Покритието е тип фондан или по-точно млечен марципан. Направих само няколко розички, които исках да пробвам 

Не мога за секунда да я оставя без наблюдение, че все някакви бели прави. Пуска котлоните, пералнята, прегръща телевизора с бисквитени пръсти... сигурно ви е познато
Иначе да чукна на дърво сме ок. След смяната на времето имаме малък проблем с режима, щото човечето не го интересува смяната и сега вместо в 20 часа й се приспива в 19, което пък води до още по-ранно събуждане. Та по този повод да ви питам - Колко пъти през деня спят вашите дребосъци и за колко часа? Ени спи само веднъж и то за час и половина, което на мен ми се струва недостатъчно.
Покритието е тип фондан или по-чочно млечен марципан. Направих само няколко розички, които исках да пробвам 
Ето,виждаш ли моето кулинарно невежество как ме изложи 
Тея спи един път на ден от 13.30ч до 16.30ч 

Страхотни снимки сте напускали,малчуганите вече са оформени мадами и господа.
със зачервено гърло и кашлица.Много ревем бе направо ми се къса сърцето като го оставям,а и днес,тъкмо за седмица и половина свикна долу горе даже и обядвал и тез болести ни развалиха дисциплината.Инъче всичко друго е добре,ние не приказваме много разбираемо.

за теб
Таман ще видим къде са приликите и разликите при Вики и Стефи 

,нали знаете,че обожавам да ви разглеждам...от ден на ден все по-големи, все по-интересни и все по-красиви са тез Юнчета
.
....
, ако се не лъжа , учихме по едно и също време в един випуск .

от мен !

Но пък се кефя на всички, които ще успеят да отидат някъде и да се забавляват 

-и аз както повечето -нямам много време да чета форумчето
.Иначе сме добре -има 10 зъбчета -4 предни и 2 кътника,спи по 2 часа(понякога по малко), с храненето сме все така-не сме въвели нищо ново и миличкото ми детенце се измъчи много(мразя я тази алергия
) възглавница не ползваме -не се сещам какво др да допълня .Виждам че има мнг кърмени дечица-не сме само ние.Ади маи е решила че ще се отбива-суче по 3 пъти дневно и 2 нощно време -при вас как е ?

,но все някога трябва да има първи път,дано само не ме търси много 

, надявам се скоро да започнеме да се разбираме с Вики какво иска, че с това пищене и "дай" без да знам какво да дам ми е трудно.

А дечицата ти са супер 

Гушки от нас с Иванна

Сериозно, покажи ни, плийз! Препоръчани теми