ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 673
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета! Радвам се да видя сладките ви дечица толкова порастнали и със заложби за чистене от сега  Mr. Green.
Искам да честитя на Саси със закъснение Рожденния ден. Бъди много щастлива и обичана жена и майка  Hug.

Ива 78, пожелавам на Марти да бъде едно здраво и умно детенце, което да се радва на живота. Моля се за вас и вярвам, че всичко ще се оправи  Hug
Какво да ви кажа за нас. От 3 дни в къщи стават буквално войни. Сами от едно кротко детенце на моменти се превръща в ужасен нервак  Shocked, видях се в чудо направо. Имам усещането, че е зъби, но до сега такова нещо не ми се е случвало. Тръшка се по земята за най-малкото нещо и както стои спокойно изведнъж го хващат карастанчовите и хуква към най-близкия ъгъл където да се свре и да реве и вика колкото му глас държи. Да не говорим, че нервите си избива и върху цветята ми  Shocked, къса дърпа и рови в пръста, как ще ги опазвам незнам, а ако не мине номера с цветята хваща копчетата на компютъра и ако не говидя рестартира ... колко постинга ми е затрил така не си е работа  Joy. Бре, дано да отмине това нещо, че лудницата в къщи става пълна. Незнам при вас имало ли е такива неща  ooooh!. Иначе всичко друго е по-старо му, ядем, спим, бърборим и пълним пампата  Mr. Green
Анитка  Hug
Лека нощ мацки    bouquet

# 226
Добро утро на всички от мен!
Сервирам кафенце  food010

С малко закъснение искам да Честитя Рождения ден на Марти на Ивка  bouquet От сърце му желая здраве и късмет да преодолее по-бързо това  и скоро да направи мама и тати най-щастливите родители.Кураж Иве,както казаха някои мами,много сме,силни сме и ще успеем Praynig

Аниткеее,тъкмо вече мислех да ти звъня на моб,че нещо се позагуби, но сега виждам че всичко е наред а това за колата кофти,но поне сте се отървали с по-малкото зло ,че в тези поледици какви бели стават Sad Айде да се видим някойден,но трябва да решим къде,че вече много студено навън cold
Сега искам да ви питам Преварявате ли още водата на децата newsm78 newsm78 newsm78
Любе, от какво тия нерви бе мила,казвай ако можем да помагаме Hug Heart Eyes

# 227
  • 5 етаж в ляво
Здравейте момичета!!!
И ние не се различаваме по нищо от другите малки палавници.Вече е много скучно в къщи,но така ще е цяла зима #Cussing out.Моята шушонка тръгна на ясла,ходи 2 седмици и сега сме със сополи,и кашлица,но като минат пак там.Иначе със сигурност ще имам запазено място в лудницата докато свърши зимата hahahaДнес вече беше върха на всичко.Докато миех пода я оставих да си играе в банята,там под плота имам чекмеджета с най различни дреболии и тя обича да си играе там,понеже много рядко и давам,в повечето случаи когато имам работа.Наблюдавам я отвреме на време,и изведнъж чувам:мамо,мамо,мамо,изхвърчах веднага и какво да гледам?!Изсипаяла ЦЯЛАТА 4 литрова бутилка Первол. Shockedужас ви казвам.Тя цялата в первол,банята,всики дреболии които изкарала.Направо ми идваше да се гръмна ooooh!Така се ядосах и започнах да събирам препарата,и така и се каних,но то милото докато събирам ме тупа бо гърба и ми се смее.Е размина и се шамарчето,но я сложих в нейното легло да си довърша работата.А там ревове ,сополи абе нерви ви казвам.Ама то ви е познато на всички това.Ами така,немога да видя поне 2 часа чисто.НИе вече чакаме кучешките зъби,другите са излезли,и не ми се мисли за какви истерии пак иде реч Sick
Котето,не съм ползвала никакъв дизайнер за дома ми,просто докато го правехме,форума ми беше дизайнера.Постоянно четях и разглеждах разни сайтове за обзавеждане,но ФОРУМА ми помогна много Peace

# 228
Даниджи, голяма беладжийка си имаш,бая препарат е заносила,но важното е че тя е добре,защото можеше и да реши да го опита hahaha А за форума, и на мен много ми помогна,когато правех ремонт в къщи и ми трябваха разни идейки Peace

# 229
Привет и от мен......моите нерви се поуспокоихазасега/ама като се поразмотах по-сериозно тия дни из кварталните магазини и кафенета и ми помина/..иначе Коте,питаш от какво....ами първо се занимавах с помени,после Иво вади кътници...а ибез тия две екстри-с 4 мъже вкъщи просто полудявам/вече имам чуството ,че цял живот само ще готвя и чистя.но просто няма насмогване особенно след двамата по-големи цял ден да вървиш-пак не стига/
Анитка,пак малкия Twisted Evil е бил...важното е,че сте здрави.....
Корни,ние сме същите,но с китките не мога да го озаптя по-никакъв начин......уж са скрити,уж го дебна и току отскубнал някое листо...или размазал с кални пръсти на чистеното....то и затова го държа още с бибата и през деня,че тя в устата ли е-не опитва на вкус/че екзотичните са и отровни обикновенно/.А,ние също се тръшкахме и ревахме много тия дни-но кътниците са на дневен ред.А за рестартирането,една майска мама ме светна как да си направя настройките и да не може от копчето,а само с мишката да се  прави и сега поне не ми изключва компа по 156789 пътина ден.......но пък за сметка на това поредната клавиатура сдава багажа и от одеве ме хванаха нервите ,че всичко излиза слято ooooh!
Даниджи,да ти е жива и здрава и не се ядосвай....но вдигай препаратите на високо.......че стават големи бели с тях...
Аз имам вест от Елисир,че са добре...пък дано и тя да се разпише............
От мен лека и спокойна вечер Heart Eyes Hug  bouquet....отивам да чета,че ако продължавам да пиша с тая скорост ще ме хванат лудите #Cussing out

# 230
  • на брега на Дунав
Ох, Люба значи не сме само ние сме в нервна криза и с афинитет към късането, дърпането и ровенето на цветята  Joy. Ей големи диваненца стават понякога тия дребните, а разказа на danidji  направо ме разби  Joy. Жалко за препарата  Mr. Green .
Аз ще бъда много кратка, само ще ви пожелая лека и спокойна нощ, че днес беше много динамичен ден откъм емоции  и вече ужасно ми се спи.
Сладки сънища!  smile3524

# 231
Здравейте момичета!
Много палавници имало тук в нашта дружина  LaughingНо важното е да са здрави и да няма последствия от белите  Praynig
Какво да ви кажа на мен взе да ми писва от тея в яслата.Вчера както си шия и тел. звъни,гледам от яслата.Обаждам се аз,първо не могат се разбра кой ще говори,после се започва едно обяснение как детето било много спокойно,как добре си хапвало ама като го сложили на гърнето и то се изходило с слуз и кръв и да ходя да го прибирам и да съм видела какво да го правя.И аз направо се панирах,веднага отидохме с мъжа ми да го вземем,показаха ми това нещо.Да не ви казвам как миго върнаха,щото бил си изнапикал всички дрехи и го облякли с някакви оборотни.Всъщност аз го виждах,че в памперса има такива неща като сополи/ ама не и кръв/,но преди като лежахме в болницата ми казаха че било нормално малките деца да изхвърлят храчките от кашлицата чрез акото.Водихме го при док и днеска му пуснахме изследвания от акото за бактерий.Че кашля кашля,казаха ми го 100 пъти и аз като го нося пак намериха причина да го върнат.А така хубаво свиква,дано му няма нищо,че сме за болница инъче.Ох извинете ме ако и аз съм ви натоварила ама направо ми иде вече да се гръмна.
Хайде лек следобяд,че Диди се събуди,после може пак да пиша.

# 232
Добро утро и от нас !
Почти успях да изчета написаното , но нямам особено настроение да пиша тези дни  в отчетната ни темичка .
За това минавам само да ви кажа че сме добре , не ни мислете  !Продължаваме с канското будене , яко ми е писнало и опънало нервите , пак спря да се храни ...кошмар .Отделно и други проблеми си имам.
За това спирам да бърборя тук и отивам да изтръгна от Нана шишето , с което полива пода , уж чисти  #Crazy
sonka  стискам палци !
От мен целувки и топъл , уютен и изпълнен с положителни емоции ден !

# 233
Добро утро и от нас!

Дoста поразредихме постовете, а и оредяха редиците. Идват празници, дано се пооживи темата.

Вили, имаш виртуалната ми подкрепа. Сигурна съм, периода ще отмине, но ти знаеш най-добре. Ако е хубаво времето, излизайте с Нана, поумори я едно хубаво с разходка и ще спи като къпана. Но тава пак си го знаеш.

Сонка
, неприятна история. И на моя приятелка й призвънват често, кога аз щяло, кога- за нещяло. Истината, че като чуеш обаждането и сърцето ти слиза, незнам къде  Sad

Даниджи, Любе, Корни, децата ни са зодия Близнак, до обяд са с единия брат, следобяд- с другия. За това и така често им се менят настроенията. Стефан е често спокоен, но изведнъж се ядосва за нещо, тръшка се, бие глава в земята и ние така и не можем да открием проблем. След това идва доброто настроение, а ние съответно в недоумение  Rolling Eyes

Даниджи, Коте, имате много уютни и стилни откъм интериор домове. Вярно че форума помага, но си трябва и усет за тая работа.

С какво най-много играят децата ви? Стефан най-много се занимава с конструкторите, като считайте бързо му писва, ако и аз не се въргалям до него. Обикновено вечер след вечеря сядаме с него на земята и почваме да редим, ама така се улисваме... Laughing Обикновено Стефан ни разритва творенията, при това видимо доволен. Приятелка ми подари кубчета на Ravensburger . Те са по 9 и 6 и в опаковка подобна на куфарче. Честно да си кажа Стефан се занимава повече с куфарчето, пълни го с други играчки, понякога дрехи и подобни.  Въобще обича да си играе с кутии, вади, пъха и така няколко минути, докато му писне пак  Confused
Давайте идеи за играчки  Hug

Замислям се как минава бързо времето, а за мен майчинството си е истинска идилия. След това се връщаме на работа и трябва да се ядосвам с тамошните проблеми. Предпочитам домашните, ако  мога така да се изразя и ако въобще могат да се нарекат проблеми.

Слънце се показа и вчера беше приятно, смятам да използвам, че три дни не излизахме и зле ни се отрази.

Слънчев ден и на вас !

# 234
  • 5 етаж в ляво
Сонка  ,,  и при нас са такива в яслите.Мнооого стриктни.Един път да се изкашли детето и веднага ти звънят,еле да си го приберете,че болно.Как ще е болно бе жена,ти не се ли изкашляш.Само като си болен ли се кашли #CrazyИ ако наистина не вземат болни деца,аджеба как се заразяват тогава???Аз стигнах до извода,че като се напълни групата,т.е.не отсъства никое дете,им идва множко работата и се чудят как да я поразредят.Друга причина няма PeaceАми ако съм на работа,което неминуемо ще стане,тогава и от работа ли ще ме викат.Кой ще ме търпи всяка седмица да излизам по обяд да си вземам детето от ясла за измислени от сестрите болести ooooh!Аз и затова я и дадох за да свиква,че в момента карам комп.курс за да намеря по добра работа,и започвам да я търся вече.Но така с тази ясла незнам как ще стане.Един ден още от сутринта като ми я върнаха,щото вечерта в 9 ми вдигна 37.5 и аз им казвам сутринта ,те ми викат неможе да го оставиш,щото ти вдигнало т.Абе хора, им казвам,повече не е вдигала т.от вечерта,а те,не вземи си го да го проследиш.Е не я оставих и тя не ми вдигна повече т..Незнам може от зъб да е било,но си мисля,че като почна работа,и я занеса сутринта,ако не я харесат нещо пак ли ще ме накарат да я взема,А на работа няма да отида.... SickНезнам,но им се бях заканила,ако ме върнат и на другата сутрин да сменям яслата.Аз да не съм иди ми -доди ми.Ох оплаках се Laughing
Ане  ,мерси за комплимента Hug

# 235
Здравейту момичета!
Ние сме видимо добре ама сме закотвени вкъщи,чак в събота ще взема резултатите и ще видим.
Даниджи те навсякъде /чувам от други мами/ са така  Confused Те при нас изпозакриха всички ясли и сега много деца ами ще има като се трупат все в една ясла щото няма друга  Crossing Arms
Вили що така бе да не вадите зъби.Доки ни изписа едни капки и на това листенце имаше още такива различни детски,та тъй де има и едни за сън Дормикинд-безпокойство и нарушен ритъм на бодърстване и сън при бебета и деца.Питай доки дали не може да и даваш,ако е толкова зле положението де.Нашите капки са хомеопатични Ентерокинд зо колики и метеоризъм при кърмачета и малки деца. Hug от нас за вас с Нана
Ане така си е сърцето ти се пръска докато разбереш,че не е чак толкова спешно.На мен ми прозвъняха само да ми кажат,че детето е спало наобяд и към 3.30ч да го взема,е аз да не съм толкова глупава че да го оставя и за през нощта да спи там те да ми напомнели  #Cussing out
Аз ви пожелавам приятен дени отивам да изпия едно кафенце докато Диди спи.
Другите мами дето не се разписват добре ли сте,къде се губите?

# 236
  • Варна
Това май се отнася и за мен... добре сме, само дето аз не мога да вляза в час нещо и нямам настроение. Иначе като остане време прочитам оттук-оттам.
Поздрави на всички   bouquet

# 237
Привет и от мен!
Днес нашия тати има Рожден ден,и по този случай ви черпим скромно,но от сърце
newsm38 beer2 Popcorn  food010 cook Wine Glass
Аз му пожелавам да е все така добричък и да бъде много здрав/ и ако може да прави по-кратки рейсове Joy/
И докато имам пауза между гостите да напиша някой ред.
Анелизке,Вили, горе главата момичета,всичко ще е ок,важното е да сме здрави,другото е бял кахър. Hug от мен и очаквам скоро да се включите с много позитивни мисли Heart Eyes И на мен понякога ми потъват гемиите със или без причина,но слава богу като ми се усмихне малкото или голямо слънчице и всичко ми минава Wink Любе Hug и за теб,и на теб ти мина много нещо през главата и е нормално да изпадаш понякога в такива състояния,но горе главата Hug
Ане, мерси за комплимента, и аз се чуствам уютно в дома си след ремонта,а това е най-важно,моя дом,моя крепост! По въпроса за играчките Тея играе с всичко друго,но не и с играчки Naughty,единсвено с часове може да разглежда и "чете" книжки и да показва животни и звуците,които издават PeaceНапоследък батко и пуска да гледа Шрек и там има едно моиче което бие едни войници,това е любимия и епизод,иска да го гледа по 5739206 пъти и вика"кака,на-наааа' Shocked ,дали не възпитавам агресия в нея newsm78
Сонка, Praynig дано изследванията на Диди са ок Praynig,пиши какъв е резултата
И пак да питам,че никой не ми отговори,каква вода пият децата ви и дали я преварявате newsm78
Хубав ден от нас  bouquet

# 238
Здравейте момичета,мноооого отдавна не съм писала но се надявам че ще ме извинете,всички знаете причината.Благодаря на всички ви за пожеланията,искрено се надявам скоро да се похваля с хубава новина-че сме събрали паричките,да отидем в Бон и онези хора да сторят чудо за детето ми и адът в който живеем от 10 месеца да свърши.
В целия този кошмар  да си призная Преслава е най голямата ми утеха,гледам я как расте,развива се много добре за възрастта си и...... поне за нея съм спокойна.От кроткото ми бебенце не остана следа,госпожицата по цял ден беснее,тича и  бърбори,карат се със брат си за...колички и  пушки.Пускам ви нейни снимки от рождения й ден  който ние двамата с Марти  пропуснахме...защото бяхме в болницата.
http://images20.snimka.bg/004461826.jpg
http://images20.snimka.bg/004461824.jpg
http://images20.snimka.bg/004459280.jpg
последната е от септември заедно с Марти

# 239
 bdbaloniРоси, много здраве и попътен вятър на твоята половинка!  smile3548
По-кратки рейсове и повече щастливи мигове, прекарани заедно! family

Празнично настроение!
 newsm67

И пак да питам,че никой не ми отговори,каква вода пият децата ви и дали я преварявате newsm78

отдавна не преварявам. давам изворна на девин или чешмяна, когато нямам първата. рядко давам друга минерална вода, като напълно изключвам хисар и девин неизворната, заради състава.

Общи условия

Активация на акаунт