Какво се крие в АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 14 260
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
привет и от мен не стига 4е наван е толкова гадно времето ами и вие за какви нешта спорите , Crossing Arms аз викам да се поразвеселим малко да си говорим за цици.........може да ви се струва рано но мамите които ве4е имат деца знаят какво имам в предвит . когато забременях със Сашко и някаде в 3 месец маика ми ми донесе едно пар4енце хавлиен плат да си търкам гърдите докато се къпя и ваоште каза да ги тероризирам зърната до колкото издържам аз намерих на4ин за терор докато гледах ТВ и си ги вартях насам натам.това го правех заштото са много нежни и когато живот и здраве се роди бебо като захапе зърното и ти се виждат звезди4ки от болка.аз родих в Тина Киркова бях на 5 етаж с оште 5 жени в стаята нито една не го беше правила и повярваите ми само как се превиваха от болка завиждаха ми заштото аз спях докато кърмех Сашето имаше на някои им поте4е крав и трябваше да спрат да кърмят докато не им мине а това сашто не е добре 4е може да се запушат ........абе ваобште женски му работи така 4е спираите с 4ерните мисли и хваштаите по едно зърно пък иследвания която иска и както иска да си прави все пак всяка от нас си има собствено мнение . и както казва Наталия Симеонова :АЗ ВИ ОБИ4АМ ОБИ4АЙТЕ СЕ И ВИЕ :  bouquet
поне се научи да пишеш грамотно........
точно това имах в предвит,не мога да разбера какво по-точно ти пречи как съм писала?ти ли се намери най,най да ми правиш забележки? доста дребнав  човек ми се виждаш щом те дразнят такива нещa.когато написах това исках да ви развеселя малко само спорове и упреци има тука да не сме на училище а някой от вас да играят ролята на учителките?момичета  усмихвайте се повече , защо трябва да има толкова злоба и завист?

# 166
perla, благодаря за споделената информация за амниоцентезата, радвам се, че при теб е минала леко Grinning  bouquet

# 167
само спорове и упреци има тука да не сме на училище а някой от вас да играят ролята на учителките?
БЕЗ ДА ВЗИМАМ НИЧИЯ СТРАНА, искам да напиша, че досега никъде не съм видяла спорове и упреци в априлските теми  newsm78

# 168
привет и от мен не стига 4е наван е толкова гадно времето ами и вие за какви нешта спорите , Crossing Arms аз викам да се поразвеселим малко да си говорим за цици.........може да ви се струва рано но мамите които ве4е имат деца знаят какво имам в предвит . когато забременях със Сашко и някаде в 3 месец маика ми ми донесе едно пар4енце хавлиен плат да си търкам гърдите докато се къпя и ваоште каза да ги тероризирам зърната до колкото издържам аз намерих на4ин за терор докато гледах ТВ и си ги вартях насам натам.това го правех заштото са много нежни и когато живот и здраве се роди бебо като захапе зърното и ти се виждат звезди4ки от болка.аз родих в Тина Киркова бях на 5 етаж с оште 5 жени в стаята нито една не го беше правила и повярваите ми само как се превиваха от болка завиждаха ми заштото аз спях докато кърмех Сашето имаше на някои им поте4е крав и трябваше да спрат да кърмят докато не им мине а това сашто не е добре 4е може да се запушат ........абе ваобште женски му работи така 4е спираите с 4ерните мисли и хваштаите по едно зърно пък иследвания която иска и както иска да си прави все пак всяка от нас си има собствено мнение . и както казва Наталия Симеонова :АЗ ВИ ОБИ4АМ ОБИ4АЙТЕ СЕ И ВИЕ :  bouquet
поне се научи да пишеш грамотно........
точно това имах в предвит,не мога да разбера какво по-точно ти пречи как съм писала?ти ли се намери най,най да ми правиш забележки? доста дребнав  човек ми се виждаш щом те дразнят такива нещa.когато написах това исках да ви развеселя малко само спорове и упреци има тука да не сме на училище а някой от вас да играят ролята на учителките?момичета  усмихвайте се повече , защо трябва да има толкова злоба и завист?
не съм дребнава и не знаех че това е било намерението ти да ни развеселиш,но изглеждаше все едно не си ходила на училище.изглежда тъпо затова така писах.и защо да не ти направя забележка-ще ставаш майка,а не можеш да пишеш-смях Joy.ама и ти много палиш-по спокойно,щом ти си почнала като шега-приеми и продължението като такова.

# 169
ася20 аз съм майка от 3 год.и половина просто така ми е по лесно да пиша отколкото да сменям ЕN ,BP ,BG ,постоянно.Kalli по въпроса за иследванията имаше доста остри реплики аз също съм на мнение че живеем в свят в които горе доло имаме доста улеснения и при положение че можем да направим правилния избор (да не дава господ) е по добре предварително да знаем какво ни очаква,но това също си е мое мнение,прочетох доста остри реплики и затова останах с впечатление за" спорове ",затова и писах за гърдите исках да отклоня темата а то какво стана .................. нищо все пак във всяко  стадо си има по- една черна овца, тук засега съм АЗ

# 170
ася20 аз съм майка от 3 год.и половина просто така ми е по лесно да пиша отколкото да сменям ЕN ,BP ,BG ,постоянно.Kalli по въпроса за иследванията имаше доста остри реплики аз също съм на мнение че живеем в свят в които горе доло имаме доста улеснения и при положение че можем да направим правилния избор (да не дава господ) е по добре предварително да знаем какво ни очаква,но това също си е мое мнение,прочетох доста остри реплики и затова останах с впечатление за" спорове ",затова и писах за гърдите исках да отклоня темата а то какво стана .................. нищо все пак във всяко  стадо си има по- една черна овца, тук засега съм АЗ
е стига вече-играта май загрубя!никой не е черна овца-просто всеки си има право на мнение.щом така ти е по-лесно-пиши си.не се пали толкова де-лека вечер от мен Grinning

# 171
честит първи сняг Nature Snowman

# 172
Що се карате за глупости???
А относно съвета- преди 7 г. акушерката ме съветваше да правя подготовка за кърмене, това към 8 м., предизвика ми контракции изобщо не ми е помогнало. А болките ги имах и при второто кърмене. Изобщо не е страшно за 2-3 дни минава а на фона на месеци подготновка и опаснот от преждевременно раждане/ то и затова вече не се препоръчва/ май е за предпочитане!

# 173
Ясминка, много благодаря за инфото за лекарите, за жената на брат ми е   bouquet

Сладка мама, дано се възстановиш бързо! а аз също бях с вирус близо 10 дни, Т ми беше 37.7, лекарката ми каза, че не е чак толкова висока и няма опасност за плода, но аз още не съм ходила на видеозон за потвърждение, другата седмица ще видим.

cenitelkata, моя личен опит показва, че няма особена връзка между подготовката на зърната и чувствителността им при кърмене. Аз не съм практикувала търкане, а само мазане с кремче през последните дни на 9 месец, след това не съм имала проблеми, наистина първите захапвания при сучене не са от най-приятните. Кърмих дъщеря си 1 г и 5 месеца, което означава, че са доста "обработени", но откакто съм бременна отново зърната ми станаха чувствителни и не мога да ги докосна дори. Та всичко е индивидуално.

не искам да влизам в спорове относно правописа на пишещите във форума, нито да давам оценки,  но от наблюденията ми до момента в целия форум ми прави впечатление, че преобладават мненията с правописни грешки. Но не смятам, че сме тук, за да обсъждаме кой колко е научил в училище. Всеки с възможностите си.  Peace

# 174
И аз да се включа не много на място ама къде вали сняг newsm78 Тука в Б-с е доста студено,ама сняг няма дано и скоро да не завали  Praynig

# 175
Тука в София вали и то какъв сняг!  Shocked На парцали големи и много. Толкова ни хареса че с мъжа ми излезохме да се разходим. Натрупало е навсякъде покрай нас и то доста, колата не се виждаше Simple Smile Зимна приказка ви казвам, миналата година нямаше такъв силен сняг. Доста рано тази година ни изненада приятно снежко Simple Smile

# 176
Здравейте и от мен.

Честит първи сняг и от мен.

Аз да ви се оплача,че са спряли парното на целия ни блок,защото са се отказали повече от 2/3 от апартаментите.Ужас! ooooh! #Cussing out #2gunfireЧудя се какво ли още ще измислят, нашите любими съседи.Сега трябва да си купуваме радиатори.Чувствам се ужасно, защото съм безсилна да направя каквото и да е, а и не ни се дава право на избор.Не е ли гадно? newsm78

Имам една молба към всички.Нека да не обръщаме внимание нито на правописа, нито на забележките.Иска ми се нашия форум да е място където всички да се чувстваме удобно,без значение  какъв е нашия статус или образование.Все пак сме се събрали тук да споделяме радостите, тревогите и впечатленията от бременността.Благодаря ви предварително за разбирането!(моля не обръщайте внимание на правописните ми грешки) Hug

# 177
  • Popovo
Здравейте хубави мами!

Вижте какъв сайт намерих за по-любопитните и нетърпеливи да узнаят пола на бебчо мами /като мен/:

http://bestkids.ru/index.html?show=boygirl

От първия и третия начин-момче, втория и четвъртия момиче.
Сладка мама, радвам се че се върна при нас и от тук нататък без проблеми   bouquet

# 178
здравейте и от мен.честит първи сняг Nature Snowman.от 8 години не съм виждала сняг и малко ви завиждам,но ако се прибера със сигурност ще съм болна yu5-както съм се разнежила тука.при нас е 32 градуса  grinning039,и ще се мятам в басейна  sport027.инъче съм добре,снощи бебето пак питна-2 пъти само smile3506.леко ме срязваше долу и незнам какво беше,дано днес е ок.лек ден и ще мина да ви видя по-късно  261uu

# 179
Здравейте и от мен Сладка мама напълно съм съгласна с теб това за правописните грешки са безсмислени забележки.Да ви е честит първия сняг, Nature Snowmanтук при нас вали от снощи   umbrellaи времето е ужасно  cold И да се пазите ей Stuck Out Tongue че да не се разболеете  Ill

Общи условия

Активация на акаунт