ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 766
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте, мамита!
Пу пу пу, много хубава таз юнска дружина Hug
Йоанката ме разби. Браво на слънцесата, много знае Laughing
Ние можем да си казваме само името и то не Хриси, а Тити Joy И някакви нечленоразделни, които само той си разбира Mr. Green Иначе пак сме болни Sad една седмица на ясла, една вкъщи, въпреки сиропчетата и хапчетата за повдигане на имунитета, надявам се да последното боледуване за годината Praynig
Приятен ден от нас и   love001

# 136
Привет, мамета!
НИе сме добре, само дето ни никнат кучешките зъби и няма сън ни за нея, ни за мен.
Чета и ползвам ХОМЕОПАТИЯ от 3 години и пак не мога да кажа , че съм много на Ти с нея. Аз съм твърдо за КЛАСИчЕСКАТА ХОМЕОПАТИЯ!!! Свекърва ми е БОаронски хомеопат и това много ми пречи, защото поради тази причина не мога да отида открито на класически. КАкто и да е, това пък ме накра да прочета толкова книги и се започная по отблизо с проблема.
Разликата е огромна и когато търсите класически хомеопат, трябва много да внимавате.
БОаронските хомеопати са обикновено медициски лица, които са спонсорирани и обучени от БОарон относно хомеопатията с цел продаване на продуктите им, разбира се.
Във форум БГ мамма има специални теми относно хомеопатията и списъци с класическите хомеопати и с хомеопатите ( разбирай Боаронски).НЯма да навлизам по-дълбоко, защото във форума е писано достатъчно, а и не искам да бъда криворазбрана.
КАто последно искам да ви кажа, че не е вярно , че хомеопатията е безвредна.... и това е описано в много други теми. БЪдете предпазливи и не се страхуваите да питате хомеопата ви относно тях.
Лек ден от нас  bouquet!
П.С. НЕ знам за вас, но всяко писане тук, ми коства  #Crazy, беба дърпа, щрака, драска по бюрото Crazy

# 137
Привет и от мен!
Навън е вече много студено,макар,че сутринта пак си бяхме на площадката да поиграем 1swing ,но като се наспи Тея май ще си стоим в къщи Mr. Green
Мимик, и аз наскоро имах подобно преживяване с Тея,като и купих зимните боти и ги обух и тя като започна едно"буя,буя",разбирайте събуя и аз така #Crazy ,но на следващия ден всичко беше ок,така че и Йоанката ще свикне с тях Peace А относно бабата за уикенда,иска ли питане,кой бяга от помагачи,а и защо да не "подишате" малко с татито без детенце и да се върнете освежени и отпочинали,така и тя ще се чуства по-добре с родители,заредени с положителни емоции,така че възползвай се от това без скруполи Naughty,искам и ааааааз Cry
Агнешка, значи Хрис и Тея си имат едно име,защото нашата мома като я питаш ,казва че се казва Тити Joy ,да нацелуваш малкия разбоийник и бързо да оздравявате Praynig
Люба,Таталина,Чуш,Анелиз Сонка, къде се изгубихте бе мацки newsm78 то времето вече студено,я драснете по някой ред,че да няма глоби Naughty
И за да разведря темата,сега да ви питам имате ли вече планове за празнуване на Нова година?
Ще започна аз,ние май ще празнуваме в един комплекс до В.Търново-Света гора/ако Сиска,влизаше тук щеше да ме светене дали е хубаво/ Става въпрос за 3 нощувки с 3 вечери/едната Новогодишната/,и 3 закуски.Смятаме да ходим голяма компания,но ще вземем само по-големите си деца,защото в хотела на Нова година ще е като в Сараево ,та няма да е подходящо за малки деца.Е,това е което мислим да направим,чакам и вашите планове ,за да започнем по малко да се настройваме на вълна Нова година,обожавам тези празници,оставили са много мили спомени от детските ми години,дано успея да създам такива и в моите деца Grinning santa2 Nature Snowman

# 138
Ето ни и нас http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4413373
Относно НОва Година...ще ходим при сестра ми на гости , която живее много надалече и рядко се виждаме. НЯма да правим нищо по специално, но пък факта , че ще сме заедно мисля , че ще освежи и двете ни, зашото не сме се виждали повече от година. С нетърпение чакам този празник!!!

# 139
  • София
Коте, тук съм и чета редовно, но имам много сериозни семейни проблеми, за които е по-добре да не говоря. Confused Cry Confused

Момичета, страхотни снимки сте показали.

26, коригирай линка дарлинг, че не се отваря.

# 140
ПРИВЕТ МАЦКИ!нАЙ- ПОСЛЕ и аз съм на линия.Ама пусти нет все не стига,а и компа ми се скапа  ooooh!
Едно голямо благодаря на всички ви за пожеланията към мен   bouquet
Честити рожденни дни и на Ане,Ани и Анелиз!Нека сте живи,здрави и винаги обичани!
Засега толкова,че свеки ми е нагости и ще спи в стаята дето е компа  WinkцЯЛ ДЕН ВИ ЧЕТА НА ПРЕСЕКУЛКИ ама ви изчетох  Naughty
Коте  Heart Eyes тука сме.Ще ви разправям утре за нас повече.
Лека вечер и приятни сънища!

# 141
  • Варна
Минавам само да кажа, че утре заминаваме за нямколко дни по Родопите със съпруга ми. Криско ще остане при баба си. Надявам се да е хубаво времето и да има снимки за показване.
Поздрави   bouquet

# 142
Здравейте от нас   bouquet

Скоро не съм влизала, че компа беше развален, а и Иванна беше болна и много нямах време за нета, но слава на бога вече е добре. Само, че днес я хвана някакво разстройство и сега, пък, това лекуваме Sad. Иначе е много игрива и само бели прави, а книжките ги обожава. Разглежда ги много и си говори нещо сякаш ги чете Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Много благодаря на всички за отговорите за гърнето   bouquet

Елия, много готина снимка, а сладурковците са страхотни  Peace
D3s, Агнешка, Котето, Пепи, Буболинка, Лида, Любе, Поли, Ане, Дидолинка, 26 страхотни дечица си имате, да са ви живи и здрави  Hug Hug Hug
Таталинка, рисунката на Ени е страхотна и Иванна ги умее такива ама много бързо ги махам, че става страшно  Wink Wink Wink
За зъбите: Иванна си има вече 7 зъба.
За спането: Не се буди вечерно време, само от време на време ако е сънувала нещо и се стряска и се буди с реване, а сутрин спи до 9 часа.
За яденето: Иванна отдавна иска и се храни сама и даже вече си цели и устата и много се радва.
За възглавницата: От 2 седмици слагам на Иванна една много ниска възглавница (ако може да се нарече така) и ефект няма, защото заспива както трябва, а я намирам в невероятни пози Simple Smile
За витамините: Не давам на Иванна такова нещо.
Ани от Бургас, честита радост. Да е жив и здрав и много щастлив  Hug
Добре дошла на Вили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много съжалявам, че това с Марти се случва отново и Ива преживява този ужас. Стискам палци и се моля всичко при тях да се оправя бързо.  Praynig Praynig Praynig
Мимик, ама много умна тази Йоана бре, направо се скъсах от смях Simple Smile

Ето ни и нас, че да не ни забравите Simple Smile

ОЩЕ ЗА ГЛЕДАНЕ

Лека и спокойна вечер  Flutter Wink Peace

# 143
Да се оправдая и аз,що не съм писала,ама си засрещнах един пръст и сега цялата ръка ме боли зверски.....но понеже не се е надуло нищо,се надявам да няма по-сериозни травми...обаче ми е трудно писането/с един пръст кълва тука като току що запознала се с клавиатурата/...пък и тия дни ни отпуснаха малко пролетно време и гледахме да сме навън...ама стига съм се оправдавала,ами да карам по темите....
Чуш,защо не щеш да споделяш мила...нали знаеш,тук сме и в добро и в лошо....дано нещата при вас да се оправят...и дано да имаш много повече хубави моменти...Моля,те като намириш време и желание ни пиши каке бъдещия батко..и как върви бременността.
Коте,радвам ти се на Коледния ентусиазъм...аз съм още много далеч от подготовките...ама май е време да се позамисля.....А,за питанката ти към Сиска-пиши и на ЛС,няма да ти откаже коментар/стига да знае нещо по въпроса/
26-аз бях написала нещо подобно преди два-три дни,ама Иво ми затри писаното, а после нямаше време,но напълно заставам зад написаното от теб за хомеопатията/аз също ползвам Боаронските и лекари и лекарства само ако няма друг вариант/...но наистина информация има много-който иска ще я намери....А,снимките и при мен не се отварят-ако може да си погледнеш линка,че сме се затъжили за Далия.
Мимик,не е егоистично...а и така детето свиква и с други хора и с други порядки.....аз в давам мило и драго да ми ги вземе някой,ама няма-така,че щом има къде и при кой-хич,не се замисляй/е ,стига да не е прекалено често,де/
Анитка,пътя към Родопите не минава ли през Пловдив???
Сонка,липсваше ми,радвам се ,че се яви...
Сега ми липсва осезателно и Елисирчето Sad и Емси....и доста други мамита...
Но повече няма да се мъча,че тоя пръст мазол ще хване....пожелавам ви лека и мека Heart Eyes Hug  bouquet

# 144
  • на брега на Дунав
Е, добрах се най-накрая и аз до компа  Mr. Green. Стана доста късно вече, но имам обещани едни снимчици и сън не ме лови, че нещо не успях да ги пусна вчера. Та ето ги и мойте дечурлига:

А ето  това моя дребосък напоследък много обича да прави ... на мама се е метнало момчето  Joy

Люба, как се контузи бе мила  ooooh!, да се оправяш бързо ей  Hug
Таби, големи мацанки сте  Joy. Да нацелуваш сладкишката от мен  Heart Eyes

# 145
Е, с това ми изпълнение стана за пореден път ясно, че сме скарани с компа...
да се надяваме, че сега ще видите снимки. Имам и едно много готино клипче, но не знам как да го пусна тук newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101595&photo=61

# 146
  • Пловдив
Добрютру  Hug

Ние се позагубихме малко, но все някакви задачки имах. А през почивните дни се правех на сладкар. Пробвах да украся торта с марципан и фалшив фондан  Wink

Започвам подред и дано не пропусна някого:

Вили, добре сте се завърнали сред нас- липсвахте ни.
Ане, Поли, младежите са много сладки и сякаш наистина си приличат.
Дидкеее, пиши по-често душа, харесват ми веселите ти постове. Твоите палавници са големи сладури.
Ани от Бургас, май малкия много обича да се кипри.
Коте, Тея толкова е порастнала, а буклите и....  Heart Eyes
26, ама и Далия е станала едно голямо момиченце
Таби, радвам се че се разписа. Ивана мноог е порастнала
Нели, като гледам Сами и Еми се забавляват добре заедно.

Чуш, какво има миличка. Нали знаеш че винаги можеш да споделиш  с нас.

И малко по разискваните теми.
-- Имаме си 6 зъба, от които последният проби преди 2 седмици
-- Любчо спи без възглавница.
-- Будим се по 868459 пъти на нощ и все си търсим то-то (цок-цок) Май ще су1е до първи клас

... сигурно имаше и още нещо, но... като пиша толкова рядко и все нещо забравям

Приятен слънчев ден от нас.

П.П. Любе, времето за сега е добро, ако искаш да се видим в градската. Че виж как се разминахме вчера - аз в кичука при вас, а ти на центъра при нас 

# 147
Добро утро и от мен момичета Hug

Много благодаря за хубавите думи за Вики bowuu

Пепи снимки няма ли да покажеш на тортата.
Любе дано бързо да се оправи пръста Hug
Корни  Heart Eyes да ги нагушкаш много тези слънчица. Много са чаровни, пу пу.
А пък да не говориме за Иванна. Винаги съм я харесвала много, таз сладурана. Таби разгледах и предните странички, много е порастнала. Голя чаровница е.
Вили няма ли да ни покажеш слънцеса Нана колко е голяма?
Далия също е порастнаала много Hug
Абе нашите дечица са най-чаровните от всички.
Ани наистина си приличат Вики и Стефи Grinning. Ще трябва да ги запознаем като идваме към Бургас лятото. Това лято дето мина бяхме точно в Бургас, ама ти нямам тел. за да се чуем.
Чушчице Hug дано нещата се оправят. Ако не е удобно да споделиш, поне ни успокой че с Марти и бебо всичко е наред.

Като слушам Котето и Мимик колко говорят дечицата, и почвам да се притеснявам да ви кажа за мойто отроче. Ми че той освен "пааи" демек че му пари супата/абе на него всичко му пари и само това разправя/, дай, мами, тати, баби, и "боку" - демек боклук друго не приказва. Всичко останало са аля баля и разни не разбираеми фрази.  Кажете кога трябва да започнат да приказват разбираеми неща?

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 11:53 от ~Поли~

# 148
Здравейте всички!
При нас времето е отврат,вали от сутринта и цял ден ще сме в къщи Sick,добре поне ,че от утре баткото започва училище ,че вече го хванаха бесовете в къщи Confused
Пепи, евала мацко,за кулинарните ти умения ,какви са тези фонтани по тортите какво е това чудо,и аз искам да видя Laughing и да нацелуваш малкия бонбон Heart Eyes
Поли, Тея от скоро започна да приказва повече,и да съставя прости изречения от две думи,така че споко и при вас ще стане Peace Днес например и показах ,че навън вали дъжд и капи по прозореца и тя ми вика:Дъд,апи-т.е дъжд капи  Joy
Чуш, и аз съм насреща за виртуална подкрепа,каквито и да са проблемите,нали знаеш,споделената болка е полвин болка,така че сподели да ти олекне Hug,надявам се бебчо да е добре Praynig
Анелизке, завиждам ти благородно за Родопите,дано си починете и изкарате чудесно,ще чакам снимки
Любе, ами да,наистина Коледните и Новогодишните празници са ми любими и ме зареждат положително и се надявам да заразя и вас тук с моя енусиазъм Wink
Тея почти разруши къщата затова ставам.

# 149
Пак съм със стария ник newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт