ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 692
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Привет от нас!
Табби ама как може да ни сплашиш с тез сини очички  Heart Eyes то от тях не можах да видя прическата,а за моя момък   bouquet ще се радвам на още една снаха софиянка  Mr. Green/понеже етърва ми е от София/
 Laughing Коте и ние след баня сме така,това е преди като имахме повечко коса
Ади страхотна ти е момата,много е чаровна  Heart Eyes
Момичета я да ви ? нещо,абе мойто момче от неделя насам е на едни ситни пъпчици,то даже не и като пъпки де.Та до днес не са му минали и аз взех да се притеснявам да не се е ошарил  ConfusedОбаче ходиха с баща си на село,щото аз бях в неделя пак в изборна секция,а там свекитата надули камината и хоп пъпките.Може ли да е от претопляне и ако знае някоя от вас за колко време минават.Или направо утре да тичам пак до доктора  ThinkingДнеска на яслата пак рева много и как така е ял на обяд не ми стига ума.Трябва да купуваме сега пък стирка за миене ми казаха от яслата  Rolling Eyes

# 166
  • Пловдив

Пепи, тази торта ми се е запечатала в съзнанието и май ще трябва да пращаш за София да я опитаме с Иванната Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Хари,чакай да задобрея и да направя някоя от тортите в тази тема http://www.kuharka.ru/viewtopic.php?t=2708 пък може и до София да донеса  Wink

Аз вече едвам гледам и чакам да изкъпем и приспя малкия и лягам веднага след него newsm46 , че с това негово будене по безброй пъти на нощ  tantrum

Приятна вечер от нас.

# 167
Здравейте майики и деца
Ади, много променена твойта мацка бре. То една коса едни очи, пу-пу
Поли и за коворенето е като за всичко останало...когато узрее детенцето. Знам че на 2 години е нормално да съставя детето изречение от 4 думи. А те децата като се отприщят и спиране няма.
Таби, не знам стяга ли се вече вашия татко с пушката? С тия очи има дас ти висят пред вратата...
Сонка, ма много сладък твоя юнак бе. Аз такава прическа много харесвам и мъй ми все така го карам да се праи
Сами и той бая голям станал и с кака си са много сладки
Сега 6те се логвам по-честичко че си пуснах нета през gsm-a и като гледам доста добре си работи

айде това е от нас и да нацелувате децата

# 168
Сонка ,много ви е фешън прическата Peace,а за пъпките,ако са от претопляне минават сами за ден-два,те са много ситни,червени и  са предимно по местата,където се поти детенце-около шията,зад ушите по коремчето.А при вас незнам как е точно,но да не би да е имал контакт с някое животно на село newsm78 ,все пак ако те притесняват по-добре го зведи на док.
Мимик, да пишеш по-често Naughty
Пепи, няма да гледам вече торти,получих комплекс Embarassed Embarassed Embarassed
Ане, ами цената на пакета за 3 дена на голям човек е 170лв,мисля че е сравнение с куверт от 80-90 лв за вечеря само си е повече от добре Wink

# 169
Мимик за жалост вече не мога да му я правя,защото е подстриган.Той още от бебе му е така на гребен и без да е мокра. Heart Eyes
Коте не са го изкарвали навън на село, пъпките му са точно по тези места,но не минават ли за 1-2 дена  Tired

# 170
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета, благодаря за милите думи за моите дечица.
Абе наистина всички малчугани от нашата агитка са от хубави по-хубави спор няма  Heart Eyes.
Нямам търпение да ви се похваля, че днес си купихме лаптоп и фотопринтер неща планувани от доста време да си вземем и ето, че вече са реалност  newsm68 newsm44. Черпя ви виртуално за новите ни придобивки  beer cheers.
Пепи, аз писах в една друга тема  Wink, ама и тук да кажа, супер тортичка си спретнала душа. Браво!   bouquet
Чушчице от мен само едно голямо гуш  Hug
Анитка, тая седмица май ще ви гостувам във Варна  Flutter
Казва ви лека нощ, че нямам търпение да си тествам новите попълнения  bouquet

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 21:48 от КорНиШонка

# 171
Привет и от мен-аз нещо не стигам много до компа тия  дни,че нещо ме е напънала музата да мия прозорци ида пера пердета.а и в Пловдив беше слънчевко и по обед хващахме пътя с Ивко/днес най-накрая стигнахме и до педката ,та да я направим тая ДТК,че вече исторически станахме...но гледах да е напълно здрав и засега да чукна на дърво няма никаква реакция/
Тук гледам с пълна сила сватосването пак почнало/ама то наистина тоя сладур Дидко без гадже да остане Thinking,нещо не ми се вярваше/...иначе и момите си ги бива...и Ивана и Ади са просто невероятни/ама втората е направо коренно различна от преди,то все едно не е същото дете/.....та да му мислят наистина мамите и татитата с тия деца красиви,как ще ги опазват..........
Пепи,късно прочетох пак ,мила....ама дано ни се пресекат някъде пътеките,честанахме за срам...а и то като не сме севиждали толкоз време може да се видим някъде и да не се познаем/че те и децата пораснаха/...а тортичката ти е супер.....ама ние си те знаем,че си майсторица.
Корни,честиит ти придобивки....със здраве да си ги ползваш Peace..и по-начесто да се улучваме на линия/т.е. прекарвай повече време он-лайн,белким те засека пак Wink/
Мимик,аз също като сме навън понякога прочитам едно друго през телефона,ама нещо не се справям с писането/иска ми някакъв код при логването да въведа,ама не го виждам-та ако не ти е проблем ми пиши на ЛС,как влизаш/
Коте,ти нещо ни бъзикаш-ту с едното име,ту с другото...и да пишеш как е ученика/нали тръгнаха вече/...а,за Новогодишните празници,ако някой случи на суперизгодна оферта /ама да става и с деца,че нащите са плътно прикрепени към нас/-да свирка....
Сонка/аз вече прекалявам с тоя въпрос/ама блузката  на Дидко с МакКуин Светкавицата ли е?....че направо лудвам вече с тоя нашия Сами/имаме вече две,ама пусто зараза ни е подела/
А,сетих се днес да иптам-някой поддържа ли връзка с Валкирия и знае ли акк са с Бубата..че от досат верем не е писала?
Аз вдигам гълъбите и се понасям към спалнята,че до серията на "Изгубени" трябва да съм натръшкала дечурлигата...От мен лека и спокойна Heart Eyes Hug  bouquet

# 172
Корни,Анитка е из Родопите...така че имаш вариант да се обадиш на Котето,Ананасчето и на Агнешка/то има и още Варненски мами ама по-нарядко влизат/

# 173
Корни,Анитка е из Родопите...така че имаш вариант да се обадиш на Котето,Ананасчето и на Агнешка/то има и още Варненски мами ама по-нарядко влизат/
......точно така, Корни,аз съм на линия Peace,само дано времето позволява да се видим с дечурлигата.ако пък не ще пием кафе по женски Laughing
Любе, за ник-а,идея си нямам как става това,че понякога ми се явява стария Embarassed,а за ученика какво да кажа ,днес тръгнаха,но утре пак няма да учат защото има голяма авария в центъра на града,където е училището няма вода и поради тази  причина пак са в къщи Mr. Green
Сега ви пожелавам лека нощ ои отивам да гледам и аз Изгубени

# 174
  • Варна
Добро утро, мацки!
Ане, снимките ти са страхотни newsm10
Чуш, едно  Hug и от мен
Мале какви ангелчета са цялата юнска дружина(е имат и рогца Mr. Green)
Ние смятаме днес да отидем да погостуваме на майка ми до края на седмицата, че не сме ходили от септември месец там. Иначе дребния е още болен и гадните сополи не минават Sad
Ето една снимчица на моя синковец със шапката на мама  Joy

А иначе ако ви се гледат още...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=143

# 175
Здравейте!
Ох,ходихме при  док слава богу пъпките са от претопляне  WhistlingДнеска на яслата казаха,че бил много спокоен/като изключим сутринта рева/,играл с децата и даже много хубаво си хапнал  Rolling EyesТа другата седмица мислят да го оставят и да спи  Wink
Любе за жълтата блузка ли ме питаш мила  Thinking дето е с една червена кола?Прости ама аз нали още не съм в час с детските филмчета  Laughing,ако е за нея трябва да е Светкавицата.Ама имаше всякакви с тази кола,от един от ефтинджосаните магазини 5-6лв беше мисля,хубавка е ватираничка отдолу.
Корни честити придобивки мила.Ама аз на тебе май съм ти обидена  Naughty разбрах аз от русенската тема,че си имала път и до Русе,пък да не се обадиш  Crossing ArmsАз щях да те насоча за това което търсиш бе мила нали съм тоз бранш  WinkПосле се сетих,че нямах нет по него време и няма как да ми знаеш координатите  ooooh! и тъй де минами ще се надявам ако идвате пак насам да се видим,че то нали и аз исках да идвам при вас ама мъжо не та не.
Агнешке Хриско много му отива тая шапка и другите снимчици хубави.Вие как сте с яслата ходите ли?
Хайде лек ден от мен аз отивам да готвя

# 176
 Ани  ето и моите творби -тарся им пазар за да  изкарам някои лев -ама  Crossing Arms нещо  не мога да се договоря -мнг малко ми предлагат и не съм съгласна да се бласкам за 1 левче  3 дена  Naughty  http://adi555773.multiply.com/photos/album/13/frames    дано ти харесат

# 177
Дани, меко казано е че съм очарована от творенията. Рамките са разкошни. Успех ти желая! Освен това не съм виждала по хубава пита за прохождането от твоята. Поздравления! Определено имаш въображение, макар че си трябват и ръце за този майсторлък. А тортите са невероятни.

Ех, тези Юнки-страхотни кулинарки.
Корни, редовно прегълтам на твоите творения. Пепи, поздравления за и теб.
Мечтая вече за моята кухня, където мога да се развихрям. Няма как да се бутаме със свекърва ми двете. Аз дори не мога да готвя като хората. така е като го правя от време на време.

# 178
  • Варна
Здравейте момичета!
Айде и аз да се включа към всички и да кажа колко красиви и чаровни са нашите Юнски душици. Просто няма какво да изброявам - ВСИЧКИ са огромни сладури...и може би малки дяволчета с ангелски личица  Mr. Green
Ееее, направо ме убихте с тези прически - то не са "пънки" като Дими, или сладката Иванна с голямата коса, или артистичния перчем на Ади. Да те питам Ади_5, дали си постригвала малката или това й е "бебешкия" перчем. Относно творбите ти - СТРАХОТНИ са... не само рамките, но и тортичките, които правиш. Яд ме е, че тъй наречените "работодатели" дават жълти стотинки за таланта на хората. Повярвай ми, че за да направиш нещо такова се иска талант   Heart Eyes
Сонка, виждам, че вече сте били на доктор и ви е казал, че пъпките са от претопляне. От опит да ти кажа, че ако имаш съмнения за шарка погледни окосмената част на главичката - пъпките са с коричка отгоре като от засъхнал секрет. Също за пъпки се гледат слабините и гънките на мишниците и крачетата.
Корни, честити ти придобивки, мила. Със здраве да си ги ползвате и да ви носят парички  Heart Eyes  Peace Като те знам сигурно вече пак си направила някоя красива тортичка по този повод  Mr. Green Пиши кога идваш във Варна да си направим срещичка и с другите варненки. Само да не се разминем, защото в събота заминаваме за Асеновград и ще се върнем следващия вторник.
Агнешка, на Хрис много му отива шапката на мама - май ще ти вземе професията  Laughing А и на другите снимки е много чаровен, въпреки юнашките рани   bouquet
Айде и аз да покажа нашата сладурана:

А ако искате още снимки, моля заповядайте : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62079&photo=174
Засега чао - отивам да довърша един шал, който плета на Дари!
Целувки по дупетата на мъничетата!

# 179
  • на брега на Дунав
Голям съм отплес  Embarassed, абе видях, че нещо за родопите се говореше ама нещо пак между редовете съм чела.  Embarassed
Котето, Саси не съм искала да ви обидя милички като се обърнах само към Анитка. Истината е, че последния път като ходих във Варна и се видях само с нея и инстиктивно се обърнах пак към нея, като съвсем изключих, че и вие сте от там  ooooh!. Ще ми е супер приято да се видим за по едно кафе поне макр, че моята програма ще е доста натоварена и не мога да кажа със сигурност дали ще стане. Отиването ми утре се отлага за другата седмица така, че ще има време да се доуговорим.  Hug
Сонката, не съм те забравила бе душа, аз още не съм ходила до Русе понеже мъжо не успя да ме закара. Ще идвам със сигурност, но май като гледам след 17-ти ще е че мъжо има ангажимент и няма кой да ме закара  Hug А иначе айде де чакам те да дойдеш насам  Heart Eyes
Аа, Дани тия смърфове не бях ги виждала само легенди слушах за тях  Mr. Green. Страхотни са станали всички рамчици. Абе майстор си ти  Hug
Целувки на всички красиви дечица   love001

Общи условия

Активация на акаунт