ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 666
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
 Hug от мен!
Използвам малкото време докато човече Нана спи , за да по прочета какво сте изписали.
 Сонка ,  Ананасче, Дидке, пожелавам ви бързо оздравяване на малките дечица! Heart Eyes
Всички снимки на дечицата са ви много хубави !Да ги нацелувате от мен! Blush
Снимките на Нана си стоят в апарата  и чакам сами да се източат в компа , после и да се качат  в снимка  бг и накрая да изгреят и като линк в поста ми  Laughing...
днес стояхме два часа навън , гледахме снега , разхождахме се , зачервихме бузи , купих нови ръкавици ,който мисля че ще имат съмнителен успех  newsm78 и слънцеса се предаде на Сънчо.
Аз ще поровя в нета , пък може и да се гушна до нея ....къщата ще почака с чистенето. Twisted Evil
Целувки и пълен с настроение ден на всички ви !   bouquet

# 256
Здравейте,мацки! Ех,напълнили сте пак темата с хубави снимчици...Прегръщам ви всички дечица, а Ники ви целува виртуално - неговите милувки май клонят към нак-нак, но нищо Laughing!
И ние сме по цял ден у дома, дори си спретнахме детско парти, защото просто полудяхме от скука...
Вили - ох, имате сняг ли вече, много ми харесва този сезон, дано и ние да имаме щастието да се порадваме на снега, иначе както ви обещах вече сме готови с ръкавичките за снега: Laughing
Дори днес си говорихме за предстоящите празници, нямам търпение вече да покажа на Ники елхата, да наредиме поръците под нея и да украсим заедно...Искам да усети духа на празниците, защото аз така съм научена,дано и той да се научи и да спазва традициите ...
Иначе сме все същите калпазанковци, щуреем по цял ден и все нови и нови белички правим, вчера беше на вълна тенджъри и тигани, днес взел стирката и бърше  ooooh!, много му се кефя понякога....

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 16:57 от Ani ot Burgas

# 257
  • София
Здравейте, мацки  Simple Smile

Признавам не съм ви чела подробно, но нямах и възможност, надявам се не се сърдите. Разгледах обаче снимките - сладки госпожици и господа, пу, пу, най-хубавите са нашите! На болните и без настроение пожелавам много свежест и слънце в душата! Нещата рано или късно се подреждат по най-добрия начин за нас. Само трябва да вярваме в доброто. На Ива от сърце пожелавам всичко с Марти да бъде наред и съвсем скоро той да е отново здраво и усмихнато хлапе!

С Ени сме ок - тя щурее все повече, проверява всеки шкаф, изважда всичко отвътре, после пък го нарежда и така ен брой пъти. Почнаха да растат и предкътниците и от няколко вечери е доста нервна, дори на сън проплаква. Надявам се скоро да спрат да я мъчат.

С нетърпение чакам Коледа. Представям си как дребната мишка ще отваря пликовете с подаръци и с любопитство и блясък в очите ще ги разглежда. Вълшебни мигове са това! От сега обаче с мъжа ми се чудим къде ще сложим елхата, така че да не я стига, че иначе ще е нон стоп под нея и ще дърпа клоните  ooooh!  Даже се чудим дали да не купим изкуствена. Я, кажете вие какви предпочитате. То, вярно че живите елхи си носят и специфичния аромат и са част от коледната атмосфера, но пък изкуствените спестяват доста главоболия.

Като се присетих за Коледа ми хрумна идеята, че би било добре да си направим коледен купон с дребните. Какво ще кажете? То ясно, че с организацията ще е сложно, но можем да опитаме. Идеята ми е за някое детско клубче, с клоуни, с балони, песни, танци...

Целувки на всички сладки муцунки и слънчев ден за вас!     bouquet

# 258
Привети на цялата банда! Grinning
Tatalina много се зарадвах на предложението ти за коледен купон на дребните !Имаш една  Hug от мен за идеята. Дори ще  е много интересно ако всички мами се организират по градове и си направим такова албумче  заедно с останалите снимки на юнчовците Grinning
Елха ще вземем изкуствена едно че ми е жал иначе за дръвчетата , а друго че слънцеса ще се нагълта с иглички . Cry У дома няма такова място дето да я поставим че дечко да не я стига освен ако не е много мъничка  Thinking та и ние сме в чудене къде да я сложим и каква да е като размер.
Да ви кажа честно от слънцето навън не ми е Коледно , ами напротив -пролетно ми е и ми е едно влюбено..а като гледам прогнозата в четвъртък ще е цели 10градуса.
Обещавам ако е така този ден да не се прибера у дома. newsm08
Ani Ники е страхотен бонбон!
Вчера тръгнах да си превеждам едни статийки относно детския сън  на д-р Сиърс от английски ...оказах се по зле отколкото съм допускала че мога да бъда  Embarassed,а преводачката , която намерих в нета не ми помогна особено и вчера вместо да си ровя из нета аз зяпах два часа безпомощно , не разбрах много ...а от това което разбрах пък си извадих заключение че е много интересно написаното. Приемам помощ всякаква от по-знаещите и времеимащите от мен . yesЗащо учих този немски навремето  и до днес не знам Banghead
Сега тествам компютъра на едни приятели и ми е поръчано да го тормозя с пълна сила  smile3521 тъй че отивам да се ровя където ми видят очите ....
От мен целувки !  love001 И слънчев след обяд!   Flowers Sunflower

# 259
  • Варна
Здравейте!
Ние днес ходихме на консултация и Криско тежи цели 13килограма и е висок 85см. На мама кюфтето...

Таталинка, много хубава идейка за коледно събиране, ако варненските момичета се навият и ние ще си направим!
Елха имаме от миналата година. Тогава търсихме да си вземем жива в саксийка, но бяха много скъпи. И на мен ми е жал за дръвчетата- трябват няколко години да пораснат и не е честно да ги секат, макар да внасят уют в къщи.

Вили, за съжаление и аз съм доста зле с английския, въпреки няколкото допълнителни курса преди време. Не се ли практикува бързо се забравя. Дано се намери кой да помогне.

Сега отивам да видя в клюкарника има ли новини около Марти на Ива. Дано се съберат по-скоро паричките и се излекува детенцето  Praynig

# 260
Здравейте Hug
набързо минавам само преди края на работния ден.
Таталинка страхотна идея за купона. Дайте предложения в кой клуб и кога?
И на мен ми е като на Вили едно такова пролетно и влюбено. То при мен се появиха и причини за това настроение де.. ама това е друга тема. Едва ли ще ви е интересно.

Целувам ви всички.
Дано утре имам повечко време за форума. Цял ден ми е отворен а така и не успявам да прочета.

# 261
Здравейте момичета!И ние си имахме вчера доста обилна покривка от снежец.Ама днеска се стопи  Rolling Eyes
Таталинка Hug радвам се,че сте добре с Ени  Heart Eyes
И аз се разтапям от вида на малкото човече да се бори с куп пакети за да види какво има вътре  LaughingХаресва ми и да си украся в къщи,нищо че миналата година Диди 100 пъти събори и разпарчадиса елхичката.аНИ ОТ бС много хубав Ники с тази шапка и ръкавичките  Grinning
И аз май ще пусна мухата на мамите да си направим Коледно детсско парти.
Засега толкова майчета,щото Диди ми събори цялото пране от простира и баща му мрънка  Confused
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 262
С две ръце подкрепям идеята на Таталинка за коледния купон, хайде мами от Бургас, да се организираме и да се видим преди Коледа, ще бъде много хубаво,още сега си го представям... вече в Бургас има къде да се направи такова парти ...
Вили, Поли,кажете де защо ви е толкова влюбено днес? направо се зачудих, не че не трябва да ви е ,но нали знаете покрай тез деца и всичкото ежедневие ....
И ние се зарадвахме за няколко минути на снежинките,но само това беше...
Елхата - вече съм и намерила място -имаме един скрин който е висок и там ще я сложим, от години ползваме изкуствена и така е по-добре.Ники дори днес откри след ровенето в шкафовете лампичките и се чуди дълго какво ли е това, представям си го как ли ще се кукори на всичките светлини.За неговият имен ден -Никулден ще е украсено вече у дома ....
Хубава вечер

# 263
  • на брега на Дунав
Корнишонка,Имам снимки в подписа,но не помня кой от 3те линка е за къщата... newsm78
Aууууу, разкош, разкош и пак разкош. Невероятно семейно гнезденце сте си направили миличка. Само хубави неща да ви се случат там и наистина много да сте щастливи. Това е дом мечта и ви се радва искренно. Много стилно и изпипано, абе красотия до шия. Браво!  Hug Hug Hug
Таталина здрасти и от мен. Почнах да се чуда къде се покрихте с Ени  Laughing. Идеята за парти е страхотна, ако го направите мамите от София ще е супер.   bouquet
Люба  Hug Hug Hug
Почнах вече да усещам духа на празниците и се зареждам с положитени емоции. Въпреки бурите около мен ... между другото пак съм без монитор  Mr. Green старата щайга пак сдаде багажа и вече няма да се размина от вземането на нов. Радвам се обаче, че се подсигурихме с лаптопчето, че така поне не губя връзка със света и с форума разбира се  Mr. Green.
Иначе при нас екстремните преживявания продължават с пълна пара. До сега се карах на дребния, че като застанал пред шкафа с дрехите не стига, че измъкнал всичко парцали, ами с цялата си прелест и 13 килограмово туловище се настанил в чекмеджето, а то е от тия дърпащите на ролки ...как не го счупи незнам  ooooh!. Каката пък преди малко от дивеене без малко да си спука главата на стола  ooooh!, ама се размина с лека сининка.
Да не ви се оплаквам, всъщност така май наистина е по-весело, то ако не бяха тия дребните с техните всекидневни пакости май нямапе да е същото. Нали са си наши пакостниците.
Пожелавам ви лека вечер и много целувки от нас за всички ви.   bouquet

# 264
  • София
Мацки, радвам се, че идеята ви харесва. Аз се наемам с организацията и звъненето по детски клубчета, но ще трябва да помагате и вие с идеи Simple Smile Как си представяте купона, в клуб или на друго място, с клоуни или някакъв театър и аз не знам кое точно би било интересно за дребните. Като дата кога да е - по-близо до Коледа или? То трябва да се провери и места дали ще има, че сигурно вече са резервирани повечето дати.

Поли, е как няма да ни е интересно, за влюбване щом става дума... хм... я разкажи, че да не си фантазираме разни нещица... Wink

Вили, за теб предполагам е от поетичната ти натура.... влюбването де  Laughing

Анитка, как не те е срам да обиждаш детето, много си е добре, никакво кюфте  Naughty В детската градина една учителка ми викаше куфте, уж на бъзик, много ми беше криво и го помня. Да го нацелуваш сладкиша  Hug

СонкаHug А бащата на Диди вместо да се цупи, трябва да поощри помощника Wink

Ани, пожелавам за Коледа да имате повече снежеш, щом му се радвате Simple Smile

Корни, не се крием, ама само докато спи имам малко време за мен и се занимавам с други неща, та така. Ама предполагам на всички е ясно положението с малките разбойници Wink А Ени е като марка за мен, срам не срам и до тоалетната ходим двете, тя седи на вратата и ме чака  Crazy  Виждам и при теб положението е "весело", само че по две, та хич не ми се мисли как майките като теб, с повече от едно дете, се оправят. Но, както казват хората, дупе знае две и двеста, като се налага се справя Wink

Спокойна вечер и сладко спящи дечица!   smile3524

# 265
  • 5 етаж в ляво
Корнишонка,  Чак се засрамих от комплиментите ти EmbarassedБлагодаря Hug
Какво да кажа за нас...днес сме отново на ясла,и май е забравила щото като я заведох сутринта гледа -гледа и ни плаче ни говори.Влезе си спокойно при децата,което ме радва,че днес пътувах за Румъния и ако се беше разплакала щях да я мисля,ама утр ще видим как ще е Thinking

# 266
  • Варна
Анитка, как не те е срам да обиждаш детето, много си е добре, никакво кюфте  Naughty В детската градина една учителка ми викаше куфте, уж на бъзик, много ми беше криво и го помня. Да го нацелуваш сладкиша  Hug
Добре, няма повече, обещавам  Mr. Green Ама като си ми е такъв пухкав... Ще го нацелувам утре, че сега вече спинка. А за учителката ти в детската градина- наистина е неприятно така да ти лепнат прякор  #2gunfire

Даниджи, и аз разгледах снимките от дома ви, много ми хареса! Поздравления!

И аз се присъединявам към пожеланията за лека нощ.

# 267
Добро утро момичета Hug Hug

Малеее Корни при вас е весело.
Таталинка Hug

Момичета може ли да си поговорим за тема която не е за нашите малки слънчица. Е има някаква връзка и с тях.
Та това което си мисля от известно време е че понякога много ми липсват вечерните излизания без притеснение че трябва да е за малко защото малкия човек в къщи ни чака, и иска мама и тати да са там. Всеки път като излезем само с мъжа ми постоянно си гледам часовника, и си мисля как ли е детето, дали плаче сега, започвам да мрънкам че много се бавиме, естествено това изнервя мъж ми и така.
Липсва ми излизането петък или събота вечер, ходенето по гости Rolling Eyes
Преди много пътувахме, сега по-малко, ама то това е и по други причини де не е само детето.
Някак нежността е по-малко, естествено и секса не е както преди.
Май аз съм голяма егоистка ooooh! Не знам какво да си мисля. Сега очаквам да ме нападнете и да ме обявите за най-лошата майка, но ще ми е полезна критиката за да сляза на земята. Искам да кажа че много си обичам детето, той е щастие за мен, но и такива чувства ме връхлитат Sad
Говорих си и с мъжа ми за тези неща които изпитвам, ми на него не му липсвали толкова тези неща. Даже сега му било добре.
Аз съм сбърканата значи.
Ако ви се коментира ще се радвам. Просто споделям, не знам искам да видя дали има и други мами като мене.

Натискам бутона "публикувай" пък каквото стане

# 268

Някак нежността е по-малко, естествено и секса не е както преди.
Май аз съм голяма егоистка ooooh! Не знам какво да си мисля. Сега очаквам да ме нападнете и да ме обявите за най-лошата майка, но ще ми е полезна критиката за да сляза на земята. Искам да кажа че много си обичам детето, той е щастие за мен, но и такива чувства ме връхлитат Sad

И при нас това е така  Tired...за съжаление Cry но пък за излизанията - лятото всяка седмица петък, събота си излизахме по заведения, диско както и на гости, сега по рядко, но пак го правих и да ти кажа в началото и на мен ми бе съвестно...все поглеждах часовника, притеснявах се...и ми бе гузно да ти кажа пред майка ми, която гледаше Миши, а той не заспиваше, пискаше и т.н. и все се чудех как да се реванширам Peace
Но сега ми е по-добре, вече такива мисли не витаят из главата ми....и когато излезем честно казано тогава се "обичаме"....и макар да не ме удовлетворява само да Е ТОГАВА, все пак съм доволна...и на малкото Wink
Не си мисли, че си егоист - ни най-малко бих казала - просто това са най-нормални неща, от които един млад човек се нуждае.

...а как ми е  хубаво да изляза, да си пийна и да не ГОВОРИМ за деца, бебета, болести и т.н....че имам една дружка дето като се съберем уж да побъбрим, да се разтоварим малко....отново пак за децата говорим ooooh!

За това...си СИ много добре мила Поли Hug
Жалко, че не си в Сливен...щяхме да си хоЙкаме Mr. Green

# 269
 Поли, споко бе, душа!
 Човек сам си слага преградите и после се чуди как да ги преодолее.
Кое според теб е по-добре - да се гледате по цяла вечер и да ти се излиза, а от друга страна да си казваш: "не, аз съм родител, отговорността е само моя" и да ти е едно такова апатично, или да смениш малко обстановката, да си починете един от друг и като се прибереш заредена да ви е готино да си играете? Опитвам се да кажа, че нито на детенцето, нито на себе си ще си полезна, ако правиш никому ненужни жертви. Освен това едва ли работа успяваш да си починеш, а ако не си почива човек се изнервя...
 Ние почти навсякъде водим малката с нас - по купони, на планина, на море основно заради нея отидохме. Но има и места, където не е уместно да е с нас - еми зареждам хладилника с шишета мляко, вземам си едно празно да разтоваря ако се наложи, и така. 12 - 15 часа са достатъчни да се надивее човек, после му се доспива Simple Smile
 И въпреки че сме по-мобилни, и аз започнах да давам фира. Стигнах до извода, че човек има нужда от време само за себе си, за да е по-адекватен в отношенията си с другите. Опитвам се да съчетая полезното с приятното - записах се на уроци по английски (вярвай ми, две думи на кръст не мога да вържа, а преди се оправях горе - долу), довечера ще ходя да си вадя карта за басейн, такива глезотийки. Другата седмица ще докладвам има ли резултат Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 14:19 от a witch

Общи условия

Активация на акаунт