ако не опиташ, няма как да стане. Ти си работещ човек и се чудя как издържаш. Нищо не може да ми се отрази така зле, както недоспиването. Съответно това не значи че ще го отбиваш. Покажете му само, че нощта е за сън. Стефан спи от 21, 21,30 до 7, 7,30 часа, много често непробудно. В редки случай се буди към 4 часа плачейки, но го гушвам и заспива при мен. След това отново го местя в леглото му.
от нас!
За Зелената енергия ,мога да ти кажа,че приятелката ми дава на сина си,който е колкото Крис,от 1г и е много доволна.Нашата хомеопатка,каза да давам на Тея коластра,за подсилване на имунитета,тя също е продукт на Аква сорс,така че смело 
,егати патките и без да се допитатдо теб
А за боледуването ,за съжеление немога да те успокоя,ще боледува докато си изгради по-здрав имунитет и не я събаря всеки вирус,при нас с баткото този период беше доста дълъг,но при всяко дете е различно.Успех при вас 

, 

...не мога нищо да направя, когато е буден...нищичкоооо
ама то ви е познато разбира се...и той като повечето малчовци е и във фаза
...за щастие МирОто няма нищо против да давам хомеопатични лекарства 

пие к.мляко поне два пъти през нощта, а за събуждането - минимум 5 пъти:tired:
... а аз уж имам помагачи и пак

гърне също
...а ВикО като се върне от градинка са 
:
.
!
пу-пу,да го нацелуваш 

.А,къщичката на Тея сигурно е страхотна,ама кой ти я гледа при таз мома отпред.И за Ники мога само да кажа,че мама му ще има да бере дертове-юнака и е красавец...а виждзам и още от сега е по контенето......И Стефи,ще разбива дамски сърца на килограм....ама мама му защо се скатава
,разгледах и техните снимки-ами толкова чаровна и усмихната е....направо ми стопли деня.Вики пък все повече заприличва на мама Поли,май?
. Тая вечер мъжо ги издебна и ги снима та утре ще пусна поне една снимка и аз. Истината е, че Сами докато види фотоапарата и хуква да го бара и нищо друго не мога да снимам освен забитата му сладка муцинка в обектива
. Голмямо диванце е ама какво да се прави. Мераклия е да снима не да го снимат детето 
голяма скица и тя разбрала вече от бонки

Смятам обаче че ако не възприеме това , което говоря ще предприема радикални мерки и ще го
- един шоп по-малко 
Кърменето е "виновно" едва тогава , когато след няколко нощи при друг човек бил той таткото или някоя от бабите дечко започне да спи без особенни протести ...във всички останали случай - както е и моя това будене след като всичко друго е опитано навежда на мисълта за дискомфорт , който го причинява .Вероятен такъв са зъби ...ама след като бъдат изключени други - сух въздух например , топла или студена стая и разни неподозирани от нас дори - ето пак линк , на който му се чете http://www.askdrsears.com/html/7/T070100.asp

,опитва се да казва някоя думичка,но смешно я произнася.Татко и я е научил,като види,че дават по телевизора мач и да вика "ГОЛ".Добре разбира кога е мач и толкова ентусиазирано вика "гол" с вдигнати ръце
с таткото натопихме веднага пътеката във вода,за да не изъхва боята и той веднага отиде за корселин и оправихме поражението,е има малко избеляло на пътеката ама се ядва.Само тогава се ядосах повечко.
,че нещо не ми е силна страна езика 
, и настава една неописуема радост ,толкова се кефи че няма дрехи и пантофи ,че като върви по паркета набива крачета и се чува едно пляс-пляс
Препоръчани теми