Какво се крие в АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 14 255
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
 Здравейте моми4ета!  bouquet
От давна не съм се вклю4вала....но ви следя редовно.И мен ме наболява така стомах4ето...моят доктор ми каза 4ее нормално и ако ме боли много да вземам нош па...и парвата си бременност така я искарах..
Студено при вас аааа....тук в Гърция сме по къс ракав още  Sunglasses

# 196
predvaritelno se izvinqvam.no tozi post 6te go napi6a na latinica! v4era be6e svatbata i be6e strahotno! utre 6te ka4a snimki! priqtna ve4er i ne stavaite drebnavi,ne sme na jenskiq pazar!  bouquet

# 197
  • Пловдив
Да ти е честито семейството!!!   bouquet Обичайте се все така!!! Да изкарате хубав меден месец, а снимките ще чакаме с нетърпение Wink

# 198
  • София
reiana ЧЕСТИТО Simple Smile
Пожелавам ви много много безоблачно щастие, да се обичате и и да се подкрепяте много Simple Smile
Пожелавам ви също да бъдете търпеливи един към друг Simple Smile
И ви желая едно страхотно, здраво, красиво и послушно бебенце за сватбен подарък през април Simple Smile

# 199
Честито reiana,пожелавам ви много много щастие от тук нататък   loveuuu и сладко и здраво бебче през април  smile3522

# 200
Привет момичета  Hug
Леле, 2 дни не съм влизала и сега не мога да изчета всичко.
За болките в корема ме поуспокоихте, защото и аз често имам, и най-вече ниско в ляво. Това съвпадение ли е или какво?

annilein, на мен също ми става лошо като стоя права продължително време, особено в автобус или на опашка в магазин. Аз си го обяснявам с ниското кръвно. На прегледа миналата седмица ми беше 90 на 60.

reiana, честито!Щастлив семеен живот ви пожелавам и напролет едно хубаво и здраво бебче. И чакаме снимчиците с нетърпение.

# 201
Забравих да ви питам нещо. От верме на време имам бяло течение, с лек мирис, но без парене или сърбеж. Дали има нещо обезпокоително? От началото до сега не съм парвила цитонамазка и микробиология, защото ме беше страх. Но сега също не ми се сяда на гинекологичния стол. Утре съм на преглед и не знам дали да казвам на док.

# 202
Забравих да ви питам нещо. От верме на време имам бяло течение, с лек мирис, но без парене или сърбеж. Дали има нещо обезпокоително? От началото до сега не съм парвила цитонамазка и микробиология, защото ме беше страх. Но сега също не ми се сяда на гинекологичния стол. Утре съм на преглед и не знам дали да казвам на док.
Разбира се, че ще му кажеш!Щом има миризма, е добре да се изследва секрета!  Peace

# 203
Няма причина да те е страх от цитонамазката. При най-малкото подозрение за течение трябва да се уведоми гинеколога.

# 204
  • Варна
reiana - Честито щастие! Желая ви дълъг и безоблачен семеен живот и много хубави и здрави деца!

Bibibibo - няма от какво да се страхуваш от взимане на секрет. Дори не е нужно да се качваш на гинекол.стол. На мен например ми взеха секрета на обикн. кушетка (дето преглеждат на ехограф). Съвсем безболезнено е разбира се и не се достига до шийката на матката, ако това те притеснява. Моята микробиология не е перфектна. Откриха ми гъбички "non albicans", нямам парене, неприятен мирис или сърбеж. Лекарката ми предписа Гиназол еднократно. Ще го сложа началото на другия месец. Задължително  си направи микробиология, не отлагай.

# 205
Marinela flo майка ми е в Гърция, Атина Simple Smile Ех че е хубаво там. Поздрави на слънчева Гърция, само хубави спомени имам от там Hug
reiana да сте живи и здрави младо семейство, най-големия подарък през април да ви е жив и здрав също Simple Smile
Bibobibo и на мен за Микробиология док ми взе проба от кушетката за ехографа, на никакъв стол не съм се качвала и нищо не усетих, не ми е добра и на мене (макар че сама си я бях разчела отначало и мислех че е ок) имам гъбички и слагам Полижинакс (в които за мое огромно безпокоиство на листовката пише да не се употребяват от бременни и кърмачки #Crazy), първата нощ като ги сложих цяла нощ не спах от притеснение че нещо ще стане с бебо Sad Ама като е казал док и аз изпълнявам стрикно всичко! Не се плаши, моето течение беше жълто и с парене.Направи си МБ задължително, не отлагай колкото и да те е страх!

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 23:51 от Aquariel

# 206
добро утро-нали ме удари хормона и съм будна от 2.30ч.,и само се въртя из леглото с надеждата да заспя 1countingsheep,но уви........станах.ще поспя през деня smile3524.лека седмица и много усмивки newsm44

# 207
честито  reiana - много  семейно  щастие и  любов.

Отново  е понеделник и на мен отново  не ми  се ходи  на работа.
Лека работна седмица на всички.

# 208
Здравейте мами, на всички, които работим пожелавам бързо да мине работната седмица, а на другите-да си почиват и заради нас!!! Много завиждам на софиянци за снега, направоооооо Sad!!!Дано и тук скоро завали! А иначе от няколко дни ме е хванало едно коледно настроение....абе знам, че е далеч, ама все ме избива на празнуване, гледат ми се все едни такива коледни филмчета, купуват ми се подаръци........ей такива глупости!

# 209
Емма, не завиждай!
"Снега" беше за 1 час, мокър, и се стопи. Сега е дъжд  Wink

Общи условия

Активация на акаунт