Какво се крие в АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 14 255
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте Simple Smile

Честит пъви сняг Simple Smile
Аз съм много щастлива че тази година можеби ще имаме сняг Simple Smile Аз много го обичам, а и зимата я обичам, особенно ако много снежна, толкова е бяло, тихо и красиво Simple Smile може би защото аз съм зимно бебе Simple Smile
СЛАДКА МАМА много се радвам че отново си при нас Simple Smile Спокойно всичко ще се нареди Simple Smile
Аз да ви се оплача от два дни много ме боли корема долу ниско....незнам как заставам и как се усуквам но е много гадно. Снощи даже се събудих от болка и много се притесних, но като се понаместих в леглото и спря да ме боли, но все още се притеснявам, незнам дали да ходя на лекар Sad Надявам се всичко да е наред

# 181
Здравейте майчета, голям студ хвана навън а?   cold
Няма смисъл да се караме за глупости, това че някои не пише правилно на клавиатурата не означава че не  е грамотен или не е учил достатъчно и не пише перфектно на ръка. Тука сме се събрали да споделим най-голямата радост в живота, да си помагаме и подкрепяме. txtloves
Аз днес съм на работа и огладнявам през 35 мин постоянно  newsm78 newsm55
Пожелавам ви топъл и усмихнат ден  Two Hearts
doly dog и аз имам една болка долу в ляво която ме боли доста и понякога ме стряска, особенно ако стоя права доста време, питах доки каза че всичко било нормално , матката се разширявала и освен ако не е адски силна и постоянна е нормална. Не се притеснявай, пий но-шпа, но най-добре звънни на доки.

# 182
  • София
И мен ме боли долу ниско в ляво и не е постоянно а от време на време като се усуча или стана по-рязко или сега в банята незнам какво направих нещо си стегнах корема и пак ме сряза. Може да й се обадя утре да я попитам
Да ти кажа това че има и други с такова оплакване малко ме успокои Simple Smile
Мен във втория и третия месец много ме болеше и лекарката каза че било от матката, както на теб са ти казали, но ще й званна утре Simple Smile

# 183
  И аз имам от време на време такива болки срязващи, предимно в ляво.

# 184
Същата работа съм doly , ако се напъна нещо , стана по-рязко, вървя (стоя) повече, вечер ако не легна правилно веднага ме срязва там. Аз вече свикнах. Даже ми се е случвало като ме заболи да ми се схване кракът надолу и да ме държи така 1-2 часа #Crazy после минава. Не се притеснявай не е нищо сериозно да знаеш. Аз съм така от началото на третия месец Simple Smile

# 185
здравейте  и  от мен.

Отдавна се каня да пиша и  аз но  не мога да ви  смогна с четенето и смените на темите.
Докато прочета едната тема се оказа че вече има др. и т.н

Най - накрая и  аз да се включа.

Аз да ви  се оплача от средата на втория месец съм постоянно  болан, направих и  бронхит и  пих антибиотик и сиропи  за кашлица, за което  вече съжалявам.  Все пак се притеснявам дали  всичко  е наред с бебчо.  Късно разбрах че бронхит се лекува с хомеопатия. И тъй като  настинката ме потрети а и  минава много  бавно се обарнах към хомеопат и сега се надявам вече да има ниякакъв ефект. Каза ми че мога да ги пия през цялата зима/ те са и  за имунната система/.

иначе се чуваствам добре. нито  съм повръщала нито  нищо. Само  циците ми  пораснаха.

Аз да попитам в коя седмица се прави  нухалната транслуенция?

# 186
 Lara  можеш ли  да ми кажеш координати  на твоя лекар с 3D и каква му  тарифата горе долу?

мерси

# 187
  • София
Aquariel благодаря ти много Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 188
doly_dog, Aquariel, и аз също имам срязване, ако се изправя рязко или се усуча нещо.

# 189
Всичко е нормално момичета, добре че ви има и аз се успокоих покрай вас Hug Все пак болежка е и я мислиш малко или много Simple Smile

# 190
  • София
И аз се успокоих Simple Smile
Но си права все си се притесняваш

# 191
Мен доста често ме боли корема по различни начини (без да имам контракции), но не му обръщам хич внимание  Wink
От първата бременност помня, че пак така ме болеше  Peace

# 192
Здравейте аз сьм нова и термина ми сьщо е за април месец.По точно за 11.04.Ще се радвам ако ме приемете сред вас.Пожелавам ви лека вечер и до скоро

# 193
И аз от време на време имам болки, особено като кихна и така ме срязва долу... Но си мисля, че е нормално. Повече ме притеснява, че от време на време чувствам все едно иглички ме бодат от долу. Следващата седмица съм на преглед и ще питам. Трябва да си направя списък с всички въпроси, които имам. Непрекъснато ми изскачат в главата разни въпроси и ги забравям след 10 мин Simple Smile Кукавел и половина!! Отделно вече ме страх да пътувам в автобус ако не съм седнала. 2 пъти пътувах права, бяха пълни автобусите и попаднахме в задръстване и 2-та пъти ми се зави яко свят и помолих 2-ма човека да станат, за да седна и да не припадна... Ужас! Сега ме е страх да пътувам в пиковите часове с автобус. Абееееееееееееее! Не е лесна тая работа с бременността, еййййййййй! Simple Smile

# 194
  • Пловдив
Насита, добре дошла!!! Hug
Десита 79, писах ти на лични  Wink
Да е честит първия сняг на всички! Аз го обожавам, но не и студа  Joy Хич не ми се мърда от топличкото вкъщи, ама...

Общи условия

Активация на акаунт