ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 693
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, само редактирам линка на Ани

http://asiveva.multiply.com/photos/photo/3/23

иначе аз като кликнах нищо не се вижда.
Извинявай Ани.

По-късно пак ще пиша, че днес сме на ортопед, и ще пиша резултата.
Целувки на всички. Heart Eyes

ПС: Ани кажи плака ли като го остави да спи при свекърва ти?

# 121
Момичета слагам ви две снимчици, защото сте ни забравили вече:
Ям Simple Smile солетки

Дърпам си клавиатурата, ще пиша на компа Grinning

Айде и аз да питам, свободни девойки има ли?

# 122
Поли, много е сладък и ми прилича малко на Стефи. Ето доказателство, пък ти прецени

Относно кърменето, не вярвах че Стефан ще има непробудни нощи, но се случи. Още преди мислех да ти предложа уикендите, когато си по цял ден с него, през ноща да оставяш при баба му. Стефан ме търси първите нощи, съответно баба му му давала вода. След петата нощ и вода не искаше. Преди го приспивах на гърда, сега го гушкам и ми заспива на рамото, на фона на народна музика  Grinning ако не опиташ, няма как да стане. Ти си работещ човек и се чудя как издържаш. Нищо не може да ми се отрази така зле, както недоспиването. Съответно това не значи че ще го отбиваш. Покажете му само, че нощта е за сън. Стефан спи от 21, 21,30 до 7, 7,30 часа, много често непробудно. В редки случай се буди към 4 часа плачейки, но го гушвам и заспива при мен. След това отново го местя в леглото му.
Иначе спи на малка възглавница от няколко месеца, но тя е толкова тънка, така че едва ли се брои.

Ето и малко снимки от разходката в неделя

http://asiveva.multiply.com/photos/album/4/Photo_Album_2007-10-29

# 123
Добро утро, мацки!
Поли,Ане, големи сладури сте показали и Ане,наистина си приличат двамата, Hug от нас!
Даниджи, така протича първия преглед при хомеопат,за да назначи точното лекарство за теб/в случая за Мира/,така че  Peace За Зелената енергия ,мога да ти кажа,че приятелката ми дава на сина си,който е колкото Крис,от 1г и е много доволна.Нашата хомеопатка,каза да давам на Тея коластра,за подсилване на имунитета,тя също е продукт на Аква сорс,така че смело Peace
Мимик, какви са тия малоумни лелки в яслата,как може да сложат памперс на дете,което вече е без него #Crazy,егати патките и без да се допитатдо теб #2gunfire А за боледуването ,за съжеление немога да те успокоя,ще боледува докато си изгради по-здрав имунитет и не я събаря всеки вирус,при нас с баткото този период беше доста дълъг,но при всяко дете е различно.Успех при вас Peace

Анелиз, пусни някоя снимка на гаджето ,че младите се забравиха,ето това е за Криско от Тея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 124
...ей, банда 
Не съм се появявала с расъждения, понеже все не остава време да ви изчета ooooh!

Ех какви отбрани юнаци си има в нашата темичка ама и мацките не отстъпват
Ето го и моя:

...и други снимчици за губене на време   Mr. Green

И аз се присъединявам към майките с "лепки"  #Silly
Напоследък е като малка гнидка за мен ooooh! ...не мога нищо да направя, когато е буден...нищичкоооо  #Puppy dogама то ви е познато разбира се...и той като повечето малчовци е и във фаза

Ане, до скоро давах Мултисанастол и на двамцата, сега вече търся някои други витамини за през зимата Peace ...за щастие МирОто няма нищо против да давам хомеопатични лекарства newsm10
Да чукна на дърво след пневмонията Мишата не ми е бил болен (да не ме чуе дявола)

...третият отбор към когото се включвам е на неспящите smile3507

Ляга към 21-21.30 и към до 12 спи добре, но после  Weary пие к.мляко поне два пъти през нощта, а за събуждането - минимум 5  пъти:tired:
Никне му 5-то зъбче и е доста неспокоен  Stuck Out Tongue Winking Eye ... а аз уж имам помагачи и пак  afwitch newsm29
Възглавница не ползва Naughty гърне също Tired ...а ВикО като се върне от градинка са

...е в такова състояние се намирам

Слънчев ден от мен и моя спящ Принц
...Шоши и той си няма маЦка, но аз знам, че сам ще го наобикалят всички без да търси Mr. Green

# 125
Ехо, айде да пусна и аз малко смешни снимки, от днес, пробвахме на тати фланелките  Wink:

ама никак не му е малка блузата,нали  Laughing

Ама как си приличат момченцата на Ане и Поли....целувки на нашия приятел Стефи и все така да е със спинкането Hug.
Ане - ние не участвахме в По-по-най,просто публикуват снимки накрая на предаването и там ни показаха, иначе ако искате да ни видите ,може да влезете в www.netera.tv
Дид о Линка та - пак си направила едни фотоси, много сте готини ... значи всички вилнеят с пълна газ у вас  Laughing
Тея,Тея - малка фея !
Любе , и вашата фото сесия си я бива  Hug!
Днес ме е ударила вълната с римите, май не съм добре, то вчера си говорихме за изкукването ,ето го и ефекта,дори и ми личи вече ....

# 126
Ани, голям сладур Никито с фанелките на тати Joy пу-пу,да го нацелуваш Heart Eyes
Дидкеееее, да ги изядеш твоите мъже,страхотни са по голи коремчета Grinning
А на Люба, момчетата са ми слабост Embarassed Heart Eyes
И за да побутна темичката малко,че като гледам няма никаква активност,ето още една снимка,да видите каква къща си имаме Joy

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 19:50 от коТето

# 127
Коте,мерси...ще гледам да ти ги показвам по-начесто....но и Дидкините сладури са №1...ей,напълниха ми очите и душата вчера....а пък мама им просто сияе на снимките.....евалла на таз булка Wink.А,къщичката на Тея сигурно е страхотна,ама кой ти я гледа при таз мома отпред.И за Ники мога само да кажа,че мама му ще има да бере дертове-юнака и е красавец...а виждзам и още от сега е по контенето......И Стефи,ще разбива дамски сърца на килограм....ама мама му защо се скатава  Thinking,разгледах и техните снимки-ами толкова чаровна и усмихната е....направо ми стопли деня.Вики пък все повече заприличва на мама Поли,май?
А,за диалозите на Йоанка-просто ще замълча,че ние сме на светлинни години от смислена дума,а тя вече се "пазари"............

# 128
  • на брега на Дунав
Ей, какви са тия фотосесии бе големи красавци и красавици виждам. Само аз се скатавам май и не си показвам децата  Blush. Тая вечер мъжо ги издебна и ги снима та утре ще пусна поне една снимка и аз. Истината е, че Сами докато види фотоапарата и хуква да го бара и нищо друго не мога да снимам освен забитата му сладка муцинка в обектива  Joy. Голмямо диванце е ама какво да се прави. Мераклия е да снима не да го снимат детето  Joy
Мимик, паднах с тази твоя Йоанка  Joy голяма скица и тя разбрала вече от бонки  Joy hahaha
Ане, аз да си кажа, че превантивно за повишаване на имунитета май нищо не давам на дребния макар, че се замислям и аз дали не трябва и на двете да давам. Ето сега Сами е сополив, мислех, че е прихванал от мен нали бях болна ... ама тая хрема е вече цяла седмица и нищо друго. Пръскам Нисита в нослето колкото да не се запушва и до там. Имам съмнения, че май хремата е пак заради някое зъбче, но знам ли със сигурност.
Пак съм кратка ама  ... пожелавам ви лека и спокойна нощ и утре да посрещнете деня бодри и отпочинали  Hug

# 129
Добро утро от мен !

Благодаря за думичките за добре дошли и аз да кажа - добре заварили ! Вие също много ми липсвате и ви изпращам много , макар и виртуални  Hug
Няма да мога да отговоря на всички дето искам , защото Нана - разбирайте шефката няма да разреши .
В постовете ви за хомеопатията и за кърменето  има неща , с който не съм съгласна и такива , с който съм . Wink
През изминалите няколко дни гледах да се просвещавам колкото мога по тези теми и вече съм се подготвила за солидна защита пред мъжа ми - разбирайте нещо като държавен изпит ! Grinning Смятам обаче че ако не възприеме това , което говоря ще предприема радикални мерки и ще го  #2gunfire - един шоп по-малко  Twisted Evil
Сега сериозно .
Относно хомеопатията   - ей , мерси за разказа Даниджи.След прочетеното в нета съм твърдо за класическата хомеопатия и против тази на Боарон.И доктор съм си набелязала .
За дечицата по снимките страхотни са .Много са големи и са много хубави ! Да са ви живи и здрави .
За кърменето   Ане и след една годинка кърмата продължава да е полезна .Не е лично мнение , а е факт.Чисто физиологически циците не знаят  че детето е станало голямо и не спират да си произвеждат от ценната течност .Хайде да не преразказвам ето ти направо линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=21657  Simple Smile
За не спането и кърменето   цар съм станала по тая тема да знаете !  hahaha Кърменето е "виновно" едва тогава , когато след няколко нощи при друг човек бил той таткото или някоя от бабите дечко започне да спи без особенни протести ...във всички останали случай - както е и моя това будене след като всичко друго е опитано навежда на мисълта за дискомфорт , който го причинява .Вероятен такъв са зъби ...ама след като бъдат изключени други - сух въздух например , топла или студена стая  и разни неподозирани от нас дори - ето пак линк , на който му се чете http://www.askdrsears.com/html/7/T070100.asp
Е , мили мой махам се от компа , защото дечко с една туба крем Дав хидратира чудесно ръцете си , чаршафа на леглото , кучето си АФ и пижамата ми  Embarassed Вземаме се в ръце , за да чистим пораженията . Mr. Green

# 130
  • на брега на Дунав
Добро утро и от мен! То вече май добър ден трябваше да кажа, ама докато се добера до компа  Mr. Green. Сега дребните гледат по ТВ едно детенце като пее "Баба Рада .... нещо си" и викам докато пия кафенцето да ви кажа здрасти поне Heart Eyes. Лек и пълзотворен ден ви пожелавамна всички  Hug

# 131
Здравейте   bouquet
Ех,че порасват тези дечица,все по-хубави стават  Heart Eyes
При нас какво ново  newsm78 ,опитва се да казва някоя думичка,но смешно я произнася.Татко и я е научил,като види,че дават по телевизора мач и да вика "ГОЛ".Добре разбира кога е мач и толкова ентусиазирано вика "гол" с вдигнати ръце  Laughing.Харесва песничката на сънчо и часовника след това преди новините.Много им се радва.Като види конче ,може и по ТВ. му се радва и цъка с език.
За белите-не са големи с изключение на една ...преди месец някъде,подхвърляше по земята кутия с боя,но аз си мислех,че не може да се отвори и си седя спокойно,а то какво се оказа идва тя от коридора и ми сочи нещо в коридора,отивам и какво да видя  Shocked боята се разсипала на пътеката и всичко е в бяло  #Crazy с таткото натопихме веднага пътеката във вода,за да не изъхва боята и той веднага отиде за корселин и оправихме поражението,е има малко избеляло на пътеката ама се ядва.Само тогава се ядосах повечко.
Сега ще бягам да си гледам сериала,че без мен не почва  Wink Mr. Green

# 132
Вили, този сайт за проблемите на съня само на английски ли е  newsm78 ,че нещо не ми е силна страна езика Embarassed
Зори, кофти това за боята,но пък Ани се е повеселила Joy
Нашата мома от известно време знае ,че има "дуда" и пада голям смях,защото преди къпане вечер я събличам да походи гола и боса в стаята/един вид каляване/ и вече като стане време за къпане вика"Гол дуда",което означава да я съблека гола по дуда Joy, и настава една неописуема радост ,толкова се кефи че няма дрехи и пантофи ,че като върви по паркета набива крачета и се чува едно пляс-пляс hahaha

# 133
Ай добртро и от мене!
Ние сме дбре и да ви сепохваля вчера й купихме на Джоана апрески. И аз една радост- ей кви са хубавки и кви са готини. Като й ги показах и тя един рев махай махай, буе се (да ги събувам), нишка нишка (демек не ги искам и така) . И сега съм решила че ако не иска по-нататък да ги обува ще я ритам с тях.
Зори, сигурно наистина те е било яд за пътеката с боята, ама така отстрани много забавно звучи Laughing
Ние сега си имаме баба и ще си имаме всеки петък събота и нделя, че да мое мама и татко да си релаксират и така. Мисля и дал това не е малко егоистично спрямо детето, че когато сме почивка искаме и от нея да почиваме. Вие как мислите, гадно ли е така

# 134
  • 5 етаж в ляво
Мимик,що да е гадно бе,че искаш да  си починеш.То умората си е умора,няма значение от работа ли кво ли?!
Знаеш ,и Асан човек Laughing

Общи условия

Активация на акаунт