, мерси , 6те 4ерпя, разбира се....

# 178
Здравейте момичета,
аз съм започнала да ви чета от първата тема и затова малко изоставам с материала.
Направих си схема с Pattern Maker (един портрет) и искам да ви питам тъй като имате много по-голям опит с тези неща с какъв бод според вас ще е по-добре да го ушия? Аз си мислех за 1:1, но може да сте пробвали и с други. Ако има такова питане се извинявам, че се повтарям, само ми покажете темичката.
Мерис много.

# 179
лица изглеждат най-добре 1 към 1. всичко друго е въпрос на вкус. аз лично не харесвам 1 към 4  Peace

Общи условия

Активация на акаунт