Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията относно приемането на лекарства по време на бременност?
Какви са преживяванията на участниците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията относно приемането на лекарства по време на бременност?
Въпреки че има различни мнения, много хора изразяват загриженост относно приемането на лекарства по време на бременност. Някои казват, че лекарите им са препоръчали да приемат определени лекарства като парацетамол, докато други се притесняват от приемането на аналгин и аспирин. Въпреки това, хората споделят, че се опитват да се справят с проблемите без лекарства, като използват алтернативни методи за облекчаване на главоболие и други симптоми.
-
Какви са преживяванията на участниците по време на бременност?
-
Как се приема сорбифер и какво представлява?
-
Каква е цената на фетална морфология и какво включва прегледът?
аз викам да се поразвеселим малко да си говорим за цици.........може да ви се струва рано но мамите които ве4е имат деца знаят какво имам в предвит . когато забременях със Сашко и някаде в 3 месец маика ми ми донесе едно пар4енце хавлиен плат да си търкам гърдите докато се къпя и ваоште каза да ги тероризирам зърната до колкото издържам аз намерих на4ин за терор докато гледах ТВ и си ги вартях насам натам.това го правех заштото са много нежни и когато живот и здраве се роди бебо като захапе зърното и ти се виждат звезди4ки от болка.аз родих в Тина Киркова бях на 5 етаж с оште 5 жени в стаята нито една не го беше правила и повярваите ми само как се превиваха от болка завиждаха ми заштото аз спях докато кърмех Сашето имаше на някои им поте4е крав и трябваше да спрат да кърмят докато не им мине а това сашто не е добре 4е може да се запушат ........абе ваобште женски му работи така 4е спираите с 4ерните мисли и хваштаите по едно зърно пък иследвания която иска и както иска да си прави все пак всяка от нас си има собствено мнение . и както казва Наталия Симеонова :АЗ ВИ ОБИ4АМ ОБИ4АЙТЕ СЕ И ВИЕ : 
.ама и ти много палиш-по спокойно,щом ти си почнала като шега-приеми и продължението като такова.
Зимна приказка ви казвам, миналата година нямаше такъв силен сняг. Доста рано тази година ни изненада приятно снежко
Чудя се какво ли още ще измислят, нашите любими съседи.Сега трябва да си купуваме радиатори.Чувствам се ужасно, защото съм безсилна да направя каквото и да е, а и не ни се дава право на избор.Не е ли гадно?
-както съм се разнежила тука.при нас е 32 градуса
,и ще се мятам в басейна
.инъче съм добре,снощи бебето пак питна-2 пъти само
.леко ме срязваше долу и незнам какво беше,дано днес е ок.лек ден и ще мина да ви видя по-късно
и времето е ужасно
И да се пазите ей
че да не се разболеете