ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 681
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте милички!
Честит рожден ден, на патерица, Ани! Бъди винаги много щаслива и усмивката да не слиза от лицето ти!

Поли, и ние сме още в отбора на кърмещите се. През деня удържам положението с цокането, но вечерта е ужас - събужда се като новородено през 2 часа и започва силно да вика "няни". Дори се караме с мъжа ми през нощта, защото той настоява да й дам това, което иска, но аз предпочитам да я утеша и приспя само като й говоря тихичко. Вече няколко вечери успявам да приспя Дари без няни. Когато й дам чаша топло мляко преди сън като че ли забравя и си заспива спокойно.
Зори, доколкото си спомням от твоите постове Йоана и преди не е била от ранобудните. Или може би греша  newsm78
Любе, хубаво си се разписала, ама да беше пуснала една снимка с новата прическа. Само ни вкара в размисъл, че твойта коса по къса от на домочадието  Mr. Green
Таталина, страхотна художничка си имаш. Поне рисува с еко материали  Heart Eyes Разгледах и предните ти снимки и много ми хареса картината. Да не си я рисувала ти?
Деси, скоро не беше писала, но като гледам колко е студено при вас не се учудвам. С малките сладури, вилнеещи вкъщи, трудно се сяда на компютъра  Laughing

И аз имам една питанка : вашите деца спят ли на възглавнички? Защото все още не съм сложила Дари да спи на възглавница и се чудя дали вече не е време. А милата като заспива все търси да си сгуши главичката в нещо меко - най-вече патето, с което си заспива.
Сигурно вече ви отегчих. Целувки на всички сладурковци и сладурки ( дори и по цицините ).

# 61
Здравейте момичета Hug

Таталинка Hug надявам се твоето притеснение да е безпочвено и всичко да е наред със сладката Ени Heart Eyes

Саси и аз не слагам Вики да спи на възглавница. И ако ви кажа само какви са ми съображенията ще паднете. Все си мисля че обръщайки се настрани или по корем /както най обича да спи/ ще се затисне с въглавница и няма да може да диша Embarassed

Радвам се че Вили и Нана са добре, очакваме скорошно включване от тях.
А какво съм изпуснала аз с  pregnant на Люба, връщам се да прочета.
Някой знае ли какво стана с Емси защо отдавна не се е разписвала?
Благодаря ви за отговорите момичета. А мислили ли сте кога и по какъв начин ще отбивате мъниците?

Днес е хубав и топъл ден.
Пожелавам ви слънчев следобяд

# 62
Привет и от мен!
Пепи,ами ние хванахме пътя от рано и съм пропуснала постинга ти/ама не остана време да мина и през РС-то преди да се изнесем дружно на слънчице/....дано другите мами да са се отзовали...пък ние ще се опитаме да се включим следващия път/а ти тогава за по-сигурно прати една стреличка на мобилния/.Снимка засега не  показвам,че то остава и да го накарам Асен да ме снима-той не ще да ме гледа така,камо ли да ме документира за поколенията.....абе консерва е страшна Mr. Green
Поли,нищо няма вече.....от няколко седмици ми се гадеше зверски сутрин и все на сън ме караше/повече от обикновенно/,накрая ми и закъсня...и тъмо щях да ходя на лекар и се развали работата/ама то наистина като се замисля на тоя стрес последния месец-май е за добро,че то не бяха емоции,не бяха болести/...А и явно ще чакам Елия /предложението да си бременнеем заедно пак ми допада/
Възглавница ние имаме в кошарата,но Иво определено не спи на нея-явно не му е необходима,защото на тая възраст/а и  сега/ баткото без възглавница не лягаше.....Аз ,обаче държа да се похваля,че от няколко дни постигнах успех със спалния чувал-че миналата година той беше повод за писъци,само като се опитвах да го приближа до него.А за заспиването-пак стана отведнъж,но явно трябва да се пробва......
На мамите дето се чудят за отбиването аз да си кажа,че също мислех да го понамаля/че имаше една възможност да почна работа,но това беше преди да останем без баба/,но тъй и тъй ще съм си вкъщи поне още половин година-ще давам докато иска/все пак това ми е най-лесния и евтин вариант/...а и нали вече няколко пъти ве казвам,че почти не ме търсят през нощта/освен при яко зъбоникнене-ама тия кътници явно са голям зор/.....но пък сутрин и вечер/и понякога на обед/ме уважава стабилно.
Анелиз,права си за картината с потенето-това е доста специфичен симптом......и определено на холистик би му помогнало да определи точното лекарство и да реши проблема/за разлика от педиатрите,дето ще кажат-ми обличайте го по леко или не топлете толкова/..а вие как се повлиявате от хомеопатията?
Емси-и на мен ми липсвате Heart Eyes
Дидолинката също напоследък е много кратка в писанията си......
Аз отивам да простирам,че дечурлигата почнаха да се будят и след малко пак ще стане неконтролируемо положението тук.......
От мен лека и спокойна вечер.

# 63
Оооо Емси е писала последно в готварския.
Корни пише съшо там, кажи и мила че ни липсва. Да пише как са.

# 64
Добра вечер и от мен!
Мъжете са пред телевизора и гледат мач,Тея спи и аз хоп тук Laughing
Таталинка, страхотна рисунка е направила госпожица Фръц,представям си на теб колко ти е харесало,особено като си чистела,но това е ,нека да са здрави и да правят белички ,целувки от нас  Heart Eyes А за потенето,и нашия хомеопат ни разпитва дали се поти,дланите ,ходилата,това беше първия път като бяхме на интервю,наистина има значение.И като стана въпрос за това да кажа ,че Тея започна да кашля от хремата си и днес я водих при хомеопата и тя каза ,че може и да е реакция от лекарството ,което и даде преди 2 семици след ангината,сега и даде друго и след 2 дена ни вика пак.Дано се оправим бързо и не се наложи да прибягваме до калсическата мед Praynig,Любе, ти как мислиш,може ли да е отговор на огранизма newsm78
Сега да кажа ние как спим,сутрин се събужда около 8-8.30,а напоследък и към 9ч,на обед заспива към 13.30-14ч,спи до 16-16.30ч и вечер ляга в 9ч.През ноща при зъбни атаки се буди около 985638256 пъти ,а при затишие 2-3 пъти за биба,и един път пие мляко,ако не и дам се разсънва и мисля че ще стои будна до сутринта.И сега да питам има ли и други като нас да си хапват нощем newsm78,изключвам кърмените,при тях е ясно.
Гърне ползваме по предназначение от 7м,дори съм я оставялаи без памперс,но понякога ми казва А-А,след като се е напишала и затова не я оствям често за да не я простудя,а голямата работа е само там Peace
Не ползваме възглавница Naughty
Лека и спокойна нощ  bouquet

# 65
  • Варна
Котенце, чудесно е че Тея е свикнала с гърнето, браво  Peace Ние също сме до никъде. Сутрин го слагам, но попадение има 2-3 пъти седмично. А и последните няколко дни ака по 3, по 4 и дори по 5 пъти на ден, не успявам да го издебна и да го сложа на гърнето.

Любе, за нашия скромен опит с хомеопатията бях писала като ходихме за пръв път- тогава му даде нещо, от което да се престраши да проходи и за по-бързо избиване на зъбите. Пусна се сам същата вечер, но със зъбите сме си до там. Сега за хремата пак ни даде от същото еднократно. Тя така си и мина, само 2 пъти давах вечер по половин доза Панадол и от черните капки. Склонна съм да приема, че действа за сега. Пък дано не ни застигне по-сериозно разболяване  Praynig

Възглавница ползваме, особенно сега в сополивия период, защото иначе много кашля и се дави от секретите докато спи.

Сега ще ви пожелая лека нощ, че трябва и при диетите да се разпиша. А утре ме чака "тежък" ден....ставам на 29. Защо ли така ми е скапано винаги около поредната навършена година? newsm78

# 66
Здравейте  Grinning Grinning
С малък аванс да честитя първо рождения ден на Анелиз! Желая ти любов и чудесно изкарване на рождения ден!!!!
Саси преди докато се кърмехме все още се будеше към 6 ч. за млекце и после пак заспиваше и откарваше до към 9 ч.,а сега направо в 9 ч. От събуждането в 6 ч. я отказа мъжа ми, той започна да я гушка, като се събуди и и даваше само чай или вода и така тя загуби интерес и спря да се буди  Grinning
За възглавницата: отдавна спи на възглавница и изглежда и харесва.Сложила съм и от двата края на кошарата по една възглавница , че нощес се завърта и на другата страна.
Гърнето: оф за това най- много се караме с нея  Naughty днес има три напикани панталонки и 3-4 в гърнето, за навън сме с пампа.
Хареса ми картината на Ени......класика от сини сливи!
Хайде от мен толкова за днес лекааааааа    bouquet

# 67
  • Бургас
Анелиз Честит Рожден Ден и от мен
Бъди Усмихната,Щаслива,Позитивна и много много обичана.

# 68
  • на брега на Дунав
Оооо Емси е писала последно в готварския.
Корни пише съшо там, кажи и мила че ни липсва. Да пише как са.
Ще й кажа непременно, аз я попитах одеве защо не пише, но ... нещо я е подгонила май и нея тая мрачна меланхолия дето се отразява на джиткането из форумите  Mr. Green
Анитка честит Рожден ден душичке. Бъди щастлива и обичана майка и съпруга винаги!

Таталина, не се притеснявай за Ени, може да не е някакъв проблем. И на Сами и на Еми краченцата много им се потяха особенно ако са освен с чорапки и с пантофки отгоре, разбира се все пка от самото спарване си имаше и някаква миризма. Колкото до изпотяването на главичката и това се е случвало. Ти си питай педиатърката да си по-спокойна, но не се тормози излишно с притеснения   bouquet
За гърнето гледам пишете. И ние сме до под кривата круша. аз не съм се забързала много , той до скоро Сами плачеше като го сложа, та не очаквам ей така за два дни всичко да се промени. Стоим си на гърнето и се случва да си свършим работата вътре, но и аз го слагам по-рядко отколкото трябва да си призная. Истината е, че статистически погледнато до година и половина та и повечко е доказано, че децата в повечето случаи чисто физиологично не умеят да стискат и затова често се изпускат в гащите. Има и изключения разбира се, но това е рядкост. Та в тая връзка мисля, че имам още някой друг месец аванс още и после ще прилагам стриктни дисциплинарни мерки, за да го начуча на това което трябва  Mr. Green
Ох, стана вече много късно и мисля да лягам, че и аз съм от два дни болна и съм с една гадна кашлица дето не ме оставя по цял ден. На всичкото отгоре май съм лепнала нещо и на Сами и днес и той е хремав  Cryм,  дано се размине леко, че хич не искам да са ми болнички дечицата.
Лека вечер и от мен.

# 69
  • София
Честит рожден ден, Анитка!
Пъстър, усмихнат и пълен с много слънце да е всеки твой ден!
Сърцето да прелива от щастие! Радост да ти носят любимите хора!

# 70
  • Варна
Честит рожден ден, Анитке! Мила, нека винаги да си много здрава, щастлива и толкова лъчезарна! Пожелавам ти най-прекрасните моменти с всички, които обичаш и цениш! Целувки!

Ние с Дари се изнасяме към детския кът в Младост. Ако някоя варненска мама иска - можем да се видим там.

Засега много слънчев и усмихнат ден на всички!

# 71

Честит празник Анитка!

Много любов, нежност и топлина ти желая.

# 72
Скъпа Ани,Честит Рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquetЖелая ти от сърце здраве и много усмивки,любов и много парички,останалото ще си го купиш Hug Heart Eyes Hug Весел празник  bouquet и много подаръци Wink

# 73
                                          Честит Рожден Ден, Анитка!
От все сърце ти пожелавам здраве, много радостни мигове, поводи за усмивки и мъжете в къщи да те слушат и обичат много!
                                            Прегрътки от нас с Марти!

bdbaloni  ura Tada newsm67 newsm38 newsm59

# 74
Саси, наистина не ми остава време да пиша, иначе ви чета много редовно. 
За възглавничката - НЕ, не използваме. Аз самата спя без възглавница, а педиатъра каза след 3-4 годинки. Не зная как е най-правилно, но за сега  сме без Hug

Общи условия

Активация на акаунт