.
. Бре, дано да отмине това нещо, че лудницата в къщи става пълна. Незнам при вас имало ли е такива неща
. Иначе всичко друго е по-старо му, ядем, спим, бърборим и пълним пампата 

От сърце му желая здраве и късмет да преодолее по-бързо това и скоро да направи мама и тати най-щастливите родители.Кураж Иве,както казаха някои мами,много сме,силни сме и ще успеем 
Айде да се видим някойден,но трябва да решим къде,че вече много студено навън 

.Моята шушонка тръгна на ясла,ходи 2 седмици и сега сме със сополи,и кашлица,но като минат пак там.Иначе със сигурност ще имам запазено място в лудницата докато свърши зимата
Днес вече беше върха на всичко.Докато миех пода я оставих да си играе в банята,там под плота имам чекмеджета с най различни дреболии и тя обича да си играе там,понеже много рядко и давам,в повечето случаи когато имам работа.Наблюдавам я отвреме на време,и изведнъж чувам:мамо,мамо,мамо,изхвърчах веднага и какво да гледам?!Изсипаяла ЦЯЛАТА 4 литрова бутилка Первол.
Така се ядосах и започнах да събирам препарата,и така и се каних,но то милото докато събирам ме тупа бо гърба и ми се смее.Е размина и се шамарчето,но я сложих в нейното легло да си довърша работата.А там ревове ,сополи абе нерви ви казвам.Ама то ви е познато на всички това.Ами така,немога да видя поне 2 часа чисто.НИе вече чакаме кучешките зъби,другите са излезли,и не ми се мисли за какви истерии пак иде реч 

....отивам да чета,че ако продължавам да пиша с тая скорост ще ме хванат лудите
. Ей големи диваненца стават понякога тия дребните, а разказа на danidji направо ме разби
. Жалко за препарата

И ако наистина не вземат болни деца,аджеба как се заразяват тогава???Аз стигнах до извода,че като се напълни групата,т.е.не отсъства никое дете,им идва множко работата и се чудят как да я поразредят.Друга причина няма
Ами ако съм на работа,което неминуемо ще стане,тогава и от работа ли ще ме викат.Кой ще ме търпи всяка седмица да излизам по обяд да си вземам детето от ясла за измислени от сестрите болести
Аз и затова я и дадох за да свиква,че в момента карам комп.курс за да намеря по добра работа,и започвам да я търся вече.Но така с тази ясла незнам как ще стане.Един ден още от сутринта като ми я върнаха,щото вечерта в 9 ми вдигна 37.5 и аз им казвам сутринта ,те ми викат неможе да го оставиш,щото ти вдигнало т.Абе хора, им казвам,повече не е вдигала т.от вечерта,а те,не вземи си го да го проследиш.Е не я оставих и тя не ми вдигна повече т..Незнам може от зъб да е било,но си мисля,че като почна работа,и я занеса сутринта,ако не я харесат нещо пак ли ще ме накарат да я взема,А на работа няма да отида....
Незнам,но им се бях заканила,ако ме върнат и на другата сутрин да сменям яслата.Аз да не съм иди ми -доди ми.Ох оплаках се

от нас за вас с Нана

/
от мен и очаквам скоро да се включите с много позитивни мисли
И на мен понякога ми потъват гемиите със или без причина,но слава богу като ми се усмихне малкото или голямо слънчице и всичко ми минава
Любе
и за теб,и на теб ти мина много нещо през главата и е нормално да изпадаш понякога в такива състояния,но горе главата 
,единсвено с часове може да разглежда и "чете" книжки и да показва животни и звуците,които издават
Напоследък батко и пуска да гледа Шрек и там има едно моиче което бие едни войници,това е любимия и епизод,иска да го гледа по 5739206 пъти и вика"кака,на-наааа' 
дано изследванията на Диди са ок
,пиши какъв е резултата
Роси, много здраве и попътен вятър на твоята половинка!