ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 678
  • 286
  •   1
Отговори
# 45

Честит Рожден Ден, Ани!
бъди жива и здрава и много щастлива.

# 46
Честит рожден ден, Сонка!
Много здраве и късмет от мен!
Бъди щастлива с твоите мъже!

Скъпа Ани, честит рожден ден!
Желая ти най-вече здраве, на теб и най-близките ти хора!
А чара и усмивката имаш в изобилие, и нека все така продължи!

Поли, как си, как е Вики? Не пишеш напоследък.  Simple Smile

Агнешка, мого моля, Хрис има вид на ангелче  Grinning Освен това юнак без рана, накъде?!

Любе, Любе  Hug
Недей така тъжно. Прегръдки от мен, късмет и напред  Hug. При нас не се получава. След следващия цикъл ще горя раничка на шийката. Смятах да го правя, след евентуална втора бременност, но може пък да не съм била права.
Относно яденето, от 1 седмица Стефан държи да яде сам. Сутрин е на садвичи и сам ги яде, аз междувременно пъхам по някоя лъжица мляко или чай в устата, докато не се е усетил и не е грабнал лъжицата, за да се оплеска. И другите харнения минават с по  2 лъжици- една за него и една за мен  ooooh!, докато в един момент ги награби и двете и гребе ли гребе. Но съвсем не настоявам да му изземвам фукциите, май "самостоятелния" период на хранене при него настъпи.

А относно гърнето - до никъде. Като чуе думата " гърне", върти в знак на несъгласие. Но върти глава по "европейски" Simple Smile

# 47
Здравейте момичета!
Мила Ани,Честит рожден ден  bouquet Бъди жива и здрава,все така позитивна и нека винаги имаш повод да се усмихваш! Heart Eyes Hug

Сонка,Честит празник и на теб ,мила,нека твоите желания са мои пожелания,бъди весела и винаги щастлива  bouquet Two Hearts
Аз изпратих мъжо и децата навън и се метхнах да  newsm79 newsm28 smile3545 newsm75 ,егати ,тая работа в къщи край няма,и поне да се задържа чисто повече от час,че то язък за хвърления труд Sad,те хората затова си имат домашни помошнички,пък ние да му мислим Crossing Arms
Агнешка, абсолютно същия рок има Тея от снощи ,но без синьо/своевремнно сложих олио/,и то благодарение на баща си,който отвори вратата,точно когато тя беше зад нея,направо исках да го #2gunfire,знам че не е нарочно,ама все при него стават тези работи.Дано при третото вече се научи Joy И в този ред на мисли Любе, не се тревожи че не става,господ си знае работата,все пак съвсем наскоро изживя голям стрес и това е абсолютен срив за организма,какво щеше да е ако беше бременна,с всичките тези отрицателни емоции,така че споко,пожелавам ти го много скоро preggo
аНЕЛИЗ,ВЧЕРА И НИЕ БЯХМЕ НА гРАНДА,в детския клуб,но много ме ядосаха патките там,не стига че си плащаш за да си пуснеш детето в забавачницата,ами ако е под 3год,само с придружител,че тогава за какво им плащам като ще си го гледам аз #2gunfire,да не говорим че имаше 1483596 деца от 1 до 7год #Crazy Та съм много разочарована от заведението Crossing Arms А нашата хрема,понамаля и само се консултирах с хомеопата по тел. и тя каза да я оствя само на промивки със Стеримар и аз така и правя.
Сега ви оставям ,че пералнята свърши.
Слънчев ден на всички  bouquet

# 48
  • Варна
КотеТо, ние бяхме на рожден ден там и може би за това нямаше проблем за малките. Не знаех, че ги искат с придружител  #2gunfire. Твоя Криско минава ли за придружител? Wink Цунки на Тея и дано минава скоро цицината.

Любе, права е Котето, по-добре да се поуталожат малко емоциите и тогава ще си заченете прекрасна малка бебка. Успех  Hug

Агнешка, и ние сме още с 4, уж последната хрема беше от зъби, но нищо не се показва. То докато ги извадим всички и ще дойде ред да излизат постоянните  Mr. Green Милия Хрис, сигурно доста си е поплакал при падането.

# 49
Анe   Hug
Вики е добре, расте, щурее, ядосва ме Crazy.
Не пиша, но ви чета най-редовно. И докато се наканя да пиша по някой обсъждан въпрос и вие смените посоката.

За гърнето - въобще не иска да седи на него, не е иседял досега, не знае какво се прави там Tired

Скоро не сте се оплаквали че децата стават по 12345 пъти през ноща, ама аз пак да си се оплача. Вики става по сто пъти реве, не знам от зъби ли какво Thinking Ама е някакъв ужас през ноща.
Аз ли останах единствената, която още не може да го отбие? И се сещайте как се успокояваме като се разреве breastfeeding понякога това не помага естествено и го нося да го люлея в количката.

Сутрин като тръгна да излизам за работа пищи и не ме пуска ooooh! къса ми се сърцето. А като съм си в къщи събота и неделя не ми слиза от ръцете, само да го нося иска. Чудя се вече какво да го правя.
Айде по едно   food010 следобедно да изпием че  както си седя пред компа така Sleeping

# 50
Поли, не си само ти, ама аз и не искам да отбивам (и в момента пиша с една ръка, познай защо Joy). Така поне не се впрягам когато не яде по цял ден. А нощем вече само давам и заспивам, а тя да се оправя.
Иначе като реши, че ще яде, яде: в неделя размразявах хладилника и уж го пазя. В един момент я виждам строена пред него, набарала една паница с боб и похапва...
А кавалерите всичките много чаровни и сме в дилема newsm78 newsm78

# 51
  • Пловдив
По въпроса за кърменето, ами и ние все още се кърмим. И не само сутрин и вечер, а и нощем и през дните когато сме затвирени у дома. Като каже то-то (превод: цок-цок) и няма оттърване.
И аз сега като a witchм пиша с една ръка защото зверчето реши, че иска то-то. Но докато суче все иска да си играе с косата ми и скоро ще оплешивея сигурно  Rolling Eyes
Любе, мила, накарай Асен поне с   GSM-а да те снима, та да видим новата прическа. А пък ти по-малко му се вързвай на отзивите.
... май дотук бях с писането, малкия не ми дава мира  Mr. Green

# 52
Мили, мой дружки!!!Толкова много ме трогнахте с хубавите пожелания, че мога само да ви кажа едно БЛАГОДАРЯ !!!
Аз днес съм на мартини и ви черпя виртуално , както и за хората ,които ценя една торта с много любов :

Ние снощи се върнахме от София и утре ще разказвам.... Предиобедният купон с дечковци и мами приключи ,сега ще се приготвя за следващия тур  Laughing.

# 53
  • Бургас
Сонка,Ани
Честит рожден ден
Пожелавам ви много прекрасни моменти с любимите ви хора и едно празненство с много хубави емоции и разбира се много подаръци

Ние сме добре.Дивеем из къщи и у нас постоянно е като бойно поле ама май ще трябва да се примиря,че скоро няма да си видя къщата оправена.Сега мойта мймунка седи с една купа пуканки на земята и гледа "Горчиво",че му е фенка и го следи.
Любе,Ане и ние сме планували вече втори номер ама май ще го почваме догодина август живот и здраве,така че не бързайте може и заедно да си бременеем.
Ане гледам ,че се чудиш за раничката.Отивай мила и не се чуди мойта 2пати ми я мазаха с едно лекарство,че беше станала бая голяма от чакане и освен това искай да ти я горят с лекарство,че с ток ставала по -твърда шийката и не било препоръчително при следваща бременност и цитонамазка си направи.
Засега май това е от нас
Целувки и доскоро

# 54
  • на брега на Дунав
Сонка, Ани честито и от мен милички. Пожелавам ви от щестие да не се отървете и само хубави неща да ви се случват! Бъдете здрави и обичани  и много усмихнати винаги!

Целувам всички малчугани и госпожици  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Люба, стискам палците и на краката и на ръцете  другия месец да се похвалиш   love001  love001  love001

# 55
Честит рожден ден на Сонка и на Ани!!! Момичета желая ви много здраве.любов и най-прекрасни мигове с малките съкровища !!!!!
Сега по темите....
За гърнето: ползваме го често и по предназначение.Днес и казах-ако не се изчишкаш тук ще бия дупето и много ще ти се карам и и бях смъкнала гащите...и тя ме погледна и хоп седна сама и се изчишка!!!Чак ме изненада! А и в тоалетната ходим,сяда на приставката и тук таме върши нещо..
За зъбките: още сме с 6 бр. вече 4 месеца ,няма признаци за още,но и с тия се справя добре,яде си всичко,само с ябълките се затруднява и прави едни малки хапки  Laughing че има 4 горни и 2 долни.Тъкмо и аз вече щях да питам,дали има дечица с толкова малко зъби ,то на някои им излезнаха и кътниците,а ние сме още на предни  Rolling Eyes ....ама ще чакаме ,то няма какво друго да правим........
За спането: вечер вече много рядко се буди,а сутрин не се буди.Откакто я отбих сме много по-добре със спането и  в 6.00 не се буди, а чак в 9.00 ч.(на 1г. и 2м. приключихме с кърменето)
Още и двете имаме слаба хрема, но този път минахме без лекарства и омразните капки за нос.Беше от безобидните хреми  Simple Smile
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • Пловдив
Добро утро от нас

Влизам само да подканя момичетата от Пловдив да се видим днес.
Пловдивчанки, времето се очертава добро. Хайде да се разберем за някакъв час и да се видим в градската.
Очаквам предложенията ви  Wink

# 57
  • София
Здравейте, момичета!
Сутринта започна усмихнато, нека целият ден да е такъв, за всички!
  Hug

Сега за нас - да чукна на дърво сме ок, с изключение на няколко не толкова страшни падания на госпожицата. Още ми се свива сърцето като чуя как тупва главичката на земята, не мога да се науча да не се тревожа толкова. Имам и едно леко притеснение за крачетата на Ени - от известно време забелязвам, че й се потят и имат една особена миризма на спарено. Не знам дали е от пантофките или е някакъв сигнал за рахит. Като спи и главата й става мокра, ама може и от косата да е, щото вече й е доста дълга. Уф, знам ли. Май ще питам педиатърката. Ама споделям първо с вас, че лекарите нали знаете, че хич не обичат майките да им досаждат с притесненията си.
За гърнето - до никъде не сме, но май и аз имам вина. Отказвам се лесно като видя, че не иска. Чакам момента, в който ще е по-осъзнато това действие.
За самостоятелното хранене - напоследък и Ени им огромно желание да го прави. Гледа ние как се храним и вече иска всичко да е в чинийка, дори само бисквитка или солетка, ама да е в чиния.

За Вили и Нана да кажа - за съжаление скоро не сме се виждали, че това сополиво време все ни спира. Пък и Нана изкара два пъти една тежка хрема. Сега вече са добре и се надявам скоро да се видим. Вили няма все още нет и затова не пише. Стискам палци скоро да има, че и на мен ми липсва  Hug Пък и да ви разкаже колко приказва слънцесата, голяма е скица Simple Smile

Албени, честито прохождане на езерната принцеса Белослава! Още по-смела откривателка да става!

a witch, Деничка е звездичка, много сладка, пу, пу! Та както виждаш, никакъв проблем с кавалерите няма да има Wink С въпросите си ми разрови душицата... о, как си мечтая за едно "драсване" нанякъде, на пъстро, есенно и красиво местенце. Пълня си очите и мечтите с разни сайтове за пътуване, ама ей ме на, още съм си вкъщи. Правя планове, събирам координати на хотели и после се отказвам. Дали заради времето, ама най-вече заради Ени. Досега не съм я оставяла нито за една нощ и мисля, че ще ми е трудно да отида където и да е без нея. Смотана съм, ама... засега си оставам с мечтите и виртуалното пътуване Wink А ти успяваш ли да "драснеш", разкажи?

Ане, честито якенце на Стеф, ама и снимка ако покажеш...

Елиа, гаджетата са големи сладури, ама много се смях на снимката и ми идваше да ги нагушкам през монитора Simple Smile

Ани, как беше разходката до София? Съжалява, че по-рано не се сетих да ти дам координатите си, че да се видим и да запознаем дечковците.

Коте, ще й изпапкам сладката муцунка на твоята Тея  Hug И Ени си казва името, като е на кеф разбира се. Много ми е сладка, щото го казва със засилка, на един дъх и по няколко пъти в серия.

Агнешка, много се радвам, че се разписваш по-често. Хрис е страшен сладкиш, бързо да минава контузията!  Hug А на теб бързо оправяне със зъбите, че лоша работа. На мен скоро ми правиха операция на една киста на венеца и настръхвам като чуя за зъбни проблеми.

Пепи, имаш си един малък елегантен господин, само за гушкане Simple Smile Стискам палци за пловдивската ви среща и да се отчетете със снимки, че май отдавана не е имало такива мероприятия Wink

Поли, радвам се, че си сред нас и пишеш пак. Целувки на сладкия Вики!

Ехе... голямо писане му дръпнах, ама така е, сега ми е паднало... след малко госпожицата сигурно ще ме завърти с поредната си щуротия... За финал, ето една от нейните рисунки, с която ме изненада онзи ден. За муцунката и дрехите й не ми се разказва, целите лилави. Съжалявам, че не я снимах тогава, но бързах да я съблека, че с обувките си шеташе из целия хол  ooooh!

Слънчев и пъстър ден!

# 58
Здравейте момичета!
На патерица да поздравя рожденничките - бъдете здрави, усмихнати и много обичани, Ани и Сонка!
Тук е от една седмица вали дъжд, температурите паднаха до 2 градуса и е много тъжно и мрачно. С Марти измисляме всякакви пакости и щуротии, за да мине времето по-бързо и забавно.
За кърменето - и аз да се присъедниня в отбора! През деня Марти суче 2-3 пъти, но нощно време е истинска оргия. Понякога се буди по 10-15 пъти, а ако имам късмет 3-4 , суче и пак заспива. Не зная дали е от зъбките или просто така си свикна, но за отбиване на този етап е немислимо да се говори.
За гърнето- няма с какво да се похвалим и ние. Аз по принцип бях решила да изчакам към годинка и половина, изпробвах 2-3 пъти - играе с гърнето, а пишка на пода smile3511, затова ще изчакам още известно време.
Tatalina , надявам се това което те тревожи с потенето на Ени да не е сериозно Praynig

# 59
  • Варна
Таталинка, Ени страда ли често от зачервено гърло? Една приятелка заведе дъщеричката си на класически хомеопат и бяха й казали, че има връзка с потящите се крачета и специфична миризма. А аз когато водя Крис нашата винаги ме пита дали се поти като спи. Ако се интересуваш погледни или питай в подфорума за хомеопатия.

П.п. Картината е много... интересна Wink

Общи условия

Активация на акаунт