моля се за вас
/...иначе и ние бавно и сигурно лудваме...но поне сме що годе здрави/което вече оциних след едномесечния сополиво-кашлящ маратон/
.при Поли пък е другата крайност-като я няма през деня и детето се опитва да навакса....ама и те вече не са глупави и затова не приемам,че някой бил за психолог/а и си мисля,че всеки свестен психолог би ви казал,че това са нормални фази от развитието на децата/......За буденето нощем-също не съм съгласна,че е заради кърменето-аз поне в това отношение мога да се похваля,че имаме доста спокойни нощи/когато няма други причини,обикновенно зъбни/...просто при всяко дете по-различно време идва успокоявянето/въпрос на темперамент,на нервна система,на емоционалност...както щете го кажете/
. С теб сме Ива 

, айде ша пусна някой снимка ма да видим кога, че нещо съм назад със снимането май 
,така че смело потърси добър класически хомеопат
А за мъжа ти,Люба е права че сам ще се убеди в противното,на това което мисли, и моя не вярваше,ама му дадоха 3 гранули и му изчезна една екзема,която имаше от години и не минаваше от нищо 

,ами и аз искам да получавам 700лв,ама получавам 300,както повечето мед.специалисти

.Утре ще е пак в нас ,но в други ден е пак при децата.Не изпитвам угризения от това,защото за мен е най важно как се чувства детенце,дори и да ходи само до обяд,пак ще и е по интересно отколкото с мен по цял ден,и то в последните дни само в къщи....
, никакво време да чета назад, но да честитя ако има празнуващи 

. Сега и давам капки Фенистил и витамин Ц. Та нещата започнаха да отшумяват де. По краи тази работа така ме друсаха нервите, 4е и мене всичко ме сърбеше
.
.
.

През деня като закарах Крис на вилата носех фотоапарата, но се отплеснах в приказки и забравих. А вечерта изобщо не ми мина през ума да го взема. Моя мъж също е против хомеопатията, жалко, че не се сещам какво да му излекувам за да повярва. 
....сега се правя на голяма готвачка...мале,мале!какво ли ще излезе от цялата работа, използвам Ники ,че спи и съм забъркала първо,второ,трето.
...
,а ето и една от неделната ни разходка:

Пита ме какво ли не,от началото на бременноста,мина като е била бебе,та до сега....Пита какво обича да яде,как спи,с какво играе,как ака,обича ли кака си,има ли страх и ако да от какво,абе ужасно много въпроси,при което Мира направо подлудя
,а аз два пъти.Къде ли не бръкна какво ли не взе,събаря,катери се ,абе направо като излязох се чувствах като окопала 10 дка нива
Казах и, че е тръгнала на ясли ,а тя ама не е ли рано,защо така....аз и казвам,че със сигурност детето ще се чувства по добре там,понеже си е палавичка,тя май много не ми повярва,но малко преди края на прегледа ми казва:да, според мен детето е добре да ходи на ясла,общителна е ,не плаче от чужди хора и т.н.,само дето не ми каза давай го жено,че ще полудееш зимата с това дете
С което наистина се убеждавам,че това е добре за нея.Просто има нужда от хора и интензивно сменяща се атмосфера,която аз и да се скъсам ,не бих могла да и предоставя у дома.Всичко и омръзва адски бързо и иска нещо ново,и ново 
сега незнам дали го чета правилно от рецептата,но ще опитам,ако греша ме поправете pulsahlla,каза,че било лилаво шишенце и да вземаме 3 дни по 3 перлички ,2 пъти на ден,след това да направим 3дни почивка и да давам по 1 капачка осцилококцинум.Това на всеки 14 дни,и да давам цяла зима.Също ми препоръча да давам капкизелена енергия за която малко ще помисля.Струва 60лв.,но е за 3 месеца,и май ще взема и него.Та това е общо взето от прегледа.Ако някой има да казва нещо по поста ми моля нека го направи/по точно за лекарствата,вземал ли ги е някой и такива работи/

Утре ще проверя в Nettera и се надявам да го има на запис.
. Освен това след безсънните нощи, каквито се очертаха последните месеци и ставането само след 4 сутринта беше около 10 пъти, по-скоро подаванате на гърда, ми дойде меко казано " на нагоре". Защото ако се съчетае кърмене с ползване на биберон, може би минава по-леко, но когато аз играя ролята на такъв, ми става леко неприятно. Та аз усетих на къде вървят нещата. Освен това в темата на дългокърмещите майки се шокирах от неиститовото и настоятелно желание при по-големите кърмачета и честно казано се поуплаших. Най-важната причина да отбия Стефан си остана нощното ставане. Та той остана да спи при свекърва ми и след 5-6 нощи, момчето разбра че нощта е за сън, а не за ядене. От тогава спи като бебе. В един момент се амислих, че така или иначе разбра кога да яде и спи, няма ли да е добре да го кърмя през деня само, но връщане на зад няма. Макар че при няколко дни преди сън, дойде до мен и започна да скимти, както винаги, когато си иска неговото цоценце ( партизанското му име:)). Дадох му гърда, засука юнакът и си текна кърма. Това става месец след като отбих. Щях да полудея, не мога да обясня какви вълни ме заляха. Но наистина връщане на зад няма. Това за кърменето след година и нещо и връзката му с имунитета на детето, не го вярвам. За мен кърменето след година и 2-3 месеца си остава невероятно изживяваване и за майката и за детето, от който и ъгъл да го погледнеш, но връзка с имунитета няма. Лично мнение разбира се, с което не ангажирам никой.
Не мога да си го простя. Успях да хвана само победителя и много ми хареса. защо не ни предупреди или аз пропуснах?!
Вили, кърми Нана, щом и двете го желаете, нищо друго няма значение. Препоръчани теми