ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 671
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Скъпа Иве, имаш две слънца наистина.
Прегръщам те виртуално, майчице!
С теб сме, с теб споделяме болката, а вярвам скоро и радостта!
  newsm51

# 241
Коте честит ти рожденник,желая ви всичко най-хубаво и това което си пожелаваш да се сбъдне  Wink
Ние си пием обикновенна водица,сега обаче  повече наблягаме на чайчетата също и правени за отхрачване щото нали ужасно кашляме.
Иве Hug дано скоро се похвалите с хубава новина имаш моята подкрепа и на юнските мами също  PeaceА Преси наистина е много порастнала госпожица  Heart Eyes
За играчките ми то ние имаме цяла дузина ама не им обръщаме голямо внимание дай ни прахосмукачки,чиний,лъжици да дрънкаме.Даже ми стана много смешно като ни искаха в яслата "любима играчка"  Shocked е как да занесем като ние нямаме  Laughingзанесохме един голям камион и те се оцъклиха,един път отидохме с една връзка ключове за никъде и те пак  newsm78 викам им абе нямаме любими играчки да ви донеса ютията,прахосм. тъй да  Laughing
 Heart Eyes

# 242
Днес съм започнала 100 неща , обаче се сетих за вас и си викам "Анетке, влизай във форума , да кажеш едно здравейте поне Naughty!"
Тази седмица бях по изследвания, реших да си правя профилактични - малко ме гони шубето, но ...слава Богу нищо няма, само съм раничка колкото 2 стотинки , и сега ще има процедури !!!
Изчетох ви на един дъх, пак...
Гледах и снимките на Ива78 - и отново си пожелах да имат късмет и да успеят ...много ,много се надявам и искрено стискам палци!
Да, играчките на всичките са едни и същи май, все сме с тенджари, с чарпаци, ключове, днес пък си игра с едно гърне , което е като кола /но без да се сеща,че там се прави пиш/ размята го из цялата къща и по едно време го сложи върху ми/не за друго ,защото мама бе на компютъра и той да привлече внимание/.
Имаме и нова придобивка - с огромно удоволствие днес сложи първите си ръкавички - купихме ги ,като бяхме на разходка и беше адски щастлив!
Пожелавам на всички ведро настроение, цункайте дечицата от мен и Ники и бъдете здрави!!!

# 243
  • Варна
Здравейте момичета!
Много благодаря на всички за хубавите пожелания за рожденния ми ден  Hug
Вече се върнахме от Асеновград и започваме да се отучваме от разглезването. Иначе си прекарахме много добре - чак сега оценявам какво е да има кой да ти помогне дори и за 5 минутки. Въпреки че когато бяхме там Дари буквално се залепи за дядо си и забрави за мама и тати  Mr. Green По-късно ще пусна снимки от новия ми фотоапарат - подарък от мъжа ми за рожденния ми ден. Все още не мога да се нарадвам на придобивката, още повече, че е с пъти по-добър от стария - полупрофесионален. Но това си ми беше мечта.

И така: Коте, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, на патерица, на мъжа ти. Да е жив и здрав, бъдете много щастливи, по-кратки и по-доходни рейсове му желая!  Heart Eyes

Ива78, стискам палци Марти да се оправи и оттук нататък без притеснения да наблюдаваш как растат малките ти слънчица. А ние ще помогнем със средства и дано скоро се събере нужната сума. Praynig
Ананасче, много е гадно това преместване в студа. Но пък с толкова висок наем ти идва да я  #2gunfire тая жена. Като ми каза, че хазяйката май ще ви вдигне наема заради това, че Елена й е казала "баба", си помислих, че се шегуваш. Но това вече е факт. Като се преместите драсни няколко реда. Аз имам една снимка на Елена от детския център - ако позволиш, ще я публикувам, за да видят момичетата колко е пораснала и каква е сладурана  Heart Eyes

Виждам, че всички сладури тук са големи палавници. Цветята отдавна ги дадох на една съседка, защото нямаше да мога да се грижа добре за тях и да ги опазя от малката хуна. Да се надяваме, че като порасне Дари ще започна да си гледам отново.
Дари си играе основно с каквато техника й попадне в палавите ръчички, или разнася пластмасови бутилки от стая в стая и ги пренарежда постоянно. Иначе си имаме любима играчка - плюшено пате, без което не заспива и иска постоянно да го носи някъде, да го храни, да му бърше човката със салфетка. Абе много ми е грижовно детенцето.
Водата отдавна не я преварявам. Купувам минерална на Девин или Банкя. Избягвам да давам от чешмата вода.

Анелиз, как така нямаш настроение - бързо да влизаш в час  Naughty, че ми липсва винаги хубавото ти настроение  Hug

Ани, пусни снимки на Никола с новите ръкавички - сигурно личицето му е греело от щастие. И Дари днес сложи първите си ръкавички - направо не смееше да си мръдне ръчичките от радост и постоянно се смееше. Жалко, че не я снимах. Но сигурно пак ще се повтори сценката и вече ще съм подготвена за снимков материал.

Е, пожелавам ви спокойна вечер и малките юначета да спинкат без да се будят!

# 244
  • на брега на Дунав
Здравейте и от мен.
Ива 78 разкошни са ти дечицата, дано всичките ви проблеми да се разрешат съвсем скоро и да си спокойна и за двете си слънчица Hug
Ане, същия е моя дребен ор седмица вече. Ама ще река дано да е от зъби, не от зодии, че иначе лошо ми се пише и занапред   Mr. Green. Нали знаеш надеждата умирала последна  Joy
Даниджи, Коте абе нещюо чета за нови домове и като, че ли снимки е имало  newsm78, ама аз що не съм видяла се чудя. Къде съм бляла пак незнам, че май честичко ми се случва напоследък.  Embarassed
Котето за водичката и аз да кажа. Аз не преварявам от доста време. Давам минерална, изворна или каквато там сме купили за нас,  но понякога и чешмяна му давам.  Peace
Сонка, да се оправятебързичко  Hug

# 245
  • 5 етаж в ляво
Корнишонка,Имам снимки в подписа,но не помня кой от 3те линка е за къщата... newsm78

# 246
Добър да е денят и от нас !  Simple Smile
Използвам малкото време , в което Нансен не се качва по главата ми  Rolling Eyes, за да ви по прочета  Grinning

Ива , много са ти сладки рожбите ! Да са ти живи и здрави .Моля се всичко лошо и страшно да остане зад гърба ви и те подкрепям с цялата си душа  Hug
По повод питането за водата давам минерална и чат-пат преварена.То при нас чешмяната по принцип си не става за пиене , ама това е друга тема Thinking
sonka , Роси  Hug от нас и мерси за моралната подкрепа .Моля , ако съм пропуснала някого , казал добри думи по наш адрес да не ми се сърди , опитвам се да гледам на 101-на страни какво прави дивичкото ми дете , че аман от бели  Crazy
Сонка , остават ни последните 4 -ри зъба и одисеята свършва за нас! Praynig

Честити и пълни с радост да са къщите на двете ни новодомки!
Ето , счупи дистанционното за телевизора. Sad #Cussing out
До скоро!

# 247
Здравейте и от мен!Най-после сме  сами вкъщи/което си е направо радост-след неколкодневните посрещания на гости/....на всичкото отгоре съм и наспана,че снощи аз отидох да приспивам децата `а благоверния вдигнал масите,измил чиниите,сутринта станал пак преди мен и дооправил-та днес съм на мързел обречена Grinning/...е,не всичко е цветя и рози,обечи,....сутринта се оказа,че бойлера е сдал фронта и сега усещам,как и тоя месец парите за фотоапарат-а,ще поемат по друго направление...но пък за сметка на това съм ви приготвила пак малко телефонни снимки-ето я нашата вчерашна есенна импресия:

От мен лек и мързелив ден..... Heart Eyes Hug  bouquet

# 248
Здравейте мили момичета... надявам се , че  всички сте добре. Ние сме  бомба... в къщи имам едно истинско диваче и нямам много време за форума. Разписвам се за да изкажа моята искрена подкрепа на Ива. Жалко , че чак сега го прочетох...  Пожелавам ти най-скорошно решаване на този проблем и ще се чуем в понеделник.
Целувки на всички малки съкровища Heart Eyes.
А ето го и моето съкровище...

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 15:10 от Elisir

# 249
Днес най-накрая,  излязохме сами с мъжа ми на ергенска разходка, нещо което не ни се е случвало от половин година насам. Свеки беше 1 седмица на гости и утре си тръгва, че се възползвахме от присъствието и. "На гости" в истинския смисъл, но това е друга тема. Любе, разбирам те какво ти е с две деца и гости...

И двамата ми хубосници започнаха да кашлят, дано да не задълбае кашлицата.

Незнам как се оправят майките с ученици - вече ми се кръстоса погледа тетрадките ли да пазя от набезите на Елена, баткото ли да гоня да сяда да си пише домашните. Училището е на 1 км от нас пеша и наобед като циганкски катун тръгваме с количката натам. Като сложа тежката раница в багажника и тя клеква направо.

Elisir, не съм виждала малкият ти мъж отдавна и ми се струва вече "възмъжал" Wink

Ивчо на Люба започва вече много да прилича на Сами. Преди не виждах голяма прилика. Какви заключения правя само - та нали са братчета. Simple Smile

Ива78, имаш две много красиви дечица! Дано всичко се оправи при момченцето ти! Praynig

Саси, разбира се, че съм съгласна да я публикуваш, че аз само домашни снимки правя, а и нямам много настроение за такива неща в момента.

Ане, и аз се чудя защо не се взехме в ръце до сега да си купим жилище във Варна. Но и работата на мъжа ми вече не е много сигурна - предстоят големи съкращения, та с голямо удоволствие ще се върна в Русе. Там имаме апартамент в центъра на града и бабите ни са под ръка. А  съм сигурна, че и по-добре платена работа ще си намеря. Опитвам се да гледам оптимистично на всичко. Whistling Но май нещо не ми се отдава Crazy.

# 250
....здравейте и от нас Hug
Не съм писала скоро - все не остава време ooooh! ....ама като Ви чета всичко, което описвате е аналогично с нас.
Навсякъде сме заедно, играчки не признава, все иска на ПС-то, гърнето го ползва само облечен Laughing и така...а напоследък имам около 15-20м. почивка като му пусна филма Динозаври - спокойно си пия кафето и пуша цигарката Joy
Понякога го гледа (особено началото, където му в най-интересно по 20 пъти на ден ooooh!)

Двамата ми малки мъже в момента са с варицела Tired, няколко нощи сме без сън от Т, а сега вече са и с кашлица Tired
Страх ме е да нямаТ пневмония, че тогава да видим какво ще правим..

И все пак нашето не си е болка за умиране и даже се радвам, че е само това Praynig

Иве 78 - надявам се в най-скоро време да се съберат паричките и после с радост да ни кажеш, че всичко е зад гърба ви Peace
Пожелавам Ви много, много късмет Praynig Praynig Praynig Целувки от нас Hug

Съжалявам, че нямам време да се отчета по подробно и напиша нещичко за всеки, но се надявам, че някой ден ще имам Mr. Green

Много целувки от нас и стискайте палци - отиваме на лекар Praynig

# 251
Здравейте  bouquet то и аз отдавна не съм писала май.......
Дидке ох тази варицела.....,помня ,че преди няколко месеца и аз пазих Анито,че всички дечица около нас,които ходиха на градина се разболяха.Дано бързо ти се оправят момчетата  Hug
Любе хубави снимки и аз накрая на писанията си  ще приложа снимки от парка.
Елисир и твоя мъж голям станал вече  Grinning
Вили 1 палавници са всички  Laughing мойта днес искаше да сваля една картина от стената,беше се качила на спалнята и на пръсти я стигаше и клатеше  ooooh!,а иначе всичко забравено,което не е пипала веднага го забелязва и грабва  Laughing
Роси на патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!Много щастие и любов!
Вече ме викат за вечеря....мъжо изпържил картофки  Wink
Лека вечер на всички   bouquet и целувки на всички бонбончета  Heart EyesМного са сладички всички!
Ето и снимки от нас...........
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168837&photo=37

# 252
Добро утро   bouquet
Много спите днес в това лошо време Wink
Тази сутрин кафето е от мен  Grinning тъкмо го правя  Wink

Мойто съкровище още спи,а аз вече и попарата съм приготвила.Сега ще я събудя и да почва денят.

Иве сега пак четох в темата ти,дано бързо се съберат останалите парички  Praynig,чакам да гледам и репортажа по Нова тв.Ако някой разбере кога ще го дават да напише тук,че да не го изпуснем.Прочетах,че вчера са го снимали.

# 253
  • Варна
Здравейте! Моето диваче се е заиграло и се надявам да успея да открадна няколко минути за форумчето  Grinning
Ние сме добре, предната седмца си изкарахме в къщи тримата- мъжа ми беше в отпуска. Аз успях да свърша някой доста отлагани задачи докато се гледаха двамата. Криско обаче доста се разглези от вниманието и гледа да не ме изпусне от поглед за миг. Вчера цял преди обяд дебнех да се заиграят и да изляза на терасата да изпуша една цигара и на втората минута от излизането ми ревна пред вратата. После имаше 15мин успокояване. Как ще я караме цяла зима не знам  #Crazy Подадох молба в една ясла наблизо и може би през януари или февруари ще го пусна.
Сега набързо по някой от разискваните въпроси:
Вода- не преварявам, давам "Предела", "Девин изворна" или чешмяна пречистена през кана "Брита".
Играчки- и Крис не играе с играчки, изключение правят две сравнително нови- едната е пластмасови чашки с различен размер, които се нареждат една върху друга като кула и после с голямо удоволствие Криси събаря. Другата е цветни "гевречета" с различен размер, които се нанизват на един конус.

Коте, след малко ще ходя с Крис на Пикадили Парк да си взема някаква маска за коса и ще пробваме детския кът там. Трябва да се видим някой ден! Видях назад една снимка на Тея със страхотни къдрици, много е сладка!

Ананасче, Дидке, бързо оздравяване на дечицата  Hug

Корни, беше писала, че ще идваш до Варна. Много ще ме е яд ако си идвала и съм те изпуснала  Wink

Любе, Пепи, Елисир, Зори и другите пловдивски мами (простете че не мога да изброя всички), вашият град много ми хареса. Много съжалявах, че минаваме за малко и нямаше как да ви се обадя. Спряхме за около час на центъра, а времето беше студеничко и предположих, че сте си в къщи с децата. Другия път за повече, обещавам!

Ами това беше за сега от мен, ще се обличаме за излизане. Чао и целувки на малките палавници!

# 254
Здравейте и от мен!Ние току що се връщаме от док,взехме изследванията който показват кандида албиканс.Отдъхнах си ,че мойто момче е добре, щото док каза че е от Аб който сме пили.Но и тази седмица ще си починем от яслата да позакрепнел малко.
Зори имаш много хубава малка принцеска.Ей кафето ти е страшно  Peace
Дидкарадвам се,че се разписа
Анелиз Hug
Любе,Елисирмного чаровни момчета си имате
Ананасче какво виждат мойте очички,че си от Русе,ако си идвате пиши та да се видим  Peace
За сега това от мен и от мрачен Русе,а и скоро пак ще ми свърши нета  #Cussing out целувки на всички
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт