ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 664
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
a witch ,не е честно това със тая снимка......че заетите ергени и те душа носят...
Албени,честита те проходила щерка-да я намачкаш и нагушкаш от нас.....и да Ви кажа,че ако се позадържи още някой ден топличкото-ние сме склонни за срещичка/дано и Пепи и Зори да се включат/
Пинк-че,това със сополите и разболяването още от първия ден е нормално...освен че контактуват с други деца/ и нови за тях бацили/ децата преживяват и стрес от смяната на обстановката и режима и това допълнително срива имунитета/не че да ви плаша,но Сами за единмесец вече трети път се поболявма,а за три години и половина ми е боледувал само веднъж,дваж за по два часа общо/
За дрешките-аз ползвам предимно от баткото/и изпратените от лелите-да са ни живи и здрави/,но понеже и аз съм против разделението на цветовете и масово предлаганите цветови комбинациии-отдавна пазарувам от конкретни магазинчета и фирми...и напоследък доста от Ла редута-Ани от Бургас-досега няма разочарования/при все,че купувам само от намаленията им/
Сега се оглеждам и за ботушки-е май пак ще са на Капчица....ама ще ме прощавате,но няма да купя на детето си по-скъпи ботуши отколкото за мен и за баща му/просто не приемам разликите в цените.....вярно качеството също е важно,но имам чуството ,че се уливат понякога/

# 16
Здравейте и от мен Simple Smile

Ние с Иваннката сме добре. И тя като всички деца е голяма хитруша и ни прави на "луди калинки" всички в къщи Simple Smile Wink Laughing
Много обича да танцува и да пее и само като стане от сън започва да си тананика с " на на на" и да танцува. Аз отивам пускам компа и се почват едни песни и танци, че даже се сърди между паузите на песните Simple Smile С говоренето е неуморима, само да седиш и да я слушаш, а вече се разбираме какво иска, къде я боли, яде ли й се, спи ли й се и всичко останало.
За дрешките: Още не съм купувала нищо, че си има за сега от подаръците от празниците, а миналогодишния комплект- шушляк с яке още й става. Иначе има какво да се иска от магазините за дрехи, че нещо все не ми харесват, но съм си харесала един магазин в Благоевград и от там мисля да пазарувам, хем по- евтино, хем по - хубави неща за момиченца има.

Пинкче, успех на интервюто   bouquet
Таталинка, Ени е пораснала много и е както винаги страхотна, чаровна и засмяна Simple Smile Пу- пу да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet  bouquet  bouquet
Сонка, Димитър е голям хубавец... да го нацелуваш от нас с Иванна  Peace
Албени, честито ти ходещо момиченце Simple Smile
a witch, Деница е направо голяма госпожица, ще пада голяма борба за спечелване на сърцето й от юнаците  Hug
Ани от Бургас, и твоето момче е невероятно  Wink
Я кажете, до къде стигнахте с гърнетата, че Иванна е на приливи и отливи, днес иска на гърне и си върши работата, но утре вече не иска и е голяма борба...
На всички болнички бързо оздравяване  Peace Peace Peace

Лека и спокойна вечер на всички  Party

# 17
Здравейте!
Честито прохождане без пръстче на принцеската на Албени!
Табби  Heart Eyes
a witch ааааа има има свободни нас никой ни не ще  Crossing ArmsЕ те това твоятя красавица ли е  newsm78?Много хубава,а снимката направо като за реклама  Heart Eyes
Дидолинке наистина ,че надушвам и аз такова нещо.Пълна дискриминация за наште хубави момченца  Crossing Arms
Ние днес за първи ден бяхме на ясла  ooooh!Голям рев му дръпна като го внесоха вътре  Cryи стоя сома час и половина.А на мен ми се късаше сърцето ама как да ревна сама из улиците  Embarassed,че и без кола бях.Утре пак ще бъдем да видим кога ще свикнем.
Засега Лека вечер от мен и приятни сънища!Ааа и  ако има още болни да оздравяват! Heart Eyes

# 18
Днес голямо ходене му одарих, всичко ме боли. Яке на Стефо не купих, но себе си нагласих, без да планирам предварително, но цената на якето беше повече от добра.

Албени, пропуснах - честити първи самостоятелни стъпки. Бодро и безавариината да я кара Белослава Simple Smile
А относно ваксината, съм чувала че щом до сега сме я карали с общоналожените ваксини е хубаво и нататък така да се продължи, смяна по средата не е препоръчителна. Това съм го чувала от приятелка, която много се интерсеува по този въпрос и от самото начало търси други алтернативина старите ваксини.

Пинк
, късмет! Със самочувствие действай, пък каквото ще да става.

a witch, и Стефчо е свободен, и Стефчо е свободен. Ей го на, снимката е от днес. Останалата коренспонденция, предлагам да продължи на лични  Mr. Green

Таталина, ама наистина сте есенни, цветни. На въпроса ти, Стефан пантофи търпи, но виж шапките в парка хвърля. Направих груба сметка,  че той е изхвърлил поне 7-8 шапки. Накрая му остана една на зелени и розови точки и с нея си ходеше. И към нея като облека тениска с преобладаващо червено, ме питаха "момиченцето колко е голямо?".

Таталина, къде изчезнаха Вили и Нана? Имаш ли вести?

Относно гърнето, от една седмица го слагам само сутрин, но седи, седи и в момента в който стане....познайте ooooh! Макар, че си има име за "голямата работа" и то е "ати". Винаги като свалям памперса, прави констатации "ати", та "ати".

Да и Стефан припява и налучква мелодията на песента, която най-много му пея. Обикновенно пее " титя-тити, титя-тити" и т.н. И моля много, авторските права на текста са напълно запазени.

Хайде спокойна нощ и сладки сънища!

# 19
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug

Ние се позагубихме, но както и повечето от вас почти нямам време за форума. Иначе голяма част от времето, което сме си в нас работя на РС-то.
Миналата седмица свекърва ми имаше РД- 70-годишнина, после аз в неделя имах имен дет, та повече време прекарах в кухнята.
Любчо става все по-палав. Играчките и за 2 минути не могат да привлекат вниманието му.  Sad
В слънчевите дни сме навън през по-голямата част от деня, но виждам голям зор, защото сме без количка (на ремонт е, а комбинираната не ми се вади) Сега го чакам да се събуди, да го нахраня и отиваме да ни бият последната ваксина.... следващата ще е чак на 7 годинки  Simple Smile Иначе правихме изседвания и му взеха кръв от вената... няма да ви казвам как жално плачеше и викаше мама през сълзи.
И за финал, да ви покажа колко сме порастнали. Снимката е правена в неделя надвечер преди да излезнем навън

Приятен ден и весел уикенд  Wink

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 22:41 от _Пепи_

# 20
  • Бургас
Привет момичета
Гледам ,гледам и не мога да се нагледам на тез красиви малки момиченца и момченца.Толкова бързо минава това време,че направо ми се плаче понякога ама какво да се прави такъв е живота децата растат ние остариаваме,остава само да им се радваме.
Тука голямо сватосване пада ама то с тез хубави девойки и младежи какво друго остава.Ний сме си верни на нашата първа и голяма любов ей ги на младите как се обичат:

Честити ходещи крачета на сладката Белослава да я одведат на много интересниместа.
За дрешките наистина за момиченцата избора е по-голям,то затуй и не мога да се спра да и купувам парцаля на мойта госпожица,ако пропусна ден без да и купя нещо мъжа ми вика "ти нещо неска да не си болна".За зимата и купих мн джиджано яке от Канц от летните разпродажби и имаме още две от миналата година панталони и дънки бол остава само някое и друго пуловерче и едни термодънки да и взема.
За танците и песните и ние сме от музикалните.Танцува като луда пак като запее и главата ми става на тиква,че то добре да пее ама тя като е с отворени очи или пее или нарежда нещо.
За гърнетата доникъде не сме стигнали става само за игра на него пишкат куклите и но неи тя.
Ох много дълго стана и още щях да пиша ама забравих.

Целувки и слънчев ден на всички

# 21
a witch, приемате ли още оферти? Grinning

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4290167

# 22
Боже, наистина сте много красиви всичките юнчета, казвам го за кой ли път...
Стефи, Йоанна, Иванна, Марти, Любчо  - СЛАДУРИ такива  Hug!

Ние се приготвяме за крактото пътуване към София, довечера ще стягам багажа и утре сутрин тръгваме... времето ще е ужасно май, но нищо...Дано всичко мине добре и да имаме хубави дни там. Ще ви разказвам после ...
И ние с гърнето сме до никъде, реших вече да се взема в ръце и да настоявам, но уви, трудна работа, като го види и направо покръклява, не ще и да седне за миг дори..., но аз ще продължа да съм настоятелна...Много ми е трудно newsm78,чудя се на другите мами как успяват.
Целувки на всички до другата седмица!

# 23
Айде и аз да се запиша в новата темичка,Пепи  bouquet ти си знаеш Hug
При нас нищо интересно,освен това ,че от няколко дена си казва името,т.е като я попиташ и тя казва че се казва Тети JoyЩе падна от смях ,защото обикновено децата си съкращават имената, ,а нашта девойка си го удължава,явно произнасянето на 'Я' и е трудно.Батко и постоянно я поправя,но тя толкова упорито си повтяря Тети,че става голям купон Grinning
Таталинка, много сте хубави с Ени на аватара,и наистина с красиви есенни усмивки,целувки от нас HugА на снимката Тея е с туника,или поне за такава ми я продадоха Heart Eyes
Албени,честито ви прохождане,да са ви здрави и бързи крачетата.
Сега да подкрепя мамите на момченца в мнението ,че има дискриминация по отношение на дрешките,ДА,вярно е,защото когато Крис беше малък честно да ви кажа имаше едни скучни коплекти ,като анцузи поларени,всички в тъмни цветове,а ако успеех да му намеря по интересни дънки и фанела си беше направо ударен джакпот,добре че татито носеше отвън,че малко да замажем положението,та момичета знам за какво говорите и имайте предвид,че сега има мноооого по-голям избор за момчета отпреди няколко години.Но както и да са облечени,нашите дечица са най-най-хубави,а като гледам сега и всичките снимки направо ми пълните очите и сърцето ,целувки на всички сладури от нас,а относно свободните моми и ергени,ние официално си имаме гадже-Криско,но знае ли човек, в днешно време младите са разкрепострени,та може още едно ,две да примамим Joy
Албени, за Пентаксима питаш,ами аз например досега слагах от ваксините по здр.каса,но сега говорих с педито и решихме вместо да я бода няколко пъти,направо Февруари да и сложа Пентаксим и да приключа PeaceАне, аз не съм чувала за подобно мнение,че като си почнал с едни ваксини,с тях да продължиш newsm78,нали става въпрос за реимунизация,така че мисля да заложа на по-пречистената Peace
Днес направих клипче на Тея как танцува,защото е неизчерпаема по отношение на чупките #Crazy,но за съжеление незнам как се качва ,та немога да ви го покажа Embarassed
Сигурно нещо съм забравила,ама после ще пиша пак,а сега отивам да правя вечеря Grinning

# 24
  • на брега на Дунав
Момичета, аз май нараво за новата тема се включвам. Благодаря на Пепи за старанието както винаги всичко е на ниво  Hug. Незнам как е при вас, но тук е такъв мрачулник и едно такова студено, направо развали насторение е  това време, ама ... Естествено денс децата са само в къщи, няма разходки няма развлечения и тук вече лудницата е пълна . Сами се е нацелил на простира с двехите и ако след малко зачезна, ще е щото ще трябва да си търся сина изпод ена купчина дрехи  ooooh!. Вие как се справяте с малчовците? Сами е станал такъв тарикат, че равен няма. Проказва и повтаря всичко и дет се вика  тез деца още от утробата са толкоз умни, че за нула бройки ще те продадат и пак ще те откупят  Joy. Лудница, лудница  ей сега взе, че разпиля торбата с пампите , оле цял ден да прибирам няма братче прибиране  hahaha Joy. Хайде стига съм се оплаквала, ама в това време направо изкуквам.
Иначе страшни снимчици на малчовците сте постнали пак. Аз май не съм се отчитала със снимки скоро, ама ще видя какво ще направя по върпоса.
Албени, ха честито за прохождането.   bouquet  bouquet  bouquet

# 25
  bouquet  bouquet  Добро утро моничета!
Времето е мрачно и дъждовно, както вчера и разходките навън са само мираж  Confused . Ани за сега добре понася затворничеството, играе с играчките и мляска чаревични пръчки  и солети  Laughing
Хремата и почти е минала,но мен ме хвана и сега съм със запушен нос и болно гърло.Е ред ми беше.....до сега ми се разминаваше.
Любимете и играчки са една голяма кола,която все тика нанякъде и сяда върху нея да си почива,едно детско столче,което качва и по леглата и се катери и по шкафовете ,та като ми писне и го отнемам  Grinning ,от тези колелца с дръжка,бебешките,бях го прибрала,та сега като и го дадох и се видя много интересно   Laughing и днес и дадох дървения метър на тати,та си го сгъва на фигурки.
Корни аз съм прибрала всичко, което става за разхвърляне,освен нейните играчки.Пък и три стаи съм залостила да не влиза там за да не ми прави бели.Е не отричам ако напипа нещо за разхвъляне го прави    Laughing ама и ние майките трябва да потренираме, че още половин година и хайде на работа.... Rolling Eyes а хич не ми се работи оф пък и аз до къде се замислих чак........
  Този път успях да видя всички снимки  Peaceмного са сладки всички ...и модерни.
Пепи темата е  Peace
Албени   честити ходещи крачета на Белослава ! Напреднахте ли, вече по-уверена ли е?
Любе,Албени,Пепи вече много време мина откак не сме се виждали,забравихме се....ама сега ще чакаме някой хубав,недъждовен ден и хайде в градската градина !Пък се надявам, и хремата да ми мине скоро....
Лек ден и кротки дечица    bouquet

# 26
Здрвейте, момичета   bouquet
Наистина времето е ужасно, но какво да се прави, трябва да свикваме  Sick  Тези дни нямахме нет, техниците от Евроком са много зле, човека, дето им правил мрежата на нашия блок, напуснал, и 3 дена не могат да се оправят... или ги мързеше  newsm78 , щото като ни прехвърлиха от аварийния им телефон чак в София, дойдоха на 10-тата минута и след час вече всичко беше готово  #2gunfire

Аз само много на бързо да ви кажа, че още на следващия ден, след като се престраши да се пусне, мойта принцеса се пусна след котарака и това беше, от там насетне спирка няма  hahaha
Зори, тя по принцип си ходеше много стабилно и уверено, само че не можеше да преодолее страха от това да се пусне от мама или от тати  Laughing

Хайде после повечко, че сега трябва да се наглеждаме, че докато отработим всичко, до което не трябва да се докопва, и което трябва да се вдига на високо  #Crazy , а татито отиде за газ и така...

Усмихнат ден въпреки мрачното време ви желаем и ви целуваме по дупитата   bouquet

# 27
  • Варна
Здравейте, мамчета!
Да се включим и ние към болната дружинка. Нещо Хрис се разкашля и разсополиви в петък вечер след яслата и утре ще го заведа при док. да го види как е. Иначе яслата ни понася добре-не плаче, храни се там, спинка и играе с децата, даже ми казаха, че бил много послушен и изпълнявал всичко което му кажат(замислих се дали говорят за моето дете, защото мен ме прави на лимонка вкъщи Joy).
Честити ходещи крачета на Белослава!
За гърнето:вкъщи не мога да го сложа-пищи, опъва се и сам си става от него, ама познайте в яслата:седи на него и върши работата.
за дрешките: и ние имаме костюмчета от миналата година и си ги ползваме тях(ще се наложи да купя още едно-две, че ми трябват повече заради яслата), но имахме само едно яке, затова му купих още едно, че да мога да ги сменям. Както казвате избора за момченцата е много оскъден и много трудно му харесвам нещо.
Сега да кажа, че всички постнати дечица са страхотни. Станали са големи и очарователни
a witch, и Хрис е свободен и ако знаеш какъв е чистник Laughing много помага в домакинската работа...ето показно

Ето още ако ви се гледат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=131
Целувки от нас

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 19:24 от agne6ka

# 28
Привет и от мен!
И ние сме с хрема от вчера,мисля че са зъби,но утре ще я водя на хомеопат,да видим тя какво ще каже Thinking
Агнешка,браво на Хрис,за слушането в яслата,целуни го от нас,а ти започна ли работа?
В това гадно време сме направо като затворници,а къщата прилича на бойно поле #Crazy хиляди играчки и на Тея и на Крис.
Ето и една снимка от нас с пожелание за хубава вечер  bouquet

# 29
Момичета, извинете ме, че нахлувам във въшата темичка  bouquet, но искам да честитя рождения ден на една ваша съфорумка:
Честит рожден ден Сонче!
Пожелавам ти, всичко онова, което искаш и за което мечтаеш,да бъде сбъдната реалност! Дано днешният ден, а и всички дни за напред,да бъдат изпълнени с емоциите на живота и нека тези емоции,винаги да те радват и да ти помагат дори и в трудни моменти!!!Весел празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт