ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 731
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Пепи, евала мацко,за кулинарните ти умения ,какви са тези фонтани по тортите какво е това чудо,и аз искам да видя Laughing и да нацелуваш малкия бонбон Heart Eyes

Роси, никакви фонтани няма бе мила  ooooh! Покритието е тип фондан или по-точно млечен марципан. Направих само няколко розички, които исках да пробвам  Blush

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 16:00 от _Пепи_

# 151
  • София
Здравейте, мацки  Simple Smile

Ах с какво изкушение започва деня... ммм, Пепи, не е честно само картинки да пускаш  Wink

Съжалявам, че няма да се обърна към всяка от вас, но времето на компа ми е ограничено, познайте от кой ... Wink Не мога за секунда да я оставя без наблюдение, че все някакви бели прави. Пуска котлоните, пералнята, прегръща телевизора с бисквитени пръсти... сигурно ви е познато Simple Smile Иначе да чукна на дърво сме ок. След смяната на времето имаме малък проблем с режима, щото човечето не го интересува смяната и сега вместо в 20 часа й се приспива в 19, което пък води до още по-ранно събуждане. Та по този повод да ви питам - Колко пъти през деня спят вашите дребосъци и за колко часа?  Ени спи само веднъж и то за час и половина, което на мен ми се струва недостатъчно.

Всичките ни юнски дечковци са страхотни сладури и сладурки, честно! Все по-големи и по-готини стават. А като почнат да бърборят са още по-забавни. Е, Ени не е от приказващите, но не съм се шашнала, знам, че като й узрее в главата тогава ще стане. Казва отделни думички, но й е по-лесно да ми показва какво иска - хваща ме за ръка и ме води до желания обект.

Радвам се на завърналите се към темата мацки, още повече се радвам на снимковия материал  Hug

Хубав ден, пъстър и усмихнат!

# 152
[.......

Роси, никакви фонтани няма бе мила  ooooh! Покритието е тип фондан или по-чочно млечен марципан. Направих само няколко розички, които исках да пробвам  Blush

.........

Joy Joy Joy Ето,виждаш ли моето кулинарно невежество как ме изложи hahaha
А тортата е,,,,,,,, нямам думи,разкош....
Таталинке Hug Тея спи един път на ден от 13.30ч до 16.30ч Peace

# 153
Здравейте момичета!Аз писах ли писах преди обяд и какво мислите малките пръстчета на бандитко ми изключиха компа  #Cussing out
Знаех си аз,че наште деца най-хубави  NaughtyСтрахотни снимки сте напускали,малчуганите вече са оформени мадами и господа.
Ние почнахме яслата,но предната седмица бяхме на дом. лечение  Tired със зачервено гърло и кашлица.Много ревем бе направо ми се къса сърцето като го оставям,а и днес,тъкмо за седмица и половина свикна долу горе даже и обядвал и тез болести ни развалиха дисциплината.Инъче всичко друго е добре,ние не приказваме много разбираемо.
-за възглавница спим на такава ако обаче не сме я изхвърляли преди това от леглото
-научихме се най-накрая как прави котето  ooooh!
-рядко с ебудим нощем освен тез дни ,щото ни расте зъб
-спим 1 на ден около 2-3 часа,обикновенно след като го взема от яслата от 13ч до 16ч
Анелиз приятен път до Родопите и весело изкарване
Ани от Бс честито племенниче,те май при вас валят ли валят бебета  Laughing/дай Боже де /
Таталинка тази твоя Ени е голямя сладурана,май май е станала голяма беладжийка  Grinning
Коте браво на вас вече планувате и НГ.Тея също е много порастнала и е много хубава
Пепи страхотна торта си спретнала
Корни много са сладки Сами и Еми дано се разбират винаги и се обичкат
Любе къде се рани бе мила?Айде бързо да оздравява пръста и да пуснеш още някой кадър с твойте сладури
26 ееее ама и Далия е много хубава майче ти е одрала кожата  Thinking
Иванна също не отстъпва по чаровност на другите дечица,виждам че и тя обича да 4рисува" АМА В/У СЕБЕ СИ Grinning
Да обаче и кавалерите юнчовци не отстъпват пред мадамите и всички те са страхотни момченца Crossing Arms
Айде и аз да пусна мойто бандитче в класацията,че май мадама за нас не остана  Crossing Arms

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&photo=162
Ох хайде стига съм досаждала,ако съм пропуснала някой и нещо да ме извини
Лек следобяд

# 154
Здравейте и от нас със Стефо Simple Smile

радвам се много на снимките на Далия, Сами, Еми, Иванна-та:), Тея, Дими, Вики и Шошо... ах, какви маймунки са тези братчета и как само се обичат, истински бонбони.

Любе, много неприятно усещане. Благодарности за милите думи, по повод моята персона.  Heart Eyes за теб

Поли, всеки идвайки от София минава под терасата ми. Така, че е престъпление ако не го направиш следващия път Naughty Таман ще видим къде са приликите и разликите при Вики и Стефи  Grinning

Коте, аз не обичам по НГ да изсипвам луди пари, предпочитам почивка през февруари или март, някъде по Рила-та и Пирин-а, както преди правехме. Та предпочитам да съм у дома. На последък има някаква истерия с цените по празниците. В този ред на мисли, ви показвам снимки от уикенда. Бяхме в Изт. Родопи и беше невероятно. Ще качвам още снимки. Стефан се държа на положение и всичко мина много добре, за моя изненада си стоя в столчето.

http://asiveva.multiply.com/photos/album/6

Анитка, приятно изкарване и хубаво време ви пожелавам и да се отчетеш със снимков материал.

Таталина, Стефи бързо мина към новото време. През ноща спи добре-около - часа, но през деня не повече от 1-1.30 мин., но го отчитам за нормално, след като спи добре през ноща.

Не се притеснявам за малкия речников фонд на Стефан, който се изчерпва с членовете на фамилията и още няколко думи. Понякога една дума при него има 2 значения. например "мама" означава "мама" и "няма'', като съответно са с различна комбинация. Освен това много жестикулира, като разказва за нещо, да речем песничка. Обикновенно песничките ги изпълняваме с ръцете  Grinning

И той като Йоанка на Зори и Нана се оплеска няколко пъти с пенатен крем, а той как "лесно" се мие...голям зор видях докато го изчистя.

# 155
Привет и от мен!
Ех,че хубави сте всичките пак  Hug,нали знаете,че обожавам да ви разглеждам...от ден на ден все по-големи, все по-интересни и все по-красиви са тез Юнчета  Hug.
Благодаря за милите думи по наш адрес! Винаги ми стопляте душата...
И аз точно си мислех за Чушчица,че нищо не е казала,как е ? Хайде недей ни притеснява ,разкажи ...
Аз покрай нашият племенник, съвсем излязох от темата, мама е със запушени канали и едвам не направи мастит, че ходихме да я лекуваме...не искам да й се меся и да се чувства,че я командоря/грубо казано/,но всячески се опитах да й помогна...днес пак бях при тях, бебето сега е на АМ, докато рагадите раздравеят,че положението е ужасно, а вече гърдите й са по-добре...
Иначе ние с Ники сме добре, голям бяс е ви казвам...Днес отново ме побърка, както казва Таталинка,пипа навсякъде, и за миг не мога да откъсна поглед от него...изхвърлил дистанционното на ТВ-то в кофата за боклук,добре че видях навреме...после в тоалетното гърне намерих поличейската му кола.... ooooh! ooooh! ooooh!....
Заразих се от хубавите омайни думи за Новогодишните празници на Котето...Размечтах се, ние ще сме на една вила в Созопол, свеки каза,че ще дойде да гледа Ники и малкото бебче ,та ние да сме си починели...Трябва да се възползваме максимално,че не ни се е случвало друг път...
Приятна почивчица на Анелиз, и ти си знаеш за снимките....
Ане- снимките са ви чудесни, направо е невероятно красиво всичко, и под секрет, видях мъжо на снимките - били сме колеги в Университета  Wink, ако се не лъжа , учихме по едно и също време в един випуск .
За спането - Ники спи два пъти на ден, за около 40 мин-50 мин. предиобед и от 2 до към 4/30 следеобед....
Още се борим с гърнето, но съм решила да се преборя и да се научим...
За бърборенето - само той си разбира думичките, иначе не обича да повтаря , и сам определя кога да каже нещо....,речникът ни е много беден, но такова си ни е детенцето....

Поздрави! И се пазете!

# 156
Добър вечер !
На мен главата ми е малко празна  Rolling Eyes и сигурно ще пропусна да кажа това онова , но няма да ми е за първи път .
Дечицата по снимките са много хубави , ама не защото са си "наши " , а защото са страхотни бонбони ! Heart Eyes
Снимки на Нана скоро ще пусна!Първо да ги кача в снимка бг и тогава  Peace
Ani ot Burgas много неприятно с племенника ви ..стискам палци !Бих дала съвети , но нали не съм се сблъсквала с подобен проблем ..и не мога да ти помогна . Tired
Котеза НГ нищо не съм измислила . А онзи сайт за съня го има май и на руски , ако го намеря го пращам.
Чушчи ако не ти е за споделяне хич и не ни споделяй , но да си знаеш че имаш едно искрено , макар и виртуално гуш  Hugот мен !
sonka вярвам че дечко ще се адаптира !Стискам палци да е по-скоро !
Люба много неприятно е това с контузията.Дано скоро се оправиш.
Анитка, приятно изкарване и от мен !  car003
Таталинка за режима ти разказах , но само да добавя че в момента госпожицата отново заспа и ще ме принуди да се правя на маймуна до 10 а аз тези работи хич не ги обичам.Развали си режима тотално !Бясна съм , ама ... newsm61
_Пепи_ не е честно така да преглъщам пред монитора ....много сладка торта  newsm38
~Поли~ споко.Децата се развиват по различен начин ще проговори дечко !Нана не млъква , но за сметка на това проходи на 1г и 3 м та без кръст останах  ooooh!
Таби радвам се вече сте добре!  bouquet
Махам се че ....ега ти дългия пост написах.Срам  Embarassed

# 157
  • София
Милички, много ви благодаря за подкрепата Hug.
Ние с Марти сме горе долу добре (като изключим спането). Бебето се развива добре за сега, а и изследванията са Ок.
Искам малко да дойда на себе си и ще разкажа за проблема, но нека мине малко време.
Виртуално гуш от нас Hug.

# 158
  • София
Добра вечер!
Днес понеже малко писах, та сега пак се включвам Wink

Коте, Сонка, мерси за милите думи  Hug

Коте, ние още не сме мислили за новогодишните празници, но най-вероятно ще сме вкъщи. Нещо не ме кефи идеята да оставя Ени на нашите и да празнуваме без нея. Верно, че понякога ми се иска да изчезнем с любимия някъде сами, но май още не съм готова да я оставя на някой друг да я гледа, та макар и за няколко дни. Луда съм, знам Wink Но пък се кефя на всички, които ще успеят да отидат някъде и да се забавляват   Party

Ане, чудни снимки, личи си, че сте си изкарали страхотно. Пък и гледам голяма банда сте били. Супер Simple Smile

Ани, в Созопол сигурно ще е супер Simple Smile

Вили, позната история, Ени снощи ми го направи тоя номер, спа следобед от 17 до 20 часа и после трябваше да се чудя какви игри да измислям, за да се поумори и да заспи по-лесно. Е, заспа в 23 часа и аз вече бях луднала. Но, какво да ги правиш, човечета малки, със собствени нужди и претенции Simple Smile

Чуш, Гуууууш  Hug

* * * Сладки сънища за всички! * * *

# 159
Здравейте мацки  Hug-и аз  както повечето -нямам  много време да чета  форумчето  Blush 
 имаме си малко домашни проблеми и  още повече ми намаля личното време,а когато има  прозорче гледам да по рисувам малко,че да изкарам  някои лев за  бюджета  Flutter .Иначе сме добре -има 10 зъбчета -4 предни  и 2 кътника,спи по 2  часа(понякога по малко), с  храненето сме все така-не сме въвели нищо ново и миличкото ми детенце  се измъчи много(мразя я  тази алергия  #Cussing out )    възглавница не ползваме -не се сещам какво др  да допълня .Виждам че  има  мнг  кърмени дечица-не сме само  ние.Ади  маи е  решила че  ще се отбива-суче по 3 пъти дневно и 2  нощно време -при вас как е ? 
  а  ето и  малко снимки    и останалите http://adi555773.multiply.com/photos/album/14
  Целувки на всички попораснали  дечица  Hug
Лека и спокойна  вечер

# 160
Привет на всички!
Ади, много е пораснала малката бонбонка,пу-пу,да я нацелуваш,а на теб ще дърпаме ушите ,че не се разписваш редовно Naughty Joy
Ани , страхотни снимки ,компанията ви е била супер Peace
Ане, и аз мила не обичам да изсипвам луди пари за един куверт в заведение в Новогодишната вечер затова се спряхме на този вариант-няколко дена ,един вид екскурзия и отпразнуване на Нова година и то за почти същата сума като за куверт в заведение край морето да речем Peace
Таталинка, и аз отсега се чудя как ще оставя малкото щурче на бабите,досега не съм я оставяла нито за една нощ на друг Thinking,но все някога трябва да има първи път,дано само не ме търси много Praynig
Чуш, Hug Hug Hug
Лек ден от мен  bouquet

# 161
Момичета  Hug

Миналия път забравих да отговоря на Таталинка за спането. Вики спи по два пъти на ден, първия път преди обед около 1 час, втория път след обяд за около 2 часа. Нооо ако си е легнал следобяд късно т.е. спи до 17-18 часа, вечер немога да го накарам да си легне. Смятах да му създам режим на вечерното лягане от 21,30 да започваме да се приспиваме, най-късно в 22,00 да е заспал. Понякога се получава друг път не.

Вили Hug,  надявам се скоро да започнеме да се разбираме с Вики какво иска, че с това пищене и "дай" без да знам какво да дам ми е трудно.

Дани Heart Eyes Hug

Котето запали и в мен желанието да отидеме с мъжО някъде ама да видим дали ще си е вкъщи за празниците, защото почти всяка година е дежурен или редовна смяна точно по Коледа и Нова година #Cussing out

Поздрави на всички  bouquet

# 162
Здравейте   bouquet

Корни страхотни снимки Simple Smile А дечицата ти са супер  Peace
Пепи, тази торта ми се е запечатала в съзнанието и май ще трябва да пращаш за София да я опитаме с Иванната Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Сонка, така си е и кавалерите са страхотни, а за Димитър нямам думи, той ни е един от заплютите кавалери  Wink Wink Wink
Таталинче, Иванна спи един път през деня и то различно... между час и половина и три часа Simple Smile
Момичета, благодаря за милите думи за Иваннката ми.
Вили Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes
Чушчице, много се радвам, че сте добре с Марти и бебюнчето Simple Smile Гушки от нас с Иванна   bouquet  bouquet  bouquet
Ади, твойта госпожица направо е невероятна красавица и много е пораснала, целувки за вас  Hug

И сега, с риска да изплашим кавалерите и останалата част от дамите ще ви покажа Иванна с прическа "ПЪНКИ", както я нарича баща й Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Лек и слънчев ден от мен  Laughing

# 163
Табби, кого ще изплашите с това ангелско личице бе мила,направо е разкошна Иванна Heart Eyes
След баня и на Тея прическата е почти същата,защото не ми дава да я суша със сешоар и затова я попивам с кърпа и ефекта е умопомрачителен Joy

# 164
ТАББИ, Иванна е супер. страхотни букли. Табби, ти кърмиш ли още? нашето диванче е със същата дамаска  като вашето  Simple Smile
Чушчице, Дани, пожелавам ви неволите да изчезват, идва празнично време (поне аз ве4е мисля за Коледа).

Дани, рисуваш? Я да видим творенията  Hug Сериозно, покажи  ни, плийз!

Таталина и аз не се деля със Стефан. Все още не мога да го оставям и за ден дори. Като не го виждам 2 часа и ми домилява, та камо ли повече. Относно пътуването бяме 5 семейства, таман напълнихме малкото хотелче. Лично аз не мога да почивам само с благоверния, предпочитаме с компания да споделим почивката. И наистина така е по-весело.

Коте, права си. Нашата почивка ни струва около 150 лв. за 3 дни. Като се сетя, че миналата година новог. куверт за двама беше 140 лв, изключвам като вариант новогодишна нощ навън. Но си мисля, че и в Търново са цифри големи, но все пак желая късмет в търсенето.

Общи условия

Активация на акаунт