Какво се крие в АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 14 260
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
А пък аз искам да ви питам как сте с кожата на лицето? На мен ми излязоха страшно много пъпки и направо незнам какво да правя newsm45
И на мен така в началото, сега се пооправих.
Аз се мия редоно с хума, не се мажа с кремове или в краен случай с Бочко (оказа се, че много помага).
Мия се с измиващ гел на Нивеа-той е доста щадящ.
И всяка вечер се търкам с розова вода.

# 151
Здравейте на всички Simple Smile
И аз да се запиша в новата тема Simple Smile hrispi честито миличка, страшна изненада и радост  Hug Във вторник съм на преглед и вече съм подивяла от нетърпение и претиснение, имам чувството че не съм виждала бебока от няколко месеца а не само от един  Wink
Иначе за отчета драйфам си сутрин, днес даже имаше малко кръв, ама като съсирек не като течност, малко се уплаших, дано утре да нямам. Вечер се отпускам да си хапвам повечко. От време на време ми се пригадва много ама отминава. Мислите ли че щом досега не ми е минало повръщането и гаденето ще продължи през цялата бременност?

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 23:24 от Aquariel

# 152
мами, тези, които имат Т 37-37.3, от какъв източник черпите информация, че е нормално от хормоните? Аз също имам т непрекъснато 37-37.4 и съм доста притеснена от какво е, бях болна, но вече се излекувах, а продължавам да имам Т. Изследванията обаче не показаха нищо обезпокоително. Интересно ми е да науча, че това се получава от хормоните  newsm78

Бях чела в интернет, че точно заради хормоните се повишава температурата на бременната. Не съм питала док дали наистина е нормално, не знам дали не трябваше да питам. Явно е нормално щом се случва на толкова много момичета. Thinking

Мислите ли че щом досега не ми е минало повръщането и гаденето ще продължи през цялата бременност?
Aquariel, недей си внушава, че ще си така до края. На една приятелка й прилошаваше до края на 4-ти месец, нач. на 5-ти и после нямаше следа от гадене.  Peace

# 153
Milenaq с теб маи имаме еднакув термин! Hug
Да.Вярно!!

# 154
привет и от мен не стига 4е наван е толкова гадно времето ами и вие за какви нешта спорите , Crossing Arms аз викам да се поразвеселим малко да си говорим за цици.........може да ви се струва рано но мамите които ве4е имат деца знаят какво имам в предвит . когато забременях със Сашко и някаде в 3 месец маика ми ми донесе едно пар4енце хавлиен плат да си търкам гърдите докато се къпя и ваоште каза да ги тероризирам зърната до колкото издържам аз намерих на4ин за терор докато гледах ТВ и си ги вартях насам натам.това го правех заштото са много нежни и когато живот и здраве се роди бебо като захапе зърното и ти се виждат звезди4ки от болка.аз родих в Тина Киркова бях на 5 етаж с оште 5 жени в стаята нито една не го беше правила и повярваите ми само как се превиваха от болка завиждаха ми заштото аз спях докато кърмех Сашето имаше на някои им поте4е крав и трябваше да спрат да кърмят докато не им мине а това сашто не е добре 4е може да се запушат ........абе ваобште женски му работи така 4е спираите с 4ерните мисли и хваштаите по едно зърно пък иследвания която иска и както иска да си прави все пак всяка от нас си има собствено мнение . и както казва Наталия Симеонова :АЗ ВИ ОБИ4АМ ОБИ4АЙТЕ СЕ И ВИЕ :  bouquet
поне се научи да пишеш грамотно........

# 155
но заради годините, на 36г. съм, ще правим и амниоцентеза, но ще определим датата на 8 ноември. Страх ме е от тази манипулация, но няма как. Някое от момичетата тук беше споменало, че ще й правят това изследване, ако може да каже как протече то?

А3 правих на 15.10, понеже съм на 40. Няма страшно. Усещането е като в3емане на кръв от вената. Сестрата държи коремния ехограф да се вижда точно къде е бебенцето, а  Док с една пра3на спринцовка и3тегля малко околоплодна вода. Не боли и става бър3о. Хубаво е, течността да е чиста, бе3 кръв. Тогава 3начи, че не  е докоснал вена или нещо друго. 3а бебето няма опасност. Лежах после половин час в болнична стая и си отидох. Препоръчват много да се па3иш следващите няколко дни. Тежка работа, носене на тежко...Една седмица бе3 секс. Пре3 следващите два дни е препоръчителен контролен преглед при гинеколога. А3 ходих същата вечер. Гледа дали е достатъчна околоплодната течност.
Много малък е процентът на въ3можноста да се получи нещо лошо, 3атова не се тревожи.
Пожелавам ти лека процедура и много добър ре3ултат Hug

# 156
  • София
Hrispi, изпразни си кутията, че не мога да ти пратя писъмце Simple Smile
А иначе, информацията, която те интересува, е следната:
Терминът ми е на 04.04.2008
На 30 години съм, а бебочо ще бъде първо детенце за мен и моя любим съпруг.

Здраве и повече усмихнати моменти, по-малко тревоги пожелавам на теб и на всички вас, бъдещи мами!

# 157
Здравейте, милички Априлки.

Виждам,че доста теми вече сте изписали.Успях да прочета само тази.
Като начало да ви се отчета.Приеха ме в МД в понеделник 08.10.Д-р Цанкова ме видя на ехографа и всичко беше наред,но тъй като от 1 седмица бях с болки ни ско долу и в кръста и казах и тя ми назначи системи и инжекции с Нош-па за 1 седмица и дата за серклажа в понеделник 15.10. И така, контракциите и болките спряха още на 2-рия ден от лечението, и това много ме успокои.Операцията мина много добре само за 10 мин(за сравнение миналия път беше 30 мин.)След това док. ми каза ,че шийката ми зеела,което разбира се е било донякъде предизвикано от анастезията,тъй като упойката отпуска мускулатурата.Увери ме обаче,че всичко е наред и серклажа е станал много добрре.Профилактично ми направиха 24-часов курс с антибиотици венозно,и още една система Нош- па.
След като ме върнаха в стаята, разбрах страхотна новина по телефона от жената на 1-вия ми братовчед.Точно този ден им се беше родило момченце 4100 кг. Приех го за добър знак и ще ви споделя защо:
Миналата година и двете бяхме бременни с един термин 30.04.2007
Когато аз влязох за серклаж в МД тя беше в Тина Киркова за да и махнат бебето,защото беше му спряла сърдечната дейност,а сега роди в деня на моя серклаж. Как мислите дали не е добър знак? PraynigИскрено се надявам да е така.

Имам обаче и нещо да ви се оплача.Вчера след като ме изписаха и се прибрах се почувствах много изтощена.Отдадох го на това,че бях лежала много последните две седмици,но не би.Легнах си и съм спала поне 2,5 часа.Обаче след като се събудих се чувствах така все едно не съм спала.След малко ме сви и стомаха и ме втресе. Разбира се имах разтройство и температура 37.7.Чувствах се като парцал.Тази сутрин съм малко по добре.Температура нямам,но разстройството продължава.Много ми е притеснено и защото последните 3-4 дни усещах бебо а от вчера нито веднъж.Не знам ако е вирус колко е опасно за плода.Моля ви ако някоя от вас е имала подобни оплаквания с тази ил друга бременност да сподели.

Колкото до пола и двата видеозона които ми правиха в МД не дадоха резултат,защото не беше застанало добре.

Секс, никакъв от както знам, че съм бременна,дори ми забраниха и алтернативния донякъде. newsm78 Joy

Колкото до подготовката на гърдите.И аз не съм и фен.С Борис си правих и въпреки това получих рагади,защото нямах кърма и той сучеше на сухо,а и зърната са ми хлътнали на вътре.

hrispi честита двойна радост и лека и безпроблемна.

# 158
Сладка мама радваме се че се върна при нас. Hug Не се притеснявай всичко ще бъде наред  Peace ние ще ти стискаме палци  Praynig

# 159
Сладка мама, много се радвам,че всичко е минало добре.Сега си почивай и мисли позитивно.  bouquet

# 160
  • In someone's dreams
Здравейте хубави мами!

Вижте какъв сайт намерих за по-любопитните и нетърпеливи да узнаят пола на бебчо мами /като мен/:

http://bestkids.ru/index.html?show=boygirl

# 161
Падна ми се момиченце супер Simple Smile  Hands Clap

# 162
сладка мама много се радвам ,че се върна и всичко е наред Hug

# 163
сладка мама радвам се че си добре.перла благодаря за инфото  bouquet-ще имам да черпя.аз ще правя амио на 26-петък.дано всичко е ок.днес при нас е 32 градуса и не мърдам от нас а на дивана-чакам да се стопли водата в басейна и да скачам Joy.лек ден

# 164
  • Варна
Добре дошла SLADKA MAMA   bouquet

Радвам се, че всичко е минало благополучно и стискам палци да нямаш проблеми до края.  Peace

Миналата седмица и аз изкарах някакъв ужасен вирус - разстройство, гадене, виеше ми се свят, повръщах. Имах и темп.37.6 за малко. Не можех 2 дни да стана от леглото. На третия ден се поочовечих малко и взех да се подобрявам. Ходих на лекар след няколко дни и всичко с бебето си беше добре. Сигурна съм, че ще е така и с теб. За разстройството знам едно безотказно хомеопатично - Arsenicum Album 30CH - по 3гр 3 пъти на ден

Хайде да се оправяш бързо!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт