Незнам не и ли омръзна тази каша вече, но тя спасява положението. Виси непрекъснато гладна на дръжката на хладилника, а аз се чувствам безсилна на моменти - изваждам и всичко и тя пак не иска.
/
/.....обикновенно след приемане на лекарство,се получава лечебна криза/изостряне на някои прояви/,което е признак ,че организма е започнал да се бори сам и работи за отстраняването на проблема./дано успях да го обясня както трябва,ама Иво ме тормози и ми е трудно да си събера акъла/......но аз лично след последната серия/когато по ред причини-най-вече невъзможност аз да заведа децата на лекар-баща им и дядо им го направиха-и курса с АБ,след който ефект нямаше друг освен ,че зачервеното гърло на Иво премина в сочна кашлица слязла надолу...и най-вече факта,че като отидохме на контролен преглед и се заприказвах с още две други мами в чакалнята се оказа,че на 5 различни на възраст деца и с не много близки клинични картини е приложено едно и също лечение/неуспешно и при5-те деца/-вече имам едно наум и за иначе добрата ни педиатърка и май ще си карам пак на алтернативните медицини и бабешки методики...а тук да благодаря на Корни за споделеното за спрея за нос-при нас помогна за последния сополив пристъп/
Саси, за съжаление аз не умея да рисувам, та картината не е моя. Но едната баба на Ени може и се надявам госпожицата да е прихванала от гена й.

. Направо ми се напълни душата от цялото преживяване, чакахме да се роди, после го видях първа 5мин. след раждането ,охх беше върховно! казва се Николай и ще е адашче на моя Ники
, само дядо му на който са кръстени трябва много да се радва и много,много да ги гледа
, но да видим .../това е друга тема , и ми се разваля настроението
.Видяхме и пъвият сняг по пътя за Боровец , абе чудо!
. А днес ме разби отвсякъде
. Стоим с татко му в кухнята и по едно време се чува до вратата някой свири и като поглеждаме смях в залата тоя ми ти дребосък като набарал една голяма хармоника като източил снага стройна пред прага и като засвирил, ама свирене да чуете бедна ви фантазия просто
направо се чудя от де го избара толкоз въздух туй дете, ама надува ли надува хармониката все едно цял живот туй правил
съжалих, че фотото не беше наблизо да го снимам, че то си беше за снимка направо
. Та такива ми ти работи, явно детето от всякъде на мене ще се е лепнало, и музикант и певец и афинитет към компютрите, на повече прилика здраве му кажи.

С всеки изминал ден се убеждавам, че децата стават все по-забавни и по-забавни.

Моята госпожица хич не знае коя е майка й. Виж тати казва и като го види голяма радост. 

Препоръчани теми