то от тях не можах да видя прическата,а за моя момък
ще се радвам на още една снаха софиянка 

Днеска на яслата пак рева много и как така е ял на обяд не ми стига ума.Трябва да купуваме сега пък стирка за миене ми казаха от яслата 

, че с това негово будене по безброй пъти на нощ 
,а за пъпките,ако са от претопляне минават сами за ден-два,те са много ситни,червени и са предимно по местата,където се поти детенце-около шията,зад ушите по коремчето.А при вас незнам как е точно,но да не би да е имал контакт с някое животно на село
,все пак ако те притесняват по-добре го зведи на док.
.
. Черпя ви виртуално за новите ни придобивки
.
, ама и тук да кажа, супер тортичка си спретнала душа. Браво! 

,нещо не ми се вярваше/...иначе и момите си ги бива...и Ивана и Ади са просто невероятни/ама втората е направо коренно различна от преди,то все едно не е същото дете/.....та да му мислят наистина мамите и татитата с тия деца красиви,как ще ги опазват..........
..и по-начесто да се улучваме на линия/т.е. прекарвай повече време он-лайн,белким те засека пак
/
,само дано времето позволява да се видим с дечурлигата.ако пък не ще пием кафе по женски 
и от мен

Днеска на яслата казаха,че бил много спокоен/като изключим сутринта рева/,играл с децата и даже много хубаво си хапнал 
дето е с една червена кола?Прости ама аз нали още не съм в час с детските филмчета
разбрах аз от русенската тема,че си имала път и до Русе,пък да не се обадиш
Аз щях да те насоча за това което търсиш бе мила нали съм тоз бранш
После се сетих,че нямах нет по него време и няма как да ми знаеш координатите
и тъй де минами ще се надявам ако идвате пак насам да се видим,че то нали и аз исках да идвам при вас ама мъжо не та не.
нещо не мога да се договоря -мнг малко ми предлагат и не съм съгласна да се бласкам за 1 левче 3 дена
http://adi555773.multiply.com/photos/album/13/frames дано ти харесат 
Като те знам сигурно вече пак си направила някоя красива тортичка по този повод 

. Ще ми е супер приято да се видим за по едно кафе поне макр, че моята програма ще е доста натоварена и не мога да кажа със сигурност дали ще стане. Отиването ми утре се отлага за другата седмица така, че ще има време да се доуговорим.
А иначе айде де чакам те да дойдеш насам 

Препоръчани теми