В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 492
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Виф, много е хубав детския ви център. Ще трябва да намерите място за младите -  те имат нужда от повече пространство.
Много са сладки всички.
Кате, как се справяш с толкова деца? Аз искам да намеря такава жена тук - която да се грижи за няколко деца в дома си. Мисля, че на децата им е по-добре да са в домашна обстановка.
Вчера ми се обадиха, че са ни приели в частната ясла. И след голямо умуване се отказахме.
Мислите ли, че Криси ще се чувства добре на 200 км от нас? При родителите на мъжа ми. Знам, че те ще се грижат добре за него, но дали ще му липсваме.
Чудя се дали ще го травмираме.
Ани, не завиждай на коремчето. Ти изглеждаш страшно добре, а и беше първата мама, която започна тренировки след раждането.

# 31
И аз да изкажа възхищението си от страхотната фигура на Ани и много елегантния тоалет, то и татите и Ивко не отстъпват ама нали сме си жени и все жените гледаме. Embarassed
Таня какво е това запис - в тази тема не може да минеш само така с една дума я кажи как сте здрави ли сте, защо не ти се пише сподели ще ти олекне.
Добре дошла и на Мама Рак я да разкажеш и ти къде бяхте и разбира се всичко да е със снимков материал. Hug
Руми страхотна идея мисля ние да се присъединиме за един час пише че ще е но точно колкото да се поразсее детето. Благодаря!  bouquet А за новото занимание на синчето - по интересно ще ми е ако съумее да ходи с тези обувки  hahaha
Имар честито християнче!!!
Стоянчо много добре се справя с подреждането - браво newsm10
Иночка и вашите снимки много ми харесаха ние тоя номер въобще не сме го пробвали, а сега като е 11кг едва ли ще стане дори и да иска  newsm53
Кате хайде качи снимки от рождения ден  newsm17 плиииийс.
Олче и снимките на Вели са много сладки, но наистина шишето му е най-добър приятел а гледам че е и празно а при нас празно шише не се търпи веднага ме хваща за ръка и ме води в кухнята с другата ръка държи шишето там ми го подава като сме точно до каната Брита от която да й сипя вода просто няма мърдане.
Яслени неволи: вчера я похвалиха изяла си е всичко закуската от филия с масло и мед, на обяд фрикасе и боб с десерт ябълка и след обеда баничка, спала е много хубаво като е заспала без шише само са я поклатили малко  newsm78 Днес сутринта пак не е плакала седи спокойна и чака да си я облека, но нямаше ток и ме помолиха да й сложа още една блузка седя кротка през цялата процедура с една такава физиономиика  Weary беше ми много тъжно, но...опитвам се да мисля положително.
Хайде лек ден на всички   bouquet докато не съм станала досадна  Twisted Evil

# 32
Страйпърче, вярно е че ходя на фитнес, но явно си хапвам повечко. Аз винаги съм тренирала, но с корема почти никога не успявам да се справя. Все има нещо излишно по него!  Sad

А Косьо верно страшно хоби си е намерил!  Wink

# 33
Олче-много хубава, Хелуинска тема   bouquet

Сиске срам голям  Embarassed Благодаря ти,ще те черпя,а ние изобщо не се сетихмее.Ама хич нито Димитър нито аз...Божееееее,даже няма да се сърдя,защото и аз я подминавам тая дата без да се усетя,даже ако ти не беше писала още нямаше да съм се сетила...

Даниеле и Ани и двете сте фини  Peace,а малките коремчета са секси.Споко  Wink
Иван на Имар е голям сладур.
Виф не се сърди ,изглеждаш много щастлива на тия снимки  Peace
Галюшана като чета за Мариса и на мен ми става криво колко е кротичка и приема ходенето на ясла без възражения,но като се налага..
Снимките на Бетина и Стоянчо са много забавни!

Пастичке с глас се смях  Joy От къде ги изрови тия Бисери??  hahaha

# 34
Леле, какви готини снимки са пуснали всички!!!  smile3501
Бетинка, вярно че е фина мацка, ама чак в пералнята! И много удобно се е настанила гледам.  newsm47
На мама Имар- честито християнче!!!  smile3525 Иван все по-чаровен става и много голям изглежда. Семейната ви снимка много ми хареса - такива усмихнати.  newsm47 Тези сини очи .... еххх!  smile3503 А подаръците за децата, много красиво опаковани, сигурна съм че всичко е било много на ниво.
Михайлова продължавай със снимките в същия дух. Много се забавлявам с беладжията!!!  smile3532
Ивон и Виф май че забавляват наравно с децата!!!  newsm10 И аз искам домашен детски център, ама пусто място... и при нас все липсва!
Вели- бонбона, както обикновено нахилен и любимата "кака" видяхме!  newsm51 Ема си има любима завивка (с нея пътуваме, както и тайно перем). Олче, само дето бибата не сте я отказали, но е по-авангардна версия!  newsm62 smile3504
Ани, след театъра искам отзиви, че много съм се навила да водя Ема. Но в случая ще е в кукления театър и се чудя ще издържи ли цялото представление.  newsm12 Лятото на река Велека едва я удържахме в лодката 40 мин.
За фигурите на слабите мами, ... хич и няма да коментирам (или по-правилното май комплиментирам)  smile3534
Мимозке, в офиса все ще се намери някаква такава, забавна, глътни-време простотийка и после купчина с връх на бюрото ми!!!
Галюшана, радвам се че Мариса леко се адаптира, дано продължи все така.  newsm10
Страйпер, понякога ситуацията е такава, че от злините трябва да се избере най-малката. На 200 км., ама при грижовни и близки хора. Леко адаптиране и за Крис!  Praynig
Кате, 5 деца + още 2  #Shocked smile3517 moresmile football hit sohappy Ти си моя идол!!!  newsm20
хайде приятен ден!

# 35
Добър ден!

Успях да разгледам всички снимки! Страхотни пораснали и палави дечица видях!
Олче, и Килиан така си "носи" шишето, много е смешен. Само, че аз му давам само мляко в него, вода пие от чаша.

Килиан не мога да го хвана на местопрестъплението с фотоапарата, но и той много обича да "подрежда". Само вървя след него и прибирам. А сега вече стига ключовете за лампите и постоянно ги святка. Друг номер от скоро - бута стола до кухненския плот и се обслужва или "мие" с гъбата и пуска чешмата.
Сега да похваля Килиан, стига съм го критикувала - опитите с гърнето се увенчават с успех, е все още не е без пампа, но пък започна да се усеща и сам ходи до тоалетната или тропа на вратата.

Браво на Мариса, за успешната адаптация! Дано и занапред да е така!

Ето ги и снимките, започват от тук: http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/?action=view& … rent=P1070363.jpg

Password: mallorca

На последната снимка е и момиченцето, което гледа Килиан от време на време и ни храни котката, когато нас ни няма.

# 36
  • Русе
    Олче, както винаги си се постарала нашата темичка да е най-красива!  bouquet
    Вчера сложихме на Дари последната ДТК и вечерта вдигна температура Sad Тази сутрин също, малко е отпаднала и все идва да ме гушка, явно не й е добре. За първи път прави реакция на ваксина. Та по този повод миналата вечер ми беше доста криво, не ми се спеше и влязох тук при вас да се разтоваря. Нагледах се на прекрасни снимки на мами и дечица!
   Имарче, честито ви християнче! Иван е голям сладур с тези къдрици и големите сини очи, прилича ми на малкия принц!
   Снимките на Макси и Ники ме заредиха с много настроение-пъстри цветове, весели дечица и накрая - мама Виф, дето пробва безопасността на надуваемия център! Wink
   За Вели на Олчето просто нямам думи - какъв е послушен, занимава се сам и дори показва, че иска да си ляга! Аз дали ще доживея такова нещо?
    Снимките на Бети и Стоянчо ми изглеждат най-близки до нашата реалност, само дето Дарито не може да влезе в пералнята, защото е с горно зареждане Mr. Green
    И снимките на Ани от кръщенето са много приятни, въпреки мрачното време, а Ивко винаги е засмян и изглежда много щастлив с мама и тати Grinning
    Яслените неволи на Мариска като че ли започват да отшумяват, само да е здравичка и всичко ще е наред Peace
   Сигурно съм пропуснала някои мами и дечица, но не си водих записки докато четох Embarassed Пък и в главата ми се въртят задачите, които трябва да свърша, докато Дарито спи.
   Последно да ви питам-вие давате ли имуностимулатори и какви? Вчера педиатърката ни препоръча Имунокинд, но не сме го почнали още.

# 37
Мимето от както се обадиха че ни взимат в яслата след разговор с педиатърката и нейно разрешение започнах да й давам всеки ден половин изтискан лимон и лъжичка мед и двойно количество вода изпива го на един дъх. Естествено меда го въведох постепенно. Иначе тя ми препоръча да си купя Есберитокс като имуностимулант бил на билкова основа и ставал за по малките деца. Това е! Аз лично предпочетох меда (истински не от магазина) няма нищо по полезно от него. Е дано да има ефект и не боледува душицата ми!!!

# 38
  • София
Галушана,как постепенно въведе меда,по лъжичка всеки ден или по друг начин.Аз много искам да почна да давам на Иван,но нещо много ме е страх да не направи реакция.

# 39
  • София
Имар, за меда - даваш един ден малка лъжичка, ако няма реакция,  на следващия даваш пак толкова и така няколко дни, после може да увеличиш количеството, но аз повече от чаена лъжичка на ден не съм давала - мисля, че е достатъчно. А и въвеждането не го правих поредни дни, а когато се сетя. Ако детето има някакви алергии, трябва да си по-внимателна.

# 40
  • София
Аз си мислех, че е рано още за мед  newsm78 кога се препоръчва въвеждането му всъщност?

# 41
И аз си мисля, че е рано за мед. Дори в яслата питах - не давали мед там!
Имуностимулатори давам - Имунобейби и Мукосолван съм давала досега.

Мимозке, аз все така със секси коремче си ходя... Wink

# 42
  • Varna
и аз още не съм давала мед,  и си мисля че е още раничко... Но тя и Бетка неналита определено на сладкото, виж ако е маслини или сирене.    Томи много обича ябълките да си ги топи в мед и днес и тодадох да опита на Бети, но тя с такава погнуса го изплю.

# 43
Здравейте и от нас Simple Smile
Използвам докато мъжете още спят, че и двамата не ми дават да човъркам много-много на компютъра като са будни  Crazy
За меда гледам, че обсъждате.. Преди 2 годинки не смятам да дам, макар че има различни мнения до кога не трябва да се дава (от 1 до 3 години).. Ще умувам догодина заимата (тогава ще е на 2 и половина и май ще се престраша). Че аз каквато съм паника.. Още яйце не съм дала даже  Crazy Цитруси също.. И ягоди, малини - от този сорт..
Захар също не съм слагала досега.. Подслаждам с банан или круша, или с много малко фруктоза (плодова захар - продават я в диетичните магазини)..
А за филийка с мед.. Хм, ми първи ще трябва да прояде филийката  newsm78 Което не знам как ще стане, защото като види само хляб и бяга надалече.. Ако се случи да му набутам в устата някоя трохичка - веднага плюе.. В манджите никога също не съм слагала хляб.. Към бисквитите е същото отношение.. Не че съм се притеснила особено де  Wink
За нашите прословути сополи - след като си ги влачихме близо месец вече.. като гледам туй с хомеопатия почва да дава ефект. Мина през една луда лечебна криза за 2-3 дни, като направо течеше нослето като водопадче. НО снощи спа толкова спокойно, а вчера почти нямаше сополче.. Надявам се днеска вече да ми е добре детенцето, че каквато е нерва, нослето като му е запушено става луд за 3 села  Laughing

Ето и малко снимки от нас:

Тук яде сам (печени картофи)                                                  Кефи се на пералнята

Футболист

Ще излизаме, Ура!

# 44
  • Varna

хайде кафето и закуската съм ви я сервирала отивам да правя на Ани чайчето, Вие вземете да се отчетете тук, все пак аз съм на работа и............. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт